Fc2 oli totaalne bs võrreldes kolmandaga _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
nüüd jääb oodata vaid seda kuni tuleb mingi hea Mod sellest.
Tankid lennukid ,paadid,laevad, vintpüssid ja kuulipritsid...
suured mapid ja 200-sed serverid. _________________ Tapa sionist!
Kahju , et ma ei teinud ühte lisa-savegamet selle narkopõllu kohapeal.
skrillex taustaks ja noti palju jaksad
aga muidu täiesti mõistlik ja huvitav on. läbi pole veel teinud (Vaas tapetud) vaid jooksen ringi ja teen muid asju vahelduseks.
3a vana läppari peal jookseb täiesti talutavalt high-low-low-medmedmedmemdemed 1280x720 ja DX9
Ei noh, mu posti mõte oli, et igal inimesel oma maitse. Mitte et FC2 ja C2 oleks nüüd ulmseliselt mitte-mängitava olnud (ehk siis sitad maakeeli) vaid et kui mulle ja sulle ei meeldi, siis see ei tähenda veel, et mitte keegi neid mänge ei nautinud. Pole vaja kohe inimesi arsti juurde saatma hakata _________________ Avatar by Flacko
madfury, see lihtsalt naljaga, sest esimest korda kuulen, et kõik polegi lummatud sellest mängust, vaid leidub ka neid, kellele lihtsalt päkapikk sellist üllatust ei teinud. Ise mängisin FC2 läbi, olgugi et üksluine ja igav tampimine oli. C2 seevastu meeldis tunduvalt rohkem ja FC3 on vähemalt minu jaoks igati GOTY.
eks ootused olid mul samuti head, ootasin ikka miskit actionit, aga seanahast koti meisterdamine ja ravimtaimede korjamine kusagil metsas meenutab rohkem nakstrallide raamatut kui pönevat fp shuuterit. _________________ JÖUDU!
eks ootused olid mul samuti head, ootasin ikka miskit actionit, aga seanahast koti meisterdamine ja ravimtaimede korjamine kusagil metsas meenutab rohkem nakstrallide raamatut kui pönevat fp shuuterit.
Ma olen vaid ca 5 taime korjanud terve oma 10H mängimise jooksul.... esimese misiooni ajal. Seanahku kah ei käse sul keegi korjata ju.
Kuid tõsi, tegu ei ole suvalise nobrainer shuuteriga kus jookse mööda koridori ja noti ettetulevaid tonte.
eks ootused olid mul samuti head, ootasin ikka miskit actionit, aga seanahast koti meisterdamine ja ravimtaimede korjamine kusagil metsas meenutab rohkem nakstrallide raamatut kui pönevat fp shuuterit.
Ma olen vaid ca 5 taime korjanud terve oma 10H mängimise jooksul.... esimese misiooni ajal. Seanahku kah ei käse sul keegi korjata ju.
Kuid tõsi, tegu ei ole suvalise nobrainer shuuteriga kus jookse mööda koridori ja noti ettetulevaid tonte.
täpselt nii, samas bordrelandi ajuvaba stoori meeldib küll, eks muidugi sealgi on seda mööda kaarti ratsutamist päris palju _________________ JÖUDU!
4 oma meest sõitsid autoga kohale ja astusid välja ning seisid masina ümber.
viskasin granaadi auto alla, lõhkedes masin plahvatas ning see tappis kõik 4 venda ära ... ja ma sain selle eest 500xp
Release note – Patch 1.03
General fixes for the patch:
- Added Russian and Czech language support for Steam versions.
- Fixed issues for machines that have more than 32 cores.
- Fixed issues for activation keys bundled with ULC privileges. ULC content will now unlock during activation.
- Improvements to playlists and rotation for User Made maps. _________________ BF4 = Mr-ZiKi
Selle mängu juures köidab üks väga lihtne asi, kui lasen siis saan ka pihta.... vaadates nüüd bf3 suunas siis täiesti ajuvaba palju seal tapmiseks kohati täristama peab.... kuulid liht ei lähe sisse või lähevad ümbert mööda, ehk siis natuke kanni keeratud see bf3(tänu igasugustele nerfimistele). Kuidas FC3 MP'ga lood on? Tasub endale internet muretseda või mitte?
Selle mängu juures köidab üks väga lihtne asi, kui lasen siis saan ka pihta.... vaadates nüüd bf3 suunas siis täiesti ajuvaba palju seal tapmiseks kohati täristama peab.... kuulid liht ei lähe sisse või lähevad ümbert mööda, ehk siis natuke kanni keeratud see bf3(tänu igasugustele nerfimistele). Kuidas FC3 MP'ga lood on? Tasub endale internet muretseda või mitte?
Võrdlesid praegu SP ja MP pela. Täiesti erinevad asjad, eriti veel "pihta saamise" suhtes.
Kurdeti, et pole õige asi kui peab loomanahku korjama ja muud sodi tegema.
Minuarust just hea vaheldus (ehk ei ole lihtsalt ühte joontpidi liikuv FPS ja midagi muud teha ei saa) ja eile kulutasin vist oma 4 tundi ringijooksmisele enne kui hoyt'i missioone edasi tegin.
Võtsin kõik radio towerid ära , vallutasin mõned külad , suurendasin rahakotte, upgradesin relvi ja muud pudipadi jnejnejne.
Noja siis ronisin muidugi võimalikult kõrgete mägede otsa , et sealt alla lennata
Kelle täpselt seda ülearust nodi müüa kannatab? loobin suht palju minema.
Korra sai mingi tyybi juures käidud, parseldasin maha. Kaardi peal peaks näitama _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.