Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 325, 326, 327 ... 454, 455, 456  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LaC3rtosus
HV kasutaja
LaC3rtosus

sõnum 29.01.2014 20:34:02 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Kui ma ühele kaardile tahan thread-concurrency määrata ja teisele mitte siis mis moodi see commandline välja näeb? --thread-concurrency 0,8000 ?

Jah.
Probleem tekib näiteks cgmineriga siis, kui üks kaart tahab teisest erinevat arvu threade - neid cgminer eraldi määrata ei võimalda icon_smile.gif. Peab erinevatele GPU-dele eraldi protsessid käivitama, igaüks sobiva threadide arvuga.

http://www.reddit.com/r/litecoinmining/comments/1va8g2/ann_sgminer_400_release/

tsitaat:
--gpu-threads support for comma-separated values by Martin "Kalroth" Danielsen.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 29.01.2014 21:22:27 vasta tsitaadiga

Aa, väga hea, aitäh, uurin. Ma ootasingi, et millal kasutuskõlblik cgmineri fork ilmub pärast v3.7.2.
Kui aega saan ja viitsin, proovin kuidas kompileerub. Täna enam ei viitsi... icon_smile.gif

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 29.01.2014 21:23:34 vasta tsitaadiga

Siiani on see probleemivabalt kompileerunud, Windowsi peal vähemasti.
tagasi üles
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 29.01.2014 21:31:34 vasta tsitaadiga

darzik kirjutas:
-cocain- kirjutas:

Äkki põhjendad oma väiteid ? icon_smile.gif

Kust otsast asi odavam ja mis jamad siis täpsemalt kaasnevad icon_biggrin.gif

Niisama lahmida ei maksaks, kui ise kaheploki lahendust kasutanud pole...

Omastarust ei väitnudki ma midagi, panin kirja oma arvamuse (et 1 on kindlam valik kui 2), mille toeks tõin välja ka ühe lingi, kus esimeses postis on suhteliselt tehniliselt kirjeldatud, miks 2 PSU kokkuühendamine hea mõte ei ole. Sarnase sisuga teemasid ja väiteid on netis täiesti piisavalt palju, et mind isegi tehnilistesse detailidesse lõpuni süvenemata uskuma panna, et tegemist ei ole päris laest võetud teemaga. Ütleme siis nii, et (nagu praegu enamiku siinsete kasutajate uuem kogemus kvaliteetsemate toitekatega näitab) üldjuhul kõik toimib kenasti ja midagi ei juhtu, aga samas võib-olla pead maadlema ebastabiilse süsteemiga, mõnel üksikul halval juhul võib läbi kärsata näiteks uus kallis videokaart või mitu, veel halvemal juhul võid kodust ilma jääda. Tehnika-, elektri-, auto- jmt. foorumitega on juba kord see häda, et kunagi ei tea, kes seda foorumit loevad, mida nad ise teavad, millele mõelda oskavad või mida ja kuidas pimesi järele teevad. Sellepärast arvan, et on mõistlik võimalikud ohud, kui need olemas on, ka välja tuua.

Kaks toitekat ühe süsteemi küljes ON häkk, võib-olla välja arvatud juhul kui teine toitekas toidab vente, pumpasid jmt kraami, mis ei ole ülejäänud süsteemiga elektriliselt ühendatud. See ei loe, et hiinlased selle häki mugavamaks kasutamiseks spets vidinaid toodavad, ka see ei loe, et seda häkki paljud kasutavad. Sarnaseid häkke kohtab ka muudes valdkondades, häkk ei ole iseenesest halb, aga sellisel juhul on alati tungivalt soovitav sisuliselt teada, mida sa tegelikult teed. Algajale kaevandushuvilisele arvutiehitajale, kes siia teemasse satub, jääb aga pigem mulje, et tegemist on nö standardlahendusega, sest kõik teevad ju nii...

