Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1092, 1093, 1094 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NATAS999
HV Guru

sõnum 02.03.2014 13:42:18 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
Ikaldus, viimasel ajal üha hullem:
Suvalisel hetkel hangub pilt kas hetkeks või pikemaks ajaks. Lisaks: sageli, kui Aminol kanalit vahetada ETV -> muu kanal, jääb Motorolal ETV pilt seisma ja tuleb ise tagasi xx sekundi pärast või sel hetkel, kui Amino taas ETV peale lülitatakse.
sul arvutis mingi viirus, mis kõik neti ära võtab ja telekale enam netti ei jagu.

icon_lol.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
p2ep
HV veteran

sõnum 02.03.2014 13:51:12 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
p2ep kirjutas:
Suvalisel hetkel hangub pilt kas hetkeks või pikemaks ajaks. Lisaks: sageli, kui Aminol kanalit vahetada ETV -> muu kanal, jääb Motorolal ETV pilt seisma ja tuleb ise tagasi xx sekundi pärast või sel hetkel, kui Amino taas ETV peale lülitatakse.
sul arvutis mingi viirus, mis kõik neti ära võtab ja telekale enam netti ei jagu.

icon_lol.gif

On-on icon_smile.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 02.03.2014 16:25:01 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
p2ep kirjutas:

icon_lol.gif

On-on icon_smile.gif

Pigem on asi ruuteri seadistuses selle kirjelduse järgi. Kuna ma hiromant pole , siis võiksid helistada.

p2ep
HV veteran

sõnum 02.03.2014 17:07:57 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

Pigem on asi ruuteri seadistuses selle kirjelduse järgi. Kuna ma hiromant pole , siis võiksid helistada.

tugi(ät)elion läks hommikul kiri.
konfifail: https://dl.dropboxusercontent.com/u/980144/juuser.ini
Kusjuures praegu on rahulik.
Vahepeal tundus, et jama on seotud teise vaatajakohaga (Amino) sealse kanalivahetuse hetkedel; aga vahel jääb mõlemal korraga pilt seisma (s.t. Amino loobib ruute, Motorola lihtsalt hangub).
Praegu on mõlemad on sees, aga Amino taga telekas ei tööta.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 02.03.2014 17:18:26 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
Pailaps kirjutas:

tugi(ät)elion läks hommikul kiri.
konfifail: https://dl.dropboxusercontent.com/u/980144/juuser.ini
Kusjuures praegu on rahulik.
Vahepeal tundus, et jama on seotud teise vaatajakohaga (Amino) sealse kanalivahetuse hetkedel; aga vahel jääb mõlemal korraga pilt seisma (s.t. Amino loobib ruute, Motorola lihtsalt hangub).
Praegu on mõlemad on sees, aga Amino taga telekas ei tööta.

Wow , hostmgr.ini osa oli üsnagi rämpsu täis, arvatavasti aasta jooksul hunnik seadmeid võrgus olnud.
Ma laseks thomsoni tehaseseadetesse ja laseks automaadil uuesti seadistada, tõenäoliselt kaob Su probleem. Sel ajal konfitakse Sulle teine vaatajakoht.

Alternatiiv on dynvlan välja lülitada ja konfida käsitsi port 3 ja port 4. Siis on samuti rahu majas.

p2ep
HV veteran

sõnum 02.03.2014 19:44:26 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

Wow , hostmgr.ini osa oli üsnagi rämpsu täis, arvatavasti aasta jooksul hunnik seadmeid võrgus olnud.

See läbu seal ei tohiks ju oluline olla?
Pailaps kirjutas:

Ma laseks thomsoni tehaseseadetesse ja laseks automaadil uuesti seadistada, tõenäoliselt kaob Su probleem. Sel ajal konfitakse Sulle teine vaatajakoht.

Tal ju ongi peaaegu tehaseseaded - kasutajanimed-paroolid on vaid muudetud
Pailaps kirjutas:

Alternatiiv on dynvlan välja lülitada ja konfida käsitsi port 3 ja port 4. Siis on samuti rahu majas.

Hmm, kas siis Elioni standardkonf ei peagi töötama? Eks tuleb otsida käsud kusagilt välja.

