tanke õigetpidi eriti polegi lükanud, kuigi mind lükati ilusti õigetpidi eelmisel nädalal, tegi südame soojaks, et minu hariduslik eeskuju kommuunile on hakanud vilja kandma.
Kuidas on, kas tuled tänutäheks striimi erikülaliseks?
tanke õigetpidi eriti polegi lükanud, kuigi mind lükati ilusti õigetpidi eelmisel nädalal, tegi südame soojaks, et minu hariduslik eeskuju kommuunile on hakanud vilja kandma.
Kuidas on, kas tuled tänutäheks striimi erikülaliseks?
Mul on hetkel täiesti teised eesmärgid mängimisel kui teistel, seetõttu mul pole mõtet platoonida ega striimida midagi.
Plaanin uurida ja katsetada veel asju ja siis hakkan õppevideosid tegema, nii annan ma oma panuse valdkonna arenguks.
T10 arty'de kohta ma juba oskan võrdlust tuua ja soovitusi, aga mitte piisavalt. Tean natuke kuidas aidata ümberläinud tiimikaaslasi, kuidas puid õigesti pikali lükata jne- aga palju on veel uurida, ja mõni tank vaja välja osta veel.
Senikaua aga jagan siin eesti kommuunile nippe foorumis ja küsin arvamust jne.
Ütleksin kokkuvõttena, et WoT on huvitav mäng, mulle meeldib tõesti. Head helid mürskudel, jututoa tugi, strateegiad jpm.
Meeldib, et iga tank on mingite vigadega. Näiteks Maus on aeglane ja arty'de standard-mürskude vastu sama nõrga katusega kui ka teised tankid. Tankionline.com-is oli teistmoodi, et oli võimalik omale tipp tank osta ja tipp-moona peale laduda ja see andis teistest tugeva üleoleku- teised liikusid sinust mitu aeglasemalt, nende mürsud olid mitu korda nõrgemad jne. WoT-is on siiski asi aus ja see teeb mängitavuse kauaks. Tõesti hea nautimisväärne mäng.
Et mäng veel ausam oleks, siis ise soovitaksin mänguettevõttel Arty'de damage't vähendada. Eile tegin ühe lasuga 1600+ damaget ühele T10 rasketankile ja see solvus ja õigustatult, ega see ikka aus pole. Ok, 600 damaget võiks lask teha, aga ei 1600 teeb- no see ei ole päris õige ja tuleks reguleerida minu arvates.
viimati muutis mirko28 05.04.2016 14:38:19, muudetud 1 kord
Palju sa ise õppevideosid oled vaadanud?
Kellele su õppevideod sihitud on? Rootsi keeles?
Ma ei ürita väita, et õppevideosid vaja pole. On vaja, eriti "Basic (spotting, angling etc.)" asjade kohta. Kuid, et keegi neid reaalselt ka näeks, peaks need olema mängu integreeritud ja interaktiivsed.
Kardan, et sinu sihtgrupp avastab su väärtuslikud kogemused liiga hilja kui üldse - ning need pole enam õppevideod, vaid komöödia...
EDIT: ja nalja pole kunagi liiast _________________ WoT tips: 6th sense is over-rated anyway, the other team will always let you know when you've been spotted
mirko kas sa võiks palun katsetada kui mitu meetrit keskmiselt tavalise kergetankiga saaks sõites täiesti otse, kohe mängu alguses RRR sisse pannes? Kui palju koguneb spotdamaget, palju keskmiselt jõuab ise damaget teha ja kui mitu mängu keskmiselt õnnestuks võita ... ytleme, et 100 mängu jooksul?
Võiks eraldi tuua välja kergetankid kiirusega kuni 50 km/h, 60 ja 70+ km/h
Kinnitan sulle, et see statistika edendaks valdkonda kohe kindlasti, sest sellist statistikat pole kusagilt võtta ... kuid ma arvan, et nõudlust sellise info järele oleks piisavalt
Igasugune mõte kaob täielikult ära. Või mis selle siis põnevaks teeb, et osad kasutavad seda. Igasugused kiired ja neoon valgused virvendavad silme ees. Mõttetu.
Igasugune mõte kaob täielikult ära. Või mis selle siis põnevaks teeb, et osad kasutavad seda. Igasugused kiired ja neoon valgused virvendavad silme ees. Mõttetu.
Täna sain mängu lõpuks nii tundmatud medalid, et otsustasin need pildiga jäädvustada mälestuseks.
