Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 54, 55, 56  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 04.01.2016 14:20:32 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Enamasti on tegemist ikka "tihendi" veaga jah, Club3D läbi käidud ja kõik oli väga okei. Kui poest tutika ostad, siis lased vigase välja vahetada ka, kui peaks sattuma.

Enamasti on siiski draiverite/firmware sobimatuse viga. kui bluescreeni pillub (ja vaid ühes masinas).
Kuigi jah, mul oli tol ajal kindlasti ka tihendi viga, olin ikka mingi 17 aastane ja kindlasti jäi mingi asi katsetamata...

Kindlasti oleks saanud ka garantiiga vaielda, kuid kõige lihtsam oleks olnud uus emaplaat osta, sest see oli garanteeritud fix icon_smile.gif

Club3D oli sel ajastul väga populaarne oma BSOD-idega icon_smile.gif
EDIT: Ka tänapäeval tundub olevat https://www.google.com.au/search?q=club+3d+blue+screen+issue&ie=&oe=

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.01.2016 14:56:27 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:

konsooliga parandasingi... sain questi tehtud ja järgmist questi sa talt enam ei saa... ütleb ,et too eelmise questi item talle kuigi quest logis näitab ,et quest complete.

Ma küll ei näinud, mis nõu sulle enne anti, aga selle peaks konsoolis korda saama nii:
Spoiler Spoiler Spoiler

Seda testisin just mingi suvalise jubinaga ja toimis, iseasi, kas õige ID suudad tuvastada.
Teine variant, millega ise hakkama ei saanud ja uuesti ei proovinud:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kusjev
HV vaatleja
kusjev

sõnum 05.01.2016 13:56:19 vasta tsitaadiga

Tere,
Olen vaikselt mänginud ja probleemivabalt. Kuid olen nüüd 53lv ja saan queste küll Minutemani käest ja muud sellised väiksed questid, kuid main queste pole. On alles ainult
Collect Reactor Coolant ja Collect Technical documents. Esimest olen miksinud 5 ja dokumente leidnud oma 40ne ringis.
Olen mööda mappi liikunud ja otsinud uusi kohti. Kas sedasi lähebki nüüd edasi ja mingil ajal saab uusi ülesandeid või...? Ei saagi aru, on siis mäng nagu "läbi" või peab ootama miskit?
Linnas kohtab aegajalt synthe ja raidereid ja teisi mutante. Rahu maa peal nagu ei oleks icon_biggrin.gif

Pole varasemaid osasid mänginud.
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 05.01.2016 14:33:40 vasta tsitaadiga

läbi on siis kui näed 1minutilist lõpufilmi ja siis saad edasi uitada.
Questid on Data all, sealt saad nad mapil nähtavaks teha.

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 05.01.2016 14:40:39 vasta tsitaadiga

kusjev kirjutas:
Tere,
Olen vaikselt mänginud ja probleemivabalt. Kuid olen nüüd 53lv ja saan queste küll Minutemani käest ja muud sellised väiksed questid, kuid main queste pole. On alles ainult
Collect Reactor Coolant ja Collect Technical documents. Esimest olen miksinud 5 ja dokumente leidnud oma 40ne ringis.
Olen mööda mappi liikunud ja otsinud uusi kohti. Kas sedasi lähebki nüüd edasi ja mingil ajal saab uusi ülesandeid või...? Ei saagi aru, on siis mäng nagu "läbi" või peab ootama miskit?
Linnas kohtab aegajalt synthe ja raidereid ja teisi mutante. Rahu maa peal nagu ei oleks icon_biggrin.gif

Pole varasemaid osasid mänginud.

Neid jurasid radiant queste ongi lõpmatuseni. Mis puutub muudesse questidesse siis mis siin salata - F4'jas meeldejäävaid kõrvalqueste võib ühe käe sõrmedel üles lugeda. Probleem ongi selles, et kui varasemalt oli asustatud kohti rohkem ja igas kohas käputäis queste siis siin on ainult mõni selline asum ja queste pole eriti või on ülikiiresti äratehtavad. Samas on neljandas selliseid kohti kus questi saad alles siis kui konkreetsesse kohta jõuad ja aint see üks quest seal ongi.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 05.01.2016 15:03:33 vasta tsitaadiga

mul üks nõme bug questiga kus tuli päästa mingi settler raiderite käest, kõik kenasti tehtud ning kirjas,et räägi Prestoniga. Kuid see vend räägib kõike muud kui minu ülessandest ning ei tahagi lasta mul see ära lõpetada.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
kusjev
HV vaatleja
kusjev

sõnum 05.01.2016 16:33:34 vasta tsitaadiga

labidas kirjutas:

Seal ainult need kaks questi ongi, et muudkui korja...
Collect Reactor Coolant for Proctor Ingram ja Collect Technical documents for Proctor Quinlan. Kas need on siis nn põhistoori questid?

viimati muutis kusjev 05.01.2016 16:41:53, muudetud 1 kord
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 05.01.2016 16:35:38 vasta tsitaadiga

Nende minuteman radiant questidega on mingi siuke sisteem, et teed sinnamaani kus vaja Prestoniga rääkida aga ei räägi - ühelmaalt viskab ikkagi complete.
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 05.01.2016 19:10:43 vasta tsitaadiga

kusjev kirjutas:
labidas kirjutas:

Seal ainult need kaks questi ongi, et muudkui korja...
Collect Reactor Coolant for Proctor Ingram ja Collect Technical documents for Proctor Quinlan. Kas need on siis nn põhistoori questid?

no kui sa pole main queste teinud, oled nö bossidega rääkinud ja mitte mingit questi nad sulle ei anna, siis on vist mingi bug... pead konsooliga mässama hakkama. Uuri välja, mis viimane oluline quest oli ja mis peale seda oleks pidanud tulema ning muuda konsooliga quest aktiivseks. Muud ei oska soovitada.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
zim01
Kreisi kasutaja
zim01

sõnum 05.01.2016 20:00:43 vasta tsitaadiga

firemark kirjutas:
mul üks nõme bug questiga kus tuli päästa mingi settler raiderite käest, kõik kenasti tehtud ning kirjas,et räägi Prestoniga. Kuid see vend räägib kõike muud kui minu ülessandest ning ei tahagi lasta mul see ära lõpetada.

Proovi rääkida temaga siis, kui ta aktiivne companion on. Osasid queste olen ainult nii saanud talle ära "viia".
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 06.01.2016 18:10:18 vasta tsitaadiga

kas keegi selle Season Passi ka ära tellinud on?
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.01.2016 18:21:40 vasta tsitaadiga

jah.
tagasi üles
okasnotsu
HV vaatleja

sõnum 07.01.2016 22:15:53 vasta tsitaadiga

Proovisin selle koodi järgi lihtsamalt saada, aga ei tööta mängus. Mis viga? Mingitest patchidest käib jutt, aga aru eriti ei saa.

http://www.cheatcc.com/ps4/fallout4cheatscodes.html
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 07.01.2016 23:17:38 vasta tsitaadiga

okasnotsu, mida sa täpselt teha üritad?
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 07.01.2016 23:24:09 vasta tsitaadiga

okasnotsu, kõik koodid on siin: http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_console_commands
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

sõnum 08.01.2016 06:37:00 vasta tsitaadiga

Khm, level 48 ja teen BoS radiant queste. Üks neist on eriti tüütu - kui tuleb Scribe elus hoida: tüüp pole just surematu, aga jookseb
Behemothile peale või raketitule alla nagu berserker. Arvasin, et BoS'il on natuke kõrgemad nõudmised ja võitlemine jäetakse rüütlitele.

Clensing the Commonwealth on samas päris hea, Minutemani radianti sarnane, aga isegi kiirem. Tegin mingi hunniku neid ja üks hetk enam
uut ei pakuta - pidi ju lõputu olema? Mõtlesin neid teha, kuni Paladin Danse on max levelil ja saan ta Synth damage perki enne Instituuti.
Tundub, et Laser Rifle neid eriti hästi ei võta. Wiki andmetel neil Damage Resistance puudub, aga Energy Resistist ei räägita seal midagi,
ei viitsi selle nägemiseks eraldi perki ka raisata.
tagasi üles
Murdock
HV kasutaja

sõnum 08.01.2016 10:09:14 vasta tsitaadiga

FO3 oli võimalus endale kaaslaseks super mutant sebida. Otsisin paar - kolm nädalat tagasi netist infot FO4 kohta, siis seda võimalust ei olnud. Aga poolkogemata ma ikkagi sellise tegelase otsa komistasin. Tea kas ta just kõige teravam pliiats ja parim jälgija on, aga lõbus on see värk ikkagi. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 08.01.2016 10:18:46 vasta tsitaadiga

Murdock kirjutas:
FO3 oli võimalus endale kaaslaseks super mutant sebida. Otsisin paar - kolm nädalat tagasi netist infot FO4 kohta, siis seda võimalust ei olnud. Aga poolkogemata ma ikkagi sellise tegelase otsa komistasin. Tea kas ta just kõige teravam pliiats ja parim jälgija on, aga lõbus on see värk ikkagi. thumbs_up.gif

Täitsa okei on, viskad talle mingi korraliku melee pihku ja kütab küll.
Ma sain üpris kiiresti ta kätte ilma mingeid spoilereid lugemata...