Aga miks ma tõin välja, et odavam ... no Char-i toodud linkidel oli 2x650W variant õige vähe odavam ja võimsam kui 1x1250W ja ma olen arvanud, et see ong üldjuhul peamine põhjus. Kui ma enda kaevurile toidet/toiteid valisin, oli kaalumisel olnud variantide hinnavahe suurem (1 väga võimas plokk on kallim kui 2 poole lahjemat). Tutvusin enda meelest otsustamiseks piisaval määral infoga ja ostsin ühe võimsa. Antec HCP-1200 toidab mul undervolditud 5* 280x kenasti ära, praegu võtab seinast ~1200W, väidetavalt (raskesti kontrollitav netist pärit info) suudab sama plokk probleemita välja anda ka 1700W (mis ilmselgelt muidugi on samamoodi häkk ja kasutatav ainult omal vastutusel). Seega ma ei näe erilist mõtet 5* 270 mitme plokiga toita.

Seda, et 2 või rohkema PSU korraga töölesaamises midagi keerulist oleks, pole ma küll öelnud ega mõelnud. Kirjaklambritrikk sai selgeks juba palju aastaid tagasi, siis kui AT toitekad kadusid ja ATX-d tulid. Add2Psu funktsionaalsuse saavutamiseks mõtlesin ma algul ühe lihtsa releega vidina kokku joota (mis see Add2Psu ka tegelikult on) .. kuni sellest 2 ploki mõttest loobusin.

Arusaadav. Ja hea põhjalik vastus thumbs_up.gif

Siiski omalt poolt lisan, et kui kõik õigesti teha on asi stabiilne icon_wink.gif

Midagi karta ei maksaks ja mingit tuumafüüsikat asjade ühendamiselt tõesti teadma ei pea.

Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 29.01.2014 21:34:21 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Siiani on see probleemivabalt kompileerunud, Windowsi peal vähemasti.
Linuxi peal vaja icon_smile.gif
format666
Kreisi kasutaja
format666

sõnum 29.01.2014 22:09:58 vasta tsitaadiga

keegi oskab oelda miks mu cgmineri conf startup folderist ei käivitu oigete seadistustega?
kui manuaalselt kaivitada tootab koik ilusti

conf
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 29.01.2014 22:11:53 vasta tsitaadiga

darzik kirjutas:

Aga miks ma tõin välja, et odavam ... no Char-i toodud linkidel oli 2x650W variant õige vähe odavam ja võimsam kui 1x1250W ja ma olen arvanud, et see ong üldjuhul peamine põhjus. Kui ma enda kaevurile toidet/toiteid valisin, oli kaalumisel olnud variantide hinnavahe suurem (1 väga võimas plokk on kallim kui 2 poole lahjemat). Tutvusin enda meelest otsustamiseks piisaval määral infoga ja ostsin ühe võimsa. Antec HCP-1200 toidab mul undervolditud 5* 280x kenasti ära, praegu võtab seinast ~1200W, väidetavalt (raskesti kontrollitav netist pärit info) suudab sama plokk probleemita välja anda ka 1700W (mis ilmselgelt muidugi on samamoodi häkk ja kasutatav ainult omal vastutusel). Seega ma ei näe erilist mõtet 5* 270 mitme plokiga toita.

noo 1250 oli chieftec..loodan et kõlbab. vist pean tolle siis võtma..

ma lihtsalt ei saanud aru täpselt, et mis asja..mul on 2 toitekat ja panen kirjaklambri nende vahele ja siis töötavad koos? icon_eek.gif
ei tundu eriti stabiiline. vb olen asjast valesti aru saanud.

kuidas 280x sul nii vähe võtab? 300w peaks üks võtma vms? undervoltimine võtab elektri kulu vähemaks? kas undervoltimisel miinuseid ka on?
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 29.01.2014 22:19:13 vasta tsitaadiga

Asuse 280x võtab näiteks 260w. Täiesti tehaseseadetel volt, gpu 1080 ja mem 1500.

tagasi üles
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 29.01.2014 22:29:24 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:

ma lihtsalt ei saanud aru täpselt, et mis asja..mul on 2 toitekat ja panen kirjaklambri nende vahele ja siis töötavad koos? icon_eek.gif

Miks mitte. Kui 1 plokk toidav vaid neid kaarti millega esimene enam hakkama ei saa.

