praegune kellaaeg 04.08.2025 09:03:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
03.12.2014 19:59:14
|
|
|
libe kirjutas: |
Scart kirjutas: |
lugesin päeval metacriticust kasutajate ülevaateid ja noo ei mõista kust tulevad hinded 1 ja 0 ja 2 jne
ma ei kujuta ette, mida osa inimesi ette kujutavad, mida nad loodavad saada
nagu üks kribas seal, et ubisoft peaks ikka oluliselt rohkem pingutama, enne, kui innovatsioonist rääkima hakkab
youtubes sattusin ka mingi revüü otsa, kus mees ei jõudnud ära kiruda, kui piix pela
tundub nagu kõik üritaksid mingitele vingatsitele ja virisejatele revüüsid teha, et seeläbi vaatajate arvu ja tulubaasi kasvatada |
Või siis see mäng on lihtsalt järjekordne Ubi käkk, mille devvis väga nigel meeskond ja publishis publisher, kes on vaieldamatult tänase päeva planeedi kõige negatiivsema mekiga publisher  |
aga pela ei ole käkk ja tegijad on samad, kes tegid ka TDU seeria, ei ole amatöörid
ainult mingi youtube videote reviewer suudab vast piix selle kohta öelda, muidugi neid vastselt häälemurde üle elanud natimokkasid on ka, kes suuga suure linna ehitavad, aga kätega/peaga ei suuda kärbsesittagi teha
mõni vist elabki illusioonis, et on võimalik teha absoluutselt perfektseid tooteid, kuid ei adu, mis aeg ja kulutused sellega kaasnevad |
Ja TDU poisid eiolesiiamaani ara fixinud seda. Tegu siiski haigelt suure mapiga ja based on MMORacing(Massively Multiplayer Online) ja soidad uksi linnapeal ringi. Nad eiole seda fixind 2006 aastast saati. Mida tee kiitlete UBI bs'itti, Kolme manguga jarjest sellist paska meisterdand. Oh teid lolle...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.12.2014 20:03:24
|
|
|
see pela oli juba betana täiesti tiptop, nüüd on 4 kuud möödas ja jookseb paremini ning ainsad probleemid on seni olnud serverite koormusega, siis kui jänkid koolist koju jõuavad
Vihmausss kirjutas: |
Ja TDU poisid eiolesiiamaani ara fixinud seda. Tegu siiski haigelt suure mapiga ja based on MMORacing(Massively Multiplayer Online) ja soidad uksi linnapeal ringi. Nad eiole seda fixind 2006 aastast saati. Mida tee kiitlete UBI bs'itti. Kolme manguga jarjest sellist paska keetnud kokku, et ainult raha valja pressida. Oh teid lolle...  |
ehh, mul on koguaeg kaardil võõrad mängijad, kes must pidevalt mööda sõidavad või otsa sõidavad
kui sa kedagi ei näe, siis on sul mingid lokaalsed probleemid - suletud pordid vms
http://en.wikipedia.org/wiki/Pride_and_Prejudice
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
03.12.2014 20:08:39
|
|
|
see pela oli juba betana täiesti tiptop, nüüd on 4 kuud möödas ja jookseb paremini ning ainsad probleemid on seni olnud serverite koormusega, siis kui jänkid koolist koju jõuavad
Ja TDU poisid eiolesiiamaani ara fixinud seda. Tegu siiski haigelt suure mapiga ja based on MMORacing(Massively Multiplayer Online) ja soidad uksi linnapeal ringi. Nad eiole seda fixind 2006 aastast saati. Mida tee kiitlete UBI bs'itti. Kolme manguga jarjest sellist paska keetnud kokku, et ainult raha valja pressida. Oh teid lolle...  |
ehh, mul on koguaeg kaardil võõrad mängijad, kes must pidevalt mööda sõidavad või otsa sõidavad
kui sa kedagi ei näe, siis on sul mingid lokaalsed probleemid - suletud pordid vms |
Ma ei omagi seda ubicrappi. See, et sa vaevaliselt naed kaardi peal mingi 10 mangijat on see siis MMO? Koikides striimides mida ma vaatand olen mangivad vennad uksi, vahepeal mingi nimeke tuleb kuskile mapile(Jah ma teen vahet SP missionil ja freeroamil). Mine kulasta näiteks NFS Worldi, siis naed missugune MMORacing game peaks olema, seal pole mitte mingeid porte vaja avamiseks ja koik tootab laitmatult nii nagu asi toimima peaks .
