Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 252, 253, 254  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Muhekas
HV Guru
Muhekas

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 10.06.2014 02:34:16 vasta tsitaadiga

Dave20 kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
Tühja see BF4 aeg BF5 bronnida see siin juba ajast ja arust.

Mis sa ajad, ma mängin isegi bf2 veel ja bf3 hakkasin nüüd mängima kui tasuta sai. thumbs_up.gif

Kas BF2 toetus mitte kinni ei ole pandud koos serveritega?

No eelnev jutt pigem lõõpides oli öeldud. Samas BF4 on ju vana uus astub tal kannale kohe icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 10.06.2014 06:18:17 vasta tsitaadiga

äss kirjutas:
milla see dlc peaks ilmuma?

just, BF4 peaks veel lisapakk tulema?
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 10.06.2014 08:53:20 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:

Alati võib ju ka oma isiklikku serverit jooksutada, Serveri failid on ju olemas.

tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 10.06.2014 12:38:09 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Alati võib ju ka oma isiklikku serverit jooksutada, Serveri failid on ju olemas.

Ma kolmega nii ära harjunud, ei tea kas kannataks seda kahte proovidagi. Vist eriti mitte.
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 10.06.2014 22:39:12 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:

Päris elu on samuti
icon_razz1.gif

linnalahingu kohta ei tea aga metsamaastikul kui snaiper tulistab siis ta liigub koheselt eelnevalt ettevalmistatud varupositsioonile, õigemini ühele mitmest varupositsioonist, kõigil peab olema võimalikult ohutu taganemistee. Või on ka nii, et peale lasku kaod oma paarilisega piirkonnast nii kiirelt kui võimalik

aga ei usu et ka asulas on kogu taktika piirduv meelispaiga leidmise ja sealt lõputu kuulide spämmiga..
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 10.06.2014 23:22:00 vasta tsitaadiga

Ega polegi, aga vahest tuleb baasi hoida ja siis pead kuskil varjus püsima. Või metros mg4 süles kuskil vagunite vahel. Peata ringijooksmine ei vii ka kuhugi icon_smile.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 10.06.2014 23:30:42 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Ega polegi, aga vahest tuleb baasi hoida ja siis pead kuskil varjus püsima. Või metros mg4 süles kuskil vagunite vahel. Peata ringijooksmine ei vii ka kuhugi icon_smile.gif

ja kui sa kuskil varjus püsid siis nimetatakse sind "camperiks" icon_biggrin.gif Mina ise ei suuda küll kuskil nurgas istuda tükk aega,igav hakkab.... sellepärast püüan ikka mingi aeg edasi liikuda n.ö nagu tactical movement you know icon_biggrin.gif aga paraku seal mängus on suht raske liikuda või ringi joosta kuna iga hetk võtab sind mingi sniper või teiselpool mapi kuskil maja nuragas istuv camper maha. mismoodi ta sind nägi või maha võttis on vahest mulle siiamaani täielik hämming.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 11.06.2014 00:10:02 vasta tsitaadiga

Näebki sest nool pea kohal. Minujaoks ongi normal jube, sest edasi liikuda on võimatu. Tahad ümber nurga minna ei saa sest vastase minimäpil oled sa juba nähtav ja ta teab... hc ma saan kellegist mööda hiilida vähemalt. icon_smile.gif
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 11.06.2014 00:50:49 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Näebki sest nool pea kohal. Minujaoks ongi normal jube, sest edasi liikuda on võimatu. Tahad ümber nurga minna ei saa sest vastase minimäpil oled sa juba nähtav ja ta teab... hc ma saan kellegist mööda hiilida vähemalt. icon_smile.gif

bf4 selles suhtes suht ebaõnnestunud ka et kaardidisainerid on tundub et teadlikult teinud kämperite jaoks elu võimalikult lihtsaks.. võrreldes eelmiste bf'idega on lisatud kaartidele meeletu hulk tsentraalseid kämpimiskohti (s.t mingi post,korsten, katus jms jura ei ole mitte mapi servas, vaid keskel [Zavod anyone?, või siis Locker -keskosa trepid, Golmudi katused (TDM) jne jne.. suht nüri]). Enamus aega tegeled mingite snaiprite tagaajamisega, saad efektiivselt oma tiimiga snaiprid maha surutud ja siis avastad et vastastiim lihtsalt lasi serverist varvast...

ainsad variandid on liikuda kas sigakiiresti või üldse mitte liikuda..
tagasi üles
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 11.06.2014 01:05:22 vasta tsitaadiga

Kaardipeal peab ju igasuguseid erinevaid objekte olema muidu muutub see väga jookse ja sure mänguks ära. Battlefieldid on isegi väga kiire mängutempoga kus tiimikaaslastega sidepidamine on täiesti mõttetu kuna olukord muutub iga sekundiga. Ise käin vahest airsofti mängimas ja seal on just mõnus see ,et on positsioonid ja raadiosidega saab siis korrigeerida meeste asukohti ja samas ka vaenlane ei saa nii kergelt puutagant maja varemetesse joosta kuna suht kindel MÄNGUST VÄLJAS olukord oleks. Eks arvutimängu ei saa pärisolukorraga võrrelda aga endale ei sobi absoluutselt need ringikargajad kuna mängul pole mingit sisu. 64 playeriga serveris käib mäng nage vaataks filmi repeat resiimis, natuke maad jooksed , teed killi jooksed veel teed killi siis saad ise kuuli ja sama ring hakkab otsast peale.
tagasi üles
battlear
HV kasutaja
battlear

sõnum 11.06.2014 01:44:32 vasta tsitaadiga

Eks kogu seeria on läinud järjest noobi sõbralikumaks, nagu ma nende jutust aru saan, kes on algusest peale mänginud. Minu silmis oleks ideaalne spottimise süsteem selline, et kui spotitav liigub kohast, kus ta spotiti, näiteks 5-10m(?)kaugusele, siis automaatselt kaob kolmnurk ära ning peale seda, kui ta on ikka veel nähtaval, tuleks teda uuesti spottida. Aga kui ta ei liigu ära, siis ta jääks seni kauaks spotituks, kuni ta on selle ala sees. See simuleeriks umbes-täpselt reaalsust, et kui kedagi nähtakse kuskil, antakse raadio teel teada, kes-kus asub vms.
Commanderi UAV kohta on minu arvamus, et selle reload peaks olema pikem, siis peaks commander rohkem mõtlema, millal ja kus seda kasutada - praegu lihtsalt spammi järjest seda.
Üldse, kogu commanderi värk on kahtlane, sest selle põhiline mõte on, et tema juhiks tiimi tööd, aga reaalsuses ei huvita kedagi, mis objekti ta kaitsta-rünnata käseb. Hetkel on ta lihtsalt ''abimees taevas'', kes suunab oma ressursid (UAV, supply crate, cruise missile), kus seda tema arvates kõige rohkem vaja on, aga see peaks olema commanderi teisejärguline ülesanne. Ise lülitusin BF sarja BF3-ga, mäletan, et siis kiruti jubedalt, et commanderit ei ole, aga ausalt-öeldes, kui nüüd BF4 see tagasi toodi, ei saa mina aru, mis selles nii tähtsat oli. Tol ajal mängijad mängisid rohkem taktikalisemalt ja ''sõnakuulelikumalt'' ja oli commanderil rohkem mõtet?
Sama oli ka VOIPiga, kui BF3 launchis, kiruti, et miks seda ei ole. BF4 toodi tagasi ja ma satun väga harva squadi, kes kasutab seda. Ma saan aru, et need, kes mängivad oma pundiga, kasutavad midagi muud, aga enamus mängivad solo ikkagi ju. DICE võiks teha minu arvates mingi süsteemi, et VOIPi kasutavad mängijad satuksid rohkem kokku vms. Team setupi alt on näha, et enamusel on see märk ees, et saavad VOIPi kasutada, aga reaalsuses ei kasutata seda peaagu üldse...või mul lihtsalt nii suur ebaõnn, et oma 300h jooksul olen sattunud üksikud korrad seda kasutavasse squadi ?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 11.06.2014 05:18:35 vasta tsitaadiga

