Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
NATAS999
HV Guru
|
02.03.2014 13:42:18
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Ikaldus, viimasel ajal üha hullem:
Suvalisel hetkel hangub pilt kas hetkeks või pikemaks ajaks. Lisaks: sageli, kui Aminol kanalit vahetada ETV -> muu kanal, jääb Motorolal ETV pilt seisma ja tuleb ise tagasi xx sekundi pärast või sel hetkel, kui Amino taas ETV peale lülitatakse. |
sul arvutis mingi viirus, mis kõik neti ära võtab ja telekale enam netti ei jagu.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
02.03.2014 13:51:12
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
Suvalisel hetkel hangub pilt kas hetkeks või pikemaks ajaks. Lisaks: sageli, kui Aminol kanalit vahetada ETV -> muu kanal, jääb Motorolal ETV pilt seisma ja tuleb ise tagasi xx sekundi pärast või sel hetkel, kui Amino taas ETV peale lülitatakse. |
sul arvutis mingi viirus, mis kõik neti ära võtab ja telekale enam netti ei jagu.
 |
On-on
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
02.03.2014 16:25:01
|
|
|
 |
On-on  |
Pigem on asi ruuteri seadistuses selle kirjelduse järgi. Kuna ma hiromant pole , siis võiksid helistada.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
02.03.2014 17:07:57
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Pigem on asi ruuteri seadistuses selle kirjelduse järgi. Kuna ma hiromant pole , siis võiksid helistada. |
tugi(ät)elion läks hommikul kiri.
konfifail: https://dl.dropboxusercontent.com/u/980144/juuser.ini
Kusjuures praegu on rahulik.
Vahepeal tundus, et jama on seotud teise vaatajakohaga (Amino) sealse kanalivahetuse hetkedel; aga vahel jääb mõlemal korraga pilt seisma (s.t. Amino loobib ruute, Motorola lihtsalt hangub).
Praegu on mõlemad on sees, aga Amino taga telekas ei tööta.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
02.03.2014 17:18:26
|
|
|
Pigem on asi ruuteri seadistuses selle kirjelduse järgi. Kuna ma hiromant pole , siis võiksid helistada. |
tugi(ät)elion läks hommikul kiri.
konfifail: https://dl.dropboxusercontent.com/u/980144/juuser.ini
Kusjuures praegu on rahulik.
Vahepeal tundus, et jama on seotud teise vaatajakohaga (Amino) sealse kanalivahetuse hetkedel; aga vahel jääb mõlemal korraga pilt seisma (s.t. Amino loobib ruute, Motorola lihtsalt hangub).
Praegu on mõlemad on sees, aga Amino taga telekas ei tööta. |
Wow , hostmgr.ini osa oli üsnagi rämpsu täis, arvatavasti aasta jooksul hunnik seadmeid võrgus olnud.
Ma laseks thomsoni tehaseseadetesse ja laseks automaadil uuesti seadistada, tõenäoliselt kaob Su probleem. Sel ajal konfitakse Sulle teine vaatajakoht.
Alternatiiv on dynvlan välja lülitada ja konfida käsitsi port 3 ja port 4. Siis on samuti rahu majas.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
02.03.2014 19:44:26
|
|
|
Wow , hostmgr.ini osa oli üsnagi rämpsu täis, arvatavasti aasta jooksul hunnik seadmeid võrgus olnud. |
See läbu seal ei tohiks ju oluline olla?
Ma laseks thomsoni tehaseseadetesse ja laseks automaadil uuesti seadistada, tõenäoliselt kaob Su probleem. Sel ajal konfitakse Sulle teine vaatajakoht. |
Tal ju ongi peaaegu tehaseseaded - kasutajanimed-paroolid on vaid muudetud
Alternatiiv on dynvlan välja lülitada ja konfida käsitsi port 3 ja port 4. Siis on samuti rahu majas. |
Hmm, kas siis Elioni standardkonf ei peagi töötama? Eks tuleb otsida käsud kusagilt välja.
