Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 741, 742, 743 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 24.04.2016 17:51:23 vasta tsitaadiga

Mul oli hommikul sama rida. Proovin õhtupoole veel, ehk on õhk puhtam icon_smile.gif
Ollkoll87 kirjutas:
alla 35 on just hea tunne asi koju tuua, 75 annab sulle võimaluse mitte kolbigi teha lahingu jooksul

Tead, kui ikka enamus mängudest on sellise wr`iga, siis kaob igasugune motivatsioon ära ja see mõni üksik võit ei aita midagi. Minul on neetult halb õnn igasugustes joppamistes. Kui on võimalus, et kas on hästi või halvasti, siis enamusel kordadest lähebki halvasti.
WG on öelnud, et kunagi ei hakka Wn8 arvestusega tiime kokku panema, kuid nad võiksid siis oma arvestuse järgi seda teha. Nukker, kui on vastastiimis kaks platooni siniseid-lillasi, siis ei aita enam miski. Püüad küll, aga tulemust pole. Ega seegi parem ole kui nad oleks oma tiimis. Siis teistele jätkub vähem lusti icon_smile.gif Kuid pluss on see, et ehk õpid nende pealt midagi

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 24.04.2016 17:54:26 vasta tsitaadiga

No ma tänase suutsin ikka üle 50 venitada, aga täiesti uskumatud vennad ikka siin mängus. Eks ongi pooled vist sellised BIGI83 tüüpi mehed, kes endale 500 euri eest sinised statsid ostnud ja siis teiste mängu n****d oma idiootsustega icon_biggrin.gif
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 24.04.2016 20:16:52 vasta tsitaadiga

chatwalker kirjutas:
No ma tänase suutsin ikka üle 50 venitada, aga täiesti uskumatud vennad ikka siin mängus. Eks ongi pooled vist sellised BIGI83 tüüpi mehed, kes endale 500 euri eest sinised statsid ostnud ja siis teiste mängu n****d oma idiootsustega icon_biggrin.gif

Tundub nagu avastasid, milline on pool maailma. Arutlus on see ravim, mis silmi avab ja mulle teeb rõõmu, et minust on kasu.
Kontosid saab osta siit foorumist ja ka mujalt internetist, siin foorumis pakutakse raha eest ka oma konto statistika kasvatamise teenust, näiteks keegi hiljuti pakkus siin ühe UK-tanki statistika kasvatust 50 euro eest, aga internetis on ka spetsialiseerunud teenusepakkujad, kes kasvatavad teie konto statistikat, seal on aga teenustasud tunduvalt kõrgemad kui siin foorumis. Konto statistikat võib arendada ka vanem vend ja leidub ka muid viise, kuidas konto statistikat kasvatada. Seetõttu ei ole korrektne sinu oletus, et pooled ainult kontode ostjad on, seal on teisigi variante, nagu toodi.

Ei nõustu ka seisukohaga, et kõrge reitinguga mängija eksida ei tohiks. Tohib küll ja eksivadki. Näiteks kui panna mängima ainult tippvõistlejad omavahel, siis on tulemus sama kui panna kokku mängima kõige nõrgemad mängijad või keskmised mängijad, tulemus on sama: ühed eksivad ja kaotavad, teised võidavad. Kaotajad on vajalikud võidumängudes ja on absurdne eeldada, et kõrge reitinguga mängijad ei tohiks eksida või ei eksi. Ikka eksivad, kõik eksivad. Mul näiteks on palju eksimusi kehva interneti ühenduse pärast, teistel siin hiljutiste arutluste põhjal on halvad päevad vahel ja eksivad, kolmandatel muud põhjused. Seetõttu ei nõustu sinu seisukohaga, et kedagi süüdistada- siin ei ole kedagi alust süüdistada, täiesti normaalne mäng, võitude ja kaotustega, nii enda kui vaenelaste tiimis.

