praegune kellaaeg 20.06.2025 11:36:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LaC3rtosus
HV kasutaja

|
29.01.2014 20:34:02
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
salatoimik kirjutas: |
Kui ma ühele kaardile tahan thread-concurrency määrata ja teisele mitte siis mis moodi see commandline välja näeb? --thread-concurrency 0,8000 ? |
Jah.
Probleem tekib näiteks cgmineriga siis, kui üks kaart tahab teisest erinevat arvu threade - neid cgminer eraldi määrata ei võimalda . Peab erinevatele GPU-dele eraldi protsessid käivitama, igaüks sobiva threadide arvuga. |
http://www.reddit.com/r/litecoinmining/comments/1va8g2/ann_sgminer_400_release/
tsitaat: |
--gpu-threads support for comma-separated values by Martin "Kalroth" Danielsen. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
29.01.2014 21:22:27
|
|
|
Aa, väga hea, aitäh, uurin. Ma ootasingi, et millal kasutuskõlblik cgmineri fork ilmub pärast v3.7.2.
Kui aega saan ja viitsin, proovin kuidas kompileerub. Täna enam ei viitsi...
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
29.01.2014 21:23:34
|
|
|
Siiani on see probleemivabalt kompileerunud, Windowsi peal vähemasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
29.01.2014 21:31:34
|
|
|
darzik kirjutas: |
-cocain- kirjutas: |
Äkki põhjendad oma väiteid ?
Kust otsast asi odavam ja mis jamad siis täpsemalt kaasnevad
Niisama lahmida ei maksaks, kui ise kaheploki lahendust kasutanud pole... |
Omastarust ei väitnudki ma midagi, panin kirja oma arvamuse (et 1 on kindlam valik kui 2), mille toeks tõin välja ka ühe lingi, kus esimeses postis on suhteliselt tehniliselt kirjeldatud, miks 2 PSU kokkuühendamine hea mõte ei ole. Sarnase sisuga teemasid ja väiteid on netis täiesti piisavalt palju, et mind isegi tehnilistesse detailidesse lõpuni süvenemata uskuma panna, et tegemist ei ole päris laest võetud teemaga. Ütleme siis nii, et (nagu praegu enamiku siinsete kasutajate uuem kogemus kvaliteetsemate toitekatega näitab) üldjuhul kõik toimib kenasti ja midagi ei juhtu, aga samas võib-olla pead maadlema ebastabiilse süsteemiga, mõnel üksikul halval juhul võib läbi kärsata näiteks uus kallis videokaart või mitu, veel halvemal juhul võid kodust ilma jääda. Tehnika-, elektri-, auto- jmt. foorumitega on juba kord see häda, et kunagi ei tea, kes seda foorumit loevad, mida nad ise teavad, millele mõelda oskavad või mida ja kuidas pimesi järele teevad. Sellepärast arvan, et on mõistlik võimalikud ohud, kui need olemas on, ka välja tuua.
Kaks toitekat ühe süsteemi küljes ON häkk, võib-olla välja arvatud juhul kui teine toitekas toidab vente, pumpasid jmt kraami, mis ei ole ülejäänud süsteemiga elektriliselt ühendatud. See ei loe, et hiinlased selle häki mugavamaks kasutamiseks spets vidinaid toodavad, ka see ei loe, et seda häkki paljud kasutavad. Sarnaseid häkke kohtab ka muudes valdkondades, häkk ei ole iseenesest halb, aga sellisel juhul on alati tungivalt soovitav sisuliselt teada, mida sa tegelikult teed. Algajale kaevandushuvilisele arvutiehitajale, kes siia teemasse satub, jääb aga pigem mulje, et tegemist on nö standardlahendusega, sest kõik teevad ju nii...
Aga miks ma tõin välja, et odavam ... no Char-i toodud linkidel oli 2x650W variant õige vähe odavam ja võimsam kui 1x1250W ja ma olen arvanud, et see ong üldjuhul peamine põhjus. Kui ma enda kaevurile toidet/toiteid valisin, oli kaalumisel olnud variantide hinnavahe suurem (1 väga võimas plokk on kallim kui 2 poole lahjemat). Tutvusin enda meelest otsustamiseks piisaval määral infoga ja ostsin ühe võimsa. Antec HCP-1200 toidab mul undervolditud 5* 280x kenasti ära, praegu võtab seinast ~1200W, väidetavalt (raskesti kontrollitav netist pärit info) suudab sama plokk probleemita välja anda ka 1700W (mis ilmselgelt muidugi on samamoodi häkk ja kasutatav ainult omal vastutusel). Seega ma ei näe erilist mõtet 5* 270 mitme plokiga toita.
