Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 224, 225, 226  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rändur_000
HV kasutaja

sõnum 08.09.2013 23:58:37 vasta tsitaadiga

typical kirjutas:
Vaja soovitusi headele In-ear klappidele. Hinnaklass kuni 30€, kindlasti mustad, üks juhe peab olema pikem (st ühe kaabli peab saama panna kuklatagant). Kaabel võiks olla pehmem, st et ei lähe külmas jäigaks.

Ise kavatsen osta sellised: http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=LISASEADM&IC=2510&PGC=KLAPID&Page=2&ItemID=2510-1337
Juhtmed on lapikud ja seetõttu lähevad halvemini puntrasse. Üks juhe pole pikem, kuid minul väga vahet pole. Vend ostis ja mulle sobisid kõrva.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lammas
HV veteran
lammas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.09.2013 21:48:30 vasta tsitaadiga

Superlux HD 681B värske omanik. Selle rahaeest hetkel suu ammuli kuulan. thumbs_up.gif
Mingite 40 euriste sennudega ei anna võrrelda ka. Igast kohast üle.

Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 16.09.2013 17:34:51 vasta tsitaadiga

Saan vist ka selle kuu lõpuks oma HD-681 EVOd kätte, millele ma viimati nii-nii lähedal olin, aga siiski jäid järeltellimusse...
edit: sain kätte icon_biggrin.gif

viimati muutis Caspar08 26.09.2013 15:33:38, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 20.09.2013 20:29:20 vasta tsitaadiga

q-JAYS'id andsid otsad. Needsamad mida põhiliselt kasutasin. Parema klapi juures tundub kaabel puruks olevat. Võib-olla annaks parandada aga otsikute saadavusega oli ka juba pikemat aega asi hapu. Kuna q-JAYS'i enam ei toodeta, siis tuli midagi asenduseks vaadata.
Täna töölt tulles ootas ees ilus üllatus.
Spoiler Spoiler Spoiler

Põgusa tutvumise järel võib öelda, et igapäevast kasutus need ilmselt ei saa. Mitte, et need oleksid kehvad klapid. Kaugel sellest. Kui puhtalt subjektiivselt hinnata, siis on need ühed parimad IEM'id mida mul on õnn olnud kuulata. Helipilt, heli tasakaal ja detailsus on ekstraklassist. Kõlavad nagu väga kallid stuudiomonitorid. Steriilselt. Ma tundsin puudust q-JAYS'ide agressiivsest iseloomust ja veidike liialdatud, kuid väga hästi kontrollitud bassist. Kui q-JAYS'id tegid ükskõik millise muusika nauditavaks, siis Brainwavzidega on vigade suhtes leppimatu. Kõik peab olema perfektne- salvestus, algallikas ja võimendus.
€120 eest on uskumatult soodsa ostuga (olgu öeldud, et JAY'de eest maksin sama palju).
Klapid jäävad minu kollektsiooni aga igapäevaseks kasutamiseks vaatan midagi muud. UE 700 pidavat samu elemente kasutama mis minu vanad q-JAYS'd....
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 24.09.2013 01:20:04 vasta tsitaadiga

kas ergonoomilisi nööpkuulareid veel liigub? in-ear tropp ei sobi kohe üldse. vales vormis nööbid ja in-earid panevad kuulmekäigu valutama.
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 29.09.2013 01:25:22 vasta tsitaadiga

Superlux HD-681 EVO on siiamaani ainult häid elamusi pakkunud icon_biggrin.gif
nüüd sain creative SB0670(X-FI XtremeMusic) helikaardi ka, helil kohe teine pilk icon_biggrin.gif samuti aitas ca 5h selle asja http://www.jlabaudio.com/index/burn-in laskmist ca poole peal. Uue helikaardiga oleks vast kannatanud max 25 peal lasta, sest helikaart toidab ikka meeletult tugevamini icon_biggrin.gif
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 29.09.2013 12:03:29 vasta tsitaadiga

Caspar08, vajad seda http://www.general-files.org/download/gs2b6ec840h1bi0/daniel_k.exe.html lisaks. see on mitteametlik draiver. see sisaldab asju, mis muidu on väljanuditud.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 29.09.2013 18:39:25 vasta tsitaadiga

Caspar08, burn in ilma kuulamiseta on täiesti pointless. reaalselt toimub burn in kuulaja peas, mis kohaneb heliallika karakteristikuga. mingit muutust heliallikas endas burn in jooksul ei toimu.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 29.09.2013 18:45:16 vasta tsitaadiga

NATAS999, ega heliallikas ei muutugi, muutub klappide elementide membraani töö. Aga eks see teema ole selline mida ei tasu arutamagi hakata, sest see oleneb niivõrd palju kuulajast, klappidest/kõlaritest jms. Ise ütleks omast kogemusest, et HD-681 ja HD-662F`i puhul tegi nö. burn-in paremaks küll, siiski oli see muutus väike.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 29.09.2013 19:59:58 vasta tsitaadiga