See, et sa kaks korda(v isegi 3 FC4) pange oled pannud oma uskumistega, et Ubi toodab head siis anna aga minna. Varsti saad AC Victory ka osta .
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.12.2014 20:15:59
|
|
|
kui sa kedagi ei näe, siis on sul mingid lokaalsed probleemid - suletud pordid vms |
Ma ei omagi seda ubicrappi. See, et sa vaevaliselt naed kaardi peal mingi 10 mangijat on see siis MMO? Koikides striimides mida ma vaatand olen mangivad vennad uksi, vahepeal mingi nimeke tuleb kuskile mapile(Jah ma teen vahet SP missionil ja freeroamil). Mine kulasta näiteks NFS Worldi, siis naed missugune MMORacing game peaks olema, seal pole mitte mingeid porte vaja avamiseks ja koik tootab laitmatult nii nagu asi toimima peaks . |
masiiv antud kontekstis on see, et alati on sul terve nahatäis mängijaid onlines, see, kui üks ära läheb, on teine kohe asemel
muidugi nfs world on tasuta, seal ehk mängijaid leidub ja graafiga on 2008a tasemel, mis kindlasti jätab ressurssi 100 üheaegselt nähtava mängija jaoks
ei hakka siin sel teemal vaidlema - TDU seeriaga oldi rahul nüüd on crew hulka suurem ja mitmekesisem, näeb parem välja ning on arendatud vanade Edeni meestega
kes ei ole rahul või keda see kontseptsioon ei köida, siis ärge ostke
kuid kas on vaja langeda mingisse usuvõitlusesse, et kui sulle ei meeldi, siis teistele ka ei tohiks meeldida- oskad välja tuua vaid nüansse, mis videotest silma jäid ja ei meeldinud
positiivset ei paista just nägevat ega
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
03.12.2014 20:25:37
|
|
|
Kas The Crew'is eileidu siis mangijaid nagu World'is? Tegu pigem siiski siiamaani tegemata ülessandega mille esimene teos nägi silmavalgust 9a tagasi.
Ise ka mängisin TDU meeldis, sest kui vahepeal harva nägi kedagi siis sai korralikult cruisitud temaga, sest map oli nii suur, et võisid pool päeva sõita enne kui ringi peale said kaardile. Samuti sai ka Crewi Betat mängitud natuke mis ajas alguses öökima sest 30'fpsi ei kannatanud mängida, kuid sellele oli kerge 60fps fix aga kaua ikka neid SP missioone mängida jõudsid, mäng läks niikiiresti igavaks.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.12.2014 20:29:58
|
|
|
tdu viimased sõidud - millionare ja island tour iirc, olid ring ümber saare. a-klassi masinatega 40-50 minutit. tdu2 suurem saar oli samas suurusjärgus.
onlinega on neil jooksvalt häda olnud aga tdu2 said nad peale mõnda patchi iirc üsna reliably tööle.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.12.2014 20:33:44
|
|
|
Kas The Crew'is eileidu siis mangijaid nagu World'is? Tegu pigem siiski siiamaani tegemata ülessandega mille esimene teos nägi silmavalgust 9a tagasi.
