Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  Asus|Google Nexus 7 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 46, 47, 48  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 12.01.2013 18:19:53 vasta tsitaadiga

Huvitav millal siis lõpuks N4 ja N10 Eestisse tulevad?
Kui juba Android telefon olemas siis tõesti pole N7 liha ega kala.
Endal moblat pole üldsegi icon_wink.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
prtv
HV Guru

sõnum 12.01.2013 18:29:48 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Huvitav millal siis lõpuks N4 ja N10 Eestisse tulevad?
Kui juba Android telefon olemas siis tõesti pole N7 liha ega kala.
Endal moblat pole üldsegi icon_wink.gif

N4 saadavus ülemaailmselt on siiani olematu, maarjamaale seda vist ei satu kunagi.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 12.01.2013 19:35:22 vasta tsitaadiga

Ilma rootimata vist ei saa välisele pulgale/kettale kirjutada.
njah n4 liiga hea ja odav telfu, keegi enam siis muud ei ostakski icon_razz1.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 12.01.2013 20:01:11 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
DVDRW, kui seade pekkis (pilti ette ei võta näiteks), siis ei unroodi sa midagi.
Selleks, et nii pildituks lasta peaks ikka päris palju vaeva nägema.
Lihtsalt bootlockerit unlockides ja siis rom'i mudides/vahetades ei ole võimalik Nexuseid telliseks lasta.
Partitsioone mudima hakates võib jah natuke rohkem kahju teha.
tagasi üles
PriitPeljo
HV vaatleja

sõnum 12.01.2013 20:52:58 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Eestikeelne arvustus icon_arrow.gif http://www.kahvel.ee/17329/arvustus-nexus-7/

Olen tädi Maali icon_sad.gif kuidas saaksin vana browseri APK faili. Minu N7 androidiga 4.2.1 Chrome browseriga

Paraku tähendas Jelly Bean sedagi, et sisseehitatud AOSP veebibrauser vahetati välja Chrome’i vastu. Jah, tehniliselt taibukas kasutaja leiab XDA arhiividest vajamineva APK faili vana brauseri taastamiseks, kuid tädi Maali vaevalt niisuguse katsumuse nüüd ette võtab.
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 12.01.2013 20:54:39 vasta tsitaadiga

PriitPeljo kirjutas:
Tanel kirjutas:
Eestikeelne arvustus icon_arrow.gif http://www.kahvel.ee/17329/arvustus-nexus-7/

Olen tädi Maali icon_sad.gif kuidas saaksin vana browseri APK faili. Minu N7 androidiga 4.2.1 Chrome browseriga

Paraku tähendas Jelly Bean sedagi, et sisseehitatud AOSP veebibrauser vahetati välja Chrome’i vastu. Jah, tehniliselt taibukas kasutaja leiab XDA arhiividest vajamineva APK faili vana brauseri taastamiseks, kuid tädi Maali vaevalt niisuguse katsumuse nüüd ette võtab.

Kui tohib küsida, siis mis põhjusel soovid vana brauserit?

mikk36 kirjutas:
ivokas kirjutas:
DVDRW, kui seade pekkis (pilti ette ei võta näiteks), siis ei unroodi sa midagi.
Lihtsalt bootlockerit unlockides ja siis rom'i mudides/vahetades ei ole võimalik Nexuseid telliseks lasta.

Aga kas re-lockida saab üldiselt Androidi seadmeid, või see ei sega garantiid?

viimati muutis silver010 12.01.2013 21:15:28, muudetud 1 kord
tagasi üles
PriitPeljo
HV vaatleja

sõnum 12.01.2013 21:18:14 vasta tsitaadiga

Et Kõik Flash mängud toimiksid. Nagu www.papunet.fi olevad puzle mängud.