Juhtmesild peale ja nupust sisse. Kogu muusika.
Osadel plokkidel vaid mingid lisareleed, mis päris sillajupiga tegutseda ei lase. Seal peab miskit muud välja mõtlema.
Ent ebastabiilsus pole küll sõna millega kaheplokisüsteemi kirjeldada icon_exclaim.gif

Need kellel asi ebastabiilne, neil kala kuskil mujal. Või siis lihtsalt ei oska.

Aga mis ma ikka promon seda DUAL PSU lahendust, minu pärast ostke kasvõi 2kw üksik plokk icon_biggrin.gif

djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 29.01.2014 22:31:59 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:
darzik kirjutas:

noo 1250 oli chieftec..loodan et kõlbab. vist pean tolle siis võtma..

kuidas 280x sul nii vähe võtab? 300w peaks üks võtma vms? undervoltimine võtab elektri kulu vähemaks? kas undervoltimisel miinuseid ka on?

mul 5 *270 ja seinast 750-780 w toiteks on 1000w toide
mul ruum külm seega vb võtab ka vähem.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kivilaid
HV vaatleja

sõnum 29.01.2014 22:33:06 vasta tsitaadiga

Tervitused

Asusin uurima mis seis on vahepeal kaartidega ja sattusin selle peale: https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/Videokaardid/419099/ ?!
Kas siin on midagi valesti või ongi 270x 45€? Otsi palju tahad siis 400khz peaks iga suvaline 270x tegema...
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 29.01.2014 22:34:58 vasta tsitaadiga

kivilaid kirjutas:
Tervitused

Asusin uurima mis seis on vahepeal kaartidega ja sattusin selle peale: https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/Videokaardid/419099/ ?!
Kas siin on midagi valesti või ongi 270x 45€? Otsi palju tahad siis 400khz peaks iga suvaline 270x tegema...

Pagan kahju et osta ei saa selle hinnaga. icon_smile.gif
Siin on ikka väga valesti. Hawk 270x on ca 200 eur tk.

tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 29.01.2014 22:36:58 vasta tsitaadiga

Saadavus:
Otsas

Tunnike tagasi oli veel alles. Hinnakirja kala, ju homme saadetakse kiri laiali, et sorry sellise hinnaga ikka ei saa.

format666
Kreisi kasutaja
format666

sõnum 29.01.2014 22:40:00 vasta tsitaadiga

aparatuur bootis lihtsalt liiga väledalt . timeout /t 20 aitas
tagasi üles
kivilaid
HV vaatleja

sõnum 29.01.2014 22:45:17 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
kivilaid kirjutas:
Tervitused

Aga mis see Hawk teeb? Osad räägivad et 370 ja mitte rohkem, samas ei tahaks uskuda et ükski R9 270x alla 400 on?
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 29.01.2014 22:54:32 vasta tsitaadiga

-cocain- kirjutas:

Aga mis ma ikka promon seda DUAL PSU lahendust, minu pärast ostke kasvõi 2kw üksik plokk icon_biggrin.gif

hehe ei olegi vaja maha müüa ideed, tahan asjast aru saada.. aga saan aru, et väga mingeid spets asju pole vaja, et 2 PSUd töötaks, et võin julgelt osta ja suudan ise nad koos tööle panna?

PAUKA kirjutas:

siis on mingi voolujaotur tõesti omal kohal, aga palju odavam on panna igale kaardile oma psu, kui et osta mingeid suuri ja kalleid plokke. (eesmärk on ikka raha teenida ju)

igale kaardile, seega 5 PSUd ? see mingi standardne lahendus? siis iga toide on mingi 200-250w ?
tagasi üles
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 29.01.2014 23:34:00 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:
-cocain- kirjutas:

hehe ei olegi vaja maha müüa ideed, tahan asjast aru saada.. aga saan aru, et väga mingeid spets asju pole vaja, et 2 PSUd töötaks, et võin julgelt osta ja suudan ise nad koos tööle panna?

