Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
karvane
HV kasutaja
|
03.12.2014 11:58:36
|
|
|
Oli eile probleem, et ei saanud sõpradega koos sõita, sest crew'sse kutsumine ei toiminud. Töötas küll quick co-op rallide loomine kõigi teistega.
Lugesin ka et see oli teada viga mis ka kohe ära patchiti, Uplay puhul on mul vähemalt alguses raske aru saada, kas on patch peal või mitte.
Keegi veel seda probleemi täheldas?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
03.12.2014 12:15:36
|
|
|
Saaks mängu kätte kõigepealt See krt progames ei kogu väga populaarsust kui sellist kala paneb. Pre order mõtte on nagu saada mäng kätte kas päev varem või väljalaske kella ajast ja mitte paar päeva hiljem.
Ja kui tekkivad probleemid miski tolliga, siis võiks osta uued koodid interneti avarustes olevatest poodidest, kus pole mingit kala mailile saatmisega ja siis need klientideni saata kes on need tellinud.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.12.2014 12:20:51
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Saaks mängu kätte kõigepealt See krt progames ei kogu väga populaarsust kui sellist kala paneb. Pre order mõtte on nagu saada mäng kätte kas päev varem või väljalaske kella ajast ja mitte paar päeva hiljem.
Ja kui tekkivad probleemid miski tolliga, siis võiks osta uued koodid interneti avarustes olevatest poodidest, kus pole mingit kala mailile saatmisega ja siis need klientideni saata kes on need tellinud. |
Kui keegi suudaks seletada, mis vajadus on tellida Eestist karbitoode kümme euri odavama võtme asemel, et saada karp kus on ainult võti sees
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
03.12.2014 13:22:03
|
|
|
Scart, Hind oli 35.99. Mul pole ei paypal-i ega krediit kaarti, et osta läbi nende g2a sarnaste saitide.
Ja oli tunduvalt odavam läbi selle mõttetu poe osta, kui läbi uplay või steami. Pealegi oli mul märgitud, et ma tahan mailile saada koodi.
See ongi kõige ajuvabavam, kui poe müüa ütleb, et neil vaja kõigepealt karp kätte saada ja see on jälle minu viga et nad kiviajastus elavad.
Milleks teha üldse pre order oma poodi, kui reaalselt pole see neil võimalik, oma ajuvaba karbi saamisega.
viimati muutis lopes39 03.12.2014 13:46:57, muudetud 1 kord |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.12.2014 13:28:31
|
|
|
Scart, Hind oli 34.99. Mul pole ei paypal-i ega krediit kaarti, et osta läbi nende g2a sarnaste saitide. |
Paypali konto on tasuta ja ühendub su pangakonto külge, seega on isegi krediitkaardi vajadus välistatud. Tee ära ja hakka ostma nagu peaks, milleks nuumata liigkasuvõtjaid.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
03.12.2014 13:28:58
|
|
|
Scart, Hind oli 34.99. Mul pole ei paypal-i ega krediit kaarti, et osta läbi nende g2a sarnaste saitide.
Ja oli tunduvalt odavam läbi selle mõttetu poe osta, kui läbi uplay või steami. Pealegi oli mul märgitud, et ma tahan mailile saada koodi.
See ongi kõige ajuvabavam, kui poe müüa ütleb, et neil vaja kõigepealt karp kätte saada ja see on jälle minu viga et nad kiviajastus elavad.
Milleks teha üldse pre order oma poodi, kui reaalselt pole see neil võimalik, oma ajuvaba karbi saamisega. |
Selline on enamasti see mängu poodide elu. Ka mul oli netist tellides teema, et sain kätte alles eile õhtu (enam ei osta ka sellest poest) ja ikka saadeti mulle pilt koodidest.
Pood ise ei suutnud kuidagi kiiremini rahvast teenindada ning vahepeal visati pilte kastist, mis Crew karpe täis. Nii
Kahjuks pole vist veel siiani keegi väga käima saanud süsteemi, kus edasimüüjad saavadki ainult koodi endale kätte.
Paypali tegemine ei võta kelleltki tükki küljest, aga mängude ostmine netist muutub palju mugavamaks.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
03.12.2014 13:52:48
|
|
|
Nojah tegin paypal ära endal ja teen proovi selle season pass ostuga, siis kui see progames mulle mängu kätte toimetab.
Siiani pole veel saanud ja pole veel viitsinud helistada neile ja järgi uurida, kas täna on lootust saada või mitte.
E: Ei saa ei täna ja väga lootust pole ka et homme.
Lasin neil raha tagasi saata ja ostan siis mujalt.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
03.12.2014 13:55:45
|
|
|
lopes39, progames on maaletooja pood. Sinu arvamus, et nad peaksid indoneesiast sulle key ostma ja edasimüüma on lihtsalt lollus. Mis sa arvad, mitut lepingut nad sellega rikuks? Ja kas tasuks ära sinu pärast neil see asi?