Tõene pole ka faktiväide, et 500 euroga ostsin. Mina ostsin 465 euroga muidu, aga olen ka Wot-ilt oste teinud ca 200 euro eest, lisaks hiire ostnud 40 euroga ainult mängu jaoks- kokku ca 700 eurot investeeringut mängu. Ega ma rohkem ei plaani küll investeerida, aga ma pean seda investeeringut ise väga heaks. Väga lahe on, et saab mängida kõikide tankidega ja Crew'd on küllalt arendatud juba, jne. Kui oleksin ostnud kulda kogu selle raha eest, siis oleks ma heal juhul 1-2 tanki saand T10-st ja arendamata Crew'd nendesse- oleks olnud väga igav. Ja eks saab selle konto ju edasi müüa hiljem ja osa raha tagas, seega soodne ost ja soovitan kindlasti kõigile sama teha.

Minu konto pole enam sinitoonides, mis teeb suurt rõõmu ja ütleks, et teate kui raske oli seda saavutada ja kuivõrd nauditav on nüüd mängida, enam ei tule sadu klannikutseid ega muid kutseid ega mingeid sinisilmseid eeldusi, et ma alati võitma peaks vms elukauget ootust. Seega kui ostate konto, siis põhikriteerium oleks, et oleks rohkelt lahinguid tehtud 20k-40k, et oleks arendatud Crew'd, ja et oleks T10 tanke 20-30 tükki ja paar head rahateenimise preemium tanki, näiteks T34 ja mida kehvem WinRate, seda parem teile. Koguge 300-500 eur ja ostke selline konto ja see on soodne diil ja saate nautimisväärse mänguelamuse. Muidugi peate arvestama, et kui juba tahate kõrgel Tier'ites mängida, siis ka peate premium kontot iga aasta ostma, sest enamikel tekib pankrott kõrgetes Tierites, sh isegi premium kontoga.

Kokkuvõttes ütleksin, et tore, et valdkonna liikmetel küpsemad mõtted on hakanud tekkima, avanevad silmad, asjad saavad selgemaks jne. Nagu näete, siis arutlus on edasiviiv, valdkonda arendav, vaikus aga haud.

Mäng on tõesti heade helidega, heelium kuulid eriti hea heliga. Head mänguelamust teile kulla tangid.

pyroman11 kirjutas:
Hea küll, ostsid..piix sinuga, mõni neeger saigi ehk seal rootsis rikkamaks, aga propageerida seda mis on keelatud on hoopis teine asi! Kas Sa palun oleksid vait!!!!!
"heelium kuulidega" no anna abi....

Siin foorumis propageeritakse 50 euro eest konto statistika tõstmise teenust, mis on ka ärisektori ehk WoT-i poolt keelatud. Samuti on kontode äri siin foorumis täiesti avalik, mulle on pakutud otse foorumis mitu korda kontosid osta. Ka muud propageeritakse, mida ärisektor heaks ei kiida. Seega ei ole ju minu toodud põhjendatud soovitused kuidagi midagi ennenägematut või halba. Halb on klassifika, valdkonna kahjustamine, negativism jms-ne ebainimlik, aga ärisektori saamata jääv mõni lisamiljard küll nüüd pole midagi mainimisväärset. Seetõttu mina küll soovitan, et suhtleme vabalt ja positiivselt otse asjadest, ilma keerutamata ega liigse kosmeetikata. Näiteks tippspordis on kõigile teada, et tulemusi saavutab ainult dopinguga ja enami kasutab dopingut, ja räägitaksegi otse ja ausalt juba foorumites, et tahad saada Veerpaluks, siis arvesta ka kasvuhormooni ostukapitaliga jne, öeldakse otse juba, vanasti jah varjati ja vaikiti, nüüd aga on maailm küll seal, et pole küll midagi halba kui soovitada kellelegi konto ostu, pool maailma ostab ja müüd ja siinsamas foorumis sh.

kasutajake kirjutas:
Näita mulle HV foorumis üks avalik teema kus kontosid müüakse!

Näiteks seal pakuti kontoostu nagu mäletan:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9032282#9032282
yerba kirjutas:
Võid minu konto ära osta aga ma muudan enne konto nime ära. icon_smile.gif
Siis saad valdkonda kahjustamisest päästa.

