Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 919, 920, 921  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jaank
HV veteran

sõnum 21.05.2014 01:45:19 vasta tsitaadiga

Ülalmainitud süsteem olemas ja kodus 10 aasta jooksul läbi läinud täpselt üks ventilaator kui välk maja kõrvale lõi.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.05.2014 08:42:10 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Kahtlustan, et ruuteri(te) suguelu hapuks lännu või on ühel neist lihtsalt menss.

Eks sa siis näed jah, mis sulle traceroute korral viimasena vastab, peakski hapu asi leitav olema. Vist?

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 21.05.2014 08:46:57 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:
Pole vaja ennast kuhjata kodus mingite serverite ja meediaarvutitega lihtsalt ning igakord kui äike korgid välja lööb, siis põdeda kas nüüd läks kogu kallis vara.

korkide aeg peaks nüüd küll möödas olema. kel ikka väga suur hirm muretseb RVK

Tule taevas appi, kui rikkevoolukaitse peaks äikese poolt tekitatud ülepinge eest kaitsema icon_eek.gif
Selleks on ikka natuke teised moodulid (obo betterman, näiteks)

ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 21.05.2014 08:51:11 vasta tsitaadiga

Liigpinget tuleb elektrivõrgus piirata astmeliselt. Üldjuhul on süsteem selline, et maja kilbis on 1+2 tüüpi piirikud ja tundlikumatele elektroonikaseadmetele pannakse siis veel 3. tüüpi piirik pistikupesasse lisaks.
See, kui ainult pistikupesasse midagi sättida on küll pigem selline katkise kantossiga seks. Kui ikka lähedusse litakas tuleb, siis otsid selle vidina jäänuseid mööda tuba taga pärast. Selle seadme eesmärk on mitte läbi lasta suuremat impulsspinget kui 1,5kV, kuid kui sisendimpulsspinge on liialt kõrge, siis pole see aparaat kõikvõimas ning kärssab ise samamoodi, kui kõik muu.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
hardi76
HV kasutaja

sõnum 21.05.2014 09:19:37 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
Liigpinget tuleb elektrivõrgus piirata astmeliselt. Üldjuhul on süsteem selline, et maja kilbis on 1+2 tüüpi piirikud ja tundlikumatele elektroonikaseadmetele pannakse siis veel 3. tüüpi piirik pistikupesasse lisaks.
See, kui ainult pistikupesasse midagi sättida on küll pigem selline katkise kantossiga seks. Kui ikka lähedusse litakas tuleb, siis otsid selle vidina jäänuseid mööda tuba taga pärast. Selle seadme eesmärk on mitte läbi lasta suuremat impulsspinget kui 1,5kV, kuid kui sisendimpulsspinge on liialt kõrge, siis pole see aparaat kõikvõimas ning kärssab ise samamoodi, kui kõik muu.

Süsteem on selline, et kõigepealt pannakse liigpinge piirikud liinile, maja kilp on teine aste ja siis veel need pistikupesa jublakad.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 21.05.2014 09:28:16 vasta tsitaadiga

Ma nendest piirikutest ei kirjutanud meelega, sest see on juba jaotusvõrgu enda teema. Ülejäänu on lõpptarbija mure
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
Draakon0
HV vaatleja

sõnum 21.05.2014 12:43:14 vasta tsitaadiga

Kas see vastab tõele, et Elionis saab tasuta ruuteri välja vahetada? Olen kuulnud jutte, et kui esindusse lähed, saad välja vahetada. Endal on veel ikka THOMSON ST546 ruuter juba väga vanast ajast alles ning töötab hetkel, aga viimasel ajal on asi elu eest hakanud tegema ise restarte, läheb kuumaks ning vahepeal kaob nett ära.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 21.05.2014 12:49:32 vasta tsitaadiga

Draakon0, ei vasta tõele.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 21.05.2014 12:52:00 vasta tsitaadiga

Draakon0 kirjutas:
Kas see vastab tõele, et Elionis saab tasuta ruuteri välja vahetada? Olen kuulnud jutte, et kui esindusse lähed, saad välja vahetada. Endal on veel ikka THOMSON ST546 ruuter juba väga vanast ajast alles ning töötab hetkel, aga viimasel ajal on asi elu eest hakanud tegema ise restarte, läheb kuumaks ning vahepeal kaob nett ära.

Täpsustuseks, kui ei ole olnud kehtivaid seadmekasutuslepinguid kliendil, siis saad 19€+2 aastane leping. Pakutakse muul juhul ruuteri üüri 3.5€/kuu või väljaostu 108€.

Kampaania korras on PPoE -> DHCP üleminekul Speedtouch 510v6 antud kasutatud TG784/TG789vn ruuter teatud klientidele.

Lühidalt, tasuta lõunaid ei ole.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.05.2014 12:57:30 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kampaania korras on PPoE -> DHCP üleminekul Speedtouch 510v6 antud kasutatud TG784/TG789vn ruuter teatud klientidele.
vastab tõele, maal pandi kasutatud 784 thumbs_up.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.05.2014 14:17:40 vasta tsitaadiga

Draakon0 kirjutas:
Kas see vastab tõele, et Elionis saab tasuta ruuteri välja vahetada? Olen kuulnud jutte, et kui esindusse lähed, saad välja vahetada.

