Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
24.09.2012 13:18:04
|
|
|
Võti jääb sinu arvutisse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
24.09.2012 13:25:05
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Võti jääb sinu arvutisse. |
Varem pidid selle ikka esmalt saama ja jõus oli ta aasta, selle täissaamisel tuli meeldetuletus, et rega jälle aastaks. Pole viitsinud enam taga jännata, seega võiksid paremini huvilistele praegust korda valgustada. Võimekuselt Avasti vabavara ja MSE on üsna samalaadsed. Ainult MSE tundub vähem koormavat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
24.09.2012 19:14:35
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Internet Exploreris Tools > Internet Options > Connections > LAN Settings > korja kõik linnukesed eest ära. |
Tänan,nii lihtne see asi oligi! Kuna internet explorerit ei kasuta siis ei tulnud selle pealegi,loomulikult update tuleb ainult internet exploreri kaudu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.09.2012 19:20:21
|
|
|
Firefoxi kaudu saad samuti seda teha. Tools > Options > Advanced > Network > Settings.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rallyfan
HV vaatleja
|
26.09.2012 21:28:54
Windows 7 jookseb kokku |
|
|
Probleem selles, et sai hiljuti soetatud uus sülearvuti, OP süsteemiks Windows 7 Ultimate. Nüüd aga on nii, et suvalistel aegadel ja korrapäratult jookseb windows kokku, nii et midagi teha ei saa. Mis võiks taoliste probleemide põhjuseks olla? Kui küsite, oskan ehk ka mingit täpsemat infot teile anda. Event vieweris on olnud bluetooth errorit ja mingit errorit veel seoses teise sülearvuti nimega, mis samas võrgus. Samas aga ei eelne alati antud errorid enne crashimist.
Asi on üsna tüütuks muutunud ja sooviks probleemi lahendada, ehk oskate aidata!
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
26.09.2012 21:46:43
|
|
|
Sülearvuti marki ja mudelit mainida ei teeks paha..
Kui on ikka uus masin ja tõrgub, siis kõige kindlam oleks muidugi garantiisse pöörduda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rallyfan
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
27.09.2012 14:03:47
|
|
|
Ega sul juhuslikult atherose wifi kaart ei ole?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rallyfan
HV vaatleja
|
27.09.2012 21:23:10
|
|
|
On küll kusjuures. Device manager nii näitab. Mis sellega viga võib olla?
Samuti oli täna arvuti BSOD kui koju jõudsin. Pilt oli järgmine:
|
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
27.09.2012 21:29:37
|
|
|
Otsi netist endale kõige uuem wifi driver ise ja uuenda see ära. Mul oli ka selline wini kinni kiilumine mille põhjustas atherose wifi driver
|
|
tagasi üles |
|
 |
rallyfan
HV vaatleja
|
27.09.2012 22:09:23
|
|
|
Selge, uuendan wifi draiveri ära ja vaatame, mis saab. Tänud senise abi eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
27.09.2012 23:43:55
|
|
|
Et siis tehasest tulevad masinad vigase draiveriga Kvaliteedikontroll, Ahoi!?
Või kui see oli DOS'iga masin, siis mis teid pidi see draiver installiti? Windows Update?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rallyfan
HV vaatleja
|
28.09.2012 14:18:15
|
|
|
Algselt said kõik draiverid peale lastud kaasasoleva CD plaadi pealt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
29.09.2012 19:11:31
|
|
|
Milles võib asi olla, et "Windows Problem Reporting" (WerFault.exe *32) tööle läheb? Märkasin Task Manageris seda protsessi, peatades selle, läheb mõne aja pärast uuesti tööle. Point selles, et mul protsess peatatud ("disabled" service.msc-s) ning loomulkult "Windows Problem Reporting" sätetes sama tehtud ("Never check for solutions"), et asi kunagi tööle ei läheks. Hetkel tiksub kaks seda faili task manageris...
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.09.2012 23:50:26
|
|
|
miks see sind häirib?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
01.10.2012 01:57:20
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
miks see sind häirib? |
Sellepärast, et see on mul igalt poolt "kinni keeratud" (lisaks eelnevale kahele kohale ka veel Local Group Policy Editor-st) ja põhimõtteliselt ei tohiks mingilgi moel käivituda. Praegu tiksub 4 neid task manageris. Ja mul pole aimugi, miks ja milliseid probleeme nad tahavad raporteerida. Probleeme pole...