Spoiler Spoiler Spoiler

On pakutud ka eespool, lisaks 50 euroga kontode reitingute arendust Eriku poolt jm teenuseid, privaatsõnumitega olen saanud rohkelt kontopakkumisi. Seega, mis selles nii imelikku on, et siin foorumis kontode taaskasutus jms-ne käib nagu mujal maailmaski?
Igatahes loodan, et te ei hakka suhtluskeeldu panema kontomüüjatele jt siin. Suhtleme vabalt ja rohkelt, see on kasulikum, kui haudvaikus ja negativism, mkay?

chatwalker kirjutas:
Vaevalt keegi seda sinu läbin****ud kontot tahab pärast enam icon_biggrin.gif

Taaskasutus on täiesti positiivne asi ja me teeme seda kõik otsesemal või kaudsemal viisil, nii riiete kui kontode kui elukaaslaste kui muul viisil.
Teisalt, ega kui minu kontot keegi osta ei soovi hiljem, siis võin annetada siinsetele näiteks vms, ostjapuudus pankrotti ei tekita.
No kes sellsit kontot tahaks? -See, kes ei hooli reitingust, vaid mängust.

jreinula kirjutas:
Nagu ehtne Edgar, iga lause pöörab demagoogiaga meie vastu, mulle Edgari ühest jalast piisab. Tundub, et mirko sai ta teise kadunud jala enda kätte, lisatud ignoreerimise listi.

Edgar ei erine teistest poliitikutest mitte kui milelgi poolest, ei erine ka demagoogia osas teistest- kõik poliitikud kasutavad rohkelt demagoogiat, ei ole olemas ühtegi parimat demagoogi ega kõige ehtsamat. Teiseks ütleksin, et demagoogia on hea ja põhjendanud olen seda seisukohta varem eespool juba vist. Mis on demagoogias siis halba ja kus seda ei esine? Ma ei näe midagi halba demagoogias, nagu ka siinsetes kontodega äritsejates- maailm on täis mõlemit.

Aga, kes on need need Meie? Eespool Eerik meietas ja valdkonna liikmed said pahaseks sellepeale, võid tõmmata siinsete trollide viha enda peale kui meietama hakkad. Ütleme siis, et mõtlesid meie all neid, kes on kontomüügi vastased. Sel juhul võid ignoreerida kontodega äritsejaid siin, lisa mind jt äritsejaid ignoor-listi, või, proovi põhjendada oma seisukohti neile, ehk nad muudavad oma seisukohta ja enam ei äritse siin.

Jalgade teemat pean inimvaenulikuks nagu ka valdkonna põhikahjustaja juhendit ja mentaliteeti. Sest, miks halvustada invaliide, miks halvustada tarkvara testijaid jne, miks halvustada nõrgemaid, kui võiks neid just aidata ja mõista, et tänu nendele oleme meie tugevad, nemad on meie toit ja identiteedi tahk. Seetõttu soovitan rohkem positiivsust ja vähem invaliidide narrimist, kulla trollid.

Renka kirjutas:
need kurtmis-postitused on hulga häirivamad kui ühe isiku aegajalt tehtavad postitused mida võib lihtsalt ignoreerida.

Nagu näed, siis sinu seisukoht erineb teiste omast ja minu seisukoht on hoopis kolmandat moodi. Mõni võib neljandat moodi arvata, et kõige häirivam on propageerida pilti, kus loomi piinatakse neile alkoholi sisse jootes. Seega seisukohti on mitmeid ja see on täiesti normaalne.

Renka kirjutas:

Ei ole kohustus lugeda 100% foorumisse postitatud sisust.

See on üks lahendus, kuid me arutleme siin ka mitmete teiste lahenduste üle, kuidas foorumi tarkvara funktsinaalsust parandada sedalaadi probleemide lahendamisel.