Ise ka mängisin TDU meeldis, sest kui vahepeal harva nägi kedagi siis sai korralikult cruisitud temaga, sest map oli nii suur, et võisid pool päeva sõita enne kui ringi peale said kaardile. Samuti sai ka Crewi Betat mängitud natuke mis ajas alguses öökima sest 30'fpsi ei kannatanud mängida, kuid sellele oli kerge 60fps fix aga kaua ikka neid SP missioone mängida jõudsid, mäng läks niikiiresti igavaks. |
ma ei tea, mida worldis leidub, selle kvaliteediga pelasid ma ei pela juba mõnda aega
crew retail versioonis on 60fps default piirang ning alati on silmapiiril mängija, kelle poole sõita või siis kõiki või vähemalt suurt enamust missioone saab co-opis sõita, story missioone võibolla ei saa co-opis sõita
hetkel olen vaid mõne kohustusliku story missiooni ära teinud ning mind on juba 10-20x kutsutud coop missioonile, pooltest neist olen ka osa võtnud
co-opis sõitmine tähendab seda, et esitatakse pela poolt samas kandis olevatele mängijatele kutse ja kui vajalik arv täis saab või kutsuja start vms vajutab, siis hakkab pihta
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
03.12.2014 20:46:41
|
|
|
Kui ma ennem tööle minekut sain 40 min mängida, siis oli küll kaart suhteliselt täis igasuguseid mängijaid ja teepeal jäid ka nii mõnigi ette.
Beta save oleks võinud üle minna sellesse täis versiooni. Ma pmst olen videoid skippinud, sest juba nähtud
Mu nimi mängus on M1crobra1n
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
03.12.2014 20:47:04
|
|
|
Ise ka mängisin TDU meeldis, sest kui vahepeal harva nägi kedagi siis sai korralikult cruisitud temaga, sest map oli nii suur, et võisid pool päeva sõita enne kui ringi peale said kaardile. Samuti sai ka Crewi Betat mängitud natuke mis ajas alguses öökima sest 30'fpsi ei kannatanud mängida, kuid sellele oli kerge 60fps fix aga kaua ikka neid SP missioone mängida jõudsid, mäng läks niikiiresti igavaks. |
ma ei tea, mida worldis leidub, selle kvaliteediga pelasid ma ei pela juba mõnda aega
crew retail versioonis on 60fps default piirang ning alati on silmapiiril mängija, kelle poole sõita või siis kõiki või vähemalt suurt enamust missioone saab co-opis sõita, story missioone võibolla ei saa co-opis sõita
hetkel olen vaid mõne kohustusliku story missiooni ära teinud ning mind on juba 10-20x kutsutud coop missioonile, pooltest neist olen ka osa võtnud
co-opis sõitmine tähendab seda, et esitatakse pela poolt samas kandis olevatele mängijatele kutse ja kui vajalik arv täis saab või kutsuja start vms vajutab, siis hakkab pihta |
Ma eiräägi sulle, et World on best graphic ever v et sa saad Crewis invite'si coop missioonidele vaid, see et free roam'is on Crew endiselt plindris, et einäita mängijaid. The Crew'il suurim võlu peaks olema nagu ka oleks pidand olema eelmistel tdu'el, et sa näed oma silmaga free roamis sadu mängijaid mööda sõitmas või ma eksin rängalt ja lahedam oleks lihtsalt lambiseid invitesi saada ja üksi linnapeal ringi sõita, okok parimal juhul paari mängijat näha mis kaovad ka lähima minutijooksul ära? Masendav mäng, ära kiida seda. Oli jah äge näha alguse The Crewi trailereid ja gameplaysi kus sa nägid kus mingi clan sõitis sust kambaga mööda.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.12.2014 21:34:03
|
|
|
co-opis sõitmine tähendab seda, et esitatakse pela poolt samas kandis olevatele mängijatele kutse ja kui vajalik arv täis saab või kutsuja start vms vajutab, siis hakkab pihta |
Ma eiräägi sulle, et World on best graphic ever v et sa saad Crewis invite'si coop missioonidele vaid, see et free roam'is on Crew endiselt plindris, et einäita mängijaid. The Crew'il suurim võlu peaks olema nagu ka oleks pidand olema eelmistel tdu'el, et sa näed oma silmaga free roamis sadu mängijaid mööda sõitmas või ma eksin rängalt ja lahedam oleks lihtsalt lambiseid invitesi saada ja üksi linnapeal ringi sõita, okok parimal juhul paari mängijat näha mis kaovad ka lähima minutijooksul ära? Masendav mäng, ära kiida seda. Oli jah äge näha alguse The Crewi trailereid ja gameplaysi kus sa nägid kus mingi clan sõitis sust kambaga mööda. |
mõõgaga ringi joostes, siis 100 mängijat okei, kuid kui autoga pead ringi paarutama ning lambist kuskil teeotsas on 100+ huvilist oma risuga teepeal risti, siis kas see on nauditav?