Seda, et 2 või rohkema PSU korraga töölesaamises midagi keerulist oleks, pole ma küll öelnud ega mõelnud. Kirjaklambritrikk sai selgeks juba palju aastaid tagasi, siis kui AT toitekad kadusid ja ATX-d tulid. Add2Psu funktsionaalsuse saavutamiseks mõtlesin ma algul ühe lihtsa releega vidina kokku joota (mis see Add2Psu ka tegelikult on) .. kuni sellest 2 ploki mõttest loobusin. |
Arusaadav. Ja hea põhjalik vastus
Siiski omalt poolt lisan, et kui kõik õigesti teha on asi stabiilne
Midagi karta ei maksaks ja mingit tuumafüüsikat asjade ühendamiselt tõesti teadma ei pea.
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
29.01.2014 21:34:21
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Siiani on see probleemivabalt kompileerunud, Windowsi peal vähemasti. |
Linuxi peal vaja
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
format666
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
29.01.2014 22:11:53
|
|
|
Aga miks ma tõin välja, et odavam ... no Char-i toodud linkidel oli 2x650W variant õige vähe odavam ja võimsam kui 1x1250W ja ma olen arvanud, et see ong üldjuhul peamine põhjus. Kui ma enda kaevurile toidet/toiteid valisin, oli kaalumisel olnud variantide hinnavahe suurem (1 väga võimas plokk on kallim kui 2 poole lahjemat). Tutvusin enda meelest otsustamiseks piisaval määral infoga ja ostsin ühe võimsa. Antec HCP-1200 toidab mul undervolditud 5* 280x kenasti ära, praegu võtab seinast ~1200W, väidetavalt (raskesti kontrollitav netist pärit info) suudab sama plokk probleemita välja anda ka 1700W (mis ilmselgelt muidugi on samamoodi häkk ja kasutatav ainult omal vastutusel). Seega ma ei näe erilist mõtet 5* 270 mitme plokiga toita.
|
noo 1250 oli chieftec..loodan et kõlbab. vist pean tolle siis võtma..
ma lihtsalt ei saanud aru täpselt, et mis asja..mul on 2 toitekat ja panen kirjaklambri nende vahele ja siis töötavad koos?
ei tundu eriti stabiiline. vb olen asjast valesti aru saanud.
kuidas 280x sul nii vähe võtab? 300w peaks üks võtma vms? undervoltimine võtab elektri kulu vähemaks? kas undervoltimisel miinuseid ka on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
29.01.2014 22:19:13
|
|
|
Asuse 280x võtab näiteks 260w. Täiesti tehaseseadetel volt, gpu 1080 ja mem 1500.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
29.01.2014 22:29:24
|
|
|
Char kirjutas: |
ma lihtsalt ei saanud aru täpselt, et mis asja..mul on 2 toitekat ja panen kirjaklambri nende vahele ja siis töötavad koos?
ei tundu eriti stabiiline. vb olen asjast valesti aru saanud. |
Miks mitte. Kui 1 plokk toidav vaid neid kaarti millega esimene enam hakkama ei saa.
Juhtmesild peale ja nupust sisse. Kogu muusika.
Osadel plokkidel vaid mingid lisareleed, mis päris sillajupiga tegutseda ei lase. Seal peab miskit muud välja mõtlema.
Ent ebastabiilsus pole küll sõna millega kaheplokisüsteemi kirjeldada
Need kellel asi ebastabiilne, neil kala kuskil mujal. Või siis lihtsalt ei oska.
Aga mis ma ikka promon seda DUAL PSU lahendust, minu pärast ostke kasvõi 2kw üksik plokk
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
29.01.2014 22:31:59
|
|
|
|
noo 1250 oli chieftec..loodan et kõlbab. vist pean tolle siis võtma..
ei tundu eriti stabiiline. vb olen asjast valesti aru saanud.
kuidas 280x sul nii vähe võtab? 300w peaks üks võtma vms? undervoltimine võtab elektri kulu vähemaks? kas undervoltimisel miinuseid ka on? |
mul 5 *270 ja seinast 750-780 w toiteks on 1000w toide
mul ruum külm seega vb võtab ka vähem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kivilaid
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
29.01.2014 22:34:58
|
|
|
Pagan kahju et osta ei saa selle hinnaga.
Siin on ikka väga valesti. Hawk 270x on ca 200 eur tk.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
29.01.2014 22:36:58
|
|
|
Saadavus:
Otsas
Tunnike tagasi oli veel alles. Hinnakirja kala, ju homme saadetakse kiri laiali, et sorry sellise hinnaga ikka ei saa.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
tagasi üles |
|
 |
format666
Kreisi kasutaja

|
29.01.2014 22:40:00
|
|
|
aparatuur bootis lihtsalt liiga väledalt . timeout /t 20 aitas
|
|
tagasi üles |
|
 |
kivilaid
HV vaatleja
|
29.01.2014 22:45:17
|
|
|
yerba kirjutas: |
Siin on ikka väga valesti. Hawk 270x on ca 200 eur tk. |
Aga mis see Hawk teeb? Osad räägivad et 370 ja mitte rohkem, samas ei tahaks uskuda et ükski R9 270x alla 400 on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
29.01.2014 22:54:32
|
|
|
Aga mis ma ikka promon seda DUAL PSU lahendust, minu pärast ostke kasvõi 2kw üksik plokk  |
hehe ei olegi vaja maha müüa ideed, tahan asjast aru saada.. aga saan aru, et väga mingeid spets asju pole vaja, et 2 PSUd töötaks, et võin julgelt osta ja suudan ise nad koos tööle panna?
