Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DVDRW
HV Guru

|
12.01.2013 18:19:53
|
|
|
Huvitav millal siis lõpuks N4 ja N10 Eestisse tulevad?
Kui juba Android telefon olemas siis tõesti pole N7 liha ega kala.
Endal moblat pole üldsegi
|
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
12.01.2013 18:29:48
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Huvitav millal siis lõpuks N4 ja N10 Eestisse tulevad?
Kui juba Android telefon olemas siis tõesti pole N7 liha ega kala.
Endal moblat pole üldsegi  |
N4 saadavus ülemaailmselt on siiani olematu, maarjamaale seda vist ei satu kunagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
12.01.2013 19:35:22
|
|
|
Ilma rootimata vist ei saa välisele pulgale/kettale kirjutada.
njah n4 liiga hea ja odav telfu, keegi enam siis muud ei ostakski
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
12.01.2013 20:01:11
|
|
|
ivokas kirjutas: |
DVDRW, kui seade pekkis (pilti ette ei võta näiteks), siis ei unroodi sa midagi. |
Selleks, et nii pildituks lasta peaks ikka päris palju vaeva nägema.
Lihtsalt bootlockerit unlockides ja siis rom'i mudides/vahetades ei ole võimalik Nexuseid telliseks lasta.
Partitsioone mudima hakates võib jah natuke rohkem kahju teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
PriitPeljo
HV vaatleja
|
12.01.2013 20:52:58
|
|
|
Olen tädi Maali kuidas saaksin vana browseri APK faili. Minu N7 androidiga 4.2.1 Chrome browseriga
Paraku tähendas Jelly Bean sedagi, et sisseehitatud AOSP veebibrauser vahetati välja Chrome’i vastu. Jah, tehniliselt taibukas kasutaja leiab XDA arhiividest vajamineva APK faili vana brauseri taastamiseks, kuid tädi Maali vaevalt niisuguse katsumuse nüüd ette võtab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
12.01.2013 20:54:39
|
|
|
PriitPeljo kirjutas: |
Olen tädi Maali kuidas saaksin vana browseri APK faili. Minu N7 androidiga 4.2.1 Chrome browseriga
Paraku tähendas Jelly Bean sedagi, et sisseehitatud AOSP veebibrauser vahetati välja Chrome’i vastu. Jah, tehniliselt taibukas kasutaja leiab XDA arhiividest vajamineva APK faili vana brauseri taastamiseks, kuid tädi Maali vaevalt niisuguse katsumuse nüüd ette võtab. |
Kui tohib küsida, siis mis põhjusel soovid vana brauserit?
mikk36 kirjutas: |
DVDRW, kui seade pekkis (pilti ette ei võta näiteks), siis ei unroodi sa midagi. |
Lihtsalt bootlockerit unlockides ja siis rom'i mudides/vahetades ei ole võimalik Nexuseid telliseks lasta.
Partitsioone mudima hakates võib jah natuke rohkem kahju teha. |
Aga kas re-lockida saab üldiselt Androidi seadmeid, või see ei sega garantiid?
viimati muutis silver010 12.01.2013 21:15:28, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
PriitPeljo
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
12.01.2013 21:59:34
|
|
|
silver010 kirjutas: |
Paraku tähendas Jelly Bean sedagi, et sisseehitatud AOSP veebibrauser vahetati välja Chrome’i vastu. Jah, tehniliselt taibukas kasutaja leiab XDA arhiividest vajamineva APK faili vana brauseri taastamiseks, kuid tädi Maali vaevalt niisuguse katsumuse nüüd ette võtab. |
Kui tohib küsida, siis mis põhjusel soovid vana brauserit?
mikk36 kirjutas: |
Partitsioone mudima hakates võib jah natuke rohkem kahju teha. |
Aga kas re-lockida saab üldiselt Androidi seadmeid, või see ei sega garantiid? |
See oleneb puhtalt seadmest, et kas saab tagasi lukku keerata bootloaderit.
N7'l saab lukku keerata, seega ei sega garantiid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
12.01.2013 22:03:52
|
|
|
Aga samas kui oled unlockinud, siis teave telefoni kohta (IMEI või midagi muud) jääb Google'i kätte, see ei sega garantiid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
PriitPeljo
HV vaatleja
|
14.01.2013 14:00:25
|
|
|
ma polegi tädi Maali.
http://droidtrends.com/2012/07/how-to-install-the-aosp-android-browser-on-google-nexus-7
|
|
tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
14.01.2013 14:31:03
|
|
|
Alustasin rootimist, tegin ka USB debbuging mode, tahtsin kõigepealt backupi teha (aga see ei toimi vist enne rootimist?) - hakkasid kastid tulema - Fastboot device was not found ja checking fastboot.....tegi(n) mitmeid restarte. Praegu on ees lamav androidimees punase hüüumärgiga ja midagi ei toimu. Siiski taastus. Mis järjekorras neid nuppe litsuda siin esimeses aknas? Unlock ja root või initial setup??? Ja millal tuleb tahvlil nuppe kasutada ja mida sealt valida??
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maleva
HV kasutaja