Muidu pakuksin ise sellist lahendust vinguviiulitele, et proovige end kokku võtta ja selgelt põhjendada, et mida ma valesti olen teinud või miks ma halb olen. Ja kui suudate seda teha, siis pakun vastu diili, et ma kolin siit ära välismaa foorumitese, rootsi ja inglise keelsesse. Selgelt põhjendage, st, et ei piisa kui ütlete, et minu postitused on liiga pikad, kuna teistel on ka pikad ja lausa baidirasked postid, ja teiseks, miks te toidate pikki postitusi jam is on pikas postis halba, jne- kokkuvõttes ei ole pikk postitus küll mingi argument kullakesed. Tooge pädevad argumendid pädevate põhjendustega. Tehke end teistele arusaadavaks. Niisama jonnida, et Savisaar on pähh, ei ole pädev argument, tooge välja täpselt, mille poolest ta on halb erinevalt teistest poliitikutest. Niisama jonnida pole tulutoov. Väljendage end adekvaatselt ja vastutasuks pakun, et saate autasuks teile meeldiva tulemuse. Praegu ma olen nagu Mouse, kes bouncib siin 15 tanki iga kuuli ära ja kontrollib kogu kaarti. Jonn ja naiivsus teid ei aita kaardist tükki saada.

viimati muutis mirko28 05.05.2016 09:06:16, muudetud 7 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 24.04.2016 20:31:52 vasta tsitaadiga

Hea küll, ostsid..piix sinuga, mõni neeger saigi ehk seal rootsis rikkamaks, aga propageerida seda mis on keelatud on hoopis teine asi! Kas Sa palun oleksid vait!!!!!

kasutajake
HV vaatleja

sõnum 24.04.2016 20:46:41 vasta tsitaadiga

tagasi üles
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 24.04.2016 20:51:38 vasta tsitaadiga

jreinula
HV kasutaja

sõnum 24.04.2016 23:07:27 vasta tsitaadiga

Nagu ehtne Edgar, iga lause pöörab demagoogiaga meie vastu, mulle Edgari ühest jalast piisab. Tundub, et mirko sai ta teise kadunud jala enda kätte, lisatud ignoreerimise listi.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 25.04.2016 00:29:42 vasta tsitaadiga

jreinula kirjutas:

Aga vaata kuidas vaeva on näinud xD Mina panen 10€ selle peale, et tegemist on noorpoliitikuga. Elagu meie oma PisiEdgar icon_biggrin.gif

HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 25.04.2016 07:21:34 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
chatwalker kirjutas:

Tundub nagu avastasid, milline on pool maailma. Arutlus on see ravim, mis silmi avab ja mulle teeb rõõmu, et minust on kasu.
Kontosid saab osta siit foorumist ja ka mujalt internetist, siin foorumis pakutakse raha eest ka oma konto statistika kasvatamise teenust, näiteks keegi hiljuti pakkus siin ühe UK-tanki statistika kasvatust 50 euro eest, aga internetis on ka spetsialiseerunud teenusepakkujad, kes kasvatavad teie konto statistikat, seal on aga teenustasud tunduvalt kõrgemad kui siin foorumis. Konto statistikat võib arendada ka vanem vend ja leidub ka muid viise, kuidas konto statistikat kasvatada. Seetõttu ei ole korrektne sinu oletus, et pooled ainult kontode ostjad on, seal on teisigi variante, nagu toodi.

Ei nõustu ka seisukohaga, et kõrge reitinguga mängija eksida ei tohiks. Tohib küll ja eksivadki. Näiteks kui panna mängima ainult tippvõistlejad omavahel, siis on tulemus sama kui panna kokku mängima kõige nõrgemad mängijad või keskmised mängijad, tulemus on sama: ühed eksivad ja kaotavad, teised võidavad. Kaotajad on vajalikud võidumängudes ja on absurdne eeldada, et kõrge reitinguga mängijad ei tohiks eksida või ei eksi. Ikka eksivad, kõik eksivad. Mul näiteks on palju eksimusi kehva interneti ühenduse pärast, teistel siin hiljutiste arutluste põhjal on halvad päevad vahel ja eksivad, kolmandatel muud põhjused. Seetõttu ei nõustu sinu seisukohaga, et kedagi süüdistada- siin ei ole kedagi alust süüdistada, täiesti normaalne mäng, võitude ja kaotustega, nii enda kui vaenelaste tiimis.

