excalibur, tegu võib olla hallutsinatsiooniga. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
hallutsinatsioon oleks tore kui sümptopmid (kogetu) hirmuäratavalt ei sarnaneks teistele hallutsineeriate omadele. kas hallu ei peaks olema kaootiline asi nagu uni mis kunagi erinevatel inimestel ei kordu eriti detailid
Pluss füüsiline kontakt.
See sarnasus ei näita minu arust midagi, kuna paljud inimesed kogevad magades väga sarnaseid asju - näiteks lendamine, kukkumine jne.
Pealegi toodab aju DMT-d, mis on üks tugevamaid hallutsinogeene. Kes teab, millal seda tahtmatult vallandub. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Aju järgib loodusseadusi. Senimaani pole meil põhjust eeldada, et peale meie teadaolevate loodusseaduste tuleks aju töö seletamiseks postuleerida uusi. Inimese aju on küll tohutult keerukas ja meil on võrreldes teiste selgroogsetega mõned täiendavad struktuurid, nagu ajukoor, millel on teatud unikaalsed omadused. See suurendab keerukust, süsteemi dünaamikat, valikute arvu, kuid iga üksik samm peab siiski järgima loodusseadusi ja olema seetõttu põhjuslikult määratud.
Milleks nui neljaks üritada tõestada midagi millele sa tegelikult vastust ei tea.
a kui vastust ei tea, siis läheb seletamatu stsenaarium käiku? nojah...
Toon analoogia.
Umbes nagu keravälk - päris mitu inimest on näinud seda, mitu tunnistajat korraga etc. Samas kirjeldused erinevad seinast seina - suurused ja liikumiskiirused erinevad, värvus üle spektri. Lisaks pole kaameralindile keravälku saadud.
Üsna hiljuti avastati kredibiilne seletus - magnetväli mõjutab läbi koljuluu visuaalse korteksi neuroneid (cf magnetophosphenes). Analoogne suvalise Foucault' voolude nähtusega, kus magnetväli indutseerib aines voolusid (Maxwelli võrrandd).
Kogu see tulnukate teema emergeerus 40ndatel ning on lääne kultuuri sest ajast peale sisse kirjutatud. Igasugused anomaalsed meeleseisundid pannakse vastavasse konteksti ning võetakse tõe pähe, sest what you see must be real. _________________ assumption is the mother of all fuck ups
,,think before you print and save a ROOT::TTree''
no offence aga paranähtused on täielik kelbas. Institutsioonipõhise usu alternatiiv. Nagu horoskoobid, ennustamised, nõidumised etc etc. Täielik soolapuhumise tööstus, mille eesmärk lollidelt raha lüpsta (üks väljund nt seriaalid tulnukate kohta).
edit: eelpool lingitud raamatu kokkuvõte üsna hästi ühtib mu nägemusega _________________ assumption is the mother of all fuck ups
,,think before you print and save a ROOT::TTree''
Täielik soolapuhumise tööstus, mille eesmärk lollidelt raha lüpsta (üks väljund nt seriaalid tulnukate kohta).
See on nii loll argument... mida tahes võib ju sedasi lahmides maha teha. Nagu vene ajal oli, et miks kodanlikud natsionalistid ja muud rahvavaenlased tegutsesid - no selge see, et läänest räpase imperialismi rahaga maksti kinni! _________________ Only the Central Computer knows the truth
no offence aga paranähtused on täielik kelbas. Institutsioonipõhise usu alternatiiv. Nagu horoskoobid, ennustamised, nõidumised etc etc. Täielik soolapuhumise tööstus, mille eesmärk lollidelt raha lüpsta (üks väljund nt seriaalid tulnukate kohta).
edit: eelpool lingitud raamatu kokkuvõte üsna hästi ühtib mu nägemusega
Eks ilmselt maailma sõjavägesid ehmatanud kontaktid tundmatute lendobjektidega ning sellele järgnenud intsidendid ja terveid riike haaranud UFOde nägemislained on ka kelbas.
eks "hoho"-tüüpi eeskõneleja üldisemas mõttes peab ikka ja alati igas foorumis olemas olema. Ja kui too eelmine ära "kaob" (ja enne teda üle-eelmine), siis ilmub alati kohe keegi järgmine, kes keskmisest tiba "aktiivsem/radikaalsem/skeptilisem"...
mulle on keerulisem mõista, miks sa seda nii tõsiseltvõetavaks pead, mis sinu tuttavaga väidetavalt juhtus
su pühendumus ilmestab pigem sedasi, et see juhtus su endaga _________________ ☠
Räägi palun meile ka mis siis täpselt juhtus. Viidi kodus laua tagant ära. Kelle poolt, mis sai edasi? Mida tehti, kuidas tagasi sai? Kui füüsiline kontakt, siis kas sellest jäi kehale mingeid jälgi?
Teades tervet lugu on ehk lihtsam mõista.
Ja sa oled 100% kindel, et ta seda ette ei kujutanud või et asi ei ulatu otsaga psühhiaatrite pärusmaale? Lisaks võimalused psühhotroopsete ainetega. Soovitaks ikkagi võtta raamatukogust see Hannu Lauerma raamat ja läbi lugeda. Aju armastab meile vingerpusse mängida.
ma usun, et sümptomeid oleks juba varem näha olnud kui tegu vaimuhaigega tegu oleks
Ma sajandat korda ütlen, et miks kõik röövilood detailideni sarnased on? kas pettekujutelmad (unenäod jms) ei peaks kaootilised olema? a la lendan kapiga kuule jne.
Ning unenägusid on suht lihtne eristada päriselust. olen isegi suht tõetruusid unenägusid näinud kuid hommikul on asi selge, et tegu oli unenäoga.
Ning magama minek on minu jaoks vähemalt teadlik tegevus, mitte, et jääks püstijalu magama ning hallutsineerin ning hakkan asja tõepähe võtma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.