Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raxz
HV Guru
|
25.09.2015 00:02:45
|
|
|
VT65
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.09.2015 09:13:22
|
|
|
, muidugi.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
acery
HV vaatleja
|
25.09.2015 09:33:46
|
|
|
zwky kirjutas: |
Tere
Otsin sellist appi nagu Samsung Smart View 2.0 aga ei leia seda telefoniga otsides. Tahaks telekat ühendada telefoniga ja soovitab seal seda appi, aga ma ei leia seda google storest. Äkki mingi apk fail kusagilt usaldusväärsest kohast ? |
Samsungi toodetel on "Screen Mirroring" sisse ehitatud, vaata seadetest. Samsung Smart View 2.0 on PC'le mõeldud tarkvara.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
zwky
HV vaatleja
|
25.09.2015 14:09:46
|
|
|
acery kirjutas: |
Tere
Otsin sellist appi nagu Samsung Smart View 2.0 aga ei leia seda telefoniga otsides. Tahaks telekat ühendada telefoniga ja soovitab seal seda appi, aga ma ei leia seda google storest. Äkki mingi apk fail kusagilt usaldusväärsest kohast ? |
Samsungi toodetel on "Screen Mirroring" sisse ehitatud, vaata seadetest. Samsung Smart View 2.0 on PC'le mõeldud tarkvara. |
Mul on telekas Samsung aga telefon Motorola. Lootsin telefonile mingit appi leida, mis läheb kokku.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
25.09.2015 14:28:33
|
|
|
Mul on telekas Samsung aga telefon Motorola. Lootsin telefonile mingit appi leida, mis läheb kokku. |
See on juba raskem juhtum. Samsung läheb iga päevaga selles osas aina kinnisemaks. Ma näiteks ei saa peale mingit uuendust isegi selle Samsungi äpiga oma Samsungi telefoniga Samsungi telerile ligi. Kunagi proovisin, siis töötas, kuid mingist hetkest tuli not supported ja close.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
zwky
HV vaatleja
|
25.09.2015 14:37:58
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Mul on telekas Samsung aga telefon Motorola. Lootsin telefonile mingit appi leida, mis läheb kokku. |
See on juba raskem juhtum. Samsung läheb iga päevaga selles osas aina kinnisemaks. Ma näiteks ei saa peale mingit uuendust isegi selle Samsungi äpiga oma Samsungi telefoniga Samsungi telerile ligi. Kunagi proovisin, siis töötas, kuid mingist hetkest tuli not supported ja close. |
Leidsin appi nimega TCL nScreen - see läks korralikult tööle, sain kohe läbi telekas vaadata pilte, videosi ja muusikat kuulata telefonist. Eks siis paistab kaua see kestab..
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.09.2015 18:24:24
|
|
|
Telerid nagu telerid ikka, ega need teistest erine. Sisuliselt nutitv pakett koos teleri järelmaksuga, ainult ümmarguselt kalkuleerides, intressi pole.
seadmed samuti tasuta lepinguga ning kahe aastaga on teler kinni makstud, et ruuter ja digiboks päris endale saada, peab kolmas aasta veel klient olema.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
30.09.2015 18:54:01
|
|
|
elioni klient ma olen, nutitv ja netiseadmed mu enda omad... ma üritan aru saada kus konks on
_________________ ..||.. |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
30.09.2015 18:58:55
|
|
|
Mingit konksu ju polegi, aga kuna Elioni pood on üks kallimaid, siis peab ikka mingi väga huvitav põhjus olema, et sealt osta.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.09.2015 19:00:06
|
|
|
flake kirjutas: |
elioni klient ma olen, nutitv ja netiseadmed mu enda omad... ma üritan aru saada kus konks on |
Konksu pole, kunagi oli Elionil selline kodulahenduse pakkumine kus siduva lepinguga said lauaarvuti, ruuteri ja interneti.
On inimesi kes ei jaksa kohe uut telerit osta ja järelmaksu intress teeb tehnika üllatavalt palju kallimaks, klient saab täiskomplekti järelmaksuga, ilma intressita ning teenusepakkuja saab uue eKodu kliendi.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
30.09.2015 19:34:55
|
|
|
indrekp kirjutas: |
flake kirjutas: |
elioni klient ma olen, nutitv ja netiseadmed mu enda omad... ma üritan aru saada kus konks on |
Konksu pole, kunagi oli Elionil selline kodulahenduse pakkumine kus siduva lepinguga said lauaarvuti, ruuteri ja interneti.
On inimesi kes ei jaksa kohe uut telerit osta ja järelmaksu intress teeb tehnika üllatavalt palju kallimaks, klient saab täiskomplekti järelmaksuga, ilma intressita ning teenusepakkuja saab uue eKodu kliendi. |
Konks on ikka selles, et järelmaksu intress on müügihinnas. Kirjuta kui suurelt tahad "soodushind", see ei muuda fakti, et telerid on HV hindadest kallimad.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.09.2015 20:03:33
|
|
|
tsitaat: |
see ei muuda fakti, et telerid on HV hindadest kallimad.
|
kui nüüd norida natuke, siis elion on ka andmebaasis, järelikult on hinnad siin sama kallid
aga HV hinnakirjas on odavamaid müüjaid kui elion
Edit:
tegin väikese korrutamise tehte
võtsin aluseks UE55JU6072
kui oleks vaid telekas seal ilma boksi ja värkideta, siis hind tuleks ju ok HV mõtteski, ca 999 euri
koos boksi ja ruuteriga 1500€ on nats ülemaksmine või mis
edit2:
samas
sisaldab nutiTV põhipaketti ja internetti kiirusel 5/1 või 10/10 Mbit/sek) |
ma ei viitsi nii syvitsi minna, kui suur osa sellel kuumaksul sellest boksi ja ruuteri maksust on
nii et teler iseenesest polegi kirve hinnaga, mis on üllatav, aga 0% intressi vaid telerit ei saa
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
30.09.2015 20:10:38
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
see ei muuda fakti, et telerid on HV hindadest kallimad.
|
kui nüüd norida natuke, siis elion on ka andmebaasis, järelikult on hinnad siin sama kallid
aga HV hinnakirjas on odavamaid müüjaid kui elion
Edit:
tegin väikese korrutamise tehte
võtsin aluseks UE55JU6072
kui oleks vaid telekas seal ilma boksi ja värkideta, siis hind tuleks ju ok HV mõtteski, ca 999 euri
koos boksi ja ruuteriga 1500€ on nats ülemaksmine või mis
edit2:
samas
sisaldab nutiTV põhipaketti ja internetti kiirusel 5/1 või 10/10 Mbit/sek) |
ma ei viitsi nii syvitsi minna, kui suur osa sellel kuumaksul sellest boksi ja ruuteri maksust on
nii et teler iseenesest polegi kirve hinnaga, mis on üllatav, aga 0% intressi vaid telerit ei saa  |
Saab ikka küll, pead vaid olema Elioni interneti- või nutiTV teenuse klient. See pakkumine on segaseks aetud kuna uuele kliendile on kõik hinnad kokku löödud.
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.09.2015 20:18:47
|
|
|
no mina võtan loogiliselt
Kui oled juba Elioni TV või koduinterneti klient, siis on võimalik osta ka ainult teler samadel tingimustel ehk 0 % intressi, 0 € lepingutasu ja 0 € sissemaksega. Tutvu Elioni teleripakkumistega siin.
|
viib lingile https://pood.elion.ee/telerite-soodusintress?_ga=1.139365683.120299796.1425138120 ja tingimused siin , mis viib omakorda esimesele lingile.
täielik ajuvabadus
pistsin juba ostukorvi asja logituna, aga seda järelmaksu võimalust ma ennem ei näe kui e-poe tingimustega nõustun (ei taha nõustuda).