|
14.01.2013 14:46:45
|
|
|
bingo kirjutas: |
Alustasin rootimist, tegin ka USB debbuging mode, tahtsin kõigepealt backupi teha (aga see ei toimi vist enne rootimist?) - hakkasid kastid tulema - Fastboot device was not found ja checking fastboot.....tegi(n) mitmeid restarte. Praegu on ees lamav androidimees punase hüüumärgiga ja midagi ei toimu. Siiski taastus. Mis järjekorras neid nuppe litsuda siin esimeses aknas? Unlock ja root või initial setup??? Ja millal tuleb tahvlil nuppe kasutada ja mida sealt valida??
Spoiler 
|
http://www.youtube.com/watch?v=wI0_ylxyrWA
|
|
tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
14.01.2013 16:36:58
|
|
|
Mu põhihäda oli selles, et tahtsin enne backupi teha, kui olin unlockinud ja teine jama oli driverite installiga, kuna Win 7 paneb ise peale restarti automaatselt driverid tagasi. Lõpuks tegin root (and also flash custom recovery, mida iganes see tähendab). Kas nüüd on siis rootitud või pean mingi ROMi või midagi lisaks installima?
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
14.01.2013 16:49:16
|
|
|
Kui on ruuditud siis buutimisel Google logo näitamisel on väike lahtine tabalukuke.
Rootimine on vist nagu adminnõiguste saamine seadme üle. Nüüd on võimalus panna muud ROMMi, aga ei pea.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maleva
HV kasutaja

|
14.01.2013 17:05:26
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
...Nüüd on võimalus panna muud ROMMi, aga ei pea. |
Selleks oli vaja seal eraldi mingi linnuke teha ju? Et kas saad romme panna või ainult programme kasutada.
Mis muidu on sellised asjad, mida võiks kohe ära teha, kui karbist välja võtad nexuse? Kuidas sellest tobedast menüü ribast lahti saab? Kas custom rom'e tasuks eelistada originaalidele?
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
14.01.2013 17:27:20
|
|
|
Mõtled seda navbari jah? link
See on jah täielik jaburdus
Navbar maha js LMT peale.
Esimene põhjus miks ruutida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
14.01.2013 18:13:06
|
|
|
Rootimine tasub ära! Nüüd navbari kaotamine 1.49€ ja sain OTG kaabliga oma mälupulgale ja välisele HDDle ligi , selleks vaja StickMounti appi ja ES File Explorerit.
E: Proovin ka LMTd, väga keeruline, väga ma aru ei saa, mida see peaks tegema või kuidas töötab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
14.01.2013 20:12:59
|
|
|
Kas sellega saab word,excel, pdf dokumente ka lugeda või on mingit programmi selleks vaja ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
14.01.2013 20:32:32
|
|
|
Kasutan kingsoft office 5.3.1 ja EbookDroid-pdf & djvu readerit
|
|
tagasi üles |
|
 |
PriitPeljo
HV vaatleja
|
14.01.2013 20:49:15
|
|
|
ma polegi tädi Maali.
http://droidtrends.com/2012/07/how-to-install-the-aosp-android-browser-on-google-nexus-7 |
Olen ikka tädi Maali
See toimib ainult ruuditud aparaadi puhul
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
14.01.2013 21:09:54
|
|
|
Sellega saab ka navbari ära kaotada ja tasuta. 80 lehekülge arutelu selle kohta
Erinevalt "Hide Bottom Bar"ist jätab see ülemise riba alles. Olen täheldanud, et ülemist riba oskavad erinevad apid lihtsamini peitu panna.
Hide Bottom Bariga on see anomaalia, et kui bar peitu pandud, siis LMT pie appide taskmanageri nupp ei tööta. See keskmine nupp seal noh.
LMT Pie ja gestures kohe peale installi tööle ei hakka, tuleb confida nati.
Seadme restart kuulub ka muidugi enamasti admini õigust vajava api juurde.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maleva
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Maleva
HV kasutaja

|
15.01.2013 13:28:32
|
|
|
Custom romide puhul on tavaliselt eemaldatud osad programmid, mida pole vaja. Nad on sujuvamad ja kiiremad kui originaalid. Osadega peab ka aku kauem vastu. Alates 4.2 versioonist pole võimalik enam eraldi tablet UI asja teha, vaid see on lisatud osadele romidele juurde.
Kasutada või mitte? Mina olen seisukohal, et kui asi töötab ja sa sellega rahul oled, siis pole vaja näppida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
15.01.2013 13:29:44
|
|
|
Google enda ROMid peaks ju üsna "vanillad" olema või mitte? St kui ma kasutaks Google brändi all välja lastud device'i, siis tõenäoliselt ei rootiks.
_________________ PSN: weaselEST |
|
tagasi üles |
|
 |
|