Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
silver010
HV veteran

|
08.10.2012 16:19:19
|
|
|
Noname kirjutas: |
Esimene asi mis peaks olema on DLNA, mis nendest hertsidest ja hd-dest muidu kasu on. Ikka samsung tuleb osta  |
Ho Ho kirjutas: |
Ei oska kommenteerida kuivõrd hea see on võrrelduna teistega kuid omal on kapi otsas seisnud 4 päeva see vidin. DLNA funksib mis mühinal ning senini pole probleemi olnud kõiksugu .mkv ja muude failide maha mängimisega ei wini enda DLNA servust kui ps3 media serveri poolt hostitud asjast. VGA liidest küll pole (milleks seda tarvis?), küll on 3x HDMI ja scart (taas, milleks see analoog vidin kui olemas jupi maad asisem digitaalne?). Heli saab välja lasta ka läbi optilise. Omab ka 1A USB porti millest peaks suutma ära toita USB kõvakettaid, lisaks standardne 0.5A oma. Teoorias peaks olema võimalik ka klaverit-hiirt külge ühendada ning kasutada sisse ehitatud netibrauserit ja rakendusi. Klaverit-hiirt pole jõudnud katsetada kuid nett töötab igati eeskujulikult. |
Mis sellest arvate?
http://atf.ee/telerid_ja_videotehnika/lcd_telerid/philips-32pfl4007h/
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
08.10.2012 16:32:59
|
|
|
Dag kirjutas: |
kas selline asi ka realne on, et sealt samsungi smart tv st vaatad läbi võrgu näiteks tv3play keskkonnast saateid? |
Teoreetiliselt võimalik, praktiliselt pole keegi teostanud.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
08.10.2012 17:07:25
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Just vastupidi. HDPC on kehvem kõvasti kui samsungi sisseehitatud DLNA. DLNAGA Mängib kõike maksimaalse kvaliteediga. Ruumilised helid, subid jms olemas.
Arvutist tulev pilt on thiti oluliselt kehvem (niipalju kui mina proovinud ole) jamada tuleb mingite koodekitega ja lisakastiga.  |
No kui sul on selline HDPC, pole siis ka imestada, et su teleri DLNA kaudu parema kvaliteediga pilti suudab esitada.
Soeta omale korralik HTPC ja DLNA häbeneb omal silmad peast. |
kust tead milline HTPC mul on? Mul on neid kümme tükki olnud. Kõik olid kehvemad kui Samsa DLNA. Nende olemasolu on juba suur miinus (juhtmed, puldid käivitusaeg jms) Samsa DLNA teeb samu asju palju lihtsamalt teleka puldist.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
08.10.2012 17:10:13
|
|
|
Ainus HTPC on tõesti arvuti millel on siis lisatarkvarana XBMC vms. see on tõesti kiire ja mängib kõike. Küsimus, kas Samsungi DLNA mängib MKV faile üle võrgu? Tean, et ketas teleri järel mängib kõike aga DLNA ise on ju veidi nuditud ja aegunud, ISO, MKV jms. ei toimi võrgukettalt.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
08.10.2012 17:14:47
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Ainus HTPC on tõesti arvuti millel on siis lisatarkvarana XBMC vms. see on tõesti kiire ja mängib kõike. Küsimus, kas Samsungi DLNA mängib MKV faile üle võrgu? Tean, et ketas teleri järel mängib kõike aga DLNA ise on ju veidi nuditud ja aegunud, ISO, MKV jms. ei toimi võrgukettalt. |
Toimivad küll üle võrgu (isod ilmselt mitte). XBMC-d sai katsetatud tükk aega. Väga jama asi võrreldes samsungi enda DLNAga
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
08.10.2012 17:36:17
|
|
|
kellelgi kogemust muidu Philipsi DLNA-ga ka?