mind häiriks jubadalt, kui 100+ võidusõitjat nonstop minuga samal teelõigul oleks ja minu rahulikku kulgemist häiriks - eriti, kui veel mingid ühendusprobleemid ja nood masinad hüpleksid
lisaks on mängijate masinate detailsus kõrgem, kui npc
ja see detailsus on ikka sitaks kõrgem, kui mingitel mõõgaga MMO'del või siis nfs world, mis on nfs underground tasemel 10a tagasi
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
03.12.2014 21:34:07
|
|
|
Praegu just läks offline. Sain mingi esimese mendi eest põgenemise ära tehtud
Kuigi jah veits kahtlane on. Ma sõitsin mentide eest ära mingi pool minutit kuni üks minut maksimum ja sain ainult hõbedase 510 ja kõik.
ongi hea aeg ära süüa ja siis edasi pelida
Vihmausss, Mis sa sellest mängust ikka seletad. Osta ära kui see sul niipalju huvi pakub, et on vaja video põhjal kommenteerida ja jumal teab mis ühendusega need tegelased on, kellel pole kaardil kedagi jne.
Ma pole spetsiaalselt helistanud, et mul pordid lahti tehtakse jne. Kuid mängus on küll vahepeal parem alumine nurk suht täis igasugu online mängijaid.
viimati muutis lopes39 03.12.2014 21:42:31, muudetud 1 kord |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HangOver
HV kasutaja

|
03.12.2014 21:45:45
|
|
|
IMO on päris kena mäng ikka tehtud ja jookseb max settingute peal ka ilusti. kellelgi veel in car vaates peegliklaasid on hallid ja ei peegelda?
In care vaates on ikka auto sisustus megadetailne ja seda 360kraadi
Soovin UBI serveritele stabiilset vastupidamist, et sellele koormusele mis lähipäevadel antakse ikka vastu peaks.
Samuti tahaks näha kui kiiresti RG Mehhaanikud või Skidrow selle lahti muugivad kui see üldse juhtub
OT: olen Hangover75 nime all.
_________________ Let them hate us, as long as they fear us |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
03.12.2014 22:23:35
|
|
|
Huvitav et peaaegu 45min juba serverid maas olnud.
Ubi foorum on ka suhteliselt umbes. Error on mingi #0_1 ja kõik. Kellelgi seal oli #0_2
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4rk4
HV kasutaja

|
04.12.2014 00:58:32
|
|
|
OT: RSaaremaa kontoks.
_________________ (Est)Rufu |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
04.12.2014 02:28:19
|
|
|
Kas teil on õnnestunud oma sõpradega koos sõita? meie kolmekesi ei ole suutnud, ükski kutse ei lähe läbi. "was unable to join the crew" jne
Tundub nagu oleks mingi portide kamm, samas random rahvaga co-op toimib, nii et go figure.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HangOver
HV kasutaja

|
04.12.2014 04:39:24
|
|
|
Olen nüüd pelanud 4h. ja ma ei saa negatiivsetest kommijatest aru...kadedus ? Serverist viskas välja kahel korral, aga muidu ei ole LAG-i ei midagi.
Ainus asi mis on tüütav on kahe linna vahel pikem kruiis.