CoiL, heliallika all pidasingi silmas heli tekitavat elektromehhaanilist aparaati, ehk valjuhääldit. on tehtud reaalsed mõõtmised enne ja pärast burn-in'i ja mingit vahet burn'in ei tekita. väga palju oleneb hoopis just sellest, kui hästi ja kiiresti kuulaja suudab tähelepanu pöörata ning avastada erinevaid nüansse nii kuulatavas materjalis, kui erinevate heliallikate vahelisi erinevusi. Veelgi olulisemad tegurid heli tajumisel on õhurõhk, niiskus, temperatuur ja mis kõige tähtsam, millises helilises keskkonnas ja kui kaua on kuulaja eelnevalt viibinud. burn-in effekti juures on ka oma roll selles, mida kuulaja arvab teadvat burn-in'i mõjust valjuhääldile.

http://www.audioholics.com/loudspeaker-design/speaker-break-in-fact-or-fiction
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 29.09.2013 20:23:58 vasta tsitaadiga

NATAS999, võta paar aastat vanad klapid ja identsed uued. Kuula ja otsusta. Ma võin siia linkida mõõtmisi mis viitavad burn-ini olemasolule, aga see ei muudaks midagi. Helitehnika puhul on palju subjektiivset.
Minu isikliku arvamuse burn-in kõlarite ja armatuurelementidega kõrvaklappidega ei tööta aga dünaamiliste elementidega klappide heli aja jooksul muutub. Kusjuures alati mitte paremuse poole.
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 29.09.2013 21:46:55 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Caspar08, burn in ilma kuulamiseta on täiesti pointless. reaalselt toimub burn in kuulaja peas, mis kohaneb heliallika karakteristikuga. mingit muutust heliallikas endas burn in jooksul ei toimu.

Sellega ma nõustun. Noo ei ole mina oma klappide helipildis muutusi tuvastanud. Aga seda olen küll märganud, et klapid võivad kohe ostes olla erineva tämbriga.

Helipilti on muutnud riistvara ja tarkvara, st helikaartide, süntesaatorite, draiverite ja sämplite vahetamine paremate vastu.
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 29.09.2013 23:06:22 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
Caspar08, vajad seda http://www.general-files.org/download/gs2b6ec840h1bi0/daniel_k.exe.html lisaks. see on mitteametlik draiver. see sisaldab asju, mis muidu on väljanuditud.
Hetkel nende driveritega juba nii palju mässamist olnud, et ei viitsi hetkel rohkem süveneda nendesse. Hetkel kasutan ise ka 'PAX' drivereid, samuti mitteametlikud.
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 30.09.2013 12:18:24 vasta tsitaadiga

Sukeldun ka siis teemasse.

Kodus istuvad kuskil Sennu 515´d mille krdima prolon on kaduma läinud ja pole ebayst veel uusi pad'e tellinud.

Kaasas käivad cx200 street II .

Oli plaan miskid uue inear'id kaasa muretseda , jäid sellised silma SoundMagic E10 . On selliste klappidega kellelgi kogemusi
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 01.10.2013 18:46:56 vasta tsitaadiga

Takstar Hi2050 hea hinnaga saadaval: link
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 01.10.2013 20:05:07 vasta tsitaadiga

Miks creative SB0760 mikrit taha ei võta :s mutesi ja asju pole peal, kõik üle kontrollinud(creative enda paneelist kah) kas võib olla põhjus selles, et esipaneeliga pole juhtmed ühendatud? Tagant ma ei saanud esialgu heli selle tõttu, pidi selgitama sellele asjale, et esipaneeli külge pole midagi ühendatud.(ühendatud on muidugi tagant ikka mikri juhe).
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 01.10.2013 20:16:58 vasta tsitaadiga

Caspar08, selle probleemi jaoks tee eraldi teema
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2013 00:06:42 vasta tsitaadiga

raisk valesse kohta sattus veidi jep, aga siin osad jagavad seda teemat kah. //võite postkasti saata mingi lahenduse, kui keegi sama jama ära lahendanud vms, hoiame siis selle teema klappide jaoks
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 03.10.2013 19:42:55 vasta tsitaadiga

Ma leidsin sahtlit koristades Shure SE210-d. Kes endale ekstraklassi kesksagedustega kuid nõrgema bassi ja ülemise otsaga klappe tahab andku privasse teada.
Klappidel pole pikendust ega otsikuid. Pikenduseks sobib suvaline 3.5mm pikendus. Otsikuid saab Amazonist Shure enda omi ja Comply 100-seeriat.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 08.10.2013 01:42:43 vasta tsitaadiga

Natuke OT aga loodan, et ei pahandata. Keegi Soome HiFi Expo 2013`le plaanib minna? H-Fi foorumist üks kutsus ja pakkus lausa tasuta piletit ka icon_biggrin.gif Mõtlen isegi minna, et saaks kallimate klappide maigu kõrvu. Kui keegi plaanib ka minna, siis andke teada @ PS. Äkki ühendaks transa ja ise olen öömajatu kah kahjuks veel.

