Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC One seeria märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 70, 71, 72  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ämber
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.09.2012 18:02:32 vasta tsitaadiga

Avastasin praegu, et mu HOSil selle HTC sildi üleval on mingi punane andur mis koguaeg töötab ehk vilgub. Pole varem sellist asja täheldand, telefoni restart ka seda vilkumist ära ei kaotanud, ei tea, kas on lolliks läinud või mis ta teeb?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siLc
HV Guru

sõnum 27.09.2012 20:18:08 vasta tsitaadiga

Punane vilkuv tuluke (ja mitte mingi andur) reeglina annab teada tühjenevast akust icon_wink.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 27.09.2012 20:20:06 vasta tsitaadiga

Ja laadides põleb punaselt ja läheb rohelisek kui aku täis. Lisaks vilgub roheline, kui on vastamata kõne, lugemata sms jne.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
ämber
HV kasutaja

sõnum 28.09.2012 01:02:17 vasta tsitaadiga

Haha, ärge mind nii lolliks ka pidage icon_biggrin.gif tegu siiski sensoriga (HTC sildist paremal). Googeldasin ka selle kohta ning sain vastuseks, et see on lähedus sensor, mis kõnede ajal, siis vastavalt midagi muudab... Igatahes avastain ka selle, et see vilgub (tegelikult lihtsalt tuimalt põleb), siis kui app nimega viber töötab.. peab force stop tegema ja probleem laheneb. Samas selline lahendus mind ei rahulda, sest kasutan viberit... Ei teagi, mis nüüd edasi peale hakata. Huvitav, kas telefoni või appi probleem.

//Lisaks tekkis just küsimus, et kas on võimalik kuidagi nii ka taustapilti panna, et ma ei peaks seda rumalalt lõikama nagu telefon käsib? Pilt ise sobiks väga hästi taustaks, aga näed, tahab et mingi ristküliku sellest välja lõikaksin...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
aethralis
HV vaatleja
aethralis

sõnum 29.09.2012 21:00:49 vasta tsitaadiga

ämber kirjutas:
//Lisaks tekkis just küsimus, et kas on võimalik kuidagi nii ka taustapilti panna, et ma ei peaks seda rumalalt lõikama nagu telefon käsib? Pilt ise sobiks väga hästi taustaks, aga näed, tahab et mingi ristküliku sellest välja lõikaksin...

Simple Image Wallpaper peaks vist selle asja ära ajama, ei ole ise proovinud, aga väidetakse.
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 29.09.2012 22:39:06 vasta tsitaadiga

aethralis kirjutas:
ämber kirjutas:

Simple Image Wallpaper peaks vist selle asja ära ajama, ei ole ise proovinud, aga väidetakse.

Üheks variandiks on netist otsida 960x1080 suuruses taustapilte. Neid pole vaja "lõikuda" ning näeb välja hea tabide vahel liigeldes. Taustapildi valimisel tuleks lõikumise roheline kast venitada kahe sõrmega üle terve pildi, siis jääb parim pildikvaliteet.
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 01.10.2012 20:22:28 vasta tsitaadiga

Teab keegi, kas Tele2st tulevad praegu endiselt S3 protsessoriga isendid? Kuiväga ma sellepärast muretsema peaks üldse? Kas teadlikult S3 on mõtet soetada?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 01.10.2012 21:10:10 vasta tsitaadiga

Mul on S3-ega ning mingeid probleeme küll pole olnud.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 01.10.2012 21:37:18 vasta tsitaadiga

markedmen kirjutas:

No kas probleeme nüüd peabki olema aga vähem akut ja jõudlust sama hinna eest on nukker. Vb ei oskakski kasutades millegi üle kurta aga kuidagi tuju rikkuvalt ülbe on see HTC suhtumine. Ida-Euroopasse ja Aasiasse kõlbab vanema põlvkonna juppe saata.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 01.10.2012 21:55:53 vasta tsitaadiga

kukemaim kirjutas:
markedmen kirjutas:

No kas probleeme nüüd peabki olema aga vähem akut ja jõudlust sama hinna eest on nukker. Vb ei oskakski kasutades millegi üle kurta aga kuidagi tuju rikkuvalt ülbe on see HTC suhtumine. Ida-Euroopasse ja Aasiasse kõlbab vanema põlvkonna juppe saata.

No see muidugi veits s*tt käitumine, et me S3-e saame, aga jõudlusest mul nüüd küll puudust ei ole ning aku kestvusest rohkem ma küll ei oleks oodanud. Kõik nutitelefonid söövad akut suht võrdväärselt ning suurem osa akust tõmbab ekraan mis pole protsessoriga seotud.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
aethralis
HV vaatleja
aethralis

sõnum 02.10.2012 11:12:14 vasta tsitaadiga

Mul on ka s3 chipiga ja tegelikult ei ole midagi eriti ette heita. Olen kuulnud jah, et s4 pidi säästlikum olema, aga kuna tegelikult ei ole võrrelda saanud ning minu telefoni kasutus nii väga tihe ka ei ole, laen ma seda ca üle päeva (ehk sceen on time umbes 2 h), aga noh idle olek kulutab ka. Kuulnud olen aga, et s4 peaks välja venitama isegi 4 h screen on time.
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 02.10.2012 11:18:44 vasta tsitaadiga

http://www.theverge.com/2012/10/2/3424610/htc-one-x-plus-android-jelly-bean-release-date-specs-features
UHO
Kreisi kasutaja
UHO

sõnum 03.10.2012 00:22:24 vasta tsitaadiga

John Smith kirjutas:
Z520e ja täna tuli ming SMS-i uuendus ka veel

tsitaat:

Sain ka oma föönile uuenduse kätte aga probleem ikka sama mobiilset andmeside kasutades. kellelgi äkki ideid, kuidas leida lahendust?
Tänud!

HTC suppordi vastus oli, et saatke remonti - lähim on lätis või kuna UK telefon siis võte ka sinna saata icon_biggrin.gif

Äkki saabub abi valgel laeval sealt: http://www.gsmarena.com/htc_one_x_and_one_s_to_get_jelly_bean_this_month-news-4889.php ?

John Smith
HV veteran

sõnum 03.10.2012 14:45:18 vasta tsitaadiga

UHO kirjutas:
John Smith kirjutas:

tsitaat:

Sain ka oma föönile uuenduse kätte aga probleem ikka sama mobiilset andmeside kasutades. kellelgi äkki ideid, kuidas leida lahendust?
Tänud!

HTC suppordi vastus oli, et saatke remonti - lähim on lätis või kuna UK telefon siis võte ka sinna saata icon_biggrin.gif

Äkki saabub abi valgel laeval sealt: http://www.gsmarena.com/htc_one_x_and_one_s_to_get_jelly_bean_this_month-news-4889.php ?

See on julge avaldus HTC poolt. Alles tuli OTA 4.0.4 mida tuli kuu aega peale väljakuulutamist oodata, nüüd lubavad mõne nädala jooksul juba 4.1-te - eks elame näeme, mul on igatahes tagastuspaberid välja prinditud ja kui midagi lähiajal ei muutu läheb poodi tagasi icon_biggrin.gif

haldz
HV veteran
haldz

sõnum 04.10.2012 11:51:50 vasta tsitaadiga

John Smith kirjutas:
UHO kirjutas:
John Smith kirjutas:

tsitaat:

Tänud!

See on julge avaldus HTC poolt. Alles tuli OTA 4.0.4 mida tuli kuu aega peale väljakuulutamist oodata, nüüd lubavad mõne nädala jooksul juba 4.1-te - eks elame näeme, mul on igatahes tagastuspaberid välja prinditud ja kui midagi lähiajal ei muutu läheb poodi tagasi icon_biggrin.gif

Mis probleem sul selle andmesidega on? Endal oli selline jama et ei connectind korralikult alati ära aitas Authication type muutmine mõlemaks.
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 04.10.2012 12:42:08 vasta tsitaadiga

HOME nupu jant ja tööl on levi kehv, mobiilset netti ei saa sisse lülitada, ükspäev tegi 100 screenshotti enne kui pildi eest sain icon_biggrin.gif
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 06.10.2012 12:49:56 vasta tsitaadiga

Kas ja Millal on võimalik saada Elisast sellist aparaati nagu HTC One X+?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Anti

sõnum 06.10.2012 14:40:10 vasta tsitaadiga

Elisast küsisid?
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 06.10.2012 14:47:02 vasta tsitaadiga

mario20031 kirjutas:
Kas ja Millal on võimalik saada Elisast sellist aparaati nagu HTC One X+?

Anti kirjutas:
Elisast küsisid?

Klassika icon_lol.gif
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 11.10.2012 00:50:44 vasta tsitaadiga

tean et HV foorumis on mingeid elisa tegelasi ka. Ühesõnaga loodangi siit mõne elisaga seotud tegelase käest vastust saada.

Edit: elisa klienditeeninduse tegelastel puudus info x+'i kohta ning ei osatud öelda kas tulevikus võib seda saada või ei.

Edit2: On kellelgi mingit infot selle mudeli Eesti jõudmise kohta? Mul praegune telefon paneb nii kelbast,et ei kannata väga oodata.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Anti

sõnum 11.10.2012 01:04:50 vasta tsitaadiga

Miks ta eestisse peab jõudma? Maailm on suur ja lai.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 11.10.2012 10:26:20 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
Miks ta eestisse peab jõudma? Maailm on suur ja lai.

Ju siis keegi tahab sellele head kodu pakkuda...
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
alar68
HV vaatleja

sõnum 12.10.2012 07:31:32 vasta tsitaadiga

Sai ka oma vana DS OS vastu vahetatud. Muljetest - üldiselt ikkagi tubli samm edasi. Visuaalselt ei ole ta liiga suur ja samas on piisavalt õhuke. Telefoni kiiruse ja sujuvuse kohta oli VAU-efekt igati olemas. Kahjuks oli olemas ainult s3 chipsiga pill aga hetkel ei oska nagu millegi üle kurta. Desire S'i vahetasin launcheri ära GO Launceher Ex'i vastu, visuaalselt see ikka Sensest rohkem minu maitse järgi. OS'l otsustasin jääda stocki juurde, kuigi see välimus eriti ei imponeerinud. Õnneks keegi soovitas Virtuousi vendade Holo Light teemat ja saigi see ostetud - pilt ikka hulka kenam. GO appidest tunnen puudust GO Calandarist ja GO Powermanagerist, ei ole veel nendele samaväärset leidnud. Esialgu oli harjumatu OS'l menüü nupu puudumine aga eks sellega harjub ruttu. Väga mugav on eelmiste rakenduste näitamise süsteem. Ei ole veel leidnud (ja ei tea kas leiangi) kohta, kus saaks ikoonide suurust muuta, natukene liiga väikesed need minuarust.Wifi ja mobiilse netiga mingit muret ei olnud, kõik toimus sujuvalt, GPS haakus DS'ga võrreldes kordi kiiremini. Beatsaudio suht mõttetu, PowerAmp läks uuesti peale. Kaamera väike pettumus HTC reklaamile viidates aga parem ikka kui DS'il. Aku suhtes ei oska veel midagi tarka öelda, hetkel peab päeva suht tiheda kasutuse juures kenasti vastu. Loodetavasti nädalakesega muutub aku veel paremaks, siis juba täitsa hea. Tõsiselt vildakas on aga väline kõlar. Selline tore asi nagu car mode, kaotab osa oma võlust just selle tõttu, et kõne jubedalt plärisev. Väline kõlar DS'il oli ikka tuntavalt parem. Üldiselt hetkel ostu ei kahetse. Vaatasin ka teiste tootjate samas klassis olevate telefonide poole aga otsustavaks said just positiivsed kogemused Desire S'iga, eelkõige just korpuse kvaliteet (DS sai ostetud sõbraga samal ajal, temal Sony Xperia Arc. Minu DS kriimuvaba ja praktiliselt kulumisjälgedeta, tema Arc aga vajaks juba lausa ülevärvimist ja ekraanivahetust).
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 13.10.2012 14:49:35 vasta tsitaadiga

alar68, menüü nupu remappimine tuli 4.0.4 peal (valida, et kui vajutad korra, siis on menüü või vajutad korra, on menüü ja pikk hoidmine on recent apps).
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 15.10.2012 09:09:53 vasta tsitaadiga

Kuidas on võimalik, et V'l läks kell 15 minutit tagasi? Hommikul ärkasin, kõik korras, õigel ajal, kuid nüüd vaatan, et kell on 15minutit tagasi kerinud. Automaatne kellaaeg on sees võrgu kaudu. Kellelgi on veel nii olnud? Pean käsitsi õigeks muutma?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC One seeria mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 70, 71, 72  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.