Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dolph
HV kasutaja
|
24.04.2007 10:34:46
|
|
|
Eeroz kirjutas: |
Dolph kirjutas: |
mikk36 kirjutas: |
No uuemate hävitajate puhul ei näegi sa kunagi vaenlast palja silmaga, teise maailmasõja aegsetes sõjasimudes oleks palju kasu sellest  |
meh ? et siis tänapäeva lennukitega enam dog-fight'i ei toimugi ? muig |
mis krdi muig!? tänapäeval lasevad lennukid üskteist kilomeetrite kauguselt rakettidega. |
Lisaks puuduvad enamusel tänapäeva hävitajatest kuulipildujad. Mingid tiivaalla kruvitavad asjad vast on osadel aga need on eelkõige maapealsete asjade hävitamiseks.  |
just
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
wtrix
HV vaatleja

|
24.04.2007 10:38:58
|
|
|
No uuemate hävitajate puhul ei näegi sa kunagi vaenlast palja silmaga, teise maailmasõja aegsetes sõjasimudes oleks palju kasu sellest  |
mis krdi muig!? tänapäeval lasevad lennukid üskteist kilomeetrite kauguselt rakettidega. |
Lisaks puuduvad enamusel tänapäeva hävitajatest kuulipildujad. Mingid tiivaalla kruvitavad asjad vast on osadel aga need on eelkõige maapealsete asjade hävitamiseks.  |
Lollus ruudus. Kõikidel tänapäeva hävitajatel on kuulipritsid peal. Kolmanda põlvkonna hävitajate juures üritati tatipritsist loobida, kuid insenerid toodi kiiresti mõistusele. Hävitaja on liiga kallis metallitükk, et seda ilma elementaarsema lähipiirkonna enesekaitseta lendama lasta.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eeroz
HV Guru

|
24.04.2007 11:08:05
|
|
|
Sirivisn vähe wikit,tuleb välja et siiski on jah, my bad. Pole kordagi üheskis värskemaaja sõjasimulaatoris vaja olnud niipalju kui ma neid proovinud olen, üldiselt eelistan 2WW aegseid simusid. Anyway tagasi teemasse, on sellele vigurile soodsamat alternatiivi ka olemas?
_________________ O:/SS: Iidseid sülearvuteid (386 ja vanemad) |
|
Kommentaarid: 282 loe/lisa |
   |
3 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
raimo21
HV kasutaja
|
24.04.2007 13:48:20
|
|
|
ei tea küll milliste hävitus lennukitega sa lennanud oled, kuid
F-16 Fighting Falcon varustuses on M61 Vulcan
F22 Raptor varustuses on M61 Vulcan
Eurofighter Typhoon varustuses on Mauser BK-27
ei tea mismoodi see hävituslennuks siis neid oma vastaseid kahjutuks peaks tegema kui mitte neid sõelapõhjaks lastes, et ainult mingi 6 Air-to-Air raketist ei jätku õhulahingu pidamiseks ju.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teiv
HV kasutaja

|
24.04.2007 15:04:47
|
|
|
Sirivisn vähe wikit,tuleb välja et siiski on jah, my bad. Pole kordagi üheskis värskemaaja sõjasimulaatoris vaja olnud niipalju kui ma neid proovinud olen, üldiselt eelistan 2WW aegseid simusid. Anyway tagasi teemasse, on sellele vigurile soodsamat alternatiivi ka olemas? |
Olen ise ka kunagi otsinud ja ei leidnud. Võib vist öelda, et ei ole ja eriti ei kipu tulema ka väga kergesti, kuna patendid ja õigused ja värgid. Võtmesõnaks otsingul "head tracker". Midagi ma kunagi ka leidsin, aga kõik asjad olid kordades kallimad (ja halvemate näitajatega).
_________________ Black Edition |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
wtrix
HV vaatleja

|
24.04.2007 15:41:46
|
|
|
Teiv kirjutas: |
Sirivisn vähe wikit,tuleb välja et siiski on jah, my bad. Pole kordagi üheskis värskemaaja sõjasimulaatoris vaja olnud niipalju kui ma neid proovinud olen, üldiselt eelistan 2WW aegseid simusid. Anyway tagasi teemasse, on sellele vigurile soodsamat alternatiivi ka olemas? |
Olen ise ka kunagi otsinud ja ei leidnud. Võib vist öelda, et ei ole ja eriti ei kipu tulema ka väga kergesti, kuna patendid ja õigused ja värgid. Võtmesõnaks otsingul "head tracker". Midagi ma kunagi ka leidsin, aga kõik asjad olid kordades kallimad (ja halvemate näitajatega). |
On olemas mingi freeware soft, mis kasutab samal otstarbel veebikaamerat. Mis "agad" sellega kaasnevad, ei tea. Kindlasti kaasnevad. Olen näinud ka videot, kuidas tüüp tegi head trackeri hiirest. Aga see läks minu jaoks juba sellisesse "no anna andeks" kategooriasse.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
24.04.2007 21:20:40
|
|
|
Ja jah. Lugesin IL2 foorumist ühe tüübi seiklusi, kes ei teinud mitte hiirest päris head trackerit vaid paigutas hiire oma jala alla ning kasutas seda siis IL2-es sujuvalt ringivaatamiseks Käed on ju mõlemad joysticku ja ja klaveriga hõivatud. Ühe hiire ta vist vajutas katsetamise käigus raginal laiaks, siis tekkis jama sellega , et ok, hoian jalga õrnalt peal aga jalg väsib ju ära niimoodi ilma toeta. Selle lahendamiseks ehitas ta jalale vist mingisuguse puus toe, nii et jalatald jäi sealt poolenisti üle ja selle all oli siis hiir. ahsoo ja hiir vist oli teibiga veel jala külge tõmmatud Vot seda kutsuksin mina alternatiivseks lahenduseks FootIR
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
24.04.2007 23:34:46
|
|
|
Küsiks hea meelega kasutajatelt wtrix ja Treiv, et mis simulaatoreid nad kasutavad. Kas pigem on sihiks lahingusimulaatorid, nagu IL2 või hoopis midagi muud? Nimelt olen ka ise asjaga pikemat aega tegelenud.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.04.2007 23:36:42
|
|
|
no logitechil on osade oma veebikatega kaasas soft, mis asendab sinu näo animeeritud junniga, kalibreerimisel näitab ilusasti sinu näo pealt punktid ära ja suhteliselt õieti ja müravabalt (liigutab sinu täpseid näoilmeid kaasa ekraanil)
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
wtrix
HV vaatleja

|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teiv
HV kasutaja

|
25.04.2007 22:19:45
|
|
|
Ma ikka vana head illi ja Lock-Oni fännan ka veidi. Lahingusimukad pakuvad rohkem pinget, aga olen teisi ka mänginud.
_________________ Black Edition |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
25.04.2007 22:55:09
|
|
|
Asi selge. Kuna purilend mind just spetsiifiliselt ei köida, siis ise olen jäänud MSFS-i peale. Hetkel siis 2004 - The Century of Flight. Loomulikult VATSIM-is online lendamine käib asja juurde.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
raimo21
HV kasutaja
|
26.04.2007 08:24:15
|
|
|
ise sai pikka aega... alates 1998 aastast kuni mingi 2004 aastani F-22 Air Dominance Fighter'it fännata... kuid siis keegi laenas plaati ja siiani tagasi pole toonud ja mälu nii kehv et ei mäleta kellele see sai välja antud enda arvates oli tegu vägagi hea simuga. kuid vaevalt see enam selle TrackIr seadmega ühilduks :S kuigi kasu sellest oleks seal palju
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
wtrix
HV vaatleja

|
26.04.2007 11:45:29
|
|
|
raimo21 kirjutas: |
ise sai pikka aega... alates 1998 aastast kuni mingi 2004 aastani F-22 Air Dominance Fighter'it fännata... kuid siis keegi laenas plaati ja siiani tagasi pole toonud ja mälu nii kehv et ei mäleta kellele see sai välja antud enda arvates oli tegu vägagi hea simuga. kuid vaevalt see enam selle TrackIr seadmega ühilduks :S kuigi kasu sellest oleks seal palju |
Nagu ma kirjutasin, siis teoreetilsielt ühildub see iga mänguga, mis toetab hiirega ringi vahtimist (mouse look)
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriimsilm
HV kasutaja

|
08.12.2007 22:30:25
|
|
|
"Videoprillidega" võiks see lahendus vast rohkem lõbu pakkuda.
http://www.vuzix.com/iwear/products_vr920.html
http://www.myvu.com ainult QVGA
Ainult kahju, et alles VGA resolutsioonide juures ollakse.
Kas keegi on sattunud lugema arvamusi/muljeid, nendelt kes on reaalselt proovinud sellist kombinatsiooni?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
19.02.2010 19:06:55
|
|
|
Sai ka asja proovitud. Ühe monitoriga on asi mõttetu, kuna küljele vaadates peab kõõritama, et monitori jälgida. Kolme monitoriga oli juba teine asi. Kolm ekraani jooksid kloonis ja küljepeal monitori vaadates
näeb ilusti auto küljeaknast välja.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
12.11.2012 17:31:05
|
|
|
Plaan kah soetada antud vidin. Nagu ma saan aru hetkel on uuem versioon väljas (TrackIR 5)?
Keegi äkki teab mõnda kohta kust taab antud vidina tellida meie riigis?...või ikka e-bay!?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
13.11.2012 19:23:37
|
|
|
Timoha, Mina võtaksin täna kindlasti endale ennem need prillid mida kriimsilm soovitas paar posti tagasi...
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|