_________________ Let them hate us, as long as they fear us |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
04.12.2014 10:19:09
|
|
|
HangOver, sõida rongiga või lennukiga
Ma otsisin poodi kust ma saan normaalse auto osta ja kasutasin neid ronge ja lennukeid.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
04.12.2014 10:29:33
|
|
|
mulle ka meeldib, parem kui ükskõik milline NFS ... eile xb1 peal töötas quick crew ka ja kaardil oli rahvas ka liikumas...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
04.12.2014 10:57:37
|
|
|
Kumma poolne see juhitavus on kas NFS või mingi Dirt, Crid? Peale Dirt1 ja NFS carbon-i tulekut pole omanud ühtegi automängu kuna pole midagi head olnud, kas see võib olla ostmist väärt?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
04.12.2014 12:12:49
|
|
|
Eks teistele soovitada on väga raske, peab ise proovima ja otsustama aga ma arvan, et kui varasemalt on meeldinu NFS Underground seeriad või TDU seeriad, siis ilmselt meeldib ka see mäng. Nad on paljuski väga sarnased kõik omavahel, igas midagi natuke erinevat või oma moodi tehtud. Need mängud pole kunagi mõeldud simulatsiooniks. Kui sulle lihtsalt meeldib pikalt kaua sõita mööda väga avarat kaarti, tuunida, jne siis see mäng peaks kindlasti sobima. Mulle endale meeldivad need mängud just sellepärast, et ma tulen töölt näiteks siis on mõnus vahepeal lõõgastuseks sõita paar tunnikest, lihtsalt näiteks kuhugile, lihtsalt sõita. TDU-s mulle hullult meeldis see ümber saare sõit näiteks, sõidad tunde ja tunde, vägev Mind isegi ei huvita niiväga, et kellegagi koos sõita, peaasi, et saab sõita, omada erinevaid autosid jne, raske seletada See, et auto juhitavused ei ole reaalsed või hääled, mul üks "p" puha. Kui ma seda tahan siis ma mängin natuke teistsuguseid mänge jälle. Paljud ma saan aru, pettuvadki just sellistes mängudes nagu Crew või TDU, et nad ootavad nendelt mängudelt midagi muud, milleks need lihtsalt loodud ei ole. Ok, kui vead on sees või mingi feature ei tööta nii nagu ettenähtud siis jah, olen nõus, see sakib ja tuleks parandada.
Edit: Juhitavuse küsimuse osas, no minuarust on nad väga samma auku TDU-ga, ei tunne mingit eri vahet küll. NFS-i seeriatega ei oska võrrelda, kuna Undergroundi sai mängitud väga mitu aega tagasi, ei mäleta täpselt enam.
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
04.12.2014 12:20:14
|
|
|
Equinox kirjutas: |
Eks teistele soovitada on väga raske, peab ise proovima ja otsustama aga ma arvan, et kui varasemalt on meeldinu NFS Underground seeriad või TDU seeriad, siis ilmselt meeldib ka see mäng. Nad on paljuski väga sarnased kõik omavahel, igas midagi natuke erinevat või oma moodi tehtud. Need mängud pole kunagi mõeldud simulatsiooniks. Kui sulle lihtsalt meeldib pikalt kaua sõita mööda väga avarat kaarti, tuunida, jne siis see mäng peaks kindlasti sobima. Mulle endale meeldivad need mängud just sellepärast, et ma tulen töölt näiteks siis on mõnus vahepeal lõõgastuseks sõita paar tunnikest, lihtsalt näiteks kuhugile, lihtsalt sõita. TDU-s mulle hullult meeldis see ümber saare sõit näiteks, sõidad tunde ja tunde, vägev Mind isegi ei huvita niiväga, et kellegagi koos sõita, peaasi, et saab sõita, omada erinevaid autosid jne, raske seletada See, et auto juhitavused ei ole reaalsed või hääled, mul üks "p" puha. Kui ma seda tahan siis ma mängin natuke teistsuguseid mänge jälle. Paljud ma saan aru, pettuvadki just sellistes mängudes nagu Crew või TDU, et nad ootavad nendelt mängudelt midagi muud, milleks need lihtsalt loodud ei ole. Ok, kui vead on sees või mingi feature ei tööta nii nagu ettenähtud siis jah, olen nõus, see sakib ja tuleks parandada.
Edit: Juhitavuse küsimuse osas, no minuarust on nad väga samma auku TDU-ga, ei tunne mingit eri vahet küll. NFS-i seeriatega ei oska võrrelda, kuna Undergroundi sai mängitud väga mitu aega tagasi, ei mäleta täpselt enam. |
Ega ei otsi ma ka simu, NFS-id on enamasti just meeldinud, best ikka Underground2 omal ajal. Tahakski just niisama paarutada ja tuunida ajaviiteks. Vast tuleb siis ligi võtta.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|