Ma ei õigusta eesti poode, ma arvan samamoodi, et pre-orderi puhul peaksid saama mängida seda väljatuleku päeval, aga praegu nagu ma aru saan on tekkinud lihtsalt olukord, kus neile saadetud kaup ei ole kohal.
Kas PC versioonis on kaart siis teisi mängijaid täis? Et kas toimib nagu lubatud see asi?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
03.12.2014 15:13:29
|
|
|
No vahet pole. Ma ostsin selle mängu sealt Kinguin lehelt ja praegu tõmbab seda.
Ehk saan enne tööle minekut veel pisut mängida ka. Tööle lähen umbes tunni aja pärast.
16% on tõmmatud ja märgib, et ma tõmban miski 11.4mb/s
Räägib, et on mängitav, kuid ma ootan selle 20min ära, mis ta tõmbab seda.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
03.12.2014 16:50:11
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Kas PC versioonis on kaart siis teisi mängijaid täis? Et kas toimib nagu lubatud see asi? |
Eile kahe sõbraga olime mängu logitud, istub teine kaardi järgi otse minu ees (avatari kaardil), aga ingame teda näha ei olnud. Samamoodi ei saanud ka crew'sse kutsuda.Lihtsalt timeoutis.
Nii et parim mis me teha saime oli ala teineteise hüppeid üle teha kasutades siis võitja ghosti.
Ei oska nagu arvata, mis kamm on, ala kas pole nagu samas instansis või muu kamm,. Täna proovime uuesti.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HangOver
HV kasutaja

|
03.12.2014 16:54:32
|
|
|
Nojah tegin paypal ära endal ja teen proovi selle season pass ostuga, siis kui see progames mulle mängu kätte toimetab.
Siiani pole veel saanud ja pole veel viitsinud helistada neile ja järgi uurida, kas täna on lootust saada või mitte.
E: Ei saa ei täna ja väga lootust pole ka et homme.
Lasin neil raha tagasi saata ja ostan siis mujalt. |
Ise sain Euronicsist täna kätte. Anti kassast leti alt miskipärast, sest müügist nagu ei leidnud. Limited Edition + mini cooper ja auto upgradeded kauba peale.
Palju siis see ainult võtme ja karbis toote ostuhinnavahed ka on?
Minuarust hetkel ei ole ainult võtmega midagi teha kui kellelgi mängu ei ole sõpradest. Saadaval ainult TBB -s vene keelne.
_________________ Let them hate us, as long as they fear us
viimati muutis HangOver 03.12.2014 17:08:39, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
03.12.2014 16:58:47
|
|
|
Haha, ikka einae teisi mangijaid nagu tdu1/2 ja crew betas ka einainud. Fail game, garbage, unistall . Vaevalt,et see korda tehakse... Move on guys
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.12.2014 17:21:18
|
|
|
HangOver kirjutas: |
Minuarust hetkel ei ole ainult võtmega midagi teha kui kellelgi mängu ei ole sõpradest. Saadaval ainult TBB -s vene keelne. |
Huh? Sa paned võtme oma UPlay kontole täpselt nagu sa teed ka karbist tuleva võtmega.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
HangOver
HV kasutaja

|
03.12.2014 17:30:55
|
|
|
Scart kirjutas: |
HangOver kirjutas: |
Minuarust hetkel ei ole ainult võtmega midagi teha kui kellelgi mängu ei ole sõpradest. Saadaval ainult TBB -s vene keelne. |
Huh? Sa paned võtme oma UPlay kontole täpselt nagu sa teed ka karbist tuleva võtmega. |
Selge. Seega ei ole siis installikat eelnevalt vaja, mäng tuleb alla U-Playst nagu aru saan. Võtme ja karbiga mängu ostuhinna vahe praktiliselt 32€ alates versus karbiga 39.9€..
Eelistan karbiga ostu, siis on n.ö kaup käest kätte...vanakool mis teha:)
_________________ Let them hate us, as long as they fear us |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
03.12.2014 17:44:14
|
|
|
Vihmausss kirjutas: |
Haha, ikka einae teisi mangijaid nagu tdu1/2 ja crew betas ka einainud. Fail game, garbage, unistall . Vaevalt,et see korda tehakse... Move on guys |
XB1 versioonil eile õhtul oli mängu logides kaart rahvast paksult täis, 5 sekundit hiljem olid kõik kadunud, tundub nagu miski server bug. quick crew mode ka ei töötanud reeglina, no players in your instance vms. Samal ajal seisid paar venda konkreetselt kõrval mul autodega
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.12.2014 17:54:22
|
|
|
mul on päris mitu suvakat ennast sõbraks pookinud ja nendega ka coop'i teinud
eks see nö bug on ikkagi kahe suletud portidega ühenduse taga
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
HangOver
HV kasutaja

|
03.12.2014 18:28:09
|
|
|
Mul selline bug, et peale mängu alustamist teen ära esimese copide eest põgenemise ja siis kui see chevy vms. antakse pean go to race minema. Aga mapil ei ole seda racei olemas. Samuti puuduvad ka minul mapil teised mängijad...
