praegune kellaaeg 20.06.2025 00:56:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MacGyver
HV kasutaja

|
29.01.2014 17:22:26
|
|
|
Char kirjutas: |
PAUKA kirjutas: |
et 2 kaarti 2 psuga toita on vaja 1 juhtmejuppi, millega teisel psu'l roheline ja must kokku panna, kirjaklamber sobib ka. |
aga kui mul on 5 kaarti?
midagi sellist pole vaja ? http://www.add2psu.com/ |
See on ju lihtsalt relee mis toite tekkimisel lükkab järgmisel toitekal musta & rohelise kokku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
29.01.2014 17:33:16
|
|
|
yerba kirjutas: |
et 2 kaarti 2 psuga toita on vaja 1 juhtmejuppi, millega teisel psu'l roheline ja must kokku panna, kirjaklamber sobib ka. |
aga kui mul on 5 kaarti?
Osta endale 150 eur eest 1000w kvaliteettoitekas ja mure lahendatud. Siin müügifoorumis on toitekamüüjaid küll. |
Palun näitab mulle 150euroseid kvaliteettoitekaid, võid hv.ee lingid ka panna. Ise olen jõudnud järeldusele, et alla 250euro KVALITEETTOITEKAT ei saa. Küll proovitakse sulle müüa igast saasta kvaliteedi pähe, mis koormust andes välja lülitab või üldse maha põleb.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
29.01.2014 17:37:42
|
|
|
parm, milliseid toiteid pead kvaliteettoideteks?
Huvitav, et 6950 leiab rohkem blocke kui 280x. 4 vs 1 on hetkel.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
viimati muutis The_Boss 29.01.2014 17:44:12, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
29.01.2014 17:44:04
|
|
|
The_Boss kirjutas: |
parm, milliseid toiteid pead kvaliteettoideteks? |
ANTEC HCP seeria
CORSAIR AX seeria
ENERMAX Platimax seeria
Seasonicu X ja Platinum seeria
Kindlasti ei ole kvaliteettoitekas Chieftec,Lepa vms
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
29.01.2014 17:45:32
|
|
|
Ma olen siin näinud 150ga Seasonicu 1000w platinume. 170ga Seasonicu X-1050 jne.. ( ja neid ka ostnud ). Viimane hea leid oli Corsairi AX1200i.
Täiesti ok on ju poest 150ga Enermaxi Lepa G1000.
Kui need ka kvaliteetsed ei ole, siis ma olen vist mingit saasta kokku ostnud vahepeal, sry
parm kirjutas: |
aga kui mul on 5 kaarti?
Osta endale 150 eur eest 1000w kvaliteettoitekas ja mure lahendatud. Siin müügifoorumis on toitekamüüjaid küll. |
Palun näitab mulle 150euroseid kvaliteettoitekaid, võid hv.ee lingid ka panna. Ise olen jõudnud järeldusele, et alla 250euro KVALITEETTOITEKAT ei saa. Küll proovitakse sulle müüa igast saasta kvaliteedi pähe, mis koormust andes välja lülitab või üldse maha põleb. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
29.01.2014 17:48:01
|
|
|
aga kui mul on 5 kaarti?
Palun näitab mulle 150euroseid kvaliteettoitekaid, võid hv.ee lingid ka panna. Ise olen jõudnud järeldusele, et alla 250euro KVALITEETTOITEKAT ei saa. Küll proovitakse sulle müüa igast saasta kvaliteedi pähe, mis koormust andes välja lülitab või üldse maha põleb. |
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story6&reid=340
Edit: Eksisin selle Hind ~189€, Jonnyguru poolt sama kõrgelt hinnatud Gold mudel on hoopis 169€
viimati muutis 10Fold 29.01.2014 17:54:31, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
29.01.2014 17:54:30
|
|
|
aga kui mul on 5 kaarti?
corsa 1000w gold on täitsa OK asi ju. 10% üle 150€ ainult
chiffu ja lepa on väga tugev keskklass ütleme nii. Kuid jah, 90+% läheb kõik corsair, mõnele bronze, enamasti tahetakse gold seeriat. Harva ka platinum, samas 7 aastat garantiid kuid ka hind kallim.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
29.01.2014 17:55:50
|
|
|
Ma soovitaks noorele 270 kaardihuvilisele küll Lepa G1000 plokki. Uus, poest, 150 eur ringis.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Randombit
HV vaatleja
|
29.01.2014 18:00:23
|
|
|
Vabandust, ma selle postitamise hetkel ei olnud veel jõudnud infoni, et teema on laiali löödud. Edaspidi siis korrektsemalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
29.01.2014 18:09:14
|
|
|
aga kui mul on 5 kaarti?
siis on mingi voolujaotur tõesti omal kohal, aga palju odavam on panna igale kaardile oma psu, kui et osta mingeid suuri ja kalleid plokke. (eesmärk on ikka raha teenida ju) |
5 PSUd ? see mingi standardne lahendus? siis iga toide on mingi 200-250w ? otsisin hetkel..nii väikseid gold plus toitekaid ei leidnud veebipoodidest.
Ma soovitaks noorele 270 kaardihuvilisele küll Lepa G1000 plokki. Uus, poest, 150 eur ringis. |
see ei vea mu 5 kaarti ära ma kardan. sellepärast kaalusingi 2 toitekat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
29.01.2014 18:10:38
|
|
|
Mis erilised 270-d Sa siis soetad, et ta ära ei vea?
aga kui mul on 5 kaarti?
siis on mingi voolujaotur tõesti omal kohal, aga palju odavam on panna igale kaardile oma psu, kui et osta mingeid suuri ja kalleid plokke. (eesmärk on ikka raha teenida ju) |
5 PSUd ? see mingi standardne lahendus? siis iga toide on mingi 200-250w ? otsisin hetkel..nii väikseid gold plus toitekaid ei leidnud veebipoodidest.
Ma soovitaks noorele 270 kaardihuvilisele küll Lepa G1000 plokki. Uus, poest, 150 eur ringis. |
see ei vea mu 5 kaarti ära ma kardan. sellepärast kaalusingi 2 toitekat. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Slaava007
HV Guru

