Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 553, 554, 555  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma?
Kindlasti mitte
65%
 65%  [ 379 ]
Pigem ei
27%
 27%  [ 157 ]
Pigem jah
5%
 5%  [ 33 ]
Kindlasti jah
1%
 1%  [ 8 ]
hääli kokku : 577

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ollev
HV kasutaja

sõnum 15.02.2016 13:04:03 vasta tsitaadiga

https://malwaretips.com/blogs/isearch-safefinder-net-removal/
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.02.2016 13:49:46 vasta tsitaadiga

v1per, sa ise suutsid ilmselt selle mingi installiga peale panna, vms. (www.unchecky.com abiks).

Miks Windwos10 quick access'isse suvalisi asju juurde poogib? Käsitsi tühjendama võib ka lõpmatult jääda... aahhhhh, better: http://www.tenforums.com/tutorials/2712-quick-access-add-remove-frequent-folders-windows-10-a.html

HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.02.2016 14:01:21 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
no endale ka ei meeldi absull see windows 10...
aga mida sa teed kui windows 7-le dx 12 pole:S loodan ,et kuidagi haxitakse see sinna.
see kuu juba tuleb ark survival evolved dx 12 tugi ja lubatakse lausa 20% fps boosti.
kuna seal fps kehva siis see väga vajalik uuendus.

See, et Win7-le ei tule DX12 tuge on puht äriline otsus. Tarkvaraliselt pole seal mingit takistust, kuna isegi raua poolest saavad paljud kaartide seeriad tagasiulatuvalt DX12 toe. Asi see siis MS-l tarkvaraliselt lisada.
Minevikust on ka üks näide võtta - Vista tuli DX10-ga aga platvormi uuendus lisas DX11 toe mis oli võrdlemisi üllatav samm arvestades kuivõrd populaarne Win7 juba välja tulles oli. Seega oli üllatav, et selline featuur backporditi vähempopulaarsele väljalaskele.

Ma olen ennast aeg-ajalt tabanud mõttelt, et MS ei tahagi XP ja Win7 edu korrata ja seetõttu ei panustagi väga erinevate Win10 buildide kvaliteeti. Seda seetõttu, et muidu ei taha inimesed enam mingilt väga healt buildilt edasi liikuda ja siis on jälle jama.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.02.2016 15:01:20 vasta tsitaadiga

dx10 > dx11 vahe oli väike, kui võrrelda dx9 > dx10 ja dx11 > dx12 üleminekuid.
pakun, et seal taga on ka tehnilised põhjused. probleem ei ole mitte niivõrd dx endas kui draiverites - vastavalt siis wddm ja wddm 2.0.

w10 builde tuleb piisavalt harva, et kvaliteedi paranemine on märgatav.
kui sa insider builde silmas pead, siis need juba põhimõtteliselt ei peagi ühtlaselt stabiilsed olema.

Renq
HV veteran
Renq

sõnum 15.02.2016 18:22:02 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Renq, Teeb uuendusi.

Uuendab su telemeetria andmeid MS`i serveris... icon_lol.gif

Kui windows 10 peale pani, siis ta mingil hetkel tegi ühel kindlal kellaajal neid uuendusi ja läks öösiti käima. Selle võtsin ammu maha, a nüüd eile öösel hakkas pool 4 ja täna öösel veerand kuue ajal undama... nagu mida krdit. Kas kuskil on veel mingid asjad, kust pean tärnid maha võtma, et magada saaks?
tagasi üles
shenris
HV kasutaja

sõnum 15.02.2016 20:18:52 vasta tsitaadiga

Tervist
Väga lihtne probleem arvatavasti, aga koheselt ei leia windows 10 puhul rohtu. Folderis valitud failid ei muutu "highlighted", näitab küll all/paremal, et nii palju faile valitud, aga pole võimalik füüsiliselt näha, millised siis.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 15.02.2016 20:25:05 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Renq kirjutas:
Mida türblit see arvuti keset ööd käima läeb?!
vistast alates ju peale win installi esimese asjana wake timersid ja wake deviced ära keelata. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 15.02.2016 20:53:52 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
Renq kirjutas:
Mida türblit see arvuti keset ööd käima läeb?!
vistast alates ju peale win installi esimese asjana wake timersid ja wake deviced ära keelata. icon_rolleyes.gif

tänud, võtsin kõigil linnukese tagant ära mis arvutit üles ajada võisid.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 18.02.2016 23:57:26 vasta tsitaadiga