_________________ Let them hate us, as long as they fear us |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
03.12.2014 18:57:58
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
XB1 versioonil eile õhtul oli mängu logides kaart rahvast paksult täis, 5 sekundit hiljem olid kõik kadunud, tundub nagu miski server bug. quick crew mode ka ei töötanud reeglina, no players in your instance vms. Samal ajal seisid paar venda konkreetselt kõrval mul autodega  |
Kinnitan ka seda juttu, PC peal on täpselt samad jamad. Mitte mingit loogikat ei ole suutnud tuvastada aga ilmselt serveri probleemid. Eile oli 3-4 korda ka serveri ühenduse katkemised, just ajal mil USA rahvas serverisse jõudma hakkas. Quick Co-Op paistis töötavat, vähemalt mul sellega probleeme ei ole esinenud aga võibolla mul joppas lihtsalt.
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
03.12.2014 19:30:47
|
|
|
Pole väga jõudnud jälgida seda teemat, kuid kas asi on reaalselt nii hea kui reklaamiti, et tegevust hulgi või 1 nädal grindi ja game over?
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.12.2014 19:34:47
|
|
|
lugesin päeval metacriticust kasutajate ülevaateid ja noo ei mõista kust tulevad hinded 1 ja 0 ja 2 jne
ma ei kujuta ette, mida osa inimesi ette kujutavad, mida nad loodavad saada
nagu üks kribas seal, et ubisoft peaks ikka oluliselt rohkem pingutama, enne, kui innovatsioonist rääkima hakkab
youtubes sattusin ka mingi revüü otsa, kus mees ei jõudnud ära kiruda, kui pask pela
tundub nagu kõik üritaksid mingitele vingatsitele ja virisejatele revüüsid teha, et seeläbi vaatajate arvu ja tulubaasi kasvatada
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.12.2014 19:41:33
|
|
|
libe kirjutas: |
lugesin päeval metacriticust kasutajate ülevaateid ja noo ei mõista kust tulevad hinded 1 ja 0 ja 2 jne
nagu üks kribas seal, et ubisoft peaks ikka oluliselt rohkem pingutama, enne, kui innovatsioonist rääkima hakkab
youtubes sattusin ka mingi revüü otsa, kus mees ei jõudnud ära kiruda, kui piix pela
tundub nagu kõik üritaksid mingitele vingatsitele ja virisejatele revüüsid teha, et seeläbi vaatajate arvu ja tulubaasi kasvatada |
Või siis see mäng on lihtsalt järjekordne Ubi käkk, mille devvis väga nigel meeskond ja publishis publisher, kes on vaieldamatult tänase päeva planeedi kõige negatiivsema mekiga publisher
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
03.12.2014 19:47:10
|
|
|
Mis neile seal siis ei meeldi ? Beta põjhal oli tegemist väärt kraamiga. Kahtlane ,et asi hullemaks on läinud.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.12.2014 19:47:34
|
|
|
Scart kirjutas: |
libe kirjutas: |
youtubes sattusin ka mingi revüü otsa, kus mees ei jõudnud ära kiruda, kui piix pela
tundub nagu kõik üritaksid mingitele vingatsitele ja virisejatele revüüsid teha, et seeläbi vaatajate arvu ja tulubaasi kasvatada |
Või siis see mäng on lihtsalt järjekordne Ubi käkk, mille devvis väga nigel meeskond ja publishis publisher, kes on vaieldamatult tänase päeva planeedi kõige negatiivsema mekiga publisher  |
aga pela ei ole käkk ja tegijad on samad, kes tegid ka TDU seeria, ei ole amatöörid
ainult mingi youtube videote reviewer suudab vast pask selle kohta öelda, muidugi neid vastselt häälemurde üle elanud natimokkasid on ka, kes suuga suure linna ehitavad, aga kätega/peaga ei suuda kärbsesittagi teha
mõni vist elabki illusioonis, et on võimalik teha absoluutselt perfektseid tooteid, kuid ei adu, mis aeg ja kulutused sellega kaasnevad
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
HangOver
HV kasutaja

|
03.12.2014 19:51:35
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
Mis neile seal siis ei meeldi ? Beta põjhal oli tegemist väärt kraamiga. Kahtlane ,et asi hullemaks on läinud. |
Üks asi mida olen viimasel ajal täheldanud review põhjal, et Ubi mängud ei jookse kuidagi just Ati platvormil graafikaga. Nvidia mis mulgi, jooksutab väga kenasti viimaseid mänge, aga sõbral samuti ei jookse nii AC Unity kui ka Far Cry 4 kuidagi. Win indeks tal 7,8, aga ei jookse.
_________________ Let them hate us, as long as they fear us
viimati muutis HangOver 03.12.2014 19:53:46, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |