Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Muudatused Tele2 teenuspakettides alates 1.07 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.06.2015 10:07:32 Muudatused Tele2 teenuspakettides alates 1.07 vasta tsitaadiga

Tele2 lõpetab vananenud ja vähese kasutusega pakettide pakkumise alates 1.juulist 2015. Muudatus puudutab järgmiste pakettide kliente: Hinnaliider 2, Hinnaliider 59, Hinnaliider Extra, Piiramatu Hinnaliider ja Nutipakett. Kõikidele nende pakettide klientidele pakutakse soodsat alternatiivi Multi- või Ettevõtjapakettide näol. Konkreetse pakkumise info jõuab klientideni ka personaalselt.

Juhul, kui kliendid soovivad valida pakutud Multi- või Ettevõtjapaketi asemel mõne muu paketi Tele2 kodulehel olevate pakettide seast, siis saavad nad selleks soovi avaldada kuni 30.juuni 2015 kõikides Tele2 esindustes, helistades Tele2 klienditeeninduse numbril 6866866 või läbi Iseteeninduse.
Juhul, kui muudatused pole klientidele aktsepteeritavad on neil õigus leping Tele2-ga kuni 30.juunini 2015 üles öelda.

Allikas: http://tele2.ee/uudised/muudatused_teenuspakettides_1_07/

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 03.06.2015 13:17:34 vasta tsitaadiga

Multipakett 1.0 piiramatu kiirusega 4G ühendus ja mahupiirang 100MB kõlab nagu halb anekdoot. Milleks selliste totrustega kliente lollitada?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 03.06.2015 14:05:26 vasta tsitaadiga

.:MDK:. kirjutas:
Multipakett 1.0 piiramatu kiirusega 4G ühendus ja mahupiirang 100MB kõlab nagu halb anekdoot. Milleks selliste totrustega kliente lollitada?

Täpselt nii, tegemist on sulaselge lollitamisega, selle paketiga ei ole mitte kellelgi mitte midagi peale hakata, sisuliselt on see puhas kõnepakett.
Ja ega see järgmine pakett oluliselt parem ei ole oma 500MB-ga, mille eest 8 eurot röövitakse. Ma saaks 500-ga hakkama küll tegelikult, aga ma ei hakka selle eest 8 euri maksma.
Need brežnevi pakikesena kaasa tulevad 500(!) kõneminutit ja 500(!) sõnumit pistku omale sinna kus päike ei paista. Ma ei hakka elu seeski 8 tundi kuus kõnesid tegema ega sadade viisi sõnumeid saatma.

Mu praegune pakett on Nuti 5GB, millel pole üldse mingit kõneaega ega sõnumeid reserveeritud, kõik maksan kuutasu peale eraldi ja ikkagi pole 6 euri veel kuutasuks korjanud. Ja sellest 5GB mahust olen ka ühe korra 2GB ära kasutanud, reeglina jääb maht 1-1,5 kanti. Kui nad mingit privaatset soodukat ei tee, siis kolin Elisasse.

viimati muutis Dogbert 03.06.2015 14:14:29, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 03.06.2015 14:07:16 vasta tsitaadiga

Nutipakett kui mingi tavaline vana nutipakett? mitte need uued 4.99 jne.?
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 03.06.2015 14:10:02 vasta tsitaadiga

Ei, ma alles aastavahetusel võtsin nuti (sest enne kehtis 2 a siduv leping 100€ soodukaga saadud telefoni eest ja maksin ka siis alla 6 € kuus) ja siis ainult 4.99 variant oli veel. Nüüd siis kaob see 4.99 pakett ka ära.
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 03.06.2015 14:10:41 vasta tsitaadiga

kindel?
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 03.06.2015 14:10:59 vasta tsitaadiga

