Seal käivadi kka korralikud lahingud ( dohci väide, et lahingud kestavad pool päeva on küll väga vale jutt, ei ole kordagi nii pikas lahingus olnud enda päris päris pika DayZ mängimise ajal), adreka laks on samamoodi kindel kui dayzis. Lihtsalt Wastelandis saab adreka laksu palju kiiremini ja tihedamini, ei ole seda "jooksusimulaatorit."
Kuigi COOP missioonid normaalse tiimiga on ülekõige Eriti siis kui on veel suur arv mängijaid.
siin mingi aeg oli tavaline et HV vs All eriti kahtlased dan rocu ja Hirmsad & koledad ja vahel viskas sisse SS-e ning dicko põtru _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Aga jah, igaühele oma. Mul sai sellest DayZ campist kopp ette. Mängid crouch-running simulator 2012't 2 tundi ja siis saad lambi metsas põõsast kuuli näkku.
Mängid DayZi valesti siis. Lambi metsades polegi mõtet passida, passi full servus NWAFil ja küll neid tüüpe seal leidub, väljaarvatud HV servus muidugi, kus barrackite lisamisega on NWAF mõttetu place.
Aga jah, igaühele oma. Mul sai sellest DayZ campist kopp ette. Mängid crouch-running simulator 2012't 2 tundi ja siis saad lambi metsas põõsast kuuli näkku.
Mängid DayZi valesti siis. Lambi metsades polegi mõtet passida, passi full servus NWAFil ja küll neid tüüpe seal leidub, väljaarvatud HV servus muidugi, kus barrackite lisamisega on NWAF mõttetu place.
Just "Passi NWAF"'il. Istu põõsa all ja tee paar lasku tunnis. Jei!
Ja pane tähele, selleks et NWAF'ile jõuda peab jooksma ~30 minutit (kui õige spawni saad). Crouchis veel kauem.
Ei aitäh ja seda vaidlust pole mõtet üldse arendada. Mulle ei meeldi see running simulator 2012 ja kõik. Ma tahan actionit saada ja võimalikult kiiresti.
Ja usu mind, küll ma seda DayZ'd õigesti mängisin ja ilmselt pikalt juba enne seda kui sa üldse teadsid et see olemas on.
Ja eks DayZ's oli ka lahedaid seiku, ega ma ei ütle, et pole olnud, lihtsalt nende arv mängitud tundide kohta oli võrreldes wastelandiga liiga väike.
dohc-48v12, dohc, usu mind, ma arvan, et ma olen sust veidi kauem mänginud Samuti olen ma osa võtnud enamustest HV sõdadest (kui sa veel ei tea, siis mängin Raftermani nime all). Ja ma võin suht kindlalt öelda, et lahingud ei ole kestnud pool päeva, paar h max. Kui sedagi.
Just "Passi NWAF"'il. Istu põõsa all ja tee paar lasku tunnis. Jei!
Ja pane tähele, selleks et NWAF'ile jõuda peab jooksma ~30 minutit (kui õige spawni saad). Crouchis veel kauem.
Ilmselgelt pole sa seda kunagi teinud ning sul pole õrna aimugi, mis seal tegelikult toimub.
Hea lahing oli HV vastu praegu mina vs ülejäänud, mingi 7-8 tükki Tulemus : 1 nende oma surnud, nende helika ( Huey) lasin alla ning päris paljudel sai pilt vist must valgeks ka lasta Ise sain ka muidugi surma. Relvadeks oli PKM ja Sa58 ACOG Huvitav oli, aga oleks tahtnud rohkem tüüpe maha lasta Oleks ilmselt lasknud ka, aga PKMl said kuulid otsa ja pidin SA58 peale minema, metsas lähivõitluses pole ACOG just kõige etem asi
Sain täna siis mängu ja no absull ei saa mütsigi aru mis toimub, contols on suht ulme ja zombid tambivad surnuks, pole millegagi neile vastu hakata.Miskiseid soovitusi kuidas uustulnuk seal arenema peaks hakkama?
