Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 317, 318, 319 ... 372, 373, 374  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 23.09.2012 12:43:39 vasta tsitaadiga

Keegi teab, mis teha tuleb, et teler üle DLNA minu win7ga arvutisse ühendatud välist kõvaketast näeks? Sharingust on pandud "Share this folder" ja õigused peaks ka kõigil "full control" olema, ent ikka näitab faile ainult sisemiselt kettalt
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.09.2012 13:42:06 Re: Proxy vasta tsitaadiga

sama123 kirjutas:
:evil:Win 7 ei lase täiendusi allalaadida,annab errorit 80072EFE.Nagu oleks probleem tulemüüri sätets.Symantec aga oli sellised seaded pannud,et control paneli kaudu tulemüüri sätteid muuta ei saanudki,sai siis Avast free installitud.Ei aita ka tulemüüri väljalülimine,probleem on proxy serveris.Isegi Avast-is ei saa automaatselt registreerida,tuli manuaalselt teha ja eesti keele allalaadimine ei õnnestu.Samas aga Avast-i update toimib.System restores nii vana tastepunkti kui vaja pole,imagest aga taastada ei viitsi,olgugi,et olemas.Troubleshooting ei suutnud loomulikult probleemi tuvastada...........
Kas on mingi lahendus proxy-le.Probleem tekkis peale proxy switcher-i installi (praegu mahainstallitud),enne uninstalli jäi seadeks "direckt" ja ei oleks tohtinud probleemi olla.

ot:
milleks kasutada igasugust piixu, kui olemas täiesti thumbs_up.gif microsofti enda viirusetõrje - SE. Sellele lisaks mingi vabavaraline tulemüür, näiteks Comodo ja elu on lill...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 23.09.2012 13:56:09 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:
Keegi teab, mis teha tuleb, et teler üle DLNA minu win7ga arvutisse ühendatud välist kõvaketast näeks?

Arvutisse peab olema installitud DLNA server ja selle kaudu peab olema soovitud meedia välja jagatud.
DLNA servereid on palju, vali miline sobib.
Windowsi File Sharing puudutab ainult SMB'd ja ei ole kuidagi seotud DLNA'ga.
Kui su teler praegu näitab üle DLNA sisemisel kettal asuvaid faile, siis on sul Windows Media Playeris DLNA sharing sisse lülitatud.
Sinna saad WMP seadetest ka välise ketta lisada, kuid WMP DLNA tugi on väga piiratud, mõistlik on ikka installida korralik DLNA server
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 23.09.2012 14:27:40 vasta tsitaadiga

sama123, katsu ilma proxyta hakkama saada.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 23.09.2012 16:34:52 vasta tsitaadiga

Avast on täitsa normaalne viirusetõrje. Ei saa aru, miks seda MSE-d nii väga kiidetakse. icon_rolleyes.gif

Internetiseaded on vaikimisi kõikidel programmidel samad. Control panelist saad proxy maha võtta (Internet options). Tulemüür ei puutu asjasse.

Või vaata oma internetiühenduse seaded üle. Võibolla on programm sul seal ise midagi muutnud.
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 23.09.2012 19:10:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ei saa aru, miks seda MSE-d nii väga kiidetakse. icon_rolleyes.gif

seda peab kiitma, sest see kaitseb kõige paremini pisipehme ja teiste suurkorporatsioonide raha.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 23.09.2012 19:17:43 vasta tsitaadiga

Mind huvitab siiski tõhus kaitse. Mina olen jäänud Avastile ustavaks, kuna see ei anna praktiliselt kunagi valehäireid. Ma ei salli programme, mille jaoks kõik tundmatu tähendab viirust. Comodo on selles esirinnas. Ning vaikimisi kustutab Avast kohe nakatunud faili ära ning kogemata seda faili käivitada ei saa.

Edit: Kindlasti võib aja jooksul olla midagi muutunud, aga kuna igaüks kiidab siin oma v* või m*, siis teen seda ka mina. icon_biggrin.gif
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 23.09.2012 20:10:49 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
sama123, katsu ilma proxyta hakkama saada.

Kuidas seda seda seada?Interneti suvandites on seda valikut ei leia,samas aga interneti ühendus toimib :webbrauser ja outlok on OK:
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 24.09.2012 09:27:40 vasta tsitaadiga

tere, tekkis probleem. Nimelt kuna plaanis kohe kohe uus prose osta siis mõtlesin, et uuendan biose ära. Tegemist msi mobo ga ja lehitsesin nende lehte. Sealt tirisin live update 5-e. uuendasin biose ja etherneti driveri ning mõned asjad veel ära. Nüüd tekkis probleem. Täpsemalt cpu läheb idles lampi 100 protsendi peale on seal oma 1-2 minutit ja siis läheb normaalseks jälle. Nii iga 5mindi järgi. Süsteem totaalselt kiilub kinni. Kui task manageri suudan sellel ajal avada, siis nagu otsest suurt hõivatust mingi protsess ei näita. Probleem tekib siis nii m2ngides kui lihtsalt veebi sirvides. enne seda, olid pidevalt bluescreenid, eriti siis kui mängisin, või vahest isegi muusika kuulamisel, lihtsalt hakkas plärisema. memtest86 oli OK, kas see võib viidata graafika mooduli lõpule?
win7_32
msi g41m p26
iidne radeon x1600 pro series
pentium 4

viimati muutis pwn13 27.09.2012 19:20:44, muudetud 1 kord
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.09.2012 09:46:09 vasta tsitaadiga

pwn13, tee uuesti BIOS reset. Ning eemalda protsessori draiver, restart ja installi draiver uuesti.

BIOSi resettimise ajaks ühenda toitekaabel muidugi lahti.

Kuidagi tuttav olukord, mul oli ka kunagi, kus protsessor käitus veidralt. Minumeelest aitas draiveri installimine. Pead küll ei anna.
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 24.09.2012 10:13:31 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
pwn13, tee uuesti BIOS reset. Ning eemalda protsessori draiver, restart ja installi draiver uuesti.

BIOSi resettimise ajaks ühenda toitekaabel muidugi lahti.

Kuidagi tuttav olukord, mul oli ka kunagi, kus protsessor käitus veidralt. Minumeelest aitas draiveri installimine. Pead küll ei anna.

biose resettimiseks juhe välja ja pataka eemaldamine aitab?
Loll küsimus, aga protsessori driver, milline see on?

Unustasin mainida, et emaplaadi driverid l2ksid ka peale ja mälu on 2gb, mille kasutus sel hetkel ei t6use.
Panin 2g m2lu juurde ja keerasin kella 400mhz peale, hetkel toimetab ilusti.

EDIT: Veits liialdasin selle probleemi lahendamisega, ikka kallal. Lasin nõks vanema bios-e ja emaplaadi driveri peale, ning reinstallisin prose driverid..

viimati muutis pwn13 27.09.2012 17:51:25, muudetud 3 korda
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.09.2012 10:18:08 vasta tsitaadiga

pwn13, võid pataka ka eemaldada, aga enamasti on pataka lähedal 3 klemmi ja 1 jumper. Pead tõstma selle mõneks sekundiks teise asendisse. Emaplaadi manuaalist otsi märksõna "clear CMOS" või CMOS. Aga pataka võid ka korraks eemaldada, ära unusta toidet järelt võtmast.

Protsessori draiver on device manageris. Sealt leiad Protsessors. Enne lae netist chipset draiver alla. Pärast restarti installid selle.

Proovi kõigepealt BIOSi resetti. Kui ei aita, siis tee teine.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 24.09.2012 10:44:57 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Avast on täitsa normaalne viirusetõrje. Ei saa aru, miks seda MSE-d nii väga kiidetakse. icon_rolleyes.gif

Internetiseaded on vaikimisi kõikidel programmidel samad. Control panelist saad proxy maha võtta (Internet options). Tulemüür ei puutu asjasse.

Või vaata oma internetiühenduse seaded üle. Võibolla on programm sul seal ise midagi muutnud.

Tasuta, lihtne, ei tarbi palju ressurssi, uuendab koos windows updatega. Avasti tasuta versioonil tundub olema üks eesmärk - müüa tasulist.
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 24.09.2012 11:34:26 vasta tsitaadiga

MSE puhul on üks rumal viga, mis mind jubedalt häirib. Kui ta leiab miskit ja ta arvab, et tegu on viirusega, siis ta ise oma aruga kiirelt blokib selle ära ja ei anna valikuvõimalust, kas asi lubada või mitte. Pärast pean ise minema kuskilt kirstust seda taastama. Ma olen päris mitut programmi käinud prükkarist taastamas, mille ma olen juhuslikult avastanud, et ta on sinna pistetud. Nüüd ma juba osade puhul tean, et enne nende uuendamist ma pean MSE välja lülitama installi ajaks.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mnator
HV Guru

sõnum 24.09.2012 11:45:54 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:
MSE puhul on üks rumal viga, mis mind jubedalt häirib. Kui ta leiab miskit ja ta arvab, et tegu on viirusega, siis ta ise oma aruga kiirelt blokib selle ära ja ei anna valikuvõimalust, kas asi lubada või mitte. Pärast pean ise minema kuskilt kirstust seda taastama. Ma olen päris mitut programmi käinud prükkarist taastamas, mille ma olen juhuslikult avastanud, et ta on sinna pistetud. Nüüd ma juba osade puhul tean, et enne nende uuendamist ma pean MSE välja lülitama installi ajaks.
See oli mingist ta oma häälestusparameetrist kinni - vaikimisi reakstsioon on sul lihtsalt vale määratud.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.09.2012 12:02:49 vasta tsitaadiga

sukelduja, regamine on tasuta, piisab suvaliste andmete sisestamisest. Rohkem ei tule midagi.

Dijital, Avasti puhul on ka see vaikimisi käitumine, aga seda annab muuta.

Ega ma miskit kiitma siin ei hakka, kripeldas lihtsalt küsimus ...
tagasi üles
ollev
HV kasutaja

sõnum 24.09.2012 12:04:48 vasta tsitaadiga

Sama123 võibolla on sellest abi-http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Windows-Update-error-80072efe-or-80072f76
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 24.09.2012 12:22:10 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, regamine oli nagu iga aasta ja loomulikult on see meeldetuletuseks, et nad pakuvad tasulist versiooni kah. Muidu keegi naljalt ei teakski neist miskit.
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 24.09.2012 12:30:07 vasta tsitaadiga

ollev kirjutas:
Sama123 võibolla on sellest abi-http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Windows-Update-error-80072efe-or-80072f76

See on abimees,viga ei kõrvalda.Millise seade alt saab proxy ära keelata?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 24.09.2012 12:34:21 vasta tsitaadiga

Internet Exploreris Tools > Internet Options > Connections > LAN Settings > korja kõik linnukesed eest ära.
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 24.09.2012 12:40:48 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
Dijital kirjutas:
See oli mingist ta oma häälestusparameetrist kinni - vaikimisi reakstsioon on sul lihtsalt vale määratud.

Ma nagu eriti ei leidnukdi seal üldse midagi seadistada. Eks täna õhtul süvenen korra uuesti. Sest esimene asi mul igasuguste selliste asjade puhul ongi ära muuta automaatseaded küsimiste peale.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 24.09.2012 12:42:42 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:
Mnator kirjutas:
Dijital kirjutas:

Ma nagu eriti ei leidnukdi seal üldse midagi seadistada. Eks täna õhtul süvenen korra uuesti. Sest esimene asi mul igasuguste selliste asjade puhul ongi ära muuta automaatseaded küsimiste peale.

Settings > Default Actions
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 24.09.2012 12:48:10 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
sukelduja, regamine on tasuta, piisab suvaliste andmete sisestamisest. Rohkem ei tule midagi.