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
01.10.2012 08:58:08
|
|
|
ewur kirjutas: |
Milles võib asi olla, et "Windows Problem Reporting" (WerFault.exe *32) tööle läheb? Märkasin Task Manageris seda protsessi, peatades selle, läheb mõne aja pärast uuesti tööle. Point selles, et mul protsess peatatud ("disabled" service.msc-s) ning loomulkult "Windows Problem Reporting" sätetes sama tehtud ("Never check for solutions"), et asi kunagi tööle ei läheks. Hetkel tiksub kaks seda faili task manageris... |
Võib-olla oleks abiks event vieweris Application ja System logisid natuke uurida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
01.10.2012 19:38:39
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Milles võib asi olla, et "Windows Problem Reporting" (WerFault.exe *32) tööle läheb? Märkasin Task Manageris seda protsessi, peatades selle, läheb mõne aja pärast uuesti tööle. Point selles, et mul protsess peatatud ("disabled" service.msc-s) ning loomulkult "Windows Problem Reporting" sätetes sama tehtud ("Never check for solutions"), et asi kunagi tööle ei läheks. Hetkel tiksub kaks seda faili task manageris... |
Võib-olla oleks abiks event vieweris Application ja System logisid natuke uurida. |
Ka seda olen teinud, samad süütud "veateated", mis tavalised/igapäevased (uuritud, tegemist pigem tavateadete, infoga) ning mis kunagi varem pole werhault.exe käima "tõmmanud". Ja ei saagi "tõmmata", kuna:
Tänud, aga see ongi see, mida ma juba teinud olen! Ja piltlikult öeldes kolmekordselt! Ehk siis veelkord - werhault.exe ei tohiks mingil moel käima minna, kuna ma olen ta igatepidi kinni keeranud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.10.2012 20:06:33
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Võib-olla oleks abiks event vieweris Application ja System logisid natuke uurida. |
Ka seda olen teinud, samad süütud "veateated", mis tavalised/igapäevased (uuritud, tegemist pigem tavateadete, infoga) ning mis kunagi varem pole werhault.exe käima "tõmmanud". Ja ei saagi "tõmmata", kuna:
Tänud, aga see ongi see, mida ma juba teinud olen! Ja piltlikult öeldes kolmekordselt! Ehk siis veelkord - werhault.exe ei tohiks mingil moel käima minna, kuna ma olen ta igatepidi kinni keeranud! |
Muide, netis kirjutatakse, et seda ei lubagi Windows lõplikult "kinni keerata" ja n-ö "kriisiolukorras" pannakse see "jõuga" tööle.
Tsitaat:
Werfault.exe will now only run on your computer in the event of a catastrophic application problem.
How to Stop Werfault.exe
http://www.ehow.com/how_5085062_stop-werfaultexe.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
01.10.2012 22:36:27
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Muide, netis kirjutatakse, et seda ei lubagi Windows lõplikult "kinni keerata" ja n-ö "kriisiolukorras" pannakse see "jõuga" tööle.
Tsitaat:
Werfault.exe will now only run on your computer in the event of a catastrophic application problem. |
See on selge, aga point ongi selles, et midagi "kriisiolukorda" meenutavat ei ole (mul on aastaid kombeks nädalas umbes korra vaadata task manageri, et kas seal pole uusi/kahtlasi protsesse juurde tekkinud, millest ma teadlik pole). Kõik töötab nagu varemgi, ei mingeid probleeme, vähemalt siiamaani/praegu (task manageris "tiksub" samal ajal viis werhault.exe-t reas...).
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
01.10.2012 22:45:05
|
|
|
ewur, aga kustuta ära või nimeta see werfault.exe ümber. Siis peaks olema kindel, et see ei käivitu. Võib-olla annab Event Viewer siis isegi mingi vihje, mis võis seda käivitada.
Mina teen alati nii, kui ei soovi programmi käivitada ja kuskilt mujalt ei oska seda kinni keerata. Enamasti programmidel on omad alamprogrammid, mis teatud tegevuste juures käivituvad. Peaks toimima ka Windowsi funktsioonide puhul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
02.10.2012 00:50:51
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
ewur, aga kustuta ära või nimeta see werfault.exe ümber. Siis peaks olema kindel, et see ei käivitu. Võib-olla annab Event Viewer siis isegi mingi vihje, mis võis seda käivitada.
Mina teen alati nii, kui ei soovi programmi käivitada ja kuskilt mujalt ei oska seda kinni keerata. Enamasti programmidel on omad alamprogrammid, mis teatud tegevuste juures käivituvad. Peaks toimima ka Windowsi funktsioonide puhul. |
Eks homme vaatab, aga hetkel "tiksub" 11 werfault.exe-t task manageris... . Ja ei midagi "kriitilist" läpaka töös...
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
02.10.2012 00:51:16
|
|
|
ewur, uuh, äkki on see hoopis nakatunud? Viirus on su arvuti võibolla üle võtnud ja midagi kriitilist tõesti ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
02.10.2012 08:29:08
|
|
|
Process Explorer näitab protsesside handlereid.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
|