Õhtupoolik on kusjuures seni probleemideta olnud icon_question.gif

/olgu lisatud, et üheski arvutis ei istu ühtki torrentiprogrammi (kui just Lubuntus midagi sellist by default ei ole, kasutatud igatahes ei ole)
tagasi üles
Spezz
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.03.2014 20:23:39 vasta tsitaadiga

Kuidas selle DNS ja NTP amplification attack trafficuga lood on?
http://blog.cloudflare.com/technical-details-behind-a-400gbps-ntp-amplification-ddos-attack
http://blog.cloudflare.com/deep-inside-a-dns-amplification-ddos-attack

Viska ruuter vahelt, pane arvuti otse kaabli otsa ja Microsoft Message Analyzer käima.
Peaks üsna selge pildi saama, mis toimub.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 03.03.2014 17:27:27 vasta tsitaadiga

Elionist helistati ja öeldi, et signaal pidi aeg-ajalt kehva olema. Homme hakatakse liini kontrollima.
thumbs_up.gif
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 03.03.2014 19:06:27 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Kuidas selle DNS ja NTP amplification attack trafficuga lood on?
http://blog.cloudflare.com/technical-details-behind-a-400gbps-ntp-amplification-ddos-attack
http://blog.cloudflare.com/deep-inside-a-dns-amplification-ddos-attack

Viska ruuter vahelt, pane arvuti otse kaabli otsa ja Microsoft Message Analyzer käima.
Peaks üsna selge pildi saama, mis toimub.

Üsnagi palju on võrgus olevaid nimeservereid, mis lubavad rünnakut teostada. Tõsine probleem tegelikult, teavitused saadetud, kuid vähesed reageerivad.

timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 03.03.2014 19:55:00 vasta tsitaadiga

+1 kes uuelt vanale tagasi läinud. Ei viitsinud enam kannatada ja ei harjunud nende kuudega vigast teenust tarbima, kuidas ka ei üritanud. Naine nõudis samuti tungivalt vana.
Teeninduse kohapealt superluks - tegin täna avalduse ja paari tunni pärast oli vana tagasi, überpult lubati ka tagasi võtta.
Mõnest uue funktsioonist tunnen puudust, samas vana lugematud plussid kaaluvad need mitmekordselt üles. Siiski ma ei välista, et kunagi uue tagasi võtan - aga ilmselt mitte sellele Motorolale mis praegu kasutuses.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.03.2014 20:07:52 vasta tsitaadiga

Mu perele ka see uus ei istu veel. Vana on aga samuti natuke keeruline ja kohmakas kasutada. Selle aeg on kindlasti ümber saanud. Uus aga on paraku veel arendusjärgus. Seetõttu on kahes boksis ikka veel vana menüü kasutusel. Vana menüü saad kusagil tuttava juures, kel ametlikult vana kasutajaliides käigus, probleemideta tagasi uuendada.
Lihtsalt boksi käivitamiselt tüütab see vajuta uuel puldil nuppu teavitus, muidu võib uhkelt öelda, et olen uuele üle läinud icon_razz1.gif Filmiriiul ja kordusTV ja muud võimalikud "hüved" jäävad kasutatavaks.

timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 03.03.2014 20:12:58 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Mu perele ka see uus ei istu veel. Vana on aga samuti natuke keeruline ja kohmakas kasutada. Selle aeg on kindlasti ümber saanud. Uus aga on paraku veel arendusjärgus. Seetõttu on kahes boksis ikka veel vana menüü kasutusel. Vana menüü saad kusagil tuttava juures, kel ametlikult vana kasutajaliides käigus, probleemideta tagasi uuendada.
Lihtsalt boksi käivitamiselt tüütab see vajuta uuel puldil nuppu teavitus, muidu võib uhkelt öelda, et olen uuele üle läinud icon_razz1.gif Filmiriiul ja kordusTV ja muud võimalikud "hüved" jäävad kasutatavaks.

Kas "vana menüüga uuel" on kordusTV reklaamivaba? Filmiriiul mind ei huvita, vähemalt mitte praegusel kujul.
Samuti olid uuel mõned noppekanalid parema hinnaga, aga see pole nii oluline.
Kardan, et kui sellisel kujul kasutan, vajutab keegi Harmonyl ikka kogemata Guide nuppu (mis emuleerib selle uue "returni") ja olengi jälle hakkivas (menüü) uues tagasi.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.03.2014 20:17:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kardan, et kui sellisel kujul kasutan, vajutab keegi Harmonyl ikka kogemata Guide nuppu (mis emuleerib selle uue "returni") ja olengi jälle hakkivas (menüü) uues tagasi.

no aga programmeeri nupp X nupuks ymber icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.03.2014 20:17:51 vasta tsitaadiga

timok kirjutas:
jägaja kirjutas:

Kas "vana menüüga uuel" on kordusTV reklaamivaba? Filmiriiul mind ei huvita, vähemalt mitte praegusel kujul.
Samuti olid uuel mõned noppekanalid parema hinnaga, aga see pole nii oluline.