Sa oled nii aastakest kolm hiljaks jäänud selle mõttega. Kui mitte rohkem icon_razz.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 21.05.2014 14:31:25 vasta tsitaadiga

No nii hea sissejuhatuse puhul oleks patt oma hiljutist kogemust mitte jagada...

Pailaps kirjutas:
Hetkel käib teatavasti aktiivne POTS -> VoIP üleminek (vähemalt maapiirkondades), kui ma siis üritasin ühel hetkel esindusest uurida et ehk teeks üks jõuliselt enda kulusid optimeeriv ettevõte ka väikese kummarduse mitte enda algatusel ebamugavasse olukorda sattunud kliendi poole, ehk siis müüks mulle vana VoIP-impotentse ruuteri asemele natuke soodsamatel tingimustel kasvõi selle ATA-portidega Thompsoni ruuterigi (Inteno oleks suvilasse ilmne overkill), selle peale vaadati mind nagu oleks ma nõudnud neilt juhatuse esimehe kohta ja teenindajat oma isiklikuks seksiorjaks, endal hakkas ka piinlik et sellise jõledusega kaunil kevadpäeval välja julgesin tulla. Ostsin häbenedes täishinnaga Inteno ruuteri, mille üks ATA portidest osutus hiljem vigaseks ning mille ümbervahetamise katse samas esinduses kujunes omaette ooperiks, kuna sama teenindaja pidas esmalt absoluutselt võimatuks seda, et täishinnaga väljaostetud seadet oleks võimalik garantii korras ümber vahetada, nii et saaks kohe teise ruuteri asemele - "...oleks teil Elioni ruuter, poleks mingit probleemi, aga nüüd peaksime me selle teie oma hooldusesse saatma ja alles siis kui nemad on kindlaks teinud et see tõesti katki on, saaksime me selle ümber vahetada...", mille peale olin ma jällegi sunnitud siiralt kahetsedes vabandama, et ma ennemalt suisa sundisin neid oma €108 vastu võtma ja kassasse toppima. Alles peale minu metamorfoosi ülikannatlikust lambast natuke pretensioonikamaks ja mõnevõrra valjema häälega tegelaseks, leiti telefoni otsa keegi, kes siis tutvustas Elioni teenindajale Elioni enda protseduure, mis siis õnnekombel päädiski olukorraga, kus mul peale isikliku kalli raha ja aja märkimisväärset ohverdamist oligi lõpuks omandatud üks töökorras seade, mis võimaldas mul jätkata 100%-liselt korralikult kinnimakstud teenuse tarbimist.

tsitaat:
Lühidalt, tasuta lõunaid ei ole.
Ma võiks omalt poolt lisada, et ka 108 eurot maksvad lõunad on teinekord suht kehva maitsega. Arvestades et seadme ümbervahetuse paberil on suure kirjaga ähvardus et Elionil on õigus minult soovi korral lisaks veel ka hüvitist nõuda, kui nendele ei peaks tagantjärgi see ümbervahetamise põhjus meeldima, siis ilmselt on mul lootust veel ise kinni maksta ka selle lõuna kõrvale pakutud meelelahutus, iseendaga peaosas. Ei, tõepoolest, mul ei ole midagi isiklikku Elioni või mõne nende töötaja vastu, ei ole kunagi nendelt mingeid tasuta lõunaid tahtnud ega küsinud, kõik seadmed olen kohe välja ostnud, arvetega pole enda teada ka kunagi venitanud... tea kas tõesti on kõige selle põhjuseks minu isiklik ülisitt karma või võiks kriitilise pilguga vaadata korra ka sellist teenust pakkuva ettevõtte poole ja sisse?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Rägapart
HV vaatleja
Rägapart

sõnum 21.05.2014 15:24:14 vasta tsitaadiga

pppd kirjutas:
No nii hea sissejuhatuse puhul oleks patt oma hiljutist kogemust mitte jagada...

Ai, see oli ilus. Ma kommenteerin harva, aga pppd kirjutatud följeton vääriks küll eraldi esiletoomist.
Samas mu enda kogemused Elioni erakliendipoolega on pigem meeldivad. Kui oli vaja kolida teenus uuele aadressile, toimus see valutult ja mõistlikult. Paketti muutes hoiatas teenindaja, et 2 aastat lepingust pole veel möödas, odavam tuleb tiksuda minimaalse tv paketiga, kui "tasuta" saadud seadme eest lepingu ennetähtaegse lõpetamise tasu maksta.
Elioni puhul häirib mind ainult 1 asi: TG784. Selline "tavaliselt töötab" käkk on paras 5/5 ühenduse vahendamiseks ja vahest ei saa see isegi sellise ulmelise kiirusega hakkama.
IPv6 tugi karbis endas puudub, firmwaret ja dokumentatsiooni aja mööda netti taga, nagu Toots rosinaid saiast.
Ainuke põhjus, miks ma midagi mõistliku pole asemele pannud on POTS portide olemasolu.
Inteno seadet pole proovinud, ehk sellega oleks vähem muret.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 21.05.2014 15:35:16 vasta tsitaadiga