Tõene pole ka faktiväide, et 500 euroga ostsin. Mina ostsin 465 euroga muidu, aga olen ka Wot-ilt oste teinud ca 200 euro eest, lisaks hiire ostnud 40 euroga ainult mängu jaoks- kokku ca 700 eurot investeeringut mängu. Ega ma rohkem ei plaani küll investeerida, aga ma pean seda investeeringut ise väga heaks. Väga lahe on, et saab mängida kõikide tankidega ja Crew'd on küllalt arendatud juba, jne. Kui oleksin ostnud kulda kogu selle raha eest, siis oleks ma heal juhul 1-2 tanki saand T10-st ja arendamata Crew'd nendesse- oleks olnud väga igav. Ja eks saab selle konto ju edasi müüa hiljem ja osa raha tagas, seega soodne ost ja soovitan kindlasti kõigile sama teha.

Minu konto pole enam sinitoonides, mis teeb suurt rõõmu ja ütleks, et teate kui raske oli seda saavutada ja kuivõrd nauditav on nüüd mängida, enam ei tule sadu klannikutseid ega muid kutseid ega mingeid sinisilmseid eeldusi, et ma alati võitma peaks vms elukauget ootust. Seega kui ostate konto, siis põhikriteerium oleks, et oleks rohkelt lahinguid tehtud 20k-40k, et oleks arendatud Crew'd, ja et oleks T10 tanke 20-30 tükki ja paar head rahateenimise preemium tanki, näiteks T34 ja mida kehvem WinRate, seda parem teile. Koguge 300-500 eur ja ostke selline konto ja see on soodne diil ja saate nautimisväärse mänguelamuse. Muidugi peate arvestama, et kui juba tahate kõrgel Tier'ites mängida, siis ka peate premium kontot iga aasta ostma, sest enamikel tekib pankrott kõrgetes Tierites, sh isegi premium kontoga.

Kokkuvõttes ütleksin, et tore, et valdkonna liikmetel küpsemad mõtted on hakanud tekkima, avanevad silmad, asjad saavad selgemaks jne. Nagu näete, siis arutlus on edasiviiv, valdkonda arendav, vaikus aga haud.

Mäng on tõesti heade helidega, heelium kuulid eriti hea heliga. Head mänguelamust teile kulla tangid.

pyroman11 kirjutas:

Siin foorumis propageeritakse 50 euro eest konto statistika tõstmise teenust, mis on ka ärisektori ehk WoT-i poolt keelatud. Samuti on kontode äri siin foorumis täiesti avalik, mulle on pakutud otse foorumis mitu korda kontosid osta. Ka muud propageeritakse, mida ärisektor heaks ei kiida. Seega ei ole ju minu toodud põhjendatud soovitused kuidagi midagi ennenägematut või halba. Halb on klassifika, valdkonna kahjustamine, negativism jms-ne ebainimlik, aga ärisektori saamata jääv mõni lisamiljard küll nüüd pole midagi mainimisväärset. Seetõttu mina küll soovitan, et suhtleme vabalt ja positiivselt otse asjadest, ilma keerutamata ega liigse kosmeetikata. Näiteks tippspordis on kõigile teada, et tulemusi saavutab ainult dopinguga ja enami kasutab dopingut, ja räägitaksegi otse ja ausalt juba foorumites, et tahad saada Veerpaluks, siis arvesta ka kasvuhormooni ostukapitaliga jne, öeldakse otse juba, vanasti jah varjati ja vaikiti, nüüd aga on maailm küll seal, et pole küll midagi halba kui soovitada kellelegi konto ostu, pool maailma ostab ja müüd ja siinsamas foorumis sh.

kasutajake kirjutas:

Näiteks seal pakuti kontoostu nagu mäletan:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9032282#9032282
yerba kirjutas:
Võid minu konto ära osta aga ma muudan enne konto nime ära. icon_smile.gif
Siis saad valdkonda kahjustamisest päästa.