Mina ütlen JAH.

Samas kui kardad et ei toimi siis 1 plokk jah lollikindel lahendus.

MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 30.01.2014 00:10:00 vasta tsitaadiga

küsiks siis veelkord, et kas kellelgi meenub, kellel siin oli pakkuda ventikat radeon 7990'le? vastasel juhul peab ise midagi hakkama aretama icon_confused.gif
tagasi üles
caarel
Kreisi kasutaja

sõnum 30.01.2014 00:38:01 vasta tsitaadiga

Küsin siin teemas, teadmata, kas panen täppi seekord.

Kas kellelgi on kogemust AsRock H81 Pro BTC emaplaadiga. Hind on lihtsalt liiga odav, et tõsi olla icon_smile.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 30.01.2014 00:41:22 vasta tsitaadiga

caarel kirjutas:

Kas kellelgi on kogemust AsRock H81 Pro BTC emaplaadiga. Hind on lihtsalt liiga odav, et tõsi olla icon_smile.gif

Bitcoinide kaevandamisest on see plaat küll valgusaastate kaugusel, muu võib isegi tõsi olla icon_smile.gif
Väga valele sihtgrupile turundatud kaup.

tagasi üles
sanderaits
HV kasutaja
sanderaits

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.01.2014 00:56:03 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
caarel kirjutas:

Bitcoinide kaevandamisest on see plaat küll valgusaastate kaugusel, muu võib isegi tõsi olla icon_smile.gif
Väga valele sihtgrupile turundatud kaup.

Eks sõnaühend "Bitcoin" müüb paremini lihtsalt, uudistes räägitakse ka ikka ainult Bitcoinist ja väga harva mainitakse üldisi krüptovaluutasid. Võiks muidugi olla ka ASRock H81 Pro Scrypt icon_biggrin.gif. Aga kui keegi siiski kasutanud on seda kaarti, võiks teada anda küll.
tagasi üles
MacGyver
HV kasutaja
MacGyver

sõnum 30.01.2014 03:10:40 vasta tsitaadiga

caarel kirjutas:

Kes on Asrocki Eesti maaletooja või müüja?
tagasi üles
caarel
Kreisi kasutaja

sõnum 30.01.2014 03:26:53 vasta tsitaadiga

Võttes arvesse hilist tundi ja väsimust, siis julgen küsida, et kas SMartCoin on hetkeseisuga sama tulus kui DOGEcoin?
Tegin väiksed arvutused ja minu tagasihoidlike tulemuste põhjal olen ma suutnud peaaegu 10 EUR kokku ajada nende 3 päevaga (ca 220KH). See võrduks ca 1*280X kaart (720KH peal) teeks päevas 10 EUR eest SMartCoine ehk mida üks 280X DOGE kaevandades teebki hetkel.

PS. ärge väga kõvasti lööge beer_yum.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 30.01.2014 08:39:18 vasta tsitaadiga

See gamble, kas keegi näeb mõtet seda promoma hakata. Sealt tuleb ka hind.
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.01.2014 09:11:53 vasta tsitaadiga

kivilaid kirjutas:
yerba kirjutas:
kivilaid kirjutas:
Tervitused

Aga mis see Hawk teeb? Osad räägivad et 370 ja mitte rohkem, samas ei tahaks uskuda et ükski R9 270x alla 400 on?

Minul on. 342 näitab hetkel. Ei oska kuidagi paremaks timmida. icon_neutral.gif sapphire kaart muidu.
Peaks vist proovima ostmist icon_rolleyes.gif 45 euriga ostaks neid päris mitu tükki icon_rolleyes.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 325, 326, 327 ... 454, 455, 456  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.