Cracker, huey'st oli küll kahju, ma täna mitu tundi otsisin sellele asju, et 100% roheliseks saada. Muidu madin oli hea, aint kerge segadus tuli sisse, osad ei saanud aru kus kohast lasud tulid ja teised ei osanud seletada kah kohe kiirelt. Metsas oli suht raske sind näha, vähemalt mina ja lusikas olime vist vale nurga all, et aint trassereid nägin, tõmbasin savilt saw'st mingi kattetule peale umbkaudses suunas, saintz vähe teise nurga alt sai sulle pihta kah siis hiljem _________________ 61. Logistikapataljoni võitleja
beljo91, kui seda rohelist asja mõtled, siis seda enam ei ole. Algul oli ka plaan sellega nad kõik kopteri juures maha võtta, kuid kui laskma hakkasin, märkasin ,et seda raiska polegi enam Sihikuga, ei näinud muru seest välja ja helika startimisel lasin umbes. Sain pihta küll vist natuke. Hiljem juba lasin kopterit sihtides ning varsti oli ta all kah Metsas oli kah suht raske, sihikuga rsk midagi ei näinud läbi heina, PKP ga lasin ilma sihtimata. Igastahes paarile sain küll PKPga pihta, kuna nägin, et verd pritsis Aga jah, oleks see roheline sihik alles, oleks poole lihtsam olnud, aga ongi reaalsem, et seda pole
crypto, sorry helika pärast, aga ma pidin seda lihtsalt tegema Ma nägin ka päris palju teid seal metsa vahel siblimas, kuid ei jõudnud piisavalt kiiresti sihikule võtta enne kui puu taha kadusite. Muidu saintz sai päris hea koha peale vist, sest ega ma tegelikult tema asukohta ei suutnud täpselt kindlaks teha. Otsisin küll, aga ei näinud raiska kuskil
Oleks pidanud enda algse taktikaga jätkama - tuld ja taganema 50-60m, jälle tuld natuke aega ja jälle taganema...aga lõpus jäin suht suht ühe koha peale ning siis lasi keegi mul jalaluud puru ja siis olin ma juba sunnitud ühe koha peale jääma. Sealt siis üritasin nii palju teile tina anda kui võimalik Aga jah, sellised lahingud mulle juba meeldivad
Aga jah, oleks Ajamees olnud ka veel minuga....siis oleks veel parem lahing tulnud Praegu oli 1 vs 7 või palju teid olid seal
BTW kas ma mõnele mängijale, kes helikas istus, ka pihta sain kui helikat lasin? Gunner andis ka suht täpset tina tegelikult, kuulid maandusid suht lähedal mulle, kuid õnneks ükski ei tabanud
Sain täna siis mängu ja no absull ei saa mütsigi aru mis toimub, contols on suht ulme ja zombid tambivad surnuks, pole millegagi neile vastu hakata.Miskiseid soovitusi kuidas uustulnuk seal arenema peaks hakkama?
täiesti ise raske selgeks saada, vaata mingi pikem/korralik youtube video või las mingi sõber kõrval jutustab.
rafter, Pena vaidlema sell osas et minul siiski rohkem HV mängitud aega _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
krt tehke endale wastlandi teema kui tahate üldiselt kui siia lugema tulen ootan et leiaks mingit huvitavat juttu dayz kohta, mitte mingit vaidlust waistlandi üle. _________________ In game name:lusikas
viimati muutis pro 15.01.2013 10:58:15, muudetud 1 kord
krt tehke endale wastlandi teema kui tahate üldiselt ,kui siia lugema tulen ootan et leiaks mingit huvitavat juttu dayz kohta, mitte mingit vaidlust waistlandi üle.
Täna sai siis Rocu Battleye bani (täna tuli update). Põhjus oli gamehack #2 vm. Googeldades saab vastuseks DayzNavigatori ehk siis sisuliselt ESP. Tundub, et kahtlused vastasid tõele meie serveri "parima" bandiidi vastaste/geari leidmisoskuse kohta.
viimati muutis NorthB 15.01.2013 17:09:02, muudetud 2 korda
Varsti tundub, et polegi enam puhtaid mängijaid järgi... igal ühel omad vimkad _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Täna sai siis Rocu Battleye bani (täna tuli update). Põhjus oli gamehack #2 vm. Googeldades saab vastuseks DayzNavigatori ehk siis sisuliselt ESP. Tundub, et kahtlused vastasid tõele
pole viga ostab uue 3eur vene key ja tuleb häkib edasi
Täna sai siis Rocu Battleye bani (täna tuli update). Põhjus oli gamehack #2 vm. Googeldades saab vastuseks DayzNavigatori ehk siis sisuliselt ESP. Tundub, et kahtlused vastasid tõele
pole viga ostab uue 3eur vene key ja tuleb häkib edasi
No siis on inimesel ilmselgelt mingi vaimne puue Vähemalt paar päeva/nädalat peaks rahu olema, kuni DayzNavigator uuendatakse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.