Õhtupoolik on kusjuures seni probleemideta olnud
/olgu lisatud, et üheski arvutis ei istu ühtki torrentiprogrammi (kui just Lubuntus midagi sellist by default ei ole, kasutatud igatahes ei ole)
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
03.03.2014 17:27:27
|
|
|
Elionist helistati ja öeldi, et signaal pidi aeg-ajalt kehva olema. Homme hakatakse liini kontrollima.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.03.2014 19:06:27
|
|
|
Üsnagi palju on võrgus olevaid nimeservereid, mis lubavad rünnakut teostada. Tõsine probleem tegelikult, teavitused saadetud, kuid vähesed reageerivad.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
timok
Kreisi kasutaja

|
03.03.2014 19:55:00
|
|
|
+1 kes uuelt vanale tagasi läinud. Ei viitsinud enam kannatada ja ei harjunud nende kuudega vigast teenust tarbima, kuidas ka ei üritanud. Naine nõudis samuti tungivalt vana.
Teeninduse kohapealt superluks - tegin täna avalduse ja paari tunni pärast oli vana tagasi, überpult lubati ka tagasi võtta.
Mõnest uue funktsioonist tunnen puudust, samas vana lugematud plussid kaaluvad need mitmekordselt üles. Siiski ma ei välista, et kunagi uue tagasi võtan - aga ilmselt mitte sellele Motorolale mis praegu kasutuses.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.03.2014 20:07:52
|
|
|
Mu perele ka see uus ei istu veel. Vana on aga samuti natuke keeruline ja kohmakas kasutada. Selle aeg on kindlasti ümber saanud. Uus aga on paraku veel arendusjärgus. Seetõttu on kahes boksis ikka veel vana menüü kasutusel. Vana menüü saad kusagil tuttava juures, kel ametlikult vana kasutajaliides käigus, probleemideta tagasi uuendada.
Lihtsalt boksi käivitamiselt tüütab see vajuta uuel puldil nuppu teavitus, muidu võib uhkelt öelda, et olen uuele üle läinud Filmiriiul ja kordusTV ja muud võimalikud "hüved" jäävad kasutatavaks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
timok
Kreisi kasutaja

|
03.03.2014 20:12:58
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Mu perele ka see uus ei istu veel. Vana on aga samuti natuke keeruline ja kohmakas kasutada. Selle aeg on kindlasti ümber saanud. Uus aga on paraku veel arendusjärgus. Seetõttu on kahes boksis ikka veel vana menüü kasutusel. Vana menüü saad kusagil tuttava juures, kel ametlikult vana kasutajaliides käigus, probleemideta tagasi uuendada.
Lihtsalt boksi käivitamiselt tüütab see vajuta uuel puldil nuppu teavitus, muidu võib uhkelt öelda, et olen uuele üle läinud Filmiriiul ja kordusTV ja muud võimalikud "hüved" jäävad kasutatavaks. |
Kas "vana menüüga uuel" on kordusTV reklaamivaba? Filmiriiul mind ei huvita, vähemalt mitte praegusel kujul.
Samuti olid uuel mõned noppekanalid parema hinnaga, aga see pole nii oluline.
Kardan, et kui sellisel kujul kasutan, vajutab keegi Harmonyl ikka kogemata Guide nuppu (mis emuleerib selle uue "returni") ja olengi jälle hakkivas (menüü) uues tagasi.
|
|
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.03.2014 20:17:12
|
|
|
tsitaat: |
Kardan, et kui sellisel kujul kasutan, vajutab keegi Harmonyl ikka kogemata Guide nuppu (mis emuleerib selle uue "returni") ja olengi jälle hakkivas (menüü) uues tagasi.
|
no aga programmeeri nupp X nupuks ymber
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.03.2014 20:17:51
|
|
|
timok kirjutas: |
jägaja kirjutas: |
Lihtsalt boksi käivitamiselt tüütab see vajuta uuel puldil nuppu teavitus, muidu võib uhkelt öelda, et olen uuele üle läinud Filmiriiul ja kordusTV ja muud võimalikud "hüved" jäävad kasutatavaks. |
Kas "vana menüüga uuel" on kordusTV reklaamivaba? Filmiriiul mind ei huvita, vähemalt mitte praegusel kujul.
Samuti olid uuel mõned noppekanalid parema hinnaga, aga see pole nii oluline.
