Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Fisher
Kreisi kasutaja
|
10.06.2015 14:54:26
|
|
|
Kasutasin Tele2 Personaalne 33 paketti viimase aasta jooksul koos elukaaslasega. Nüüd viimasel kolmel kuul olid kõik arved erinevad ja lõpuks sain aru, et lõppes ära nende poolt kunagi antud 12kuuline ja 50% soodustus internetile.
Saatsin laiali meili Elisa, Tele2 ja EMT teenusepakkujatele, et tehku mulle minu antud parameetrite järgi parim pakkumine. Soovisin mingi portsu tasuta minuteid, sõnumeid ning miinimum 2giga internetti (piisab mulle hetkel täiesti). Kirjutasin ka, et vastaku mulle meili teel, mingit jura ärgu pakkugu ja soodsaima pakkumise võtan vastu.
EMT: ei vastanud üldse
ELISA: helistas ja tahtis rääkida, ütlesin et saatku meil. Sain neilt pakkumise kuuhinnaga 8 eurot
Tele2: saatis kaks pakkumist meilipeale.
Kuna Elisa helistas uuesti, saatsin neile Tele2 pakkumise meilile ja ütlesin, et tehku siis odavamalt. 8 eurone pakett langes 7 peale.
Võtsin selle Tele2 Personaalse, 50% internetisoodustusega üheks aastaks ning eks siis tegelen sama asjaga jälle aasta pärast.
Millest ma aru ei saa. Elisa - mis kuradi pärast on mulle vaja helistada, kui ma selgelt kirjutasin, et kõik asjad teeksin meiliteel. Ning see, et paludes soodsaimat pakkumist pidin ikka tegelema kauplemisega ja oli näha, et nad ei teinud soodsaimat pakkumist.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
10.06.2015 16:03:59
|
|
|
Fisher kirjutas: |
Elisa - mis kuradi pärast on mulle vaja helistada, kui ma selgelt kirjutasin, et kõik asjad teeksin meiliteel. |
See kahjuks pole ainult Elisa puhul probleem.
Julgeksin väita et põhjust on koguni kaks:
1) Kasvav/vohav kirjaoskamatus madalapalgaliste klienditeenindajate seas.
2) Soovimatus võimaldada kliendile säilitada sellise arutelu sisu tulevaseks kasutamiseks - juhul kui operaator hiljem ei pea oma lubadusest kinni jne. Sest väga vähesed tavainimesed salvestavad oma kõnesid ja eripakkumise konkreetika mõnikord ei kajastu lepingus. Näiteks minu Diili lepingus on mainitud ainult spetsiaalne Interneti pakett - mitte selle maht. Mahu kohta mul on ainult vastav esialgne e-kiri nende klienditeenindusest.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
0 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
10.06.2015 16:05:38
|
|
|
3) Taktika, telefoni teel võib olla inimest kergem ära rääkida kui meili vahendusel, sest siis on aega mõelda.
Mullegi on helistatud õhtul hilja mingi sidepaketi pakkumisega, kui ütlesin, et ei saa praegu rääkida (ootasin kinos seansi algust), siis öeldi, et pakkumine aegub kohe ja uuesti nad ei helista, et võta või jäta. Muidugi jätsin.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
10.06.2015 16:58:18
|
|
|
Täna tuli selline SMS:
"Hea klient, täname meeldiva vestluse eest. Kui soovite edaspidi paketti vahetada, siis kontakteeruge meiega. Tele2"
Huvitav on see, et mina pole nendega vestelnud ei meeldivalt ega ebameeldivalt...
Hakkasin asja uurima ja ka Tele2-s ei teatud sellest vestlusest ja saadetud SMS-ist midagi...
nüüd ma ei teagi, äkki on olemas veel mingi paralleeluniversumis eksisteeriv Tele2?
Nii palju sain teada, et Nuti 4.99 jääb alles, seda kinni ei panda (veel)
ja mis kõige hämmastavam, mulle ei hakatudki "uusi ja vingeid" pakette kaela määrima.
_________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
11.06.2015 06:48:15
|
|
|
Vondur kirjutas: |
Nii palju sain teada, et Nuti 4.99 jääb alles, seda kinni ei panda (veel)
ja mis kõige hämmastavam, mulle ei hakatudki "uusi ja vingeid" pakette kaela määrima. |
Hea teada
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavv
HV vaatleja

|
16.06.2015 17:53:46
|
|
|
Tundub, et tele 2 on muutnud oma internetikaardi mahtude hindu. Nüüd peab 1/3 rohkem maksma sama mahu eest kui ennem. See oli nii halb üllatus nagu ennemgi kui piiramatu maht kadus.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
16.06.2015 23:54:37
|
|
|
See ju tähendab et see maht on muutunud kvaliteetsemaks, jippii.
Ära vingu - ole tänulik operaatorile et ta niivõrd hoolitseb sinu eest.
Kindlasti selle kvaliteet (ja hind) tõuseb lähiajal veelgi
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.06.2015 08:50:28
|
|
|
Tundub, et varsti muutub überultranutinuhveltelefoni omamine mõttetuks. Tuleb tagasi 10 aasta tagune aeg, kus pidid hoolega oma netikasutust jälgima ja igasugu ökotrikitamisi kasutama, et limiiti mitte ületada. Kiirused tõusevad, aga mahud vähenevad, mis nullib kiirusetõusu kasuteguri.
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
17.06.2015 17:10:37
|
|
|
Käisin Tele2 putkas vaatasin autolaadijat, küsisin ühte näha, et kui võimas on. Ei sobinud andsin tagasi, plika küsis kas ma olen juba klient. Jah, mis siis, leiate parema laadija?
Lubas parema paketi teha, praegu mingi paketivahetus pop. Pakkus 4G arvutis. pole vaja. Tahvlis siis. Pole vaja. Aga mis pakett on, mobiilil, teeme paremaks?
Naersin, et seda sa paremaks ei tee, kui kinni pannakse lähen minema. No vaatame. vaatas ja niikui nägi, et Nuti 4.99, ei teil on juba väga hea pakett. Küsisin paremat, Ei see on juba väga hea.
Kokkuvõttes ei saanudki.
Peaks minema EMTsse sisse jalutama, veidi suhtlema.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
17.06.2015 18:05:30
|
|
|
Täna Tele2 helistati ja pakuti iganenud 4.99 paketi aseme uut kiiret 4G paketti. Pidi just minu kasutusharjumustega sobima - piiramata kõned, essemmessid ja jutud. 2GB mahupiiri. Hind loomulikult 11€.
Ainult, et kuidas see minu kasutusharjumustega sobib, kui helistan ~0,3-0,5€ eest kuus, saadan healjuhul paar sõnumit ja ülejäänud aja kasutan mobiilset internetti
Ütlesin, et niikaua kuni seda 4.99 pakutakse seda ka kasutan - sobib mulle suurepäraselt. Selle peale sooviti viisakalt head päeva.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
17.06.2015 18:08:26
|
|
|
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
caramis
HV Guru

|
17.06.2015 18:12:54
|
|
|
Ramones kirjutas: |
Täna Tele2 helistati ja pakuti iganenud 4.99 paketi aseme uut kiiret 4G paketti. Pidi just minu kasutusharjumustega sobima - piiramata kõned, essemmessid ja jutud. 2GB mahupiiri. Hind loomulikult 11€.
Ainult, et kuidas see minu kasutusharjumustega sobib, kui helistan ~0,3-0,5€ eest kuus, saadan healjuhul paar sõnumit ja ülejäänud aja kasutan mobiilset internetti
Ütlesin, et niikaua kuni seda 4.99 pakutakse seda ka kasutan - sobib mulle suurepäraselt. Selle peale sooviti viisakalt head päeva. |
sama asi oli mul. hinnad tundusid kuidagi krõbedad ja lõin siis nende kodukalt hinnakirja lahti - üks ühele pakkumised. no mis nad peavad kliente rumalateks, et nad neid pakette ise lugeda ei mõista?
paari päeva eest käisin esinduses ka, telefon tarvis remonti saada, aga võtsin siis paketiteema ka üles ja no ei tundu küll, et nutitelefonide jaoks vastavaid pakette oodata oleks, mis tõesti midagi ka väärt.
_________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms) |
|
Kommentaarid: 167 loe/lisa |
   |
144 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.06.2015 18:42:46
|
|
|
Eks külviaeg ole läbi, aeg saaki koristada.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
18.06.2015 00:31:31
|
|
|
jep , nagu narkomaanide puhul on sõltuvus tekitatud. Nüüd võib hinda tõsta ja mahtu vähendada, kasutad ikka. Maht saab otsa, ostad juurde. Aga tarbid. Ehk siis võib üsna radikaalselt "sõltlasi" kottima hakata...
Kuidas aru saada, et sa sõltlane pole? Tuleta meelde, kuidas sa aastat 10 tagasi käitusid suhtes netti ja selle poolt pakutavasse ning puhul, kui juhtmega või wifiga kuskile ühenduda ei saanud.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
18.06.2015 22:32:00
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Tundub, et varsti muutub überultranutinuhveltelefoni omamine mõttetuks. Tuleb tagasi 10 aasta tagune aeg, kus pidid hoolega oma netikasutust jälgima ja igasugu ökotrikitamisi kasutama, et limiiti mitte ületada. Kiirused tõusevad, aga mahud vähenevad, mis nullib kiirusetõusu kasuteguri. |
No aga instagrami pildid ju laevad rutem!
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.06.2015 08:20:51
|
|
|
Ollaz kirjutas: |
Betamax kirjutas: |
Tundub, et varsti muutub überultranutinuhveltelefoni omamine mõttetuks. Tuleb tagasi 10 aasta tagune aeg, kus pidid hoolega oma netikasutust jälgima ja igasugu ökotrikitamisi kasutama, et limiiti mitte ületada. Kiirused tõusevad, aga mahud vähenevad, mis nullib kiirusetõusu kasuteguri. |
No aga instagrami pildid ju laevad rutem! |
Ja kui maht otsas siis jälle maksad.
Mul ka hetkel loogika, et las olla see 3G.. vähemalt ei tõmba keegi mahu täitumisel stepslit seinast.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
19.06.2015 09:18:23
|
|
|
Hetkel ei näe põhjust kaebamiseks. Tänu EMT sorkimisele mahtu tõsteti ja hinda lasti hoopis alla
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
19.06.2015 18:06:53
|
|
|
huvitav , anna rohkem infot.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyrex
Aeg Maha 2a