:/ halenaljakaks muutub juba... Minimaalne maht peaks olema vähemalt 1GB :/ kiirused on muidugi toredad
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 03.06.2015 14:22:11 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
:/ halenaljakaks muutub juba... Minimaalne maht peaks olema vähemalt 1GB :/ kiirused on muidugi toredad
Mul on ka selline tunne, et keegi jättis ühe nulli kirjutamata mahunumbrisse ja pakettide kinnitamisega tegelejad seda kas ei märganud või pidasid mingiks väga kavalaks võtteks.
iir kirjutas:
kindel?
Nuti 4.99 on paketi nimi, paketivahetus tellitud 01.12.2014 ja kehtima hakkas 01.01.2015
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 03.06.2015 14:22:59 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Nuti 4.99 on paketi nimi.

icon_eek.gif

Tundub, et siit hakkab siis paistma operaatori vahetus ka mulle... icon_rolleyes.gif

Nuti 7.99 hetkel ja...asemele ei pakuta suurt midagi mõistlikku... icon_neutral.gif

tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 03.06.2015 14:24:52 vasta tsitaadiga

TELE2 juhtkonnas on keegi peast soojaks läinud või sihilikult üritab äri saboteerida nähtavasti. Ma ei oska selle kohta midagi muud arvata lihtsalt enam.
tagasi üles
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 03.06.2015 15:29:29 vasta tsitaadiga

Nutipakett pole ju sama, mis Nuti 4.99 või Nuti 7.99. Nutipakett 1-4 oli kunagi täiesti eraldi olemas. Tele2 veebilehelt seda enam leida ei õnnestu, aga internet mäletab: https://web.archive.org/web/20140929100503/http://www.tele2.ee/klienditeenindus/nutipaketid.html
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 03.06.2015 16:12:43 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
TELE2 juhtkonnas on keegi peast soojaks läinud või sihilikult üritab äri saboteerida nähtavasti. Ma ei oska selle kohta midagi muud arvata lihtsalt enam.
Ausaltöelda on mulgi küsimus, et wtf see viimasel ajal toimub neil. Hea iga 6 kuu tagant pistetakse miskeid pakette kinni ja surutakse uutele pakettidele suht vägisi icon_rolleyes.gif (endal õnneks miski x perepakett ja seda pole keegi puutunud.

Netiteema on juba naljanumber. Mida suurem G number, seda kallimaks läheb hind ja jaburamaks muutub maht.
Praegu juba kahetsen, et miski 2-3a tagasi ei võtnud lisa SIM-i nn "arvutipaketiga". Hetkel fööni numbril on iidne netipakett. 4.99€ "piiratud kiirusega" (reaalsuses pole kunagi piirangut olnud) ja 30 giga mahtu. Praegu maksad sellise eest juba hea 20€ thumbs_down.gif

pluto
HV kasutaja

sõnum 03.06.2015 16:19:35 vasta tsitaadiga

Võib-olla saadi ajakirjanduse kaudu teada, et meil on ühed gloobuse odavaimad andmemahu hinnad ja hakati ebavõrdsust likvideerima
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 03.06.2015 16:26:59 vasta tsitaadiga

Ei minu pärast võib sama hind olla ka mis norras, aga sel juhul sooviks ka norra palka saada.

Ma olen suht kindel, et kui 5G tuleb, siis keeratakse hinda juurde aga saad endiselt oma 100mb ja piiramatu kiiruse rofl.gif
Üldiselt mina nende 4G, 5G kampaaniatega kaasa ei lähe niikaua kuni võimalik. 3G võrgu koormuse tundub olevat langenud või krt teab mis nad teinud on, aga keskmine kiirus on hea 2x viimasel ajal tõusnud.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.06.2015 16:31:59 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kui nad mingit privaatset soodukat ei tee, siis kolin Elisasse.

Tule aga tule. Sa ilmselt ei ole Elisa pakette veel vaadanud icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

Vael
HV Guru

sõnum 03.06.2015 17:20:03 vasta tsitaadiga

Ja 4G kasutada nagunii ei saa, heal juhul istud ikkagi kehva leviga 2G otsas- Tartus linna piiril järgi proovitud.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
rewer
HV Guru
rewer

sõnum 03.06.2015 17:39:41 vasta tsitaadiga

Saatsin meili aga kindlat vastust ei saanud icon_rolleyes.gif Tundub et vähemalt 1. juunist ära ei kao(siis oleks seda mainitud ka uudises).

