Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DarkStyle
HV vaatleja
|
13.01.2013 00:55:35
|
|
|
Siin keegi ütles ,et HV vennad hambuni relvastatud.Tegelt mitte.Ka meil on probleeme varustuse saamisega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
13.01.2013 00:58:33
|
|
|
Tundub nii jah, kuna zombid notivad korralikult kõiki ja kõike
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.01.2013 00:59:41
|
|
|
kui testperioodi gear alles jäi nagu lubatud, siis mul peaks isegi 2x m107 ammot olema
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
13.01.2013 01:19:35
|
|
|
SA58 kuule saad kasutada ka AKMl ( ja vice versa) minu teada Mul oli au isegi M107ga paar pauku teha IMO ei saa küll eriti kurta relvadega...Ise olen käes hoidnud tänase päevaga DMRi, M14, erinevad AK variandid, PKM, pumbad, M107, M16A4, L85A2 Holo, G36K, M4a1 holo SD, lee enfield , Sa58 CCO, M60E4...kõik vist :d ja seda ainult tänase päevaga.
EDIT : Nüüd lisandus veel M4A1 HOLO + M4A1 M203 RCO, Coyote backpack ja GPS. Ei ütleks, et varustusega eriti probleeme oleks. Kes otsib, see leiab. High tech varustus ei peagi paari minutiga käes olema
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
13.01.2013 02:21:44
|
|
|
Pigem lihtsalt loto. Ma tuhlasin ka paaris suuremas linnas kokku tunde ringi ja midagi asjalikku ei leidnud. DMR, M24, AKM ja CZ550 olid nagu märkimist väärt, esimese peale joppas muidugi mingil HV vennal peale minu relogi, kus ta mulle kohe makaroviga pähe lasi (relog oli kuskil maja katusel, polnud nagu läheduses kedagi enne... ), teisele ei suutnud ammot leida. Leiad mingi asjaliku masina (ala ural), siis noclipivad zombid läbi auto ja löövad su lekkima ja jalad puruks.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkStyle
HV vaatleja
|
13.01.2013 02:25:23
|
|
|
Lenda kopteriga.Jääd ellu.Töötab alati .
|
|
tagasi üles |
|
 |
lazynator
HV kasutaja

|
13.01.2013 04:11:23
|
|
|
mängisin hiljuti namalski see õuduka värk oli kus mingis areas lapsed nutsid ja karjusid
maa alused tunnelid olid ja blowout tuli vahepeal ,bloodsuckerid ka väga lahe ja õudne oli
_________________ el Bambito |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
13.01.2013 09:54:42
|
|
|
painkillah kirjutas: |
Pigem lihtsalt loto. Ma tuhlasin ka paaris suuremas linnas kokku tunde ringi ja midagi asjalikku ei leidnud. DMR, M24, AKM ja CZ550 olid nagu märkimist väärt, esimese peale joppas muidugi mingil HV vennal peale minu relogi, kus ta mulle kohe makaroviga pähe lasi (relog oli kuskil maja katusel, polnud nagu läheduses kedagi enne... ), teisele ei suutnud ammot leida. Leiad mingi asjaliku masina (ala ural), siis noclipivad zombid läbi auto ja löövad su lekkima ja jalad puruks. |
mina jälitasin sind ja sa enne restarti logisid välja , ma jooksin sinna kiirelt ja kui sisse tagasi logisin nägin pikali maas sind
_________________ In game name:lusikas |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
13.01.2013 11:50:55
|
|
|
painkillah, ma eriti linnades ei käigi. Barracksid, military campid jms
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
13.01.2013 15:57:25
|
|
|
Miks te Combined operationsit peale surute kõigile? Ainult Arrowheadi ja arma2:freega saab ka esialgu mängida, kui ei ole soov kohe suurt summat välja käia
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
13.01.2013 16:12:34
|
|
|
ertr2 kirjutas: |
Miks te Combined operationsit peale surute kõigile? Ainult Arrowheadi ja arma2:freega saab ka esialgu mängida, kui ei ole soov kohe suurt summat välja käia  |
Keegi ei taha low graafika peal mängida
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
-myyr-
HV kasutaja

|
13.01.2013 19:24:16
|
|
|
Arvutipäss kirjutas: |
ertr2 kirjutas: |
Miks te Combined operationsit peale surute kõigile? Ainult Arrowheadi ja arma2:freega saab ka esialgu mängida, kui ei ole soov kohe suurt summat välja käia  |
Keegi ei taha low graafika peal mängida  |
Mõttetu suruda peale oma CO'd.
Tõmba Arma 2 . Lükka suvaline key ja crack peale. Absull kedagi ei koti see.
Tõmbad Arma 2 - OA - Ja lükkad originaal Cd-key. Asi korras nagu norras.
Kui tahad wastelandi pelada ja mingid errorid ei lase - Tõmba arma 2 launcher..ja vaheta expansion CO'peale vms. Ja asi töötab.