Jack.igg kirjutas:
Kaardipeal peab ju igasuguseid erinevaid objekte olema muidu muutub see väga jookse ja sure mänguks ära. Battlefieldid on isegi väga kiire mängutempoga kus tiimikaaslastega sidepidamine on täiesti mõttetu kuna olukord muutub iga sekundiga. Ise käin vahest airsofti mängimas ja seal on just mõnus see ,et on positsioonid ja raadiosidega saab siis korrigeerida meeste asukohti ja samas ka vaenlane ei saa nii kergelt puutagant maja varemetesse joosta kuna suht kindel MÄNGUST VÄLJAS olukord oleks. Eks arvutimängu ei saa pärisolukorraga võrrelda aga endale ei sobi absoluutselt need ringikargajad kuna mängul pole mingit sisu. 64 playeriga serveris käib mäng nage vaataks filmi repeat resiimis, natuke maad jooksed , teed killi jooksed veel teed killi siis saad ise kuuli ja sama ring hakkab otsast peale.

ei vaidle vastu aga sel juhul peaks olema igalepoole samuti kerge ligipääseda..ning ei tohiks absurdini minna. A la mingi redel mööda mida ronid mingi kuradi 10-15min ja siis tuleb claymore - ei mäleta kaardi nime kus selline jura oli, keset kaarti oli mega "taldrik", raadioteleskoop vms.. sellel kaardil oli peale kraanade mingid "megatornid" kuhu läks ainult üks redel.. lihtsam oli oodata lennukit ja see tornitipp autocannoniga lagedaks lasta..TDMis pole isegi seda varianti, kui snaiper sinna torni otsa jõuab siis teda sealt kätte ei saa.

Shanghai pilvelõhkujad jne.. ei mäleta ühestki eelmisest BF-ist kämpimisobjekte sellises skaalas.. BF2's said ronida mõnele katusele või kükata lageda taeva all, BC2's oli rohkem objekte, aga mitte midagi kuhu tavaline jalaväelane ei pääsenud. BF3's on vaja juba snaipri spawnpointi et osadesse "kõrgetesse" kohtadesse saada ja BF4 on nutune absurd.. et kuskil taeva all kõõluva snaiprini füüsiliselt jõuda, raiska pirakas protsent roundi kestusest.. thumbs_down.gif
BF5's on ilmselt snaipripositsiooniks kosmoselaev ja pillutakse orbiidilt meteoriite, ainult et sihikuks jäetakse seesama 8x/12x icon_lol.gif

64 mängijaga serverid..nojah, surm on rohkem juhuslikkuse teema kui kellegi "skill"
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 11.06.2014 11:32:54 vasta tsitaadiga

keset kaarti oli mega "taldrik" - seal kaardil on võimalik torni tugisammaste kinnitused ära lõhkuda ja tornid kukuvad kokku. bye bye sniperid Ja kui ei saa, siis võtad ise snaipri ja lased ta maha lihtsalt.
icon_biggrin.gif
Metro - Locker. Hullud pudelikaelad nagunii. Aga oleme saanud alati edasi väikese smoke abil.
Kõrged kohad, pole probleemi, Little Bird niidab kõik maha, kuigi neid cannoneid nerfiti liiga palju icon_sad.gif
Lisaks on snaipreid ju jõle kerge märgata, nad helgivad isegi päevasel kui põhjanael novembriöös. Ja kui ei näe, siis tulebki siseruumidesse hoida ja cämpida
icon_smile.gif

tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 11.06.2014 11:49:33 vasta tsitaadiga

Commander võiks endakasutusse saada tagasi suurtükitule jagamise võimaluse nagu kahes oli.
tagasi üles
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 11.06.2014 14:57:11 vasta tsitaadiga

cruise missile ja gunship on piisavalt efektiivsed
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 12.06.2014 22:20:59 vasta tsitaadiga

01.07 uus dlc väljas.

