Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
ämber
HV kasutaja
|
27.09.2012 18:02:32
|
|
|
Avastasin praegu, et mu HOSil selle HTC sildi üleval on mingi punane andur mis koguaeg töötab ehk vilgub. Pole varem sellist asja täheldand, telefoni restart ka seda vilkumist ära ei kaotanud, ei tea, kas on lolliks läinud või mis ta teeb?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
27.09.2012 20:18:08
|
|
|
Punane vilkuv tuluke (ja mitte mingi andur) reeglina annab teada tühjenevast akust
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
27.09.2012 20:20:06
|
|
|
Ja laadides põleb punaselt ja läheb rohelisek kui aku täis. Lisaks vilgub roheline, kui on vastamata kõne, lugemata sms jne.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ämber
HV kasutaja
|
28.09.2012 01:02:17
|
|
|
Haha, ärge mind nii lolliks ka pidage tegu siiski sensoriga (HTC sildist paremal). Googeldasin ka selle kohta ning sain vastuseks, et see on lähedus sensor, mis kõnede ajal, siis vastavalt midagi muudab... Igatahes avastain ka selle, et see vilgub (tegelikult lihtsalt tuimalt põleb), siis kui app nimega viber töötab.. peab force stop tegema ja probleem laheneb. Samas selline lahendus mind ei rahulda, sest kasutan viberit... Ei teagi, mis nüüd edasi peale hakata. Huvitav, kas telefoni või appi probleem.
//Lisaks tekkis just küsimus, et kas on võimalik kuidagi nii ka taustapilti panna, et ma ei peaks seda rumalalt lõikama nagu telefon käsib? Pilt ise sobiks väga hästi taustaks, aga näed, tahab et mingi ristküliku sellest välja lõikaksin...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
aethralis
HV vaatleja

|
29.09.2012 21:00:49
|
|
|
ämber kirjutas: |
//Lisaks tekkis just küsimus, et kas on võimalik kuidagi nii ka taustapilti panna, et ma ei peaks seda rumalalt lõikama nagu telefon käsib? Pilt ise sobiks väga hästi taustaks, aga näed, tahab et mingi ristküliku sellest välja lõikaksin... |
Simple Image Wallpaper peaks vist selle asja ära ajama, ei ole ise proovinud, aga väidetakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
29.09.2012 22:39:06
|
|
|
aethralis kirjutas: |
ämber kirjutas: |
//Lisaks tekkis just küsimus, et kas on võimalik kuidagi nii ka taustapilti panna, et ma ei peaks seda rumalalt lõikama nagu telefon käsib? Pilt ise sobiks väga hästi taustaks, aga näed, tahab et mingi ristküliku sellest välja lõikaksin... |
Simple Image Wallpaper peaks vist selle asja ära ajama, ei ole ise proovinud, aga väidetakse. |
Üheks variandiks on netist otsida 960x1080 suuruses taustapilte. Neid pole vaja "lõikuda" ning näeb välja hea tabide vahel liigeldes. Taustapildi valimisel tuleks lõikumise roheline kast venitada kahe sõrmega üle terve pildi, siis jääb parim pildikvaliteet.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
kukemaim
HV vaatleja
|
01.10.2012 20:22:28
|
|
|
Teab keegi, kas Tele2st tulevad praegu endiselt S3 protsessoriga isendid? Kuiväga ma sellepärast muretsema peaks üldse? Kas teadlikult S3 on mõtet soetada?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
01.10.2012 21:10:10
|
|
|
Mul on S3-ega ning mingeid probleeme küll pole olnud.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kukemaim
HV vaatleja
|
01.10.2012 21:37:18
|
|
|
markedmen kirjutas: |
Mul on S3-ega ning mingeid probleeme küll pole olnud. |
No kas probleeme nüüd peabki olema aga vähem akut ja jõudlust sama hinna eest on nukker. Vb ei oskakski kasutades millegi üle kurta aga kuidagi tuju rikkuvalt ülbe on see HTC suhtumine. Ida-Euroopasse ja Aasiasse kõlbab vanema põlvkonna juppe saata.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
01.10.2012 21:55:53
|
|
|
kukemaim kirjutas: |
markedmen kirjutas: |
Mul on S3-ega ning mingeid probleeme küll pole olnud. |
No kas probleeme nüüd peabki olema aga vähem akut ja jõudlust sama hinna eest on nukker. Vb ei oskakski kasutades millegi üle kurta aga kuidagi tuju rikkuvalt ülbe on see HTC suhtumine. Ida-Euroopasse ja Aasiasse kõlbab vanema põlvkonna juppe saata. |
No see muidugi veits s*tt käitumine, et me S3-e saame, aga jõudlusest mul nüüd küll puudust ei ole ning aku kestvusest rohkem ma küll ei oleks oodanud. Kõik nutitelefonid söövad akut suht võrdväärselt ning suurem osa akust tõmbab ekraan mis pole protsessoriga seotud.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
aethralis
HV vaatleja

|
02.10.2012 11:12:14
|
|
|
Mul on ka s3 chipiga ja tegelikult ei ole midagi eriti ette heita. Olen kuulnud jah, et s4 pidi säästlikum olema, aga kuna tegelikult ei ole võrrelda saanud ning minu telefoni kasutus nii väga tihe ka ei ole, laen ma seda ca üle päeva (ehk sceen on time umbes 2 h), aga noh idle olek kulutab ka. Kuulnud olen aga, et s4 peaks välja venitama isegi 4 h screen on time.
|
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
UHO
Kreisi kasutaja

|
03.10.2012 00:22:24
|
|
|
John Smith kirjutas: |
Z520e ja täna tuli ming SMS-i uuendus ka veel
tsitaat: |
Sain ka oma föönile uuenduse kätte aga probleem ikka sama mobiilset andmeside kasutades. kellelgi äkki ideid, kuidas leida lahendust?
Tänud! |
HTC suppordi vastus oli, et saatke remonti - lähim on lätis või kuna UK telefon siis võte ka sinna saata  |
Äkki saabub abi valgel laeval sealt: http://www.gsmarena.com/htc_one_x_and_one_s_to_get_jelly_bean_this_month-news-4889.php ?
_________________ Unknown High Object |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
03.10.2012 14:45:18
|
|
|
UHO kirjutas: |
Sain ka oma föönile uuenduse kätte aga probleem ikka sama mobiilset andmeside kasutades. kellelgi äkki ideid, kuidas leida lahendust?
Tänud! |
HTC suppordi vastus oli, et saatke remonti - lähim on lätis või kuna UK telefon siis võte ka sinna saata  |
Äkki saabub abi valgel laeval sealt: http://www.gsmarena.com/htc_one_x_and_one_s_to_get_jelly_bean_this_month-news-4889.php ? |
See on julge avaldus HTC poolt. Alles tuli OTA 4.0.4 mida tuli kuu aega peale väljakuulutamist oodata, nüüd lubavad mõne nädala jooksul juba 4.1-te - eks elame näeme, mul on igatahes tagastuspaberid välja prinditud ja kui midagi lähiajal ei muutu läheb poodi tagasi
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
04.10.2012 11:51:50
|
|
|
UHO kirjutas: |
Tänud! |
Äkki saabub abi valgel laeval sealt: http://www.gsmarena.com/htc_one_x_and_one_s_to_get_jelly_bean_this_month-news-4889.php ? |
See on julge avaldus HTC poolt. Alles tuli OTA 4.0.4 mida tuli kuu aega peale väljakuulutamist oodata, nüüd lubavad mõne nädala jooksul juba 4.1-te - eks elame näeme, mul on igatahes tagastuspaberid välja prinditud ja kui midagi lähiajal ei muutu läheb poodi tagasi  |
Mis probleem sul selle andmesidega on? Endal oli selline jama et ei connectind korralikult alati ära aitas Authication type muutmine mõlemaks.
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
04.10.2012 12:42:08
|
|
|
HOME nupu jant ja tööl on levi kehv, mobiilset netti ei saa sisse lülitada, ükspäev tegi 100 screenshotti enne kui pildi eest sain
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
06.10.2012 12:49:56
|
|
|
Kas ja Millal on võimalik saada Elisast sellist aparaati nagu HTC One X+?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
06.10.2012 14:40:10
|
|
|
Elisast küsisid?
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
06.10.2012 14:47:02
|
|
|
mario20031 kirjutas: |
Kas ja Millal on võimalik saada Elisast sellist aparaati nagu HTC One X+? |
Anti kirjutas: |
Elisast küsisid? |
Klassika
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
11.10.2012 00:50:44
|
|
|
tean et HV foorumis on mingeid elisa tegelasi ka. Ühesõnaga loodangi siit mõne elisaga seotud tegelase käest vastust saada.
Edit: elisa klienditeeninduse tegelastel puudus info x+'i kohta ning ei osatud öelda kas tulevikus võib seda saada või ei.
Edit2: On kellelgi mingit infot selle mudeli Eesti jõudmise kohta? Mul praegune telefon paneb nii kelbast,et ei kannata väga oodata.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
11.10.2012 01:04:50
|
|
|
Miks ta eestisse peab jõudma? Maailm on suur ja lai.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.10.2012 10:26:20
|
|
|
Anti kirjutas: |
Miks ta eestisse peab jõudma? Maailm on suur ja lai. |
Ju siis keegi tahab sellele head kodu pakkuda...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
alar68
HV vaatleja
|
12.10.2012 07:31:32
|
|
|
Sai ka oma vana DS OS vastu vahetatud. Muljetest - üldiselt ikkagi tubli samm edasi. Visuaalselt ei ole ta liiga suur ja samas on piisavalt õhuke. Telefoni kiiruse ja sujuvuse kohta oli VAU-efekt igati olemas. Kahjuks oli olemas ainult s3 chipsiga pill aga hetkel ei oska nagu millegi üle kurta. Desire S'i vahetasin launcheri ära GO Launceher Ex'i vastu, visuaalselt see ikka Sensest rohkem minu maitse järgi. OS'l otsustasin jääda stocki juurde, kuigi see välimus eriti ei imponeerinud. Õnneks keegi soovitas Virtuousi vendade Holo Light teemat ja saigi see ostetud - pilt ikka hulka kenam. GO appidest tunnen puudust GO Calandarist ja GO Powermanagerist, ei ole veel nendele samaväärset leidnud. Esialgu oli harjumatu OS'l menüü nupu puudumine aga eks sellega harjub ruttu. Väga mugav on eelmiste rakenduste näitamise süsteem. Ei ole veel leidnud (ja ei tea kas leiangi) kohta, kus saaks ikoonide suurust muuta, natukene liiga väikesed need minuarust.Wifi ja mobiilse netiga mingit muret ei olnud, kõik toimus sujuvalt, GPS haakus DS'ga võrreldes kordi kiiremini. Beatsaudio suht mõttetu, PowerAmp läks uuesti peale. Kaamera väike pettumus HTC reklaamile viidates aga parem ikka kui DS'il. Aku suhtes ei oska veel midagi tarka öelda, hetkel peab päeva suht tiheda kasutuse juures kenasti vastu. Loodetavasti nädalakesega muutub aku veel paremaks, siis juba täitsa hea. Tõsiselt vildakas on aga väline kõlar. Selline tore asi nagu car mode, kaotab osa oma võlust just selle tõttu, et kõne jubedalt plärisev. Väline kõlar DS'il oli ikka tuntavalt parem. Üldiselt hetkel ostu ei kahetse. Vaatasin ka teiste tootjate samas klassis olevate telefonide poole aga otsustavaks said just positiivsed kogemused Desire S'iga, eelkõige just korpuse kvaliteet (DS sai ostetud sõbraga samal ajal, temal Sony Xperia Arc. Minu DS kriimuvaba ja praktiliselt kulumisjälgedeta, tema Arc aga vajaks juba lausa ülevärvimist ja ekraanivahetust).
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
13.10.2012 14:49:35
|
|
|
alar68, menüü nupu remappimine tuli 4.0.4 peal (valida, et kui vajutad korra, siis on menüü või vajutad korra, on menüü ja pikk hoidmine on recent apps).
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
fic
HV kasutaja

|
15.10.2012 09:09:53
|
|
|
Kuidas on võimalik, et V'l läks kell 15 minutit tagasi? Hommikul ärkasin, kõik korras, õigel ajal, kuid nüüd vaatan, et kell on 15minutit tagasi kerinud. Automaatne kellaaeg on sees võrgu kaudu. Kellelgi on veel nii olnud? Pean käsitsi õigeks muutma?
_________________ PhotograFICal |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|