N7 android 4.2.1 ei lase seda mängida lastel http://papunet.net/pelit/_palapelit/kolopalapeli/

Aga minu Note N7000 androidiga 4.0.1 laseb nii Delhpinega FireFoxiga kui ka sisseehitatud browseriga
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 12.01.2013 21:59:34 vasta tsitaadiga

silver010 kirjutas:
PriitPeljo kirjutas:
Tanel kirjutas:

Kui tohib küsida, siis mis põhjusel soovid vana brauserit?

mikk36 kirjutas:
ivokas kirjutas:

Aga kas re-lockida saab üldiselt Androidi seadmeid, või see ei sega garantiid?
See oleneb puhtalt seadmest, et kas saab tagasi lukku keerata bootloaderit.
N7'l saab lukku keerata, seega ei sega garantiid.
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 12.01.2013 22:03:52 vasta tsitaadiga

Aga samas kui oled unlockinud, siis teave telefoni kohta (IMEI või midagi muud) jääb Google'i kätte, see ei sega garantiid?
tagasi üles
PriitPeljo
HV vaatleja

sõnum 14.01.2013 14:00:25 vasta tsitaadiga

PriitPeljo kirjutas:
Tanel kirjutas:

ma polegi tädi Maali.
http://droidtrends.com/2012/07/how-to-install-the-aosp-android-browser-on-google-nexus-7
tagasi üles
bingo
HV kasutaja
bingo

sõnum 14.01.2013 14:31:03 vasta tsitaadiga

Alustasin rootimist, tegin ka USB debbuging mode, tahtsin kõigepealt backupi teha (aga see ei toimi vist enne rootimist?) - hakkasid kastid tulema - Fastboot device was not found ja checking fastboot.....tegi(n) mitmeid restarte. Praegu on ees lamav androidimees punase hüüumärgiga ja midagi ei toimu. Siiski taastus. Mis järjekorras neid nuppe litsuda siin esimeses aknas? Unlock ja root või initial setup??? Ja millal tuleb tahvlil nuppe kasutada ja mida sealt valida??
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 14.01.2013 14:46:45 vasta tsitaadiga

bingo kirjutas:
Alustasin rootimist, tegin ka USB debbuging mode, tahtsin kõigepealt backupi teha (aga see ei toimi vist enne rootimist?) - hakkasid kastid tulema - Fastboot device was not found ja checking fastboot.....tegi(n) mitmeid restarte. Praegu on ees lamav androidimees punase hüüumärgiga ja midagi ei toimu. Siiski taastus. Mis järjekorras neid nuppe litsuda siin esimeses aknas? Unlock ja root või initial setup??? Ja millal tuleb tahvlil nuppe kasutada ja mida sealt valida??
Spoiler Spoiler Spoiler

http://www.youtube.com/watch?v=wI0_ylxyrWA
tagasi üles
bingo
HV kasutaja
bingo

sõnum 14.01.2013 16:36:58 vasta tsitaadiga

Mu põhihäda oli selles, et tahtsin enne backupi teha, kui olin unlockinud ja teine jama oli driverite installiga, kuna Win 7 paneb ise peale restarti automaatselt driverid tagasi. Lõpuks tegin root (and also flash custom recovery, mida iganes see tähendab). Kas nüüd on siis rootitud või pean mingi ROMi või midagi lisaks installima?
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 14.01.2013 16:49:16 vasta tsitaadiga

Kui on ruuditud siis buutimisel Google logo näitamisel on väike lahtine tabalukuke. icon_cool.gif
Rootimine on vist nagu adminnõiguste saamine seadme üle. Nüüd on võimalus panna muud ROMMi, aga ei pea.
tagasi üles
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 14.01.2013 17:05:26 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
...Nüüd on võimalus panna muud ROMMi, aga ei pea.

Selleks oli vaja seal eraldi mingi linnuke teha ju? Et kas saad romme panna või ainult programme kasutada.