14267 on Insideritel väljas, aga mul seda alla ära ei tiri, download on paar tundi juba 2% peal.
Selle lehe järgi ei peagi tegelikult saama ja ainus variant on see versioon saada kui uus install lihtsalt teha? thumbs_down.gif
https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/02/18/announcing-windows-10-insider-preview-build-14267/
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.02.2016 00:02:40 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
14267 on Insideritel väljas, aga mul seda alla ära ei tiri, download on paar tundi juba 2% peal.
Selle lehe järgi ei peagi tegelikult saama ja ainus variant on see versioon saada kui uus install lihtsalt teha? thumbs_down.gif
https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/02/18/announcing-windows-10-insider-preview-build-14267/

Mina sealt seda küll välja ei loe, et selle saamiseks peaks clean installi tegema... icon_rolleyes.gif

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 19.02.2016 09:30:20 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
olafsand kirjutas:

Mina sealt seda küll välja ei loe, et selle saamiseks peaks clean installi tegema... icon_rolleyes.gif

Because the Release Preview ring offers updates to the Current Branch, it is only visible to devices on the Current Branch (Build 10586). If you are on a newer build, flights to the Release Preview ring won’t be applicable to that device. The easiest way to go between the Development Branch to the Current Branch is to use the Media Creation Tool to reinstall Windows 10.

Selle lause järgi peaks peal olema 10586 ja kui uuem on, siis ei saa. Mul on 14257. Või saan millestki valesti aru? icon_redface.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.02.2016 09:49:09 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Etz kirjutas:
olafsand kirjutas:

Because the Release Preview ring offers updates to the Current Branch, it is only visible to devices on the Current Branch (Build 10586). If you are on a newer build, flights to the Release Preview ring won’t be applicable to that device. The easiest way to go between the Development Branch to the Current Branch is to use the Media Creation Tool to reinstall Windows 10.

Selle lause järgi peaks peal olema 10586 ja kui uuem on, siis ei saa. Mul on 14257. Või saan millestki valesti aru? icon_redface.gif

Mina lugesins ealt välja, et kui on 10586 siis ei saa ja kui ka ei taha enam saada, siis keera ennast Slow ring peale.
Ja kui sul on uuem aga tahad Slow ring`i peale minna ja edaspidi vaid 10586 põhiseid builde saada, pead reinstalli tegema.
14257 on Cevelopment branch, mitte Current branch.

R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 19.02.2016 09:52:54 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
R3negadeX kirjutas:
Kus kohast Windows 10 CD-key osta tasuks? Kas need CD-Key müügisaidid on usaldusväärsed (Kinguin)?
http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Windows-10-Home/productID.319937100

See oli ilmselgelt esimene koht, kus ma hinda käisin uurimas. Soovin leida odavamaid alternatiive, kui neid on, mida saab ka usaldada.
tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 19.02.2016 10:29:59 vasta tsitaadiga

R3negadeX, Kui sul on ostu tsekk olemas siis ongi kõik korras.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 19.02.2016 11:50:40 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
R3negadeX kirjutas:
Kus kohast Windows 10 CD-key osta tasuks? Kas need CD-Key müügisaidid on usaldusväärsed (Kinguin)?
http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Windows-10-Home/productID.319937100

See oli ilmselgelt esimene koht, kus ma hinda käisin uurimas. Soovin leida odavamaid alternatiive, kui neid on, mida saab ka usaldada.
igasuguste nuuvemite ja gmg jms juraga jantida ja hoida kokku mingi paarkümmend euri puhtalt retail vs. oem pealt, mina isiklikult ei näe mõtet. ega os pole mäng, et ostad mingi sale ajal 60€ asemel 15€, mängid paari nädalaga läbi ja jääb kuskile ajalooprügikasti tolmu koguma. os sa kasutad igapäevaselt kümmekond aastat. kuna 10 pidavat olema parem kaasajastada ja pidavat kauemaks jääma, siis seda enam ma ei näe mõtet sente lugeda.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.02.2016 12:21:39 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Nii, mul igatahes uuendas ära... 14257 -> 14267, aega kulus täpselt 1 tund ja 22 Minutit... icon_smile.gif

R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 19.02.2016 12:58:34 vasta tsitaadiga

S.I.L.L.U kirjutas:
R3negadeX, Kui sul on ostu tsekk olemas siis ongi kõik korras.