Mnjah, õnnetuseks oli arvatavasti tegu softiviga omavat Inteno DG301 ruuterit, kus Phone1 pesa teatud tingimustel ei tööta.
pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 21.05.2014 16:50:15 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Mnjah, õnnetuseks oli arvatavasti tegu softiviga omavat Inteno DG301 ruuterit, kus Phone1 pesa teatud tingimustel ei tööta.
Ma tahaks siiralt loota et ka hooldus, kuhu see minu tagastatud ruuter kunagi ilmselt jõuab, on sellise vea võimalikkusest samuti teadlik ning ei vääna mulle tagantjärgi veel ka defekteerimistasu kaela. Klienditugi, kuhu sai enne esindusse minekut helistatud, ei osanud mu mure kirjelduse peale midagi teha, ainult kirjutas asja üles (paraku osaliselt ja vigaselt, nagu hiljem seal esinduses selgus) ja soovitas poodi tagasi minna.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 21.05.2014 17:51:34 vasta tsitaadiga

pppd kirjutas:
Pailaps kirjutas:
Ma tahaks siiralt loota et ka hooldus, kuhu see minu tagastatud ruuter kunagi ilmselt jõuab, on sellise vea võimalikkusest samuti teadlik ning ei vääna mulle tagantjärgi veel ka defekteerimistasu kaela. Klienditugi, kuhu sai enne esindusse minekut helistatud, ei osanud mu mure kirjelduse peale midagi teha, ainult kirjutas asja üles (paraku osaliselt ja vigaselt, nagu hiljem seal esinduses selgus) ja soovitas poodi tagasi minna.

Kui nüüd peensustesse minna, siis tegu on harva avalduva softi veaga, need inimesed, kes defekteerivad teadlikud. Senimaani olen näinud tasusid ainult söestunud emaplaadi jms. korral. Põhjuseks liigpinge.

Jänes
HV kasutaja

sõnum 21.05.2014 19:25:33 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

Millegipärast juba päris mitut Intenot kohanud, kus Phone1 pesa "teatud tingimustel ei tööta". Eks elu näitab, kas tegu softi veaga, või mingi tüüpviga. Esmane mulje ei ole hea.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 21.05.2014 20:27:06 vasta tsitaadiga

Minu kogemus Inteno Phone 1 peasaga on selline: kui peaks olema vaja resettida, siis enne tuleb telefon eemaldada ruuteri küljest. Kui ruuter üles tuleb ja telfu on küljes, siis see tööle ei hakka. Ruuteril telfu tuli vilgub ja jääbki seda tegema. Restart ka ei aita. Korra lasin 24h nii ja ei miskit. Kui aga ruuter üles tuleb ja telfu peale seda külge ühendada, siis ca 20-60 minutiga hakkab tööle.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 22.05.2014 15:44:14 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8186486#8186486 - kõrvalteemas (üldine Elioni teema) saab uut Online abi testida, eemalt koduühendust kontrollida/testida.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 22.05.2014 21:12:21 vasta tsitaadiga

Kas keegi on üritanud Inteno wifit pikendada 784-ga? Oleks vaja maja teise otsa wifit viia, aga kaablit ei tahaks vedada, seega oleks eriti tore kui saaks 784 panna wifit edasi jägama.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 22.05.2014 21:15:18 vasta tsitaadiga

Vana 780ga ma seda tegin kunagi, miks ei peaks 784'ga saama?

Edit: lugesin valesti....pmst tahad repeateriks confida?
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 22.05.2014 22:10:30 vasta tsitaadiga

repeateriks jah, see mind huvitabki, et kuidas seda teha, menüüst vaevalt et seda valida annab, vähemalt ei mäleta et oleks kunagi silmeettejäänud
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 22.05.2014 22:12:12 vasta tsitaadiga

Kui sellele teist softi (ddwrt-tomato) peale flashida ei anna, siis vist ei ole võimalik niisama.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
ready
HV kasutaja

sõnum 23.05.2014 17:13:16 vasta tsitaadiga

Oskab keegi öelda, et kui ostan uue ruuteri inteno ja võtan vana SpeedTouch 536 seinast välja, ning panen inteno stepsli seina. Kas siis telefon jääb eraldi tööle? Ma nimelt ei soovi voipi ja ei kavatse sellega leppida. Keegi ju kapis näppimas ei käi ja teoreetiliselt võiks ju telefon ikka vanamoodi edasi olla. Ma lihtsalt ignoreeriks seda telefoni auku ruuteril.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 23.05.2014 17:19:54 vasta tsitaadiga

Kui telefon töötas senimaani eraldi, siis niiviisi jääbki.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 919, 920, 921  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.