See, et harmonyt saab vastavalt vajadusele ise konfida, on suur pluss. Ma kustutasin selle nupu lihtsalt ära. Pole seda kurjajuurt sinna vaja. icon_wink.gif

timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 03.03.2014 20:19:53 vasta tsitaadiga

Ma mäletasin, et see Guide ja veel mingi nupp polnud programmeeritav. Ju siis mäletasin valesti ja sai siiski kõiki nuppe progeda.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.03.2014 20:21:04 vasta tsitaadiga

Nupu saad kas lihtsalt nn. tühjaks ehk kasutuks teha või siis määrad talle uue funktsiooni.
pulse
HV kasutaja

sõnum 03.03.2014 22:43:50 vasta tsitaadiga

Ma omal ajal õpetasin käsitsi Harmony One'le Motorola puldi selgeks ja Guide nupule progesin "sinise" motorola puldi nupu, mis siis kava avab. Nüüdseks olen uue nutiTV kasutaja aga Motorolal on vana menüü ja Guide nupu vajutus avab endiselt kava ja ei hakka automaatselt menüüd uuendama. Kas mul on siis midagi teisiti? (Mitte et ma kurdaks)
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.03.2014 09:13:05 vasta tsitaadiga

Võta andmebaasist motorola boksi andmed, ehk siis uuenda seadet, based on similar device, miski selline valik on harmony seadetes.
Saad uuendamisega ka tolle guide nupu koodi.

pulse
HV kasutaja

sõnum 04.03.2014 19:06:21 vasta tsitaadiga

No kuna ma uut menüüd ei taha siis ilmselgelt ma seda ei tee. Aga järelikult peaks siis teised Harmoni kasutajad siiski saama Guide nuppu sihtotstarbekalt kasutada, kui soovi on (ja uut menüüd ei taha), progedes selle klahvi alla "sinise nupu", Mis oligi tegelt mu jutu mõte.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
davy73
HV vaatleja

sõnum 04.03.2014 19:57:33 vasta tsitaadiga

MinuTV kavasse on lisanud Viasat Motor. Huvitav, kas see kanal on lähiajal lisandumas ka Viasati spordipaketti?
Lugesin seda teemat ja panin tähele, et päris paljud lülitavad digiboksi ööseks välja. Kas see on soovitatav, näiteks digiboksi eluea või millegi muu seisukohalt? Ise pole boksi kunagi puldist välja lülitanud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 04.03.2014 20:20:45 vasta tsitaadiga

davy73 kirjutas:
Lugesin seda teemat ja panin tähele, et päris paljud lülitavad digiboksi ööseks välja. Kas see on soovitatav, näiteks digiboksi eluea või millegi muu seisukohalt? Ise pole boksi kunagi puldist välja lülitanud.
ruuteri tapad ära, muud ei juhtu midagi. kui just mingit elioni poolt paketiga kaasa tulnud tompsjunnist asisemat karpi ei tarvita.
tagasi üles
davy73
HV vaatleja

sõnum 04.03.2014 20:20:52 vasta tsitaadiga

Selge icon_smile.gif. Seni pole veel ruuter saba andnud. 2006-st aastast kasutusel ST780WL.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 04.03.2014 20:24:36 vasta tsitaadiga

Mul on veel varasemast ajast vist see kõige esimene st546 ja see on ka juba pea 10a toiminud digiboksi välja lylitamata + tal on sabas switch ja 2 wifiruuterit(koduvõrgus 10 seadet umbes)...ainus asi mis on saba andnud oli amino adapter
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
raitm
HV kasutaja
raitm

sõnum 04.03.2014 20:43:07 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
davy73 kirjutas:
ruuteri tapad ära, muud ei juhtu midagi. kui just mingit elioni poolt paketiga kaasa tulnud tompsjunnist asisemat karpi ei tarvita.

mille peale see ruuter siis sureb?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 04.03.2014 21:57:23 vasta tsitaadiga

raitm kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
davy73 kirjutas:

mille peale see ruuter siis sureb?
ülekoormuse peale. endal kas 3. või 4. ruuter hetkel. kõigil sama sündroom v.a. praegune: natukene aega toimib, siis kaob nett ja pilt telekas hakkab ruudutama, restart, natuke aega toimib... rinse and repeat.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1092, 1093, 1094 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.