Ei ole mõtet maksta n.ö põhja eest kui sellest effigi kasu pole
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
14.01.2013 01:52:34
|
|
|
-myyr-, vii end foorumi reeglitega kurssi.
mõttetu mula.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
-myyr-
HV kasutaja

|
14.01.2013 06:02:20
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
-myyr-, vii end foorumi reeglitega kurssi.
mõttetu mula. |
Räägin nii nagu asjad on.
Kelle jaoks mula kelle jaoks mitte.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
14.01.2013 10:54:58
|
|
|
DrZ kirjutas: |
On küll mõtet maksta, sest arma 2 on hea mäng ja oma väärt 24 euri. |
pardon me aga arma2 pole hea mäng vaid dayz on hea
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
14.01.2013 11:04:46
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
DrZ kirjutas: |
On küll mõtet maksta, sest arma 2 on hea mäng ja oma väärt 24 euri. |
pardon me aga arma2 pole hea mäng vaid dayz on hea |
DayZ on hea mod aga ARMA2-l on ka muid mode, mis on väga head. Samas standard mäng on ka väga hea, kui leiad hea serveri.
Samas, kõigil on õigus oma arvamusele.
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
14.01.2013 11:29:53
|
|
|
Peale Wastelandi mängimist ma ei arva enam DayZ'st üldse midagi. Ma ei kujuta isegi ette miks ma need countless hours DayZ ringi jooksin...
Arma 2... noh. Ütleme nii, et on kah. Mõte on hea... kahjuks on teostus ikka veits puudulik. Tänase päeva kohta näeb ta junn välja ja on liialt bugine.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
14.01.2013 11:47:15
|
|
|
Võin vaielda Wastelandi puhul.
Seal ei saa sellist adrenaliini laksu kui Dayz-ss. Wastelandi = nagu aeglasema CS COD*** Või mis muu PVP mänguga. Wastelandi-s teed paugu ära. saad surma ja kohe põhimõtteliselt võid sealt alustada kus otsad andtsid. Dayz-s sa ikka nii lihtsalt peale ei lenda, seal sa pead natukene ikka mõtlema kaaluma variante, või sull äkki metsas kodanik vastu tuleb, ja pikemaks eelmänguks läheb siis lõpuks ka jagu saad, siis on ikka teine jutt. Kahju et dayz nii bugine on. Aga vähemalt on seal parem FPS kui Wastelandis
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkStyle
HV vaatleja
|
14.01.2013 12:20:34
|
|
|
Dohc,igatsed meid?Igastahes minu arust on ka arma tegelt jube hea mäng ilma dayz.Ma ise mängisin enne dayz tavalisi operatsioone armaga ja uskuge mind kui oskad dayz-d siis operatsioonid on lebod.Proovige ACE või I44.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
14.01.2013 12:42:32
|
|
|
dohc-48v12 kirjutas: |
Seal ei saa sellist adrenaliini laksu kui Dayz-ss. Wastelandi = nagu aeglasema CS COD*** Või mis muu PVP mänguga. Wastelandi-s teed paugu ära. saad surma ja kohe põhimõtteliselt võid sealt alustada kus otsad andtsid. Dayz-s sa ikka nii lihtsalt peale ei lenda, seal sa pead natukene ikka mõtlema kaaluma variante, või sull äkki metsas kodanik vastu tuleb, ja pikemaks eelmänguks läheb siis lõpuks ka jagu saad, siis on ikka teine jutt. Kahju et dayz nii bugine on. Aga vähemalt on seal parem FPS kui Wastelandis |
Ma ei tea mis wastelandi või kuidas sina seda mängid, aga COD'ist ja CS'ist on asi ikka väga kaugel.
1. Teed pauga ära ja saad surma -> Ei. Ei saa.
2. Põhimõtteliselt võid sealt alustada kus surid -> Ei. Põhimõtteliselt ei või. Ainult ja ainult siis, kui linnas on keegi omadest ja ühtegi vastast pole, seega eeldusel et kõik vastased on maha lastud.
3. Wastelandis olen olnud pea tund aega käinud sõjas ja mitte nagu DayZ, kus selle tunni jooksul lastakse 5 lasku ja need on ka .50 calist kuskilt metsast. Vaid ikka nagu päris linnalahingus.