Spoiler Spoiler Spoiler

On pakutud ka eespool, lisaks 50 euroga kontode reitingute arendust Eriku poolt jm teenuseid, privaatsõnumitega olen saanud rohkelt kontopakkumisi. Seega, mis selles nii imelikku on, et siin foorumis kontode taaskasutus jms-ne käib nagu mujal maailmaski?
Igatahes loodan, et te ei hakka suhtluskeeldu panema kontomüüjatele jt siin. Suhtleme vabalt ja rohkelt, see on kasulikum, kui haudvaikus ja negativism, mkay?

chatwalker kirjutas:

Taaskasutus on täiesti positiivne asi ja me teeme seda kõik otsesemal või kaudsemal viisil, nii riiete kui kontode kui elukaaslaste kui muul viisil.
Teisalt, ega kui minu kontot keegi osta ei soovi hiljem, siis võin annetada siinsetele näiteks vms, ostjapuudus pankrotti ei tekita.
No kes sellsit kontot tahaks? -See, kes ei hooli reitingust, vaid mängust.

jreinula kirjutas:

Edgar ei erine teistest poliitikutest mitte kui milelgi poolest, ei erine ka demagoogia osas teistest- kõik poliitikud kasutavad rohkelt demagoogiat, ei ole olemas ühtegi parimat demagoogi ega kõige ehtsamat. Teiseks ütleksin, et demagoogia on hea ja põhjendanud olen seda seisukohta varem eespool juba vist. Mis on demagoogias siis halba ja kus seda ei esine? Ma ei näe midagi halba demagoogias, nagu ka siinsetes kontodega äritsejates- maailm on täis mõlemit.

Aga, kes on need need Meie? Eespool Eerik meietas ja valdkonna liikmed said pahaseks sellepeale, võid tõmmata siinsete trollide viha enda peale kui meietama hakkad. Ütleme siis, et mõtlesid meie all neid, kes on kontomüügi vastased. Sel juhul võid ignoreerida kontodega äritsejaid siin, lisa mind jt äritsejaid ignoor-listi, või, proovi põhjendada oma seisukohti neile, ehk nad muudavad oma seisukohta ja enam ei äritse siin.

Jalgade teemat pean inimvaenulikuks nagu ka valdkonna põhikahjustaja juhendit ja mentaliteeti. Sest, miks halvustada invaliide, miks halvustada tarkvara testijaid jne, miks halvustada nõrgemaid, kui võiks neid just aidata ja mõista, et tänu nendele oleme meie tugevad, nemad on meie toit ja identiteedi tahk. Seetõttu soovitan rohkem positiivsust ja vähem invaliidide narrimist, kulla trollid.

Oled sa pool toopi või mängid poolt toopi?

tagasi üles
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 25.04.2016 09:32:44 vasta tsitaadiga

Mulle tundub, et mirko päris nimi on Priit Kutser icon_biggrin.gif
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 25.04.2016 13:36:12 vasta tsitaadiga

-huviline- kirjutas:
Mulle tundub, et mirko päris nimi on Priit Kutser icon_biggrin.gif

Kas teeb järeleuurimistööd Savikale icon_smile.gif ?

bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.04.2016 14:19:05 vasta tsitaadiga

Siin keegi rohe-sini-lilla ka on, kes peamiselt HT/TD mängib T8+ ja nendega *stabiilselt* WN8 2000+ suudab hoida?

The Unicum Guide to the Type 64
Spoiler Spoiler Spoiler
icon_lol.gif

sakinaga
HV Guru

sõnum 25.04.2016 14:56:51 vasta tsitaadiga

TD-ga üldiselt üsna raske (enamasti aeglased, raske repositsioneerida jms), aga HT-ga vast nii mõnigi. Mul endalgi T-10 WN8 1964 ja IS-7 WN8 2191 (t9 ja t10 HT-d) ning juba minu enda klannis on minust paremaid mängijaid kümneid ja kümneid.
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 25.04.2016 15:38:06 vasta tsitaadiga

2000 jääb TD veel üksjagu puudu, kuid Ferdiga on tulemus selline: Ferdinand 1034 lahingut, võiduprotsent 54.16%, Wn8 1568
Kuid asi kindlasti paraneb ja järjest rohkem see riist meeldib. Isegi lähivõitlusesse ei karda sellega minna. Soomus väga hea, õige nurga all dingib hästi. Ja pene koos dämmiga on viisakas. Puuduseks ehk kiirus (30 Km/h), ja no kui muidugi mõni kiirem selja taha pääseb, siis naljalt ei anna midagi teha, kui just seina või head kivi ligidal pole. Muidugi ka ammorack saab pidevalt pihta. Meeskonnal on 4 skilli (viies jookseb poole peal) ja kasutan gunrammer, vent ja toru stabikas. Ja muidugi ka camomaalingud.
Eriti annavad juurde eesti lipud kummalgi küljel ja Ferdinand sildid samuti kummalgi küljel icon_smile.gif thumbs_up.gif
P.S. See viimane lause oli nüüd muidugi nali, kui mõni naljasooneta kodanik aru ei saanud icon_smile.gif

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 25.04.2016 17:18:07 vasta tsitaadiga

Ära jama, bigi paneb homme igale tankile lipud peale, kohe +5% penet juures thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 25.04.2016 17:59:09 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
On pakutud ka eespool, lisaks 50 euroga kontode reitingute arendust Eriku poolt jm teenuseid...

Alatu laim! Tegu ei olnud minupoolse teenuse pakkumisega. Kasutaja FastPotty oli nõus maksma 50 EURi inimesele, kes tema seadistuses Cromwelliga suudab näidata WN8 1500 ja 55%+ win ratet.

Lõpuks see päädis hoopis kahe õppevideoga minu striimis, mille tegin tema jaoks täiesti tasuta, nagu ka andsin tema hilisematele küsimustele PSis põhjalikud vastused.

Erinevalt mirko28 ei jäänud FastPotty mitte illegaalsele aimbotile lootma, vaid võttis ka mu nõu reaalselt kuulda. Tagajärjed on sellised, et viimase kuu jooksul on ta oma overalli tõstnud WN8 50 pealt WN8 140 peale, ehk juba ligi 3x. Samuti näitab ta juba jooksvates mängudes WN8 600+ tulemusi, mis on päris kõva hüpe edasi eelnevatest WN8 100 sessioonidest.

bladerunner kirjutas:
Siin keegi rohe-sini-lilla ka on, kes peamiselt HT/TD mängib T8+ ja nendega *stabiilselt* WN8 2000+ suudab hoida?

Mis mureks? icon_smile.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 25.04.2016 22:02:11 vasta tsitaadiga

Piltküsimus:
Spoiler Spoiler Spoiler

Tulistasin peamiselt premium ammot, põhjendus selline, et Mausi standard ammo ei läbi vastaste turreteid pikslite püüdmisel seal küngaste vahel. Et kõik läheb rikoshetti standard ammoga. Võib-olla teistel Heavidel on pisut parem kahur.
Igatahes see peaks olema minu suurim võit 4 kuu joksul.
Ma võin panna video lingi aga sel juhul pean esmalt kuidagi editeerima seda, et te kasutaja nime ei näeks, sest te panete konto taas nädalaks lukku ju.
Ütleksin ise, et uus RAT 5 hiir on palju abiks viimasel ajal, palju kindlam on nüüd käsi kui Selveri hiirega oli.

erick kirjutas:
mirko28 kirjutas:
On pakutud ka eespool, lisaks 50 euroga kontode reitingute arendust Eediku poolt jm teenuseid...

Alatu laim! ...

Sidrunit ega laimi siin ei ole. "Eediku poolt" täiendab/täpsustab fraasi "arendust", näidates kes arendust teeb. sina ju olidki pakkumsies arendust tegemas, mitte teised.
Seega "...pakutakse kontode arendust, ja arendust teostab Eedik".
Aga võib ka nii lugeda muidugi "pakutud ... Peediku poolt", siis on jah faktiväide, kuna sa ei pakkunud siin kontode äri, teised pakkusid, sina lihtsalt osalesid aktsepteerivalt arendusdiilis. Sind pole seni seostatud siin ärireeglite rikkumisega, pigem ikka valdkonna kahjustamisega, klassivihaga jms-se negatiivsusega.
Seega ei maksa interpreteerida, et oled ka ärikas, oled kõigest ärile kaasa aitaja nö, teised aga on ärikad. Nändapsi siis.

HDvurle kirjutas:
Järjekordne ostetud konto?

Praegu pole uut kontot ostnud, kuna valdkonna liikmed andsid mõista, et valdkond ei vaja kahe kontoga treeningruumis kahe tankiga kamuflaashi ja põrkenurkade testvideosi, et neid on niigi juba palju. Seetõttu pole ka vajadust praegu teise konto järele. Mängin ühe kontoga ja naudin mängu rohkem kui varem ,kuna olen lõpuks saatnud konto võiduprotsendi normaalsemaks, saan rahulikult mängida. 4 kuud nägin vaeva, et reiting normi ajada, nüüd siis maitsen töö vilju ja naudin mängu.

Küsiks vahepeal, et kas olen ammendavalt vastanud teie kõikidele küsimustele ja kas on tekkinud uusi küsimusi juurde?
Ise lisaksin arutlusele teema, et millistele tankidele te Intuitsiooni-skilli soovitaks ja miks. Ja las arutlevad need, kes on siit eemale peletatud ja vaiksed, et las nemad räägivad, mis nad arvavad. Teised ärikad ja muidu valdkonna kahjustajad katsuge oma hiilgavaid teadmisi natuke talitseda, kulla trollikesed.

viimati muutis mirko28 25.04.2016 23:35:02, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Cyrus
HV veteran
Cyrus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.04.2016 22:24:01 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
Piltküsimus:
Spoiler Spoiler Spoiler

Jaga siis juba replay'd kah thumbs_up.gif

mirko28 kirjutas:
Ma võin panna video lingi aga sel juhul pean esmalt kuidagi editeerima seda, et te kasutaja nime ei näeks, sest te panete konto taas nädalaks lukku ju.

Rohkem küsimusi pole icon_lol.gif
Kommentaarid: 436 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 394
tagasi üles
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 25.04.2016 23:21:15 vasta tsitaadiga

Järjekordne ostetud konto?
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 26.04.2016 01:03:42 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:

Küsiks vahepeal, et kas olen ammendavalt vastanud teie kõikidele küsimustele ja kas on tekkinud uusi küsimusi juurde?

Küsiks, et ega sa taha juhtumisi poliitikuks hakata? Demagoogia sul heasti käpas.

kasutajake
HV vaatleja

sõnum 26.04.2016 08:14:59 vasta tsitaadiga

Ta ei saa ju replayd jagada kuna paugutas aimbotiga arvatavasti icon_lol.gif
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 26.04.2016 09:28:42 vasta tsitaadiga

kasutajake kirjutas:

Isegi aimbotiga pole see Mausi kohta sugugi halb tulemus...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 26.04.2016 10:27:49 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe kirjutas:
kasutajake kirjutas:

Isegi aimbotiga pole see Mausi kohta sugugi halb tulemus...

Vaata pilti, kogu damage on tehtud Tier 8 tankide vastu, IS3, KV4, O-Ho, Patton 46 KR, 13 90, T32, WZ-131 jne. PREMIUM MOONAGA.

tsitaat:
Tulistasin peamiselt premium ammot, põhjendus selline, et Mausi standard ammo ei läbi vastaste turreteid pikslite püüdmisel seal küngaste vahel. Et kõik läheb rikoshetti standard ammoga.

Otsa vaene tupsu, kas kurjad tier 8 tankid julgesid su laske põrgatada kui sa sihtisid neid nende kõige tugevamasse soomusesse?
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 26.04.2016 11:12:35 vasta tsitaadiga

Cyrus kirjutas:
mirko28 kirjutas:
Piltküsimus:
Spoiler Spoiler Spoiler

Jaga siis juba replay'd kah thumbs_up.gif

mirko28 kirjutas:

Rohkem küsimusi pole icon_lol.gif

No eks ta võib ju vaeva näha aga ta enda pildil juba nimi olemas. icon_lol.gif

Ja päeva piltküsimus: Kas isegi kuld moon suudab seda lootusetud juhtumit päästa?
Spoiler Spoiler Spoiler

chatwalker
HV kasutaja

sõnum 27.04.2016 18:53:38 vasta tsitaadiga

Peab ikka puhta debiilik olema, et 10daga 8da vastu premmi tulistada icon_biggrin.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 741, 742, 743 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.