Olen ennegi ühe Arty mürsuga tabanud 2 lähestikku asuvat tanki, kuid seekord olid mõlemad elude poolest suht tühjad ja seetõttu siis anti selline medaljon, mida saab kui ühe lasuga vähemalt 2 tanki hävinevad.
Tegin sellise vea, et panin Arty'dele kõigile automaatse med-paki jne, hinnaga 20'000 tükk ja katsetasin ka kohviga jms-ga, tulemuseks on pankrott, kõik arty'd on katki ja pankrotis, raha pole, et parandada. Egas midagi nüüd liigun tagasi I-O Exp-i peale raha teenima HE-mürskudega, et remontida Artyd terveks.
Metoodilisel eesmärgil tasub kindlasti Arty'sid mängida, sest nende mängimine õpetab, kuhu artyd peidavad end, millised osad kaartidel on artyde mürskudele tabamatud jne. Seejärel võib tava tankidega mängida ja juba on selgem, et lausa lageda põllu peal ikka ei seisa enam jne. Seetõttu arty'dega tasub mängida, harib.
Täna tegin maksimaalselt 1600 damage suuruse kahju ühe lasuga, suuremat numbrit pole siiani lasust välja pigistanud.
Kõik T10 arty'd laevad end suht kaua, aga üks laeb eriti kaua, kuid seejärel on kohe 4 mürsku laetud ja siis saab neid iga 5 sekundi järel lasta. Selline strateegiliselt huvitav arty. Üldiselt ütleks, et väga meeldib Arty'ga mäng, ainult et pankrotistab kiirelt.
Head mänguelamust teile, kellel pole veel pankrott.
Egas midagi nüüd liigun tagasi I-O Exp-i peale raha teenima HE-mürskudega, et remontida Artyd terveks.
T34 müüsid maha või? Muidu soovitaks raha teenida ikkagi tankiga, millel on spetsiaalne rahakordaja küljes. Aga kui minu sõna ei kõlba, siis tee eluskatse ja jaga tulemusi meiegagi.
No näed, arty sobib mirkole väga hästi. Ma soovitangi sul neid võimalikult palju mängida. Sexton I ja 105 leFH18B2 on premium artid, millega saad raha ka teenida.
Sexton I ja 105 leFH18B2 on premium artid, millega saad raha ka teenida.
Need vastavalt on T3 ja T5 tankid ja ega hetkel neid ei müüdagi poes, ma ikka tahaks mängida kõrgema Tier-i arty'dega: T8, T9, T10.
Pean uurima, kuidas on soodne mängida nendega, et ei pankrotistuks.
Üldiselt tundub, et pole üldse vaja mingeid Consumable asju, ei kulukaid 20'000 rahalisi automaatseid (suured pakid) ega ka mitte manuaalseid (väikseid), pole ühtegi vaja. Sest kui pihta saad, siis niikuinii oled surnud üldiselt, pole mõtet kulutada raha Consumable peale lisaks. Laskude osas tuleb olla kokkuhoidlik, pimedaid laske enamasti mitte teha- no seda stiili ma olen niikuinii jälginud.
Loodetavasti väljun lähiajal pankrotist ja õpib vähemalt nulli-mängima end arty'dega.
Hea õpetlik on arty'ga mäng ses mõttes, et näitab, millised on kaardil peamised positsioonid, kus lahingut pidada. Tulevikus päris tankiga mängima hakates siis teab juba, et nendele positsioonidele ise ka minna ja kaardid selgemad. Halb on, et osad kaardid on arty'le väga ebamugavad.
Algajale T10 arty mängijale soovitaks ma juhinduda sellistest reeglitest:
1. eelista lasta rasketanke. Sest neid teised ei läbista eriti ja pole mõtet 1000 damage võimsusega arty mürsuga lasta 600 HP-ga kergtanki, kuna 400 damaget läheks siis raisku. Ise olen isegi oodanud esimese lasuga mängu alguses, kui pole veel rasketanke näha. Teine eelistus on muud tankid, mida kõrgema HP-ga, seda eelistatum sihtmärk.