CTE Dragon's Teeth Weapon Stats
http://forum.symthic.com/battlefield-4-technical-discussion/7925-cte-dragon-s-teeth-weapon-stats/
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 12.06.2014 22:23:27 vasta tsitaadiga

Kas see on see DLC, kus saab hakata kilpidega ringi jooksma? icon_lol.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 13.06.2014 14:57:27 vasta tsitaadiga

Keerasin mängust antialias posti peale ja motion bluri ning peale seda tuli ka kohe mingi hetk dx error " get device removed reason "
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 13.06.2014 15:34:33 vasta tsitaadiga

CTE-s juba saab nendega möllata
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 13.06.2014 15:37:54 vasta tsitaadiga

Jah, videodes olen vaadanud. Täielik thumbs_down.gif Ei ole seetõttu raatsinud ise proovidagi seda cräpi. Üleüldse BF4 nii ära tüüdanud.
tagasi üles
battlear
HV kasutaja
battlear

sõnum 14.06.2014 13:35:45 vasta tsitaadiga

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/477445565010379584/842821692/

Iga Carrier Assault võiks nii pingeline olla
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 17.06.2014 05:29:58 vasta tsitaadiga

miks mul pidevalt selle vea juurde väljas jõuab:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 17.06.2014 10:25:12 vasta tsitaadiga

Mul on pidevalt sama viga, aga taustal õnneks töötavad kõik asjad kenasti edasi. Lihtsalt panene akna kinni ja korras.
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 17.06.2014 16:06:41 vasta tsitaadiga

Mida nad täna uuendasid?
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 17.06.2014 16:11:10 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Mida nad täna uuendasid?

Valmistuvad DLC väljatulekuks + battlelogi uuendused nagu ikka.

liiv
HV Guru
liiv

sõnum 17.06.2014 18:30:32 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:
Mul on pidevalt sama viga, aga taustal õnneks töötavad kõik asjad kenasti edasi. Lihtsalt panene akna kinni ja korras.

Olen kõike proovinud: Origin uninstal/reinstall, Battlefield 4 uninstall/reinstall, arvuti restardid sinna juurde - ikka ei saa ühesegi serverisse sisse. Ma olen nõutu, just ostsin BF 4 Preminum paketi aga mängida ei saa
tagasi üles
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 17.06.2014 18:57:03 vasta tsitaadiga

registris pidi midagi muutma
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 17.06.2014 19:15:45 vasta tsitaadiga

registris ma mineid muutatusi pole teinud, külla aga küsis Origin minult vertifitseerimise koodi pika pusimise peale, jäi kinnituskoodiga rahule, mille mulle meilile saatsid aga resultaat on ikka 0
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 17.06.2014 19:50:53 vasta tsitaadiga

äss kirjutas:

Ma ei saa aru miks sa registris pead mängu installimisel midagi muutma ?

liiv sa ikka proovid siseneda serveritesse mis ei ole kasutajaid täis ? igal serveril on teatud piirang palju mängijaid saab seal olla... või ma ei saa aru miks sa ei saa originaal mänguga serverisse eusa_think.gif kuigi see bf on suht pirtsakas ka,kõik igast punkbusterid jne peab olema uuendatud ja mingid pordid avatud.. mõned lk tagasi peaks olema sellest räägitud ka.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 17.06.2014 20:09:22 vasta tsitaadiga

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1tbt2p/solution_for_missing_china_rising_expansion_error/

Spoiler Spoiler Spoiler

liiv
HV Guru
liiv

sõnum 17.06.2014 22:41:58 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
äss kirjutas:

Ma ei saa aru miks sa registris pead mängu installimisel midagi muutma ?

liiv sa ikka proovid siseneda serveritesse mis ei ole kasutajaid täis ? igal serveril on teatud piirang palju mängijaid saab seal olla... või ma ei saa aru miks sa ei saa originaal mänguga serverisse eusa_think.gif kuigi see bf on suht pirtsakas ka,kõik igast punkbusterid jne peab olema uuendatud ja mingid pordid avatud.. mõned lk tagasi peaks olema sellest räägitud ka.

Ruumi oli, laps sai oma arvutiga sisse. Kas selline viga võib olla, et istume koos sama Elioni ruuteri taga (kaabliga ühendatud) ja Origin vaatab et ühe ja sama IP pealt proovitakse mängu sisse saada (samas Crysis 3 laseb näiteks MP mängida aga BF 4 on murelaps). Või jagab ruuter ikkagi mõlemale arvutile oma IP ja eristab neid? Mõlemale on tehtud oma oma konto ja sisse logime ikka erineva useriga
tagasi üles
jt234
HV veteran
jt234

sõnum 18.06.2014 00:10:44 vasta tsitaadiga

Võid uurida/proovida mängu porti seadistada. Valve mängudel kipub näiteks olema, et kui sama IP ja pordi pealt mängijad, siis tekivad probleemid.
Jewman
HV vaatleja

sõnum 18.06.2014 09:13:02 vasta tsitaadiga

Pole viimased 6 kuud Battlefield 4 mänginud. Mis vahepeal huvitavat juhtunud on icon_biggrin.gif? Netcode on korda tehtud? Kuidas expansionid on?
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 20.06.2014 13:19:02 vasta tsitaadiga

made in china

Spoiler Spoiler Spoiler

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 20.06.2014 18:39:43 vasta tsitaadiga

http://battlefield.ee/index.php vat siis mis ma leidsin. Tundub, et leht täiesti hyljatud
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 21.06.2014 09:45:09 vasta tsitaadiga

El-Fuego, server maas
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 21.06.2014 11:18:36 vasta tsitaadiga

caarel123 kirjutas:
El-Fuego, server maas

Mis server? See mis eelmisele lingile juhatas? Ma ei tea mul toimib ja avab.
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 21.06.2014 14:19:53 vasta tsitaadiga

Alafoorumid ei tööta icon_smile.gif
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 21.06.2014 18:43:28 vasta tsitaadiga

caarel123 kirjutas:
Alafoorumid ei tööta icon_smile.gif

no ma ei tea mul avab
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 22.06.2014 16:26:30 vasta tsitaadiga

Kes veel ei tea siis:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064780492061199/

www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/28qv5i/cte_patch_notes_2162014/

Spoiler Spoiler Spoiler

PS. RUSH on nüüd täiesti mängitav, enam liftidega katustele ei saa ja Shanghai rushis on pilvelõhkuja juba kokku lastud.

GENERAL RUSH CHANGES

Removed Commander by default in Rush
Reduced radar sweep range around attacker bases
Round start timer addition (we are investigating final solution, not active in this release)
Made sure final attacker tickets are not reset after the last base explodes

SIEGE OF SHANGHAI CHANGES

Removed all air vehicles to make this a land strike in Rush.
Cut the power to all the elevators in the map.
Tweaked MCOM positions of all bases. Base #2 was especially problematic for attackers if they didn’t have enough of a momentum.
Tweaked vehicle setup.
Slightly tweaked certain combat areas, spawns
Added a few cover pieces to go with the updated MCOM positioning.

ZAVOD 311 CHANGES

Wanted to make this map easier for attackers particularly on bases 1 and 4.
Major rebalance on vehicle balance in favor of attackers. For example: transport helicopter given to attackers from base 2 and onwards. This is especially helpful on the “impossible last base”.
Tweaks on MCOM positions and minor changes to elements such as combat areas, spawns etc.
Added a few pieces of additional cover.
Reduced terrain crater depth.

liiv
HV Guru
liiv

sõnum 23.06.2014 15:53:38 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:
http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1tbt2p/solution_for_missing_china_rising_expansion_error/