Messi info ja eelmistelt kah meenutusi:

Official Helsinki fair center advertisement (2013)
http://www.messukeskus.com/Sites1/HifiExpo/Sivut/default.aspx/

Event guide (2012)
http://www.hifimaailma.fi/hifiexpo2012/Messuopas_2012.pdf

Event report (2012)
http://audiovideo.fi/artikkeli/messuraportti-digiexpo-ja-hifiexpo-2112012

Genelec demonstration (2012)
http://www.youtube.com/watch?v=lF3o0pYcU80

Event video (2011)
http://www.youtube.com/watch?v=Udx_6EH47eY
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 08.10.2013 02:18:40 vasta tsitaadiga

Ega seal messil eriti põhjalikku kuulamist nagunii ei saa teha, liiga palju ümbritsevat melu jm.
Aga HifiExpodel on saanud juba vist oma kümme aastat käidud, plaan ka see aasta ikka ära käia.
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 11.10.2013 17:19:11 vasta tsitaadiga

Sain Skullcandy Lowrider'it proovida ja oma Superluxidega võrrelda: mis kohe silma hakkas oli Skullcandy üliodav ehitus. No tõsiselt, Superlux on ka plastikust tehtud, aga Superluxide lõhkumiseks tuleks ikka päris palju jõudu rakendada. Skullcandy'd tunduvad aga nii nõrgad, et lähevad juba käes hoides pooleks. Välimus on ka nagu ta on... maitse asi. Kahtlemata on Skullcandy'd mõeldud kaasaskandmiseks ning selle eest plusspunktid, et neid saab kokku pakkida. Samas on nad peas üpris ebamugavad, ei püsi üldse korralikult kõrvadel ning kui varem on vingutud, et Superluxide padjad on rõvedast kunstnahast, siis Skullcandy plastiknahk suudab nendest veelgi ebamugavam olla. Kõige rohkem kartsin ma Skullcandy'de heli, kuid tegelikult olid mu kartused vist isegi hullemad. Okei, bassi peaaegi ei eksisteeri ning kõrged toonid on kohutavalt teravad ning ebatäpsed, aga vähemalt olid mid-toonid üpris mõistlikud. Samas oli kogu heli justkui mingist vanast veneaegsest raadiost läbi lastud, kerge sahin või müra oli kogu aeg juures. Nii et ise ei ostaks neid isegi mitte 5€ eest, kahjuks aga maksavad väga-väga paljud selliste plastikjunnide eest mitmekümneid eurosid.
mxr
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2013 20:13:58 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Sain Skullcandy Lowrider'it proovida ja oma Superluxidega võrrelda: mis kohe silma hakkas oli Skullcandy üliodav ehitus. No tõsiselt, Superlux on ka plastikust tehtud, aga Superluxide lõhkumiseks tuleks ikka päris palju jõudu rakendada. Skullcandy'd tunduvad aga nii nõrgad, et lähevad juba käes hoides pooleks. Välimus on ka nagu ta on... maitse asi. Kahtlemata on Skullcandy'd mõeldud kaasaskandmiseks ning selle eest plusspunktid, et neid saab kokku pakkida. Samas on nad peas üpris ebamugavad, ei püsi üldse korralikult kõrvadel ning kui varem on vingutud, et Superluxide padjad on rõvedast kunstnahast, siis Skullcandy plastiknahk suudab nendest veelgi ebamugavam olla. Kõige rohkem kartsin ma Skullcandy'de heli, kuid tegelikult olid mu kartused vist isegi hullemad. Okei, bassi peaaegi ei eksisteeri ning kõrged toonid on kohutavalt teravad ning ebatäpsed, aga vähemalt olid mid-toonid üpris mõistlikud. Samas oli kogu heli justkui mingist vanast veneaegsest raadiost läbi lastud, kerge sahin või müra oli kogu aeg juures. Nii et ise ei ostaks neid isegi mitte 5€ eest, kahjuks aga maksavad väga-väga paljud selliste plastikjunnide eest mitmekümneid eurosid.

Superluxidel peaks ka veluurist padjad olema kaasas ?

Minul igatahes olid.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 81
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 12.10.2013 19:56:59 vasta tsitaadiga

mxr kirjutas:
Superluxidel peaks ka veluurist padjad olema kaasas ?

Minul igatahes olid.
Mu HD-681 evo'del olid ka. Pole viitsinud ära vahetada, ei ole eriti ebamugav... thumbs_up.gif
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 13.10.2013 15:25:57 vasta tsitaadiga

Oskab keegi soovitada kust võiksin leida Logitech G930-le uued kõrva padjad,pea kaks aastat kasutuses olnud ja nahk hakkab kooruma,põhiline mure nendega nagu olen igalt poolt uurinud.

viimati muutis Lehys 13.10.2013 15:39:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 224, 225, 226  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.