Aga jah, igaühele oma. Mul sai sellest DayZ campist kopp ette. Mängid crouch-running simulator 2012't 2 tundi ja siis saad lambi metsas põõsast kuuli näkku.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
14.01.2013 13:38:55
|
|
|
DarkStyle kirjutas: |
Dohc,igatsed meid?Igastahes minu arust on ka arma tegelt jube hea mäng ilma dayz.Ma ise mängisin enne dayz tavalisi operatsioone armaga ja uskuge mind kui oskad dayz-d siis operatsioonid on lebod.Proovige ACE või I44. |
Igav on jah. Aga uut cd key-d ka ostma ei hakka, BE ikka suudab üllatada oma pädevusega(küsisin miks ma olen bänitud, vastati et meil on piisavalt tõendeid ja keeld kehtib aga miks ei sõnagi ) Läheb veel üks nädal kui vastatakse kirjale, Võimalusi miks banni sain on mitmeid alustades sellest et main hive serverites sai lõpetatud mängimise as50 tws-iga mille korjasin üles ühelt laibalt kes sai kuuli globalilt nii kuskil pool aastat tagasi või siis vigasest serveri cfg-st kuni kiusliku serveri adminini välja. Viimast võimalust isegi kaks varianti, ühes leidsin zelena-st põhjas huey laiba mant survaivel laiba millel as50 m107 ridadega ning natukene aega hiljem tuli sinna väike libu mille ma alla lasin ning kaks kodaniku geari roti lasin ning suundusin NW-le kus sai ühe libu parandamisel kodanik õhk õrna as50-st kuuli, sealt suundusin pörgumäele ghillit otsima ja seal kohtasin venelaste suurt M17 mis oli pargitud ühe nende tornide otsa kuhu ligi ei sa kui heliga,kohitsesin seda mi-d. järgmisel päeval ühendasin uuesti sinna ning seal see meie serverisgi tundut anticheat kirjad ees ja jama, ning mingi tunni aja pärast oli seal pikk resa, peale selle spawnisin mereääres. See siis mingi 150+ server aga otsin hetkel alternatiivseid võimalusi dayz-i mängimiseks.
Vaatasin gametracker vahendusel et koduserver pole väga aktraktiivne.
Ajaviiteks tegin far cry 3 läbi.
Redikate kirjutas: |
dohc-48v12 kirjutas: |
Seal ei saa sellist adrenaliini laksu kui Dayz-ss. Wastelandi = nagu aeglasema CS COD*** Või mis muu PVP mänguga. Wastelandi-s teed paugu ära. saad surma ja kohe põhimõtteliselt võid sealt alustada kus otsad andtsid. Dayz-s sa ikka nii lihtsalt peale ei lenda, seal sa pead natukene ikka mõtlema kaaluma variante, või sull äkki metsas kodanik vastu tuleb, ja pikemaks eelmänguks läheb siis lõpuks ka jagu saad, siis on ikka teine jutt. Kahju et dayz nii bugine on. Aga vähemalt on seal parem FPS kui Wastelandis |
Ma ei tea mis wastelandi või kuidas sina seda mängid, aga COD'ist ja CS'ist on asi ikka väga kaugel.
1. Teed pauga ära ja saad surma -> Ei. Ei saa.
2. Põhimõtteliselt võid sealt alustada kus surid -> Ei. Põhimõtteliselt ei või. Ainult ja ainult siis, kui linnas on keegi omadest ja ühtegi vastast pole, seega eeldusel et kõik vastased on maha lastud.
3. Wastelandis olen olnud pea tund aega käinud sõjas ja mitte nagu DayZ, kus selle tunni jooksul lastakse 5 lasku ja need on ka .50 calist kuskilt metsast. Vaid ikka nagu päris linnalahingus.
Aga jah, igaühele oma. Mul sai sellest DayZ campist kopp ette. Mängid crouch-running simulator 2012't 2 tundi ja siis saad lambi metsas põõsast kuuli näkku. |
Seal joostakse ikka kambas ringi ja ka kükitatakse väga palju kuuse all tunduvbalt rohkem. kambas joostes läheb sõber tutatav tiimikaaslane linna ja oledki kohe tagasi, ja tean ka et sõjad kestavad seal tunde. kahju et sa pole meil sõdades käind. meil sõdu kestnud pool päeva ainult vahega et me peame nuputama kuidas kiiresti tagasi saama sõjaplatsile mereäärest. peab muretsema rohkem logistika peale kui Wastelandis , kus sa ei pea poolt mapi läbi jooksma et tandrile jõudma.
Olen mängind seda Wastelandis ja ei pakund mingit meelehead adrenaliini suhtes . Saad eluvaimu sisse jooksed esimese auto juurde luudid ära ja kui esimesest autost kohe relva ei saa siis kolmandast juba ikka aga proovi seda dayz-is
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
14.01.2013 14:41:29
|
|
|
Mulle tuli BE poolt sama kiri, et neil tõendeid ja ongi kõik. Ühesõnaga mul ei olegi midagi eriti teha... Tean raudkindlalt, et mina pole midagi keelatut teinud ning konkreetne ban on mulle BE poolt alusetult pandud. Millised need nende tõendid on - selle kohta hämati, et nad ei saa meili teel sellest kirjutada vmt. Pakuti välja veel see, et kellegi teise kuritegelik käsi võib siin ka mängus olla ning kui ma olen veendunud, et mina pole midagi keelatut teinud ja saan tõestada, et olen selle mängu ametlikult ostnud, siis võin proovida tootjalt uut CD-key küsida.
Haige värk on see, et ma ei ole ainukene kellel nii on juhtunud ning mitte keegi ei tea milles on asi või kelle viga see siis on. Sama hästi võib ka järgmine ja ülejärgmine jne. key sinna samusesse minna.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Thexxx
HV vaatleja

|
14.01.2013 14:43:31
|
|
|
Paneks mingi päev hullu konvoi kokku . Noh mingi 20 auto juhti oleks päris mõnus juba sõidaks kõik koos ringi. Mis arvate ? Keegi võiks linti ka võtta ju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
14.01.2013 15:45:40
|
|
|