UMMI9999
HV kasutaja
UMMI9999

sõnum 08.01.2016 10:36:22 vasta tsitaadiga

Super Sledge'ga võtab hästi vastaseid maha, kasutan ka põhiliselt teda just kommentaaride pärast icon_biggrin.gif Ja talle saab ka companionitest kõige rohkem kraami anda tassida.
tagasi üles
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

sõnum 08.01.2016 11:12:01 vasta tsitaadiga

Companionide info on tegelikult mitmel pool üleval, siin näiteks ka koos juhendiga, kuidas nende poolehoidu tõsta:
http://www.gamespot.com/gallery/complete-fallout-4-companion-guide/2900-385/

Samas on Strongi pakutav perk hea ainult meleele. Ise kavatsen vähemalt pooled kasulikumad ära maxida, või siis kõik, eks näis.
Paladini oleks pidanud alguses võtma, talle meeldib iga mõne minuti tagant power armorisse pugemine, Brotherhoodi questide tegemine
ja ka viisakad vastused Minutemeni questides. Ilma Brotherhoodi questideta võtab ta leveldamine päris kaua aega.

Detektiivi sain kiiresti maxitud, talle meeldib häkkimine ja viisakad vastused, ja kui tema quest lõpuni teha, ongi perk käes.
Caitile meeldib muukimine ja alasti ringi jooksmine, samas ei meeldi talle questide juures ükski dialoogivalik ja tema questi lõpetamine veel max taset ei anna.
Piper tundub paras pipar, peale muukimise ei leidnud ma veel midagi, mis ta poolehoidu tõstaks.

Leidsin lõpuks nurgapoest Gauss Rifle, mis oleks pidanud juba lv25 saadaval olema, ja kohe kukkus üks Legendary ka.
Viimased modid peale ja sa pühadevahe, kus see paugutab icon_smile.gif 441 damage, kordades rohkem kui mu vana laser,
snaipri laskeulatus ja kiirus ka hea. Hea, et harjumusest sai algusest peale 2mm EC ammot kokku kogutud.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 08.01.2016 14:22:24 vasta tsitaadiga

[raVen] kirjutas:
Leidsin lõpuks nurgapoest Gauss Rifle, mis oleks pidanud juba lv25 saadaval olema, ja kohe kukkus üks Legendary ka.
Viimased modid peale ja sa pühadevahe, kus see paugutab icon_smile.gif 441 damage, kordades rohkem kui mu vana laser,
snaipri laskeulatus ja kiirus ka hea. Hea, et harjumusest sai algusest peale 2mm EC ammot kokku kogutud.

Endal joppas, et mingi lolli käest kukkus instigating gauss rifle ehk siis kui vastsel elud täis siis double dämm - uppisin ära ja supressor ka külge - lisaks veel ninja, better criticals, rifles, bloody mess ja sandman perkid maxitud ehk kõik kukub laksust kui sniik attack critt..

Ahjaa, kas nende kaaslaste perkidega on sedasi, et kui perk käes võib kaaslase naafik saata ja jääb ikka toimima? Ei viitsi üldiselt kaasas kedagi vedada kuna tillavad jalus ja tõmbavad mobe seal kus pole vaja.
tagasi üles
UMMI9999
HV kasutaja
UMMI9999

sõnum 08.01.2016 14:28:28 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
[raVen] kirjutas:

Endal joppas, et mingi lolli käest kukkus instigating gauss rifle ehk siis kui vastsel elud täis siis double dämm - uppisin ära ja supressor ka külge - lisaks veel ninja, better criticals, rifles, bloody mess ja sandman perkid maxitud ehk kõik kukub laksust kui sniik attack critt..

Ahjaa, kas nende kaaslaste perkidega on sedasi, et kui perk käes võib kaaslase naafik saata ja jääb ikka toimima? Ei viitsi üldiselt kaasas kedagi vedada kuna tillavad jalus ja tõmbavad mobe seal kus pole vaja.

Jah, perk jääb sulle igavesti.

tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 08.01.2016 14:51:41 vasta tsitaadiga

perkide info on küll huvitav, peab teisi kaaslasi ka kasutama vist icon_smile.gif

Ma ise olen ninja ja melee perkidega narkomaan ja peksan mingi haamriga mis teeb mitut tüüpi dami icon_razz.gif
pealuu ja viisnurkadega vastaseid meleen kah, parim ajaviide...

6kantv6ti
HV kasutaja

sõnum 08.01.2016 20:18:12 vasta tsitaadiga

Kas modisid saab kuskilt tasuta ka või peab sinna nexuse lehele tasu eest regama?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 08.01.2016 20:39:50 vasta tsitaadiga

Caiti osas on lihtne - pead varastama palju icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 54, 55, 56  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.