|
29.01.2014 18:13:27
|
|
|
Kust neid saaks tellida?
_________________ Custom arvutite e-pood Eestis: www.nordicgamer.ee
Sõidusimulaatori rent, tellimustööd, VR teenused sündmustele: www.artofgaming.eu
Pulmafilmide, aftermovie`de ja muu cinematic contenti loomine |
|
tagasi üles |
|
 |
pmq
HV kasutaja
|
29.01.2014 18:18:24
|
|
|
Slaava007 kirjutas: |
Kust neid saaks tellida? |
www.bitfurystrikesback.com , sama koht kust su pildid lingitud on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
29.01.2014 18:26:57
|
|
|
kurjam, täna käidi vesistamas mind piltidega oma vana kasti osas mis ma maha müüsin 5x7950 ja 684khash each aga mis läinud see läinud
|
|
tagasi üles |
|
 |
darzik
HV veteran

|
29.01.2014 18:29:02
|
|
|
-cocain- kirjutas: |
Äkki põhjendad oma väiteid ?
Kust otsast asi odavam ja mis jamad siis täpsemalt kaasnevad
Niisama lahmida ei maksaks, kui ise kaheploki lahendust kasutanud pole... |
Omastarust ei väitnudki ma midagi, panin kirja oma arvamuse (et 1 on kindlam valik kui 2), mille toeks tõin välja ka ühe lingi, kus esimeses postis on suhteliselt tehniliselt kirjeldatud, miks 2 PSU kokkuühendamine hea mõte ei ole. Sarnase sisuga teemasid ja väiteid on netis täiesti piisavalt palju, et mind isegi tehnilistesse detailidesse lõpuni süvenemata uskuma panna, et tegemist ei ole päris laest võetud teemaga. Ütleme siis nii, et (nagu praegu enamiku siinsete kasutajate uuem kogemus kvaliteetsemate toitekatega näitab) üldjuhul kõik toimib kenasti ja midagi ei juhtu, aga samas võib-olla pead maadlema ebastabiilse süsteemiga, mõnel üksikul halval juhul võib läbi kärsata näiteks uus kallis videokaart või mitu, veel halvemal juhul võid kodust ilma jääda. Tehnika-, elektri-, auto- jmt. foorumitega on juba kord see häda, et kunagi ei tea, kes seda foorumit loevad, mida nad ise teavad, millele mõelda oskavad või mida ja kuidas pimesi järele teevad. Sellepärast arvan, et on mõistlik võimalikud ohud, kui need olemas on, ka välja tuua.
Kaks toitekat ühe süsteemi küljes ON häkk, võib-olla välja arvatud juhul kui teine toitekas toidab vente, pumpasid jmt kraami, mis ei ole ülejäänud süsteemiga elektriliselt ühendatud. See ei loe, et hiinlased selle häki mugavamaks kasutamiseks spets vidinaid toodavad, ka see ei loe, et seda häkki paljud kasutavad. Sarnaseid häkke kohtab ka muudes valdkondades, häkk ei ole iseenesest halb, aga sellisel juhul on alati tungivalt soovitav sisuliselt teada, mida sa tegelikult teed. Algajale kaevandushuvilisele arvutiehitajale, kes siia teemasse satub, jääb aga pigem mulje, et tegemist on nö standardlahendusega, sest kõik teevad ju nii...
Aga miks ma tõin välja, et odavam ... no Char-i toodud linkidel oli 2x650W variant õige vähe odavam ja võimsam kui 1x1250W ja ma olen arvanud, et see ong üldjuhul peamine põhjus. Kui ma enda kaevurile toidet/toiteid valisin, oli kaalumisel olnud variantide hinnavahe suurem (1 väga võimas plokk on kallim kui 2 poole lahjemat). Tutvusin enda meelest otsustamiseks piisaval määral infoga ja ostsin ühe võimsa. Antec HCP-1200 toidab mul undervolditud 5* 280x kenasti ära, praegu võtab seinast ~1200W, väidetavalt (raskesti kontrollitav netist pärit info) suudab sama plokk probleemita välja anda ka 1700W (mis ilmselgelt muidugi on samamoodi häkk ja kasutatav ainult omal vastutusel). Seega ma ei näe erilist mõtet 5* 270 mitme plokiga toita.
Seda, et 2 või rohkema PSU korraga töölesaamises midagi keerulist oleks, pole ma küll öelnud ega mõelnud. Kirjaklambritrikk sai selgeks juba palju aastaid tagasi, siis kui AT toitekad kadusid ja ATX-d tulid. Add2Psu funktsionaalsuse saavutamiseks mõtlesin ma algul ühe lihtsa releega vidina kokku joota (mis see Add2Psu ka tegelikult on) .. kuni sellest 2 ploki mõttest loobusin.
viimati muutis darzik 29.01.2014 18:55:53, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Slaava007
HV Guru