Spoiler Spoiler Spoiler

Katsetasin ka seda versiooni ja pärast nädalapikkust mindfucki selgus, et lihtsalt viirusetõrje Comodo ei lasknud mängudel käivituda, tõstes need "liivakasti".
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 25.06.2014 22:24:11 vasta tsitaadiga

Kes siin mu postituse ära on kustutanud? Mingi hüpperaktiivne mode siin käinud vist. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

Kas helide seadeid saab eraldi ka kuskilt veel muuta. näiteks conf failides? Ühed helid valjumaks teised maha jne
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 26.06.2014 11:41:12 vasta tsitaadiga

Uus toode turul, revive triangle

Nagu ikka, testida saab CTE-s

http://cte.battlelog.com/bf4/news/view/initiative-2-core-gameplay-patch-5/

Spoiler Spoiler Spoiler

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 26.06.2014 12:09:09 vasta tsitaadiga

parm, viskad mardi peale ja hakkab elustama? lastel ei ole bf4's piisavalt lihtne üles ärgata? hardline's on ka võimas suren ja ärkan uuesti featuur icon_biggrin.gif
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 26.06.2014 12:11:50 vasta tsitaadiga

Ei teadnudki sellest CTE-st midagi.
Proovib ka ära siis. Päris kasulik asi tundub ja saab paremini läbi mõelda keda päästma minna icon_smile.gif
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 26.06.2014 12:15:40 vasta tsitaadiga

Kõik kellel on Battlefield 4 Premium, on Community Test Environmenti oodatud. Miks ei saa CTE-ga liituda non-premium kasutajad, on selgitatud sellega, et testitakse ka DLC-de mappe ja relvi.

Liitumine on tasuta.

http://cte.battlelog.com/bf4/communitytest/

Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 26.06.2014 12:20:12 vasta tsitaadiga

parm, Kui see põhjendus on Dice/EA poolt öeldud, siis ilmselgelt see on otsitud mingi suvaline "põhjus" neil. Ikka selleks, et inimesed tunneksid rohkem huvi Premiumi vastu ja selle läbi ostaksid selle endale.
Non-Premiumlased saaks vabalt ju testida siis lihtsalt vanilla mapidel. Aga noh, siis kaoks selle CTE mõte veidike ka ära, hetkel ongi Premiumi nö boonuseks see. Aga teisest küljest jällegi, hetkel on ikka väga vähe mängijaid, võib öelda, et pea olematult.
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 26.06.2014 12:24:43 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
parm, Kui see põhjendus on Dice/EA poolt öeldud, siis ilmselgelt see on otsitud mingi suvaline "põhjus" neil. Ikka selleks, et inimesed tunneksid rohkem huvi Premiumi vastu ja selle läbi ostaksid selle endale.
Non-Premiumlased saaks vabalt ju testida siis lihtsalt vanilla mapidel. Aga noh, siis kaoks selle CTE mõte veidike ka ära, hetkel ongi Premiumi nö boonuseks see. Aga teisest küljest jällegi, hetkel on ikka väga vähe mängijaid, võib öelda, et pea olematult.

See põhjendus on öeldud välja DICE töötjate poolt, hetkel juba mitu nädalat on CTE-s kõik uue DLC Dragons Teeth relvad avatud koos kõigi unlockidega (assault rifle Bulldog, pdw MPX, summutiga snaiper CS5 ja riotshield).

Kui keegi DICE-i töötajatele nuga tahab anda, siis neid näeb CTE serverites igapäevaselt mängimas.

busta
HV veteran
busta

sõnum 27.06.2014 16:25:29 vasta tsitaadiga

Cte jookseb hästi, samas ootan millal selle 4 peale tõstavad.
Üldkokkuvõttes on mäng kõvasti mängitavamaks muudetud icon_wink.gif Kahjuks paljud juba asja uninstallinud ja maha kandnud... thumbs_down.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
gluz bluz
HV vaatleja

sõnum 27.06.2014 21:51:37 vasta tsitaadiga

Kus müüakse bf4 ps4le tallinnas?icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 252, 253, 254  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.