Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pundar
HV kasutaja
|
05.10.2012 18:31:03
Re: Soovitused |
|
|
Syncmahv kirjutas: |
pundar kirjutas: |
Et aru saada kumma maatriksiga on tegu, siis tuleks vaadata kleebist teleri tagakülje ja seal peaks olema paksus kontuuris märge 400(sharp) või 396(Samsung). |
Ei saa aru kuskohast ma seda näen, kuskil pole sellist märgistust.
Huvipärast oleks vaadanud kuna olen kuulnud et kõik 7007 mudelid on sharpi paneeliga. |
7. seeria on samsungi paneeliga. Sharpi paneeliga on peale nimetatud mudeli veel 9. seeria.
Minge poodi ja vaadake teleri tagaküljes olevat silti, kus on kirjas mudelinimi ja seerianumber. Täpselt ei mäleta kus, aga vist oli seal seerianumbri all eraldi rasvases kirjas kas 396 või 400.
Ühes poes olid kõik sharpi paneelidega ja teises poes, kus oli just saabunud uus partii kaupa juba Samsungi paneeliga telerid.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
eintz20
HV vaatleja
|
06.10.2012 12:20:57
|
|
Et aru saada kumma maatriksiga on tegu, siis tuleks vaadata kleebist teleri tagakülje ja seal peaks olema paksus kontuuris märge 400(sharp) või 396(Samsung). |
Huvipärast oleks vaadanud kuna olen kuulnud et kõik 7007 mudelid on sharpi paneeliga. |
7. seeria on samsungi paneeliga. Sharpi paneeliga on peale nimetatud mudeli veel 9. seeria.
Minge poodi ja vaadake teleri tagaküljes olevat silti, kus on kirjas mudelinimi ja seerianumber. Täpselt ei mäleta kus, aga vist oli seal seerianumbri all eraldi rasvases kirjas kas 396 või 400.
Ühes poes olid kõik sharpi paneelidega ja teises poes, kus oli just saabunud uus partii kaupa juba Samsungi paneeliga telerid. |
pundar kustkohast sinu info pärineb?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
06.10.2012 21:14:54
|
|
|
Kas Samsung C530-le pakutakse Wifi adapterit?
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
1 :: |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
06.10.2012 23:39:44
|
|
eintz20 kirjutas: |
Ühes poes olid kõik sharpi paneelidega ja teises poes, kus oli just saabunud uus partii kaupa juba Samsungi paneeliga telerid. |
pundar kustkohast sinu info pärineb? |
Kahtlane info, mul pole ei kumbagi numbrit kusagil kleebise peal.
AVForums'ist sain sellist infot üldsegi.
All 2012 Model 7/8 Series has Samsung_PSA type Module,but 9 Serie Sharp UV2a type Module,3/4/6 Serie LGD Module and 5 Serie Samsung_PSA(but 40" either PSA or UV2a as they use two different type Module on this size)
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
pundar
HV kasutaja
|
07.10.2012 11:29:08
|
|
All 2012 Model 7/8 Series has Samsung_PSA type Module,but 9 Serie Sharp UV2a type Module,3/4/6 Serie LGD Module and 5 Serie Samsung_PSA(but 40" either PSA or UV2a as they use two different type Module on this size) |
Niipalju kui ma olen neid 5. seeria mudeleid vaadanud, on see nr. kõigil kleepsu peal olemas. Täpsustus-asub üleval vasakus nurgas kasti sees, kohe Philipsi märgi kõrval. Kui kedagi täpsemalt huvitab, võin meili peale pildi saata.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
07.10.2012 13:49:12
|
|
All 2012 Model 7/8 Series has Samsung_PSA type Module,but 9 Serie Sharp UV2a type Module,3/4/6 Serie LGD Module and 5 Serie Samsung_PSA(but 40" either PSA or UV2a as they use two different type Module on this size) |
Niipalju kui ma olen neid 5. seeria mudeleid vaadanud, on see nr. kõigil kleepsu peal olemas. Täpsustus-asub üleval vasakus nurgas kasti sees, kohe Philipsi märgi kõrval. Kui kedagi täpsemalt huvitab, võin meili peale pildi saata. |
Endal seal kasti sees hoopis selline kiri. S QFU1.1E LA
viimati muutis Syncmahv 07.10.2012 14:54:35, muudetud 1 kord |
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
07.10.2012 14:27:54
|
|
Endal seal kasti sees hoopis selline kiri. S QFU1.1E LA
Niipalju kui ma olen neid 5. seeria mudeleid vaadanud, on see nr. kõigil kleepsu peal olemas. Täpsustus-asub üleval vasakus nurgas kasti sees, kohe Philipsi märgi kõrval. Kui kedagi täpsemalt huvitab, võin meili peale pildi saata. |
|
Suht hÄvitava hinnangu andis digitalversus igatahes samsa paneelile.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.10.2012 20:15:46
|
|
|
Puudutab see (kvaliteedi)probleem ka samsungi enda ES8000 seeria telerit? plaan just üks 55" hankida.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
07.10.2012 20:50:39
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Puudutab see (kvaliteedi)probleem ka samsungi enda ES8000 seeria telerit? plaan just üks 55" hankida. |
No backlight bleeding on neil päris hull, olenevalt isendist mis sulle satub.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
08.10.2012 08:02:36
|
|
|
kas UE46ES6540 oleks parem variant kui 47LM660S?
Hinna ja andmete poolest suht võrdsed püssid, aga pildikvaliteedi reviewd justkui räägivad Samsungi kasuks, samal ajal siin on mitu LM660 kiitjat...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
08.10.2012 10:14:44
|
|
|
Palun soovitage võimalikult hea pildiga 32" telekat järgnevate omadustega.
Võiks olla 100hz v 200hz, 24 kaadri tugi, film frame interpolation tugi, full hd.
Boonus oleks DLNA
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
08.10.2012 12:25:19
|
|
|
Esimene asi mis peaks olema on DLNA, mis nendest hertsidest ja hd-dest muidu kasu on. Ikka samsung tuleb osta
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
08.10.2012 13:03:58
|
|
|
Noname kirjutas: |
Esimene asi mis peaks olema on DLNA, mis nendest hertsidest ja hd-dest muidu kasu on. Ikka samsung tuleb osta  |
Mulle meeldiks just telekas, millel oleks mõned HDMI sisendid ja muid vidinaid poleks üldse vaja
HTPC niikuinii paljudel olemas ja otse telekaga ühendatud, seda ei asenda niipea ükski boks ega vidin.
DLNA ei pruugi kõiki vorminguid toetada, ruumilist heli, erinevaid keeli jne.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
08.10.2012 13:12:47
|
|
|
Kui sa Hz lähtudest ostma jooksed kuulud müügimeeste tüüploba uskuma jäänute hulka. Sisenditest soovitan siiski, et oleks Scart RGB, HDMI ja VGA siis on kõikvõimalike juhtumiteks ühendusliidesed olemas. DLNA on väga soovitav lisavõimalus.
Paneeli valikul on tähtsam tehnoloogia, edasi võiks korra vaadata värskendussagedust (või inputlag). Kolmandat parameetrit - elektroonika töökiirust ei ütle sulle keegi, kaude saab eelmisest parameetrist vihje ja 100, 200 Hz võib anda samuti kaudviite, et ühel on aeglane elektroonika.
Värvitestini pole vist ükski eesti ostja laskunud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.10.2012 13:59:44
|
|
|
Ei oska kommenteerida kuivõrd hea see on võrrelduna teistega kuid omal on kapi otsas seisnud 4 päeva see vidin. DLNA funksib mis mühinal ning senini pole probleemi olnud kõiksugu .mkv ja muude failide maha mängimisega ei wini enda DLNA servust kui ps3 media serveri poolt hostitud asjast. VGA liidest küll pole (milleks seda tarvis?), küll on 3x HDMI ja scart (taas, milleks see analoog vidin kui olemas jupi maad asisem digitaalne?). Heli saab välja lasta ka läbi optilise. Omab ka 1A USB porti millest peaks suutma ära toita USB kõvakettaid, lisaks standardne 0.5A oma. Teoorias peaks olema võimalik ka klaverit-hiirt külge ühendada ning kasutada sisse ehitatud netibrauserit ja rakendusi. Klaverit-hiirt pole jõudnud katsetada kuid nett töötab igati eeskujulikult.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
08.10.2012 14:01:28
|
|
|
Mis sellest vingest telekast tolku kui TV firmad HDMI või bluray'd ei edasta. Digi pilt siiani hakib ja olen kaalunud üldse digiboxi kuupeale saata ja vaadata otse kaablist. Õnneks analoogsignaal sealt veel tuleb ja isegi need kanalid mille eest pole maksnud. Tavaline telekaabli sisend telekale on Eesti tingimustes ülim.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
08.10.2012 14:09:51
|
|
|
VGA-d on vaja veel vanemate arvuti pildi jaoks. Mitmed kasutavad justnimelt 32 tolliseid telkusi arvutiekraanidena. Vanematel videokaartidel ja neid on täna töös üksjagu, pole DVI-d ega HDMI-d. Igatahes korralik VGA annab sama head kvaliteeti välja kui HDMI, HDMI-l on olnud probleeme samamoodi ühendamistel. Mingit hinnalisa selle VGA pistiku eest ei küsita.
Ja on ostetud vastupidi - paljud arvutipoe monitorid on suurepärased telekad - neil on HDMI ja täna pole probleemi osta HDMI väljundiga digiboxi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
08.10.2012 14:15:52
|
|
|
kalvis kirjutas: |
VGA-d on vaja veel vanemate arvuti pildi jaoks. Mitmed kasutavad justnimelt 32 tolliseid telkusi arvutiekraanidena. Vanematel videokaartidel ja neid on täna töös üksjagu, pole DVI-d ega HDMI-d. Igatahes korralik VGA annab sama head kvaliteeti välja kui HDMI, HDMI-l on olnud probleeme samamoodi ühendamistel. Mingit hinnalisa selle VGA pistiku eest ei küsita.
Ja on ostetud vastupidi - paljud arvutipoe monitorid on suurepärased telekad - neil on HDMI ja täna pole probleemi osta HDMI väljundiga digiboxi. |
Tegelikult HDMI ja bluray on üldse pettus - pixeleid on küll rohkem kuid see on suurema pakkimise arvelt. Eelistaks pigem korralikku bitratet. Ennast võlub bluray ainult 3D stereo pärast. Ja huvitav millal kaablist see tulema hakkab, oleks nagu ammu aeg.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.10.2012 14:16:11
|
|
|
vaegkuulja kirjutas: |
Mis sellest vingest telekast tolku kui TV firmad HDMI või bluray'd ei edasta. Digi pilt siiani hakib ja olen kaalunud üldse digiboxi kuupeale saata ja vaadata otse kaablist. Õnneks analoogsignaal sealt veel tuleb ja isegi need kanalid mille eest pole maksnud. Tavaline telekaabli sisend telekale on Eesti tingimustes ülim. |
kuidas tv firmad HDMI'd edastada saavad? see ju liides
ma yldiselt järjest vähem vaatan telekast saateid. HD pilti saab yle neti striimida ja seriaalid samuti vaid hd formaadis.
blu-ray filmid samuti arvutist.
nii et teoreetiliselt pole digiboksi vaja, aga vahel ikka tahaks telekat ka vaadata, kanaleid mida vabalevis pole.
nii et sa võid istuda edasi, mingi shitase pildiga telekaga. ma eelistan korralikku pilli
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 08.10.2012 14:19:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.10.2012 14:17:26
|
|
|
kalvis kirjutas: |
Mingit hinnalisa selle VGA pistiku eest ei küsita. |
Yeah, lihtsalt seda ei lisata enamusele telekatele seega by default jätad suure osa neist valikust välja
Kui su masinal puudub isegi DVI port siis võin garanteerida, et max paarikümne eurise väljaminekuga saad omale videokaardi mis on olemasolevast kordi kiirem ning omab porte telekaga ühendamiseks.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
08.10.2012 14:22:39
|
|
|
pwnage kirjutas: |
Esimene asi mis peaks olema on DLNA, mis nendest hertsidest ja hd-dest muidu kasu on. Ikka samsung tuleb osta  |
Mulle meeldiks just telekas, millel oleks mõned HDMI sisendid ja muid vidinaid poleks üldse vaja
HTPC niikuinii paljudel olemas ja otse telekaga ühendatud, seda ei asenda niipea ükski boks ega vidin.
DLNA ei pruugi kõiki vorminguid toetada, ruumilist heli, erinevaid keeli jne. |
Just vastupidi. HDPC on kehvem kõvasti kui samsungi sisseehitatud DLNA. DLNAGA Mängib kõike maksimaalse kvaliteediga. Ruumilised helid, subid jms olemas.
Arvutist tulev pilt on thiti oluliselt kehvem (niipalju kui mina proovinud ole) jamada tuleb mingite koodekitega ja lisakastiga.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dag
Kreisi kasutaja
|
08.10.2012 14:24:40
|
|
|
kas selline asi ka realne on, et sealt samsungi smart tv st vaatad läbi võrgu näiteks tv3play keskkonnast saateid?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.10.2012 14:27:06
|
|
|
Just vastupidi. HDPC on kehvem kõvasti kui samsungi sisseehitatud DLNA. DLNAGA Mängib kõike maksimaalse kvaliteediga. Ruumilised helid, subid jms olemas.
Arvutist tulev pilt on thiti oluliselt kehvem (niipalju kui mina proovinud ole) jamada tuleb mingite koodekitega ja lisakastiga.  |
No kui sul on selline HDPC, pole siis ka imestada, et su teleri DLNA kaudu parema kvaliteediga pilti suudab esitada.
Soeta omale korralik HTPC ja DLNA häbeneb omal silmad peast.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |