praegune kellaaeg 19.06.2025 00:55:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
04.06.2015 11:33:20
|
|
|
Midagi on selle firma juhtimises mäda ja viimase paari aasta jooksul on tulnud sealt kliendi seisukohast vaadatuna väga palju ebameeldivat ning segadust tekitavat. Kuni selle aasta maikuuni olin olnud nende klient pea 15 aastat alates Q-GSM-ist ja teenuse (kõnelevi, interneti kiirus jms) kvaliteediga olin täitsa rahul. Minu jaoks algasid probleemid ja ebameeldivused paar aastat tagasi, kui olin sunnitud keskmisest rohkem klienditeenindusega suhtlema hakkama. Just, sunnitud. Enne seda oli põhjust klienditeenindusse pöörduda parimal juhul korra aastas kui sedagi. Peamisteks probleemideks olid viimasel ajal segadused hindadega, paketimuudatused ja lepingutingimused. Korra pidin isegi pärast paketivahetust kaasama ka Tarbijakaitseameti, mis lahenes minu jaoks õnneks positiivselt.
Aga konkreetselt viimase aasta jooksul ajas närvi see, et paketi- ja hinnamuudatustest sain teada kolmandatelt osapooltelt (foorum, uudisteportaal) või postkasti potsatanud arvelt tagantjärele. Ja kusjuures arvetelgi polnud mingit eelnevat infot, et alates sellest või teisest kuupäevast tuleb mulle uus pakett. Ei, lihtsalt paketi nimi ja hinnad arvel asendatud ning kogu moos - maksa ära! Ehk siis jõuga sunnitakse kliente pakette vahetama, kasutades selleks lepingus sätestatud ühepoolset õigust (JOKK). Minu puhul polnudki asi niivõrd hinnas, vaid ebameeldivas teadmatuses - milline üllatus järgmisel kuul postkasti potsataval arvel seekord siis seisab.
Aasta alguses jõudis minuni foorumist lugedes info, et netipakette muudetakse 4G peale ja sellega kaasnevad uued mahud ja hinnad. Helistasin siis klienditeenindusse ja uurisin, kas minu personaalne pakkumine läheb kah muutmisele. Vastus oli, et ei lähe - jääb samaks. Poolteist kuud hiljem tuli arve, millel kõnepakett sama, aga netipakett muutunud kallimaks 4G paketiks. Vabandust, aga see ei ole normaalne.
Viimane üllatus maikuu alguses oli teenussõnum, mis maksab 19 eurosenti ja teavitab, et mulle on tulnud arve ning arve makstud. Tellinud ma seda polnud, polnud isegi sellisest teenussõnumist teadlik, iseteenindusest ei leidnud kohta, kust seda välja lülitada ja telefonitsi ei jõudnud lihtsalt oodata, kuni klienditeenindusele löögile pääsen. Asi polegi rahas. Selle 19 eurosenti elan ma üle, aga küsige mult enne, kas ma tahan taolist tasulist teenust üldse tarbida.
SMS-i ja e-maili teel tulevad kõiksugu reklaamid probleemideta kohale ning 99% juhtudest pole seal minu jaoks mitte midagi huvipakkuvat, aga miks ei võiks seda kasutada ka kliendi teavitamiseks võimalikest muudatustest? Ma arvan väga paljudele on paketivahetus hinnatõusuga tunduvalt olulisem informatsioon kui mingi odavate käsnade "Välkmüük".
Aga seekord siis anti kuu aega ette teada. Super. Samas linki vaadates selgub, et see etteteatamine on toimunud kusagil Tele2 leheküljel uudiste rubriigis. Pole isegi pressiteade. Ehk siis JOKK jälle - kodulehel, kus ma tõesti käin haruharva, kuna pole mitte mingit põhjust iga jumala päev kontrollida tele2.ee pealt, mida põnevat nad teevad või pakuvad.
Koomiline oli muidugi see, et loetud tundide jooksul pärast teise operaatoriga lepingu allkirjastamist tuli ülihoolitsev, kohati lipitsev kõne Tele2-st, kust uuriti, miks ma nende juurest lahkun. Info, et klient lahkub, liigub päris kiiresti ja operatiivselt - ei tohiks olla probleem ülejäänud kommunikatsiooni sama kiiresti liikuma panna.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
04.06.2015 12:16:13
|
|
|
Kirjutage nende FB seinale ka.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
04.06.2015 16:26:56
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Viimane üllatus maikuu alguses oli teenussõnum, mis maksab 19 eurosenti ja teavitab, et mulle on tulnud arve ning arve makstud. Tellinud ma seda polnud, polnud isegi sellisest teenussõnumist teadlik, iseteenindusest ei leidnud kohta, kust seda välja lülitada ja telefonitsi ei jõudnud lihtsalt oodata, kuni klienditeenindusele löögile pääsen. Asi polegi rahas. Selle 19 eurosenti elan ma üle, aga küsige mult enne, kas ma tahan taolist tasulist teenust üldse tarbida. |
Sama lugu siinpool, ainult et neid sente hakkasid nad minult sisse kasseerima juba möödunud aastal, kui ma õigesti mäletan.
Nad võiks selle SMS-i endale sisse soolata, aga loobumise võimalust kusagil lihtsalt ei ole. Varemalt saatsid nad selle sõnumi tasuta, aga mingist hetkest tekkis arve peale 19 senti sõnumi saatmise eest - sõnumi eest, mille nemad mulle saadavad ja mida mina pole neilt kunagi palunud ja millest lepingus midagi juttu polnud (vähemalt mitte eelmise paketi lepingus, Nuti 4.99 kohta ei mäleta ja ei hakka praegu uurima).
Selline põnev teenus siis.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Worm390
HV kasutaja

|
04.06.2015 18:12:39
|
|
|
Nojah, ajakirjandus suutis üllatavalt kiiresti selle üles korjata.
Aga jah, klienditeeninduskaadril on ikka funktsionaalse lugemisega tõsiseid probleeme. Oleks neil veidi iseseisvat mõtlemist olnud, siis oleks see kohe korda tehtud ja poleks ajakirjandusse jõudnudki...
Omad vitsad peksavad.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.06.2015 18:14:21
|
|
|
Sideoperaatorid võiksid rohkem tähelepanu pöörata sotsiaalmeediale, eriti kui tegemist on Eesti suurima IT-alase portaaliga.
Tihtilugu sotsiaalmeediast peavoolumeedia ammutabki uudisvihjeid.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
04.06.2015 19:16:59
|
|
|
Ei teinud lepingu koostamisel ei jurist ega hiljem veale viidates klienditeenindus vahet summal ja korrutisel!? Tase!
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
04.06.2015 20:51:59
|
|
|
Ah see pisike tekst või? Kes seda ikka lugeda viitsib.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Worm390
HV kasutaja

|
05.06.2015 15:17:11
|
|
|
2 päeva hiljem ja endiselt on kodulehel valed tingimused. Ikka uskumatu kui saamatu firmaga tegemist on.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
05.06.2015 16:12:04
|
|
|
Sa ei saa aru, nad pidid ju tellima ekspertanalüüsi, et kas korrutis ikka pole sama mis summa. See võtab ju aega.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
05.06.2015 16:34:48
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Dogbert kirjutas: |
Spoiler 
.:MDK:. kirjutas: |
Multipakett 1.0 piiramatu kiirusega 4G ühendus ja mahupiirang 100MB kõlab nagu halb anekdoot. Milleks selliste totrustega kliente lollitada? |
Täpselt nii, tegemist on sulaselge lollitamisega, selle paketiga ei ole mitte kellelgi mitte midagi peale hakata, sisuliselt on see puhas kõnepakett.
Ja ega see järgmine pakett oluliselt parem ei ole oma 500MB-ga, mille eest 8 eurot röövitakse. Ma saaks 500-ga hakkama küll tegelikult, aga ma ei hakka selle eest 8 euri maksma.
Need brežnevi pakikesena kaasa tulevad 500(!) kõneminutit ja 500(!) sõnumit pistku omale sinna kus päike ei paista. Ma ei hakka elu seeski 8 tundi kuus kõnesid tegema ega sadade viisi sõnumeid saatma.
Mu praegune pakett on Nuti 5GB, millel pole üldse mingit kõneaega ega sõnumeid reserveeritud, kõik maksan kuutasu peale eraldi ja ikkagi pole 6 euri veel kuutasuks korjanud. Ja sellest 5GB mahust olen ka ühe korra 2GB ära kasutanud, reeglina jääb maht 1-1,5 kanti.
Kui nad mingit privaatset soodukat ei tee, siis kolin Elisasse. |
Tule aga tule. Sa ilmselt ei ole Elisa pakette veel vaadanud  |
Ma olen siis omadega suht heas seisus - 1000min, 1000sms ja piiramatu mahuga 3G 9€ eest
Letihind oli 11€, ja enam teda kahjuks ei pakuta. Mingid tibatillukesed 4G paketid olid asemel.
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|