Mis muidu on sellised asjad, mida võiks kohe ära teha, kui karbist välja võtad nexuse? Kuidas sellest tobedast menüü ribast lahti saab? Kas custom rom'e tasuks eelistada originaalidele?
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 14.01.2013 17:27:20 vasta tsitaadiga

Mõtled seda navbari jah? link

See on jah täielik jaburdus okse.gif
Navbar maha js LMT peale. thumbs_up.gif
Esimene põhjus miks ruutida.
tagasi üles
bingo
HV kasutaja
bingo

sõnum 14.01.2013 18:13:06 vasta tsitaadiga

Rootimine tasub ära! Nüüd navbari kaotamine 1.49€ icon_biggrin.gif ja sain OTG kaabliga oma mälupulgale ja välisele HDDle ligi thumbs_up.gif, selleks vaja StickMounti appi ja ES File Explorerit.
E: Proovin ka LMTd, väga keeruline, väga ma aru ei saa, mida see peaks tegema või kuidas töötab.
tagasi üles
Mustpanter
HV kasutaja
Mustpanter

sõnum 14.01.2013 20:12:59 vasta tsitaadiga

Kas sellega saab word,excel, pdf dokumente ka lugeda või on mingit programmi selleks vaja ?
tagasi üles
bingo
HV kasutaja
bingo

sõnum 14.01.2013 20:32:32 vasta tsitaadiga

Kasutan kingsoft office 5.3.1 ja EbookDroid-pdf & djvu readerit
tagasi üles
PriitPeljo
HV vaatleja

sõnum 14.01.2013 20:49:15 vasta tsitaadiga

PriitPeljo kirjutas:
PriitPeljo kirjutas:
Tanel kirjutas:

ma polegi tädi Maali.
http://droidtrends.com/2012/07/how-to-install-the-aosp-android-browser-on-google-nexus-7

Olen ikka tädi Maali icon_sad.gif
See toimib ainult ruuditud aparaadi puhul icon_sad.gif
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 14.01.2013 21:09:54 vasta tsitaadiga

Sellega saab ka navbari ära kaotada ja tasuta. 80 lehekülge arutelu selle kohta icon_eek.gif
Erinevalt "Hide Bottom Bar"ist jätab see ülemise riba alles. Olen täheldanud, et ülemist riba oskavad erinevad apid lihtsamini peitu panna.
Hide Bottom Bariga on see anomaalia, et kui bar peitu pandud, siis LMT pie appide taskmanageri nupp ei tööta. See keskmine nupp seal noh.
LMT Pie ja gestures kohe peale installi tööle ei hakka, tuleb confida nati.
Seadme restart kuulub ka muidugi enamasti admini õigust vajava api juurde.
tagasi üles
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 15.01.2013 01:47:57 vasta tsitaadiga

Kuidas seda ülemist rida nii ära kaotada, et asjad alla reale tuleks?

e: Ise küsin, ise vastan. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749501
tagasi üles
bingo
HV kasutaja
bingo

sõnum 15.01.2013 12:24:35 vasta tsitaadiga

Mis ROMi foorumlased N7´l kasutada eelistavad?
http://aj.ee/potq
http://aj.ee/htdb
Kas üldse on mõtet custom ROMi kasutada?
tagasi üles
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 15.01.2013 13:28:32 vasta tsitaadiga

Custom romide puhul on tavaliselt eemaldatud osad programmid, mida pole vaja. Nad on sujuvamad ja kiiremad kui originaalid. Osadega peab ka aku kauem vastu. Alates 4.2 versioonist pole võimalik enam eraldi tablet UI asja teha, vaid see on lisatud osadele romidele juurde.
Kasutada või mitte? Mina olen seisukohal, et kui asi töötab ja sa sellega rahul oled, siis pole vaja näppida.
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 15.01.2013 13:29:44 vasta tsitaadiga

Google enda ROMid peaks ju üsna "vanillad" olema või mitte? St kui ma kasutaks Google brändi all välja lastud device'i, siis tõenäoliselt ei rootiks.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  Asus|Google Nexus 7 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 46, 47, 48  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.