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.10.2012 17:45:10
|
|
|
Küsimus, kas Samsungi DLNA mängib MKV faile üle võrgu? |
1080p mkv'ga pole probleeme. .iso'sid pole proovinud
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
08.10.2012 18:07:48
|
|
|
Ainus HTPC on tõesti arvuti millel on siis lisatarkvarana XBMC vms. see on tõesti kiire ja mängib kõike. Küsimus, kas Samsungi DLNA mängib MKV faile üle võrgu? Tean, et ketas teleri järel mängib kõike aga DLNA ise on ju veidi nuditud ja aegunud, ISO, MKV jms. ei toimi võrgukettalt. |
Toimivad küll üle võrgu (isod ilmselt mitte). XBMC-d sai katsetatud tükk aega. Väga jama asi võrreldes samsungi enda DLNAga |
Dolby True-HD saan ma sellest kätte kuidas? Vaevalt et Samsung DLNA mängitavat HDMI kaudu edasi enda suudab, sest läbi optilise väljundi seda jällegi ei aja... Niiet ikkagi karbikest vaja.
Aga noh, selge see, et 90-95% meediast mängib ära. Asi seegi.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.10.2012 18:20:08
|
|
|
Noname, sa võrdled üsna meeldivalt siga ja kägu. tarbija vaatepunktist võivad asjad sarnased välja näha, aga tehnoloogiliselt on tegu üsna erinevate asjadega.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
08.10.2012 19:30:56
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Toimivad küll üle võrgu (isod ilmselt mitte). XBMC-d sai katsetatud tükk aega. Väga jama asi võrreldes samsungi enda DLNAga |
Dolby True-HD saan ma sellest kätte kuidas? Vaevalt et Samsung DLNA mängitavat HDMI kaudu edasi enda suudab, sest läbi optilise väljundi seda jällegi ei aja... Niiet ikkagi karbikest vaja.
Aga noh, selge see, et 90-95% meediast mängib ära. Asi seegi. |
kui telekas toetab HDMI kaudu audio saatmist nt resiiverisse, siis Serviio puhul pole probleemi saata dolby helisid mis iganes kanalitega. ei oska komenteerida allshare, kuna sellele leidsin kiirelt lahenduse serviio kujul
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
08.10.2012 20:49:23
|
|
|
Kas Serviio NAS-iga saab hakkama?
Kiire proovimine mul tulemust ei andnud. Või ma ei oska.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
08.10.2012 20:52:42
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Küsimus, kas Samsungi DLNA mängib MKV faile üle võrgu? |
1080p mkv'ga pole probleeme. .iso'sid pole proovinud |
iso ei mängi, tükk aega ketras ja siis teatas, et failiformingut ei toeta. Samas ei tea, ehk uuem seeria juba toetab neid kh.
mkv, avi ja muu taolisega pole mingeid probleeme.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dag
Kreisi kasutaja
|
08.10.2012 20:58:44
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Dag kirjutas: |
kas selline asi ka realne on, et sealt samsungi smart tv st vaatad läbi võrgu näiteks tv3play keskkonnast saateid? |
Teoreetiliselt võimalik, praktiliselt pole keegi teostanud. |
kas keegi saaks proovida?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
madson
HV vaatleja

|
08.10.2012 21:11:21
|
|
|
[quote="Dag"][quote="salatoimik"][quote="Dag"]kas selline asi ka realne on, et sealt samsungi smart tv st vaatad läbi võrgu näiteks tv3play keskkonnast saateid?[/quote]
Teoreetiliselt võimalik, praktiliselt pole keegi teostanud.[/quote]
kas keegi saaks proovida?[/quote]
Just proovisin samsung ES6540 see mängis kõik saated sealt tv3play-ist maha.
Iso faili pole proovinud aga kõik mkv, avi ja divx mängib maha üle Allshare, siiani pole ühegi video formaadiga probleeme olnud.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.10.2012 21:24:11
|
|
|
Just vastupidi. HDPC on kehvem kõvasti kui samsungi sisseehitatud DLNA. DLNAGA Mängib kõike maksimaalse kvaliteediga. Ruumilised helid, subid jms olemas.
Arvutist tulev pilt on thiti oluliselt kehvem (niipalju kui mina proovinud ole) jamada tuleb mingite koodekitega ja lisakastiga.  |
No kui sul on selline HDPC, pole siis ka imestada, et su teleri DLNA kaudu parema kvaliteediga pilti suudab esitada.
kust tead milline HTPC mul on? Mul on neid kümme tükki olnud. Kõik olid kehvemad kui Samsa DLNA. Nende olemasolu on juba suur miinus (juhtmed, puldid käivitusaeg jms) Samsa DLNA teeb samu asju palju lihtsamalt teleka puldist. |
Sa jõua kõigepealt selgusele, kas kõneled HDPCst või HTPCst. Need on nagu erinevad asjad.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
08.10.2012 21:41:35
|
|
|
Six kirjutas: |
Kiire proovimine mul tulemust ei andnud. Või ma ei oska. |
My files (on remote drive) are not scanned
Make sure the user that runs Serviio server/service has got access to the shared folders. If you are on Windows, check that the user running the Windows service has got access. To run the service as a different user go to Services (from the Windows Control Panel → Administrative Tools or typing "Services.msc" in the Run command on Start menu), select Serviio, right-click -> Properties, Log On tab, enter the user's details and restart the service.
To access a NAS device the exact same set of credentials must be created on the NAS device. The Windows credentials must be a local user and not a domain user. The user must have "Run As Service" rights. The remote path must be entered as a UNC path in the Serviio Console (e.g. \\server\folder)), mapped drive letters will not work since the user running the Serviio service is not aware of your mapped drives.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
08.10.2012 22:19:25
|
|
|
Otsin odava otsa 32" telekat - on keegi jõudnud neid viimasel ajal võrrelda ja oskab miskit soovitada?
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
09.10.2012 10:14:45
|
|
|
Saad siid toodud vihjetest oma valiku nii väikeseks teha, et tekib probleeme poe leidmisega kus valiku tingimustega seade müügil oleks.
1. Võta võrdlusesse vaid telekad-monitorid mille maatriks on 1920x1080. See on FullHD reso ja blyray ja mitmed satikanalid edastavad selles resos. Toetatud on windowsi poolt. See et poes on FullHD hinnasildil ei tähenda veel et reso selles on, üsna tüüpne on mingi muu reso ja siis teeb telku sunniviisilise overscanni. Pilt on pärast seda alla arvestuse.
2. Vaata soovitavalt IPS või uuema maatriksitehnoloogiaga paneele. Neil on testides olnud ka reaalselt paremad tulemused, kuid pakutakse enam-vähem sama hinnaga kui vana TN tehnoloogia omi. IPS puudus on pikem värskendussagedus. Samas kõige andetum tädi Maali pani poes kohe IPS monitorile näpu peale ja ütles ilma lobata, et selle pilt on kogu salongis teiste omadest mäejagu parem, hind oli sama kui TN (olidki 32 tollised). Minu käikudel poodides on alati olnud telku kohad IPS paneelide osas tühjad.
Ühendusliidesed juba eespool mainiti.
Sul on tükk tegemist et leida juba esimese 2 nõudele vastav paneel, mis oleks ca 200 eurose hinnaga ja tingimused täidetud.
Kui tahad head siis telkudest on ikkagi plasma pilt üle LCD omast, neid ei saa kasutada sissepõlemise efekti pärast arvutimonitorina, saad sissepõlenud logod varsti. Ja hind on soliidne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
09.10.2012 10:41:24
|
|
|
Kolisin ka Serviio peale üle. Siiani kasutasin miniDLNA-d, aga Serviio tundub olevat kiirem + mõned lisafeatuurid, mida miniDLNAl pole.
Linuxi peal ma NASi ikka muud moodi taha ei saanud, kui pidin mountima Linuxi külge ja siis sai Serviiole local pathina näidata.
Otse võrgukettana ei õnnestunud... või siis ikka ei oska.
iguaan kirjutas: |
Six kirjutas: |
Kiire proovimine mul tulemust ei andnud. Või ma ei oska. |
My files (on remote drive) are not scanned
Make sure the user that runs Serviio server/service has got access to the shared folders. If you are on Windows, check that the user running the Windows service has got access. To run the service as a different user go to Services (from the Windows Control Panel → Administrative Tools or typing "Services.msc" in the Run command on Start menu), select Serviio, right-click -> Properties, Log On tab, enter the user's details and restart the service.
To access a NAS device the exact same set of credentials must be created on the NAS device. The Windows credentials must be a local user and not a domain user. The user must have "Run As Service" rights. The remote path must be entered as a UNC path in the Serviio Console (e.g. \\server\folder)), mapped drive letters will not work since the user running the Serviio service is not aware of your mapped drives. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.10.2012 10:59:04
|
|
|
silver010, telekatel enamasti ikka tn-i pole. seesama vaatenurkade häda. *va või ips.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
09.10.2012 12:02:09
|
|
|
kust tead milline HTPC mul on? Mul on neid kümme tükki olnud. Kõik olid kehvemad kui Samsa DLNA. Nende olemasolu on juba suur miinus (juhtmed, puldid käivitusaeg jms) Samsa DLNA teeb samu asju palju lihtsamalt teleka puldist. |
Sa jõua kõigepealt selgusele, kas kõneled HDPCst või HTPCst. Need on nagu erinevad asjad. |
Kõnelen mõlemast. Olen proovinud igasugu variante, DLNA on igal juhul parem (samsungi oma) Juba see, et lisaseadet pole on tohutu pluss.
londiste kirjutas: |
Noname, sa võrdled üsna meeldivalt siga ja kägu. tarbija vaatepunktist võivad asjad sarnased välja näha, aga tehnoloogiliselt on tegu üsna erinevate asjadega. |
Mis siis, tulemus peaks olema sama, täitsa pohhui mis tehnoloogia seal taga on. Peab eriline Geek olema, et tehnoloogia pärast filmi vaadata.
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.10.2012 15:42:02
|
|
|
Kõnelen mõlemast. Olen proovinud igasugu variante, DLNA on igal juhul parem (samsungi oma) Juba see, et lisaseadet pole on tohutu pluss. |
No ei tea siin vaielda, kas DLNA kaudu 2012 telerimudelitel on mugavam meediat serverist või usb-andmekandjalt teleri taga maha mängitada.
2010 LG plasmateleri tippmudel aga on ikka paras õnnetus, maha mängib, kuid ebamugav kasutada.
Miskit 2011 aasta samsungi mudeliga pole ka elu nagu mugavamaks läinud.
Hetkel jään ise igatahes mugava kasutajaliidesega meediamängija juurde. Blu-Ray plaadi/ISO jaoks on seda lisakarpi paratamatult ikka vaja.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.10.2012 17:54:21
|
|
|
Ise katsetan uue ES8000 teleri Plex app'i ära ning Synology kettakastis on Plex meediaserver samuti installitav. Sellisel kujul ei jää DLNA piirangud näiteks ISO, üldse probleemiks.
Siis oleks juba elu lill kui teleri kõrval on vaid kodukino ning Elioni boksi ja HTPC võib eemaldada.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
09.10.2012 18:04:49
|
|
|
Ise katsetan uue ES8000 teleri Plex app'i ära ning Synology kettakastis on Plex meediaserver samuti installitav. Sellisel kujul ei jää DLNA piirangud näiteks ISO, üldse probleemiks.
Siis oleks juba elu lill kui teleri kõrval on vaid kodukino ning Elioni boksi ja HTPC võib eemaldada. |
Elioni boksi saab ka lahti, pidi tulema samsungi telekatele tarkvara, et ei pea enam eraldi seisvat boksi kasutama. Vot siis oleks elu lill, sest miks ma elioniga pole liitunud on just see, et ei salli neid bokse. Kaabliga digi-tv kasutada on ikka hea, kanalivahetus ja teleka haldamine on mugav ja loogiline. Vahet ei ole kas kasutab 4a. lapse või 84a. vanainimene, kõik saavad hakkama.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|