K: Tere.
Kas pakett Nuti "4.99" jääb alles ka peale 01.07?
V: Teie telefoninumbril kehtib teenuspakett Nuti 4.99.
Hetkel antud pakett kehtib, kuid uued kliendid antud paketiga liituda enam ei saa. Meil puudub hetkel informatsioon antud paketi saatuse kohta. Kui Tele2 otsustab paketti muuta või müügist maha võtta, kindlasti lisame informatsiooni meie koduleheküljele www.tele2.ee.
Kommentaarid: 1302 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 919
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.06.2015 18:12:34 vasta tsitaadiga

T2 on jah kummaline. Ise kasutan kõnekaarti, kuna mul on väga vähe väljahelistamist jms. Lisaks on T2 ainus operaator kellel puuduvad 4G kõnekaardi paketid. 4G tahad, siis pead lepinguliseks hakkama T2 arvates. Elisal on vähemalt Zen 4G max kiirustega 1GB 5€, 3GB 8€ ja 15GB 15€.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Worm390
HV kasutaja
Worm390

sõnum 03.06.2015 19:35:08 vasta tsitaadiga

Mind ennast ärritas tänane kirjavahetus Tele2ga.
Sattusin kogemata lugema Tele2 kodulehelt klauslit leppetrahvi kohta:
"Kui klient soovib sõlmitud tähtajalist lepingut ennetähtaegselt lõpetada, tuleb tal tasuda leppetrahv, mis on võrdne tähtajalise lepingu lõpuni jäävate paketi kuumaksete korrutisega."
Allikas: http://tele2.ee/paketid/multipakett

Mind üllatas väga lauseosa "lepingu lõpuni jäävate paketi kuumaksete korrutisega". Seega, kui ma tahan lõpetada lepingut (ütleme kuumakse 20 EUR) kolm kuud enne tähtaega, siis pean maksma 20*20*20 = 8000 EUR?
Humoorikate lisaküsimustena:
1) Mis on leppetrahvi summa, kui tahta lõpetada leping 23 kuud enne tähtaega?
2) Mitu korda peaks kõik maailmas eksisteerivad eurod Tele2 kontolt läbi liigutama, et eelnevas punktis arvutatud trahv ära maksta?

Ok, keegi on siis sõnastusega mööda pannud. Saadan Tele2 kirja, kus suunan tähelepanu vigasele sõnastusele.
Kaks kirja edasi-tagasi ja saan vastuseks:
"
Tänan Teid saadetud kirja eest.

Multipaketi 4.0 kuumaks on 14.99 € ja Multipaketi 5.0 kuumaks on 19.99 €.

Juhul, kui klient lõpetab ennetähtaegselt lepingu, siis arvele lisandub leppetrahv Multipaketiga 4.0 (kui tähtaja lõpuni on nt 3 kuud) summas 14.99 € * 3 = 44.97 € ja kui tähtaja lõpuni on 23 kuud, leppetrahvi summa on 344.77 €.

Leppetrahvi tingimuse sõnastus on korrektne ning on kinnitatud Tele2 poolt.
"

Kirjas võivad nad ju väita mulle mida iganes, aga loeb ju see, millele sa alla kirjutad (lepingu näol siis).
Vihale ajab see, et räägiks nagu seinaga (või siis lihtsalt ilma igasuguse funktsionaalse lugemisoskuseta inimesega) ja selle asemel, et tunnistada viga sõnastuses ja asi korda teha, raiutakse mulle palju pakett maksab, kuidas matemaatikat teha ja et sõnastus on korrektne.