Ei ole veel midagi ostnud, uuringi, kuidas ja kust on kõige mõistlik Windows 10 soetada. On arvuti, millel on piraat win 7 ning sooviks sellele legaalse Windows 10 peale panna.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 19.02.2016 13:40:56 vasta tsitaadiga

R3negadeX, kasuta "get windows 10" funktsiooni ja see saab omale legaalse win10.
HV Guru
Muhekas

sõnum 19.02.2016 13:45:37 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
R3negadeX kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
R3negadeX kirjutas:

igasuguste nuuvemite ja gmg jms juraga jantida ja hoida kokku mingi paarkümmend euri puhtalt retail vs. oem pealt, mina isiklikult ei näe mõtet. ega os pole mäng, et ostad mingi sale ajal 60€ asemel 15€, mängid paari nädalaga läbi ja jääb kuskile ajalooprügikasti tolmu koguma. os sa kasutad igapäevaselt kümmekond aastat. kuna 10 pidavat olema parem kaasajastada ja pidavat kauemaks jääma, siis seda enam ma ei näe mõtet sente lugeda.

NATAS999 Siit saad näiteks. Isegi ostsin ja koik ok https://www.reddit.com/r/microsoftsoftwareswap/

R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 19.02.2016 13:53:09 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
R3negadeX, kasuta "get windows 10" funktsiooni ja see saab omale legaalse win10.

Kas sellega mingeid probleeme ei kaasne, kui Windows näeb, et ma upgradesin piraat windowsi pealt? Ma olen lugenud, et jah, seda saab teha kuid ma ei leidnud palju selle kohta, et mis need reaalsed tagajärjed on - kas piiratakse midagi ära ja peab iga liigutuse eest maksma? Eesmärk pole midagi tasuta saada, valmisolek maksmiseks on, kuid sooviks seda võimalikult väikeste kuludega teha. icon_smile.gif
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 19.02.2016 14:09:30 vasta tsitaadiga

R3negadeX, ole karmavõla pärast muretu, Microsoft kogub su andmeid ning need on aja jooksul rohkem väärt kui neile makstud mõnikümmend eurot icon_cool.gif
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 19.02.2016 14:36:12 vasta tsitaadiga

Pragu pole küll mõtet midagi osta.. suvaline win7 alla ja sinna tasuta Windows 10 otsa. Kui juba korra on kenasti ära aktiveerinud siis peale seda võid puhtale masinale selle sama win10 peale lasta. Aktiveerub automaatselt. Ja rohkem konkse pole kui see, et win10 seotakse su emaplaadiga ära. Ehk kui emaplaat läheb katki siis sureb ka win10 mille sa tasuta said.
Kui ikka süda rahu ei anna siis osta 5-20 USD Windows7 võti ja uuenda tasuta win10 peale. Aga see jutt, et kui raha ei ole maksnud siis on mingi moditud versioon ja arvuti on viiruseid täis unusta ära. Windows on sama legaalne nagu neil kes soetavad win10 PRO versiooni kalli raha eest.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NATAS999
HV Guru

sõnum 19.02.2016 14:48:35 vasta tsitaadiga

pois11, kalli raha eest ostetud win10'ga ma ei 7x windowse installima midagi emaplaadiga siduma, et win7 mingi 100 aastat updatema, kuniks lõpuks 10 peale saab. muidugi jah, kellel ainuke hobi ongi ümber nurga asjadega jebida, siis küll jah, laske käia. mulle isiklikult meeldivad töötavad asjad stiilis, torkad stepslisse ja töötab, mitte ei pea nädal aega vusserdama, kuni lõpuks kuidagi moodi midagi toimima saad... kuni mõne komponendi vahetuseni.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 19.02.2016 16:18:11 vasta tsitaadiga

pois11, siin foorumis ei propageerita piraatlust!!!
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 19.02.2016 17:07:26 vasta tsitaadiga

NATAS999, ühe korra aktiveerunud key sisestub hiljem otse setupisse
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 553, 554, 555  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.