Minu jaoks näiteks on registreerimise vajadus piisav, et teist toodet eelistada, eriti kui muid eeliseid pole. Liiga palju on neid registreerimiskohti, mis töötavat emaili vajavad. Kui ma panen vanatädile maalt selle peale, siis pean ma aasta pärast sinna uuesti minema või mingi kaughalduse hetkeks püsti panema. Ei tänan!
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.09.2012 12:59:08 vasta tsitaadiga

ot:
Ei vaja isegi kehtivat meiliaadressi ...
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 24.09.2012 13:15:03 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
ot:
Ei vaja isegi kehtivat meiliaadressi ...
Kui enam meili peale aastast võtit ei tule, siis pole ehk seda regamisiti mõtet teha.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.09.2012 13:18:04 vasta tsitaadiga

Võti jääb sinu arvutisse.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 24.09.2012 13:25:05 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Võti jääb sinu arvutisse.
Varem pidid selle ikka esmalt saama ja jõus oli ta aasta, selle täissaamisel tuli meeldetuletus, et rega jälle aastaks. Pole viitsinud enam taga jännata, seega võiksid paremini huvilistele praegust korda valgustada. Võimekuselt Avasti vabavara ja MSE on üsna samalaadsed. Ainult MSE tundub vähem koormavat.
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 24.09.2012 19:14:35 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Internet Exploreris Tools > Internet Options > Connections > LAN Settings > korja kõik linnukesed eest ära.

Tänan,nii lihtne see asi oligi! Kuna internet explorerit ei kasuta siis ei tulnud selle pealegi,loomulikult update tuleb ainult internet exploreri kaudu.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 24.09.2012 19:20:21 vasta tsitaadiga

Firefoxi kaudu saad samuti seda teha. Tools > Options > Advanced > Network > Settings.
tagasi üles
rallyfan
HV vaatleja

sõnum 26.09.2012 21:28:54 Windows 7 jookseb kokku vasta tsitaadiga

Probleem selles, et sai hiljuti soetatud uus sülearvuti, OP süsteemiks Windows 7 Ultimate. Nüüd aga on nii, et suvalistel aegadel ja korrapäratult jookseb windows kokku, nii et midagi teha ei saa. Mis võiks taoliste probleemide põhjuseks olla? Kui küsite, oskan ehk ka mingit täpsemat infot teile anda. Event vieweris on olnud bluetooth errorit ja mingit errorit veel seoses teise sülearvuti nimega, mis samas võrgus. Samas aga ei eelne alati antud errorid enne crashimist.

Asi on üsna tüütuks muutunud ja sooviks probleemi lahendada, ehk oskate aidata!
tagasi üles
pinTero
HV veteran
pinTero

sõnum 26.09.2012 21:46:43 vasta tsitaadiga

Sülearvuti marki ja mudelit mainida ei teeks paha..
Kui on ikka uus masin ja tõrgub, siis kõige kindlam oleks muidugi garantiisse pöörduda.
tagasi üles
rallyfan
HV vaatleja

sõnum 26.09.2012 22:29:04 vasta tsitaadiga

http://www.1a.ee/arvutitehnika/sulearvutid/asus_n53sm_i7/12756376/

Sellise arvutiga siis tegu.
tagasi üles
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 27.09.2012 14:03:47 vasta tsitaadiga

Ega sul juhuslikult atherose wifi kaart ei ole?
tagasi üles
rallyfan
HV vaatleja

sõnum 27.09.2012 21:23:10 vasta tsitaadiga

On küll kusjuures. Device manager nii näitab. Mis sellega viga võib olla?