Kui ma algselt tahtsin olla lihtsalt hea inimene ja nende veale tähelepanu suunata, siis nüüd viskas kopa ette ja suuname siis teiste inimeste tähelepanu.
Kui paari päeva pärast parandatud pole, siis tuleks vast tarbijakaitse tähelepanu suunama hakata.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 03.06.2015 19:58:37 vasta tsitaadiga

Ära eelda, et mingi cum laude lõpetanud blondi juristihakatise pea matemaatikat võtaks. Üldisest loogilisest mõtlemisest rääkimata.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 03.06.2015 21:35:09 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Dogbert kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kui nad mingit privaatset soodukat ei tee, siis kolin Elisasse.

Tule aga tule. Sa ilmselt ei ole Elisa pakette veel vaadanud icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

Justnimelt enne postitamist vaatasin. Saaksin hakkama Nuti 5-ga. Enne TELE2 Nuti 4.99 üleminekut oli mul andmemahuks 275MB kuus ja see sai enne kuu lõppu täis vaid ühel korral, kuu viimasel päeval. Sel aastal, kuna maht on olnud 5GB, siis olen aeg-ajalt mobiilineti pealt Starmani TV äppi kasutanud ja ühel korral kasvas maht veidi üle 2GB. Samas ei ole telekavaatamine suvalise kännu otsas mul mingi hädavajadus, vabalt saan ilma hakkama.
Ja kui ei saagi, siis Nutipakett 9+ on ikkagi 2x suurema andmemahuga kui TELE2 Multi 2.0 ja ainult 1 euro sellest kallim.

TELE2 uus matemaatika aga vajaks ehk laiemat avalikkusele tutvustamist televisioonis. See on ikka täielik "naljad elust enesest" icon_lol.gif. Sinna on mingi väga blond juhtkond nähtavasti tekkinud jah, kellel lisaks puudustele matemaatikas puuduvad ka igasugused muud oskused, ärijuhtimine muuhulgas.

tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 04.06.2015 01:43:21 vasta tsitaadiga

Lühidalt võib Tele2 pressiteate kokku võtta nii:
"Me vist paneme sinu jaoks sobivad paketid kinni. Millised täpselt, miks ja millal me seda teeme, ei tea veel isegi.
Vastu pakume mitu korda väiksema mahuga, aga see-eest mitu korda kallimaid alternatiive.
Kui sulle aga midagi ei meeldi, siis meil on savi, tõmba uttu, sest tõesti, milleks maksta rohkem?". icon_biggrin.gif

15 aastat Q GSM/Tele2 klient olnud ja nüüd tunnen lõpuks, et on aeg "uttu tõmmata".
Ära on tüüdanud need Tele2 hägused pressiteated ja nuputamised, et kas minu pakett läheb või jääb.

Vaatasin Diili pakette ja üks jäi sõelale:
MaksiDiil 9,90 € kuus
pakett sisaldab:
1000 minutit kõneaega
1000 SMSi
5 GB 4G internetti kiirusega 10 Mbit/s
Ei mingit kõnealustustasu

Üllatavalt mõistlik pakett kõigi teistega võrreldes, huvitav, kus siin see konks on? eusa_think.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
nexus
HV veteran
nexus

sõnum 04.06.2015 08:45:33 vasta tsitaadiga

Helistati eile Tele2-st ning alustati juttu paketimuutmistest vms. Kuna levi oli olematu, siis erilist vestlust ei arenenud. Saatsid siis mulle sõnumi, et saatku ma neile email, kui tahan paketti muuta. Noh, esmalt oleks võinud uurida, kus ma asun ja miks seal levi nii s*tt on icon_neutral.gif
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 198
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 04.06.2015 10:29:25 vasta tsitaadiga

link :: Multipakett

Ma oleks väga ettevaatlik enne TELE2'e uute pakettidega liitumist. Kui natuke eksid siis trahv võib olla väga karm.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 04.06.2015 10:31:24 vasta tsitaadiga

TELE2 pressiesindajat on juba teavitatud sellest apsakast, näis kas ja kuidas reageeritakse.
Varsti korjab selle üles ka muu meedia.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Muudatused Tele2 teenuspakettides alates 1.07 mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.