2. Pole mõtet lasta kergtankidest scoute/spottijaid, kuna nende tabamine on vähetõenäone nende rohke liikumise tõttu.
3. pole mõtet teha nö pimedaid laske, vaid teha ainult lask kui tank on ikka näha. Sest see on mürsu/aja raiskamine, vähetõenäone tabada. Mõned harvad erandid sellele reeglile: kui on näiteks mängu lõpp "1 arty versus 1 vaenlase tank" ja vanelase tank kadus kaardilt 2 sekundit tagasi, aga tema liikumissuund oli teada, ja kui ta on üsna kaugel arty'st- noh, siis tasub pimelasku teha. Ma olen nõnda võitnud küll mängu ja kiita saand. Harvadel juhtudel pimelaske ikka teeb. Aga enamasti mitte.
4. pole mõtet teha lasku kui sihiku-ovaal pole piisavalt väike/täpne, sest ebatäpsed lasud lähevad enamasti mööda võ iteevad olematu kahju vaenlasele. Parem treenida kannatlikkust ja teha lask ainult kui on kindel, et see tabab. Mõni erand muidugi taas eksisteerib. Näiteks kui on 4-lasuline arty, et laeb 2 minutit ja siis teeb 4-lasku 4-sek vahedega, siis tasub 4-nda lasu ka pimesi kirielt ära teha kuhugile, et saaks uue 4-lasulise salve täis.
viimati muutis mirko28 06.04.2016 10:20:20, muudetud 1 kord
Mängi siis ometigi T34 premiumiga mõned mängud, isegi 0 dmg juures jääd tollega plussi ja teenid midagi.
Hoidu veidi taha poole, hoia kere kaitstud ja peaks kenasti teenima.
T9/T10 mängudes plussi jäämiseks tuleb juba hästi mängida, ükskõik millega sa sõidad. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mängi siis ometigi T34 premiumiga mõned mängud, isegi 0 dmg juures jääd tollega plussi ja teenid midagi.
Hoidu veidi taha poole, hoia kere kaitstud ja peaks kenasti teenima.
T9/T10 mängudes plussi jäämiseks tuleb juba hästi mängida, ükskõik millega sa sõidad.
Proovin siis täna taas T34-ga raha koguda. Üldiselt on jah iga tankiga vaja olla suht osav kõrgetes Tier'ites, et miniusesse ei läheks. Lisaks vaja omada Crew jaoks rohkelt skille, no need on mul olemas, eelmine konto omanik on päris hästi Crew skille treenind.
Arty'ga mängides on selline pluss veel, et Autoaim-mod'iga vaenlasi saab sellega tõhusamalt hävitada ku iteiste tanki liikidega. Teised ei saa Autoaim vaenlasele end nähtavaks teha, kuna see laseb kohe maha nad, aga AutoAim vaenlane ei näe Arty'sid, ja kui nad end ei peida piisavalt, siis Arty võtab nad kiirelt maha, olgu neil mistahes mod cheat-peal.
Ma saan aru, et cheat-mod'ide kasutajaid on raske määratleda- ei leidu sellist head algoritmi, mis ütleks, et tegu on cheateriga, mitte pro mängijaga.
Kuna sellist algoritmi pole, siis ei saa Autoaim-cheatereid üheselt kindlaks teha.
Lahendus oleks, et mängutarkvara keelaks enda "/res_mod" kataloogi panna osade kolmandate osapoolte Mod'e, mis pole heakskiitu saanud mängutarkvara firmalt. Näiteks mängu käivitades vaataks mängu lähtekood mod-ide kataloogi jak ui näeks seal Autoaim-mod-i siis ta ksututaks selle vms, kuna see mod pole heakskiitu saanud mängutarkvara heakskiidu registris. Selline poliitika oleks tülikas, kuna kõik Mod'ide arendajad peaksid hakkama end registreerima mänguettevõtte "heade Mod-ide registris", selline tülikas protsess ja rahakasumit see protsess kellelegi ei tooks. Mängijad ehk oleks rõõmsamad, aga mänguettevõtte kasum ei muutuks.
Võimalik, et IT-juriidiliselt pole ka korrektne keelata oma konteiner-tarkvara programmi sees teisi tarkvarasid.
Arvan, et senikaua kuni neid autoaim mängijaid on vähe, pole asi hull ja saab nautida mängu. Eks siin on lootus, et autoaim-mängijaid tekib mõlemasse tiimi, siis las nad hävitavad üksteist.
enamus artysi kasutab seda autoaim mod -i. Nad tabavad ikka viimasel ajal lähedalt oluliselt rohkem kui varem. Suht võimatu on näiteks 3 -e artyt maha võtta kui need korraga avastad. Vanasti oli see lihtne 3 killi, nüüd ole õnnelik kui yhegi maha saad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.