Kardan, et kui sellisel kujul kasutan, vajutab keegi Harmonyl ikka kogemata Guide nuppu (mis emuleerib selle uue "returni") ja olengi jälle hakkivas (menüü) uues tagasi. |
See, et harmonyt saab vastavalt vajadusele ise konfida, on suur pluss. Ma kustutasin selle nupu lihtsalt ära. Pole seda kurjajuurt sinna vaja.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
timok
Kreisi kasutaja

|
03.03.2014 20:19:53
|
|
|
Ma mäletasin, et see Guide ja veel mingi nupp polnud programmeeritav. Ju siis mäletasin valesti ja sai siiski kõiki nuppe progeda.
|
|
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.03.2014 20:21:04
|
|
|
Nupu saad kas lihtsalt nn. tühjaks ehk kasutuks teha või siis määrad talle uue funktsiooni.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
03.03.2014 22:43:50
|
|
|
Ma omal ajal õpetasin käsitsi Harmony One'le Motorola puldi selgeks ja Guide nupule progesin "sinise" motorola puldi nupu, mis siis kava avab. Nüüdseks olen uue nutiTV kasutaja aga Motorolal on vana menüü ja Guide nupu vajutus avab endiselt kava ja ei hakka automaatselt menüüd uuendama. Kas mul on siis midagi teisiti? (Mitte et ma kurdaks)
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.03.2014 09:13:05
|
|
|
Võta andmebaasist motorola boksi andmed, ehk siis uuenda seadet, based on similar device, miski selline valik on harmony seadetes.
Saad uuendamisega ka tolle guide nupu koodi.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
04.03.2014 19:06:21
|
|
|
No kuna ma uut menüüd ei taha siis ilmselgelt ma seda ei tee. Aga järelikult peaks siis teised Harmoni kasutajad siiski saama Guide nuppu sihtotstarbekalt kasutada, kui soovi on (ja uut menüüd ei taha), progedes selle klahvi alla "sinise nupu", Mis oligi tegelt mu jutu mõte.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
davy73
HV vaatleja
|
04.03.2014 19:57:33
|
|
|
MinuTV kavasse on lisanud Viasat Motor. Huvitav, kas see kanal on lähiajal lisandumas ka Viasati spordipaketti?
Lugesin seda teemat ja panin tähele, et päris paljud lülitavad digiboksi ööseks välja. Kas see on soovitatav, näiteks digiboksi eluea või millegi muu seisukohalt? Ise pole boksi kunagi puldist välja lülitanud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
04.03.2014 20:20:45
|
|
|
davy73 kirjutas: |
Lugesin seda teemat ja panin tähele, et päris paljud lülitavad digiboksi ööseks välja. Kas see on soovitatav, näiteks digiboksi eluea või millegi muu seisukohalt? Ise pole boksi kunagi puldist välja lülitanud. |
ruuteri tapad ära, muud ei juhtu midagi. kui just mingit elioni poolt paketiga kaasa tulnud tompsjunnist asisemat karpi ei tarvita.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
davy73
HV vaatleja
|
04.03.2014 20:20:52
|
|
|
Selge . Seni pole veel ruuter saba andnud. 2006-st aastast kasutusel ST780WL.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.03.2014 20:24:36
|
|
|
Mul on veel varasemast ajast vist see kõige esimene st546 ja see on ka juba pea 10a toiminud digiboksi välja lylitamata + tal on sabas switch ja 2 wifiruuterit(koduvõrgus 10 seadet umbes)...ainus asi mis on saba andnud oli amino adapter
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
04.03.2014 20:43:07
|
|
|
Lugesin seda teemat ja panin tähele, et päris paljud lülitavad digiboksi ööseks välja. Kas see on soovitatav, näiteks digiboksi eluea või millegi muu seisukohalt? Ise pole boksi kunagi puldist välja lülitanud. |
ruuteri tapad ära, muud ei juhtu midagi. kui just mingit elioni poolt paketiga kaasa tulnud tompsjunnist asisemat karpi ei tarvita. |
mille peale see ruuter siis sureb?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
04.03.2014 21:57:23
|
|
|
raitm kirjutas: |
ruuteri tapad ära, muud ei juhtu midagi. kui just mingit elioni poolt paketiga kaasa tulnud tompsjunnist asisemat karpi ei tarvita. |
mille peale see ruuter siis sureb? |
ülekoormuse peale. endal kas 3. või 4. ruuter hetkel. kõigil sama sündroom v.a. praegune: natukene aega toimib, siis kaob nett ja pilt telekas hakkab ruudutama, restart, natuke aega toimib... rinse and repeat.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|