|
19.06.2015 18:31:50
|
|
|
Mingil päeval elisatas EMT, et kuule, tule üle, pakkus 5.99€ eest 15gb netti piiramatu kiirusega ja loomulikult ka minuteid ja sõnumeid. Järgmisel päeval tele2 helistas ja trumpas üle, sain praeguse paketi(4g 5gb netti ja minutid/sõnumid) 4€ eest. Ei näe põhjust üle minna.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
19.06.2015 18:35:35
|
|
|
EMT pakkumine on ikka parem. 10GB rohkem internetti ja parem levi kõigest +2 EUR kommiraha eest.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyrex
Aeg Maha 2a

|
19.06.2015 18:57:28
|
|
|
W!ngs kirjutas: |
EMT pakkumine on ikka parem. 10GB rohkem internetti ja parem levi kõigest +2 EUR kommiraha eest. |
tele2 4g levib piisavalt hästi
Tele2 pakkumine kehtiv 2 aastat, kohustusi pole.
EMTis kehtib ja kohustus 1 aasta, leppetrahv 73€ vist oli.
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.06.2015 19:52:24
|
|
|
tsitaat: |
|
no pole mingeid kohustusi, tuleb osata rääkida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
19.06.2015 21:28:44
|
|
|
pyrex kirjutas: |
W!ngs kirjutas: |
EMT pakkumine on ikka parem. 10GB rohkem internetti ja parem levi kõigest +2 EUR kommiraha eest. |
tele2 4g levib piisavalt hästi
Tele2 pakkumine kehtiv 2 aastat, kohustusi pole.
EMTis kehtib ja kohustus 1 aasta, leppetrahv 73€ vist oli. |
Täpselt nii. Lisaks veel, et kuna mul 5 numbrit, siis ei näe mingit põhjust end EMT-ga siduda aastaks viletsamatel tingimustel. Kolmele numbrile, mis andmesidet ei vaja, sain paketi, mida võiks isegi iseloomustada, kui piiramatult kõneminuteid ja sõnumeid 1€ eest kuus. No vähemalt nende telefonikasutust silmas pidades.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyrex
Aeg Maha 2a

|
19.06.2015 21:58:30
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
tsitaat: |
|
no pole mingeid kohustusi, tuleb osata rääkida  |
Telefoni teel lubati maa ja ilm kokku. Leping, mis kohale jõudis sisaldas praktiliselt 0% infot mida telefoni teel lubati. Nagu kirjutaks tühjale lehele alla ja siis laseks selle koridoris tuulega lendu..
Just oli ju uudis, et enim kliente on kadunud EMT ridadest
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
19.06.2015 22:00:40
|
|
|
1€ pakett (ilma andmesideta, kõneminuteid 120, kui ma ei eksi) oli olemas ka ametlikult mõned aastat tagasi, tollal üsna nõutud. Aga umbes aasta selle paketi "eluaeg" oligi. Siis kaotati, kuna polevat kasumlik või mida iganes (ühel esivanematest oli see). Nüüd aga on kõik siis "kasumlik", kui saab spetspakkumisi teha...
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|