PAUKA kirjutas: |
siis on mingi voolujaotur tõesti omal kohal, aga palju odavam on panna igale kaardile oma psu, kui et osta mingeid suuri ja kalleid plokke. (eesmärk on ikka raha teenida ju) |
igale kaardile, seega 5 PSUd ? see mingi standardne lahendus? siis iga toide on mingi 200-250w ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
29.01.2014 23:34:00
|
|
|
Aga mis ma ikka promon seda DUAL PSU lahendust, minu pärast ostke kasvõi 2kw üksik plokk  |
hehe ei olegi vaja maha müüa ideed, tahan asjast aru saada.. aga saan aru, et väga mingeid spets asju pole vaja, et 2 PSUd töötaks, et võin julgelt osta ja suudan ise nad koos tööle panna?
|
Mina ütlen JAH.
Samas kui kardad et ei toimi siis 1 plokk jah lollikindel lahendus.
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
30.01.2014 00:10:00
|
|
|
küsiks siis veelkord, et kas kellelgi meenub, kellel siin oli pakkuda ventikat radeon 7990'le? vastasel juhul peab ise midagi hakkama aretama
|
|
tagasi üles |
|
 |
caarel
Kreisi kasutaja
|
30.01.2014 00:38:01
|
|
|
Küsin siin teemas, teadmata, kas panen täppi seekord.
Kas kellelgi on kogemust AsRock H81 Pro BTC emaplaadiga. Hind on lihtsalt liiga odav, et tõsi olla
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
30.01.2014 00:41:22
|
|
|
caarel kirjutas: |
Kas kellelgi on kogemust AsRock H81 Pro BTC emaplaadiga. Hind on lihtsalt liiga odav, et tõsi olla  |
Bitcoinide kaevandamisest on see plaat küll valgusaastate kaugusel, muu võib isegi tõsi olla
Väga valele sihtgrupile turundatud kaup.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sanderaits
HV kasutaja

|
30.01.2014 00:56:03
|
|
|
Kas kellelgi on kogemust AsRock H81 Pro BTC emaplaadiga. Hind on lihtsalt liiga odav, et tõsi olla  |
Bitcoinide kaevandamisest on see plaat küll valgusaastate kaugusel, muu võib isegi tõsi olla
Väga valele sihtgrupile turundatud kaup. |
Eks sõnaühend "Bitcoin" müüb paremini lihtsalt, uudistes räägitakse ka ikka ainult Bitcoinist ja väga harva mainitakse üldisi krüptovaluutasid. Võiks muidugi olla ka ASRock H81 Pro Scrypt . Aga kui keegi siiski kasutanud on seda kaarti, võiks teada anda küll.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MacGyver
HV kasutaja

|
30.01.2014 03:10:40
|
|
|
Kes on Asrocki Eesti maaletooja või müüja?
|
|
tagasi üles |
|
 |
caarel
Kreisi kasutaja
|
30.01.2014 03:26:53
|
|
|
Võttes arvesse hilist tundi ja väsimust, siis julgen küsida, et kas SMartCoin on hetkeseisuga sama tulus kui DOGEcoin?
Tegin väiksed arvutused ja minu tagasihoidlike tulemuste põhjal olen ma suutnud peaaegu 10 EUR kokku ajada nende 3 päevaga (ca 220KH). See võrduks ca 1*280X kaart (720KH peal) teeks päevas 10 EUR eest SMartCoine ehk mida üks 280X DOGE kaevandades teebki hetkel.
PS. ärge väga kõvasti lööge
|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
30.01.2014 08:39:18
|
|
|
See gamble, kas keegi näeb mõtet seda promoma hakata. Sealt tuleb ka hind.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
30.01.2014 09:11:53
|
|
|
kivilaid kirjutas: |
Siin on ikka väga valesti. Hawk 270x on ca 200 eur tk. |
Aga mis see Hawk teeb? Osad räägivad et 370 ja mitte rohkem, samas ei tahaks uskuda et ükski R9 270x alla 400 on? |
Minul on. 342 näitab hetkel. Ei oska kuidagi paremaks timmida. sapphire kaart muidu.
Peaks vist proovima ostmist 45 euriga ostaks neid päris mitu tükki
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|