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
30.09.2015 20:25:00
|
|
|
no mina võtan loogiliselt
Kui oled juba Elioni TV või koduinterneti klient, siis on võimalik osta ka ainult teler samadel tingimustel ehk 0 % intressi, 0 € lepingutasu ja 0 € sissemaksega. Tutvu Elioni teleripakkumistega siin.
|
viib lingile https://pood.elion.ee/telerite-soodusintress?_ga=1.139365683.120299796.1425138120 ja tingimused siin , mis viib omakorda esimesele lingile.
täielik ajuvabadus
pistsin juba ostukorvi asja logituna, aga seda järelmaksu võimalust ma ennem ei näe kui e-poe tingimustega nõustun (ei taha nõustuda). |
https://www.telekom.ee/teler
Keri alla ja vaata tingimusi: Tutvun kampaaniatingimustega
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.09.2015 20:30:51
|
|
|
ma ei loe sealt kusagilt välja, et telekat ainult osta saab olles klient
3. Kampaania pakkumine: Elioni interneti- või nutiTV teenuse klient või eraisik, kes liitub kampaania toimumise ajal eelnimetatud teenusega, saab osta punktis 4 toodud teleri Telekomi e-poes toodud hinnaga järgnevatel tingimustel:
- teleri maksumuse saab tasuda osade kaupa kliendi valikul 12-24 kuu jooksul;
- teleri maksumuse ajatatud korras tasumise lepingutasu on 0 eurot, esmane sissemakse on 0 eurot ja intressimäär on 0 eurot;
- teleri kohale toimetamine kulleriga on kliendile tasuta;
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.09.2015 20:36:40
|
|
|
jeesus188, tingimuste kõige esimene rida.
„Teleri pakkumine Elioni kliendile 0 intressiga“ tingimused |
Kas juba olemasolevale kliendile või siis uuele liituvale kliendile.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 30.09.2015 20:37:15, muudetud 1 kord |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
30.09.2015 20:36:49
|
|
|
ma ei loe sealt kusagilt välja, et telekat ainult osta saab olles klient
3. Kampaania pakkumine: Elioni interneti- või nutiTV teenuse klient (või eraisik, kes liitub kampaania toimumise ajal eelnimetatud teenusega,) saab osta punktis 4 toodud teleri Telekomi e-poes toodud hinnaga järgnevatel tingimustel:
- teleri maksumuse saab tasuda osade kaupa kliendi valikul 12-24 kuu jooksul;
- teleri maksumuse ajatatud korras tasumise lepingutasu on 0 eurot, esmane sissemakse on 0 eurot ja intressimäär on 0 eurot;
- teleri kohale toimetamine kulleriga on kliendile tasuta;
|
|
Jäta sulgudes olev vahele kui sa juba klient oled
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.09.2015 20:41:19
|
|
|
Jumal sa näed, ja ei mürista.
Iga pakkumise all on kirjas mida pakkumise hind sisaldab. Seal on selgelt teenuste tavahind ja siis kirjas teleri osamakse.
Teleri osamaksed korrutades 24 kuuga, teeb kokku sama hinna mis teler Telekomi e-poes kliendihinnaga maksab, ei mingit intressi, sest ka kohe ostes ei ole mingit intressi sisse arvestatud.
HinnaVaatluse hinnad näitavad loomulikult erinevaid hindu, on ju riiulipoode mis lihtsalt mõne suure pealao kaupa internetis omahinnaga edasi müüvad. Sõltub nüüd kliendist kes kus ostab.
Väide, et üks või teine müüja on alati kallim, on kellegi emotsioon, olen varem välja toonud, et on telekomi e-poe kaupasid mis on HinnaVaatluse soodsaima hinna toplistis.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.09.2015 20:45:20
|
|
|
indrekp, küsimus oli kasutajal jeesus188 asjaolus, et kas peab tarbima Elioni teenuseid, et saada toodet 0€% intressiga.
Või olles Starmani klient, lähed elioni poodi ja telerit ostes oledki uue klient koos kõikide soodustustega
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
30.09.2015 23:17:36
|
|
|
flake, selle 3d pärast ära küll ostmata jäta. see selline huina-muina ludinas, korra kaks kolm vaatad ja siis jääb.
ma pole vist poolaastat enam 3d vaadanud kuigi sati pealt tulevad mingid kanalid ja ketta peale on ka ports filme tõmmatud.
|
|
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
30.09.2015 23:25:14
|
|
|
mhmh, olen ise ka täheldanud seda.
lähen homme esindusse, võtan pulga peal 4k footaget kaasa veidi ja palun endale demoda
_________________ ..||.. |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|