|
29.01.2014 18:31:45
|
|
|
Seda ma tean aga seal päris jube hind, sooviks saada mingit Hiina või Ameerika lehte kust saaks hulgi ja odavamalt...
_________________ Custom arvutite e-pood Eestis: www.nordicgamer.ee
Sõidusimulaatori rent, tellimustööd, VR teenused sündmustele: www.artofgaming.eu
Pulmafilmide, aftermovie`de ja muu cinematic contenti loomine |
|
tagasi üles |
|
 |
pmq
HV kasutaja
|
29.01.2014 18:34:07
|
|
|
Seda ma tean aga seal päris jube hind, sooviks saada mingit Hiina või Ameerika lehte kust saaks hulgi ja odavamalt... |
Kuna tegu on tootjale väga lähedase edasimüüjaga, siis vaevalt kuskilt sama kraami odavamalt saad. Hind on muidugi krõbe, ostma ei kutsu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
format666
Kreisi kasutaja

|
29.01.2014 18:41:51
|
|
|
kas usb riseritega kellelgi pistmis olnud?
tunduvad asjalikud va. hind .
kui kymneka eest saaks siis voiks votta yhe puntra .
|
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
29.01.2014 18:56:20
|
|
|
Seda ma tean aga seal päris jube hind, sooviks saada mingit Hiina või Ameerika lehte kust saaks hulgi ja odavamalt... |
Tegemist ei ole PCI-E laiendusega ja sinna külge videokaarte panna ei saa...
|
|
tagasi üles |
|
 |
arvutiH YT
HV kasutaja
|
29.01.2014 18:57:40
|
|
|
SirVorkars kirjutas: |
Sa poleks ainuke.
woosh kirjutas: |
arvutiH YT, ma võin sind vaevast vabastada ja kaardi ära osta  |
|
Mis te neist vanadest kaartidest tahate, sama raha eest palju paremaid saada
Mul nüüd selline probleem, et WeMineLTC näitab hashi ainult siis, kui just kaevama on pandud, kuid peale uut värskendust näitab, et Khash 0*. Ehk siis alguses viskab 1230 Khash ette (intensiivsus 13) ja pärast näitab nulli ja nii juba mitu tundi järjest. Mis seda võiks põhjustada? Mingi asi jookseb kokku peale esimest kahte minutit? GPUd kenasti 100%, cgminer jätkuvalt ei ütle midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
29.01.2014 19:16:09
|
|
|
sellel tootjal ongi tehtud nö oma esindused ka USA-sse ja mujale, et ei oleks jamamist tollidega jms. Euroopa "esindus" on soomes. Hind on selline nagu ta on. Enda otsustada kas võtta või jätta. Pool aastat tagasi olid palju karmimad hinnad, siis ei olnud neid 4+ kuud mitte midagi saadavalgi. See nüüd siin päev-kaks tagasi ilmunud üldse. See v3 on täitsa uus seeria ja pole varem müüdud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.01.2014 19:50:09
|
|
|
Kui ma ühele kaardile tahan thread-concurrency määrata ja teisele mitte siis mis moodi see commandline välja näeb? --thread-concurrency 0,8000 ?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
29.01.2014 20:02:25
|
|
|
salatoimik, "d" peaks enamustes asjades defaultina minema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
29.01.2014 20:18:59
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Kui ma ühele kaardile tahan thread-concurrency määrata ja teisele mitte siis mis moodi see commandline välja näeb? --thread-concurrency 0,8000 ? |
Jah.
Probleem tekib näiteks cgmineriga siis, kui üks kaart tahab teisest erinevat arvu threade - neid cgminer eraldi määrata ei võimalda . Peab erinevatele GPU-dele eraldi protsessid käivitama, igaüks sobiva threadide arvuga.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
29.01.2014 20:31:55
|
|
|
Dogbert, sgminer päästab ka sellest murest ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|