Samuti oli täna arvuti BSOD kui koju jõudsin. Pilt oli järgmine:
tagasi üles
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 27.09.2012 21:29:37 vasta tsitaadiga

Otsi netist endale kõige uuem wifi driver ise ja uuenda see ära. Mul oli ka selline wini kinni kiilumine mille põhjustas atherose wifi driver
tagasi üles
rallyfan
HV vaatleja

sõnum 27.09.2012 22:09:23 vasta tsitaadiga

Selge, uuendan wifi draiveri ära ja vaatame, mis saab. Tänud senise abi eest.
tagasi üles
pinTero
HV veteran
pinTero

sõnum 27.09.2012 23:43:55 vasta tsitaadiga

Et siis tehasest tulevad masinad vigase draiveriga icon_neutral.gif Kvaliteedikontroll, Ahoi!? icon_eek.gif

Või kui see oli DOS'iga masin, siis mis teid pidi see draiver installiti? Windows Update?
tagasi üles
rallyfan
HV vaatleja

sõnum 28.09.2012 14:18:15 vasta tsitaadiga

Algselt said kõik draiverid peale lastud kaasasoleva CD plaadi pealt.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 29.09.2012 19:11:31 vasta tsitaadiga

Milles võib asi olla, et "Windows Problem Reporting" (WerFault.exe *32) tööle läheb? Märkasin Task Manageris seda protsessi, peatades selle, läheb mõne aja pärast uuesti tööle. Point selles, et mul protsess peatatud ("disabled" service.msc-s) ning loomulkult "Windows Problem Reporting" sätetes sama tehtud ("Never check for solutions"), et asi kunagi tööle ei läheks. Hetkel tiksub kaks seda faili task manageris...
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 29.09.2012 23:50:26 vasta tsitaadiga

miks see sind häirib?
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 01.10.2012 01:57:20 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
miks see sind häirib?

Sellepärast, et see on mul igalt poolt "kinni keeratud" (lisaks eelnevale kahele kohale ka veel Local Group Policy Editor-st) ja põhimõtteliselt ei tohiks mingilgi moel käivituda. Praegu tiksub 4 neid task manageris. Ja mul pole aimugi, miks ja milliseid probleeme nad tahavad raporteerida. Probleeme pole...
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 01.10.2012 08:22:30 vasta tsitaadiga

http://www.ehow.com/how_5085062_stop-werfaultexe.html
Aga ma täpselt ei tea, mida tähendab lause:
tsitaat:
Click "OK." Werfault.exe will now only run on your computer in the event of a catastrophic application problem
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 01.10.2012 08:58:08 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Milles võib asi olla, et "Windows Problem Reporting" (WerFault.exe *32) tööle läheb? Märkasin Task Manageris seda protsessi, peatades selle, läheb mõne aja pärast uuesti tööle. Point selles, et mul protsess peatatud ("disabled" service.msc-s) ning loomulkult "Windows Problem Reporting" sätetes sama tehtud ("Never check for solutions"), et asi kunagi tööle ei läheks. Hetkel tiksub kaks seda faili task manageris...

Võib-olla oleks abiks event vieweris Application ja System logisid natuke uurida.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 01.10.2012 19:38:39 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
ewur kirjutas:

Võib-olla oleks abiks event vieweris Application ja System logisid natuke uurida.

Ka seda olen teinud, samad süütud "veateated", mis tavalised/igapäevased (uuritud, tegemist pigem tavateadete, infoga) ning mis kunagi varem pole werhault.exe käima "tõmmanud". Ja ei saagi "tõmmata", kuna:
LiivaneLord kirjutas:
tsitaat:
Click "OK." Werfault.exe will now only run on your computer in the event of a catastrophic application problem

Tänud, aga see ongi see, mida ma juba teinud olen! Ja piltlikult öeldes kolmekordselt! Ehk siis veelkord - werhault.exe ei tohiks mingil moel käima minna, kuna ma olen ta igatepidi kinni keeranud!
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 01.10.2012 20:06:33 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
sukelduja kirjutas:
ewur kirjutas:

Ka seda olen teinud, samad süütud "veateated", mis tavalised/igapäevased (uuritud, tegemist pigem tavateadete, infoga) ning mis kunagi varem pole werhault.exe käima "tõmmanud". Ja ei saagi "tõmmata", kuna:
LiivaneLord kirjutas:
tsitaat:

Tänud, aga see ongi see, mida ma juba teinud olen! Ja piltlikult öeldes kolmekordselt! Ehk siis veelkord - werhault.exe ei tohiks mingil moel käima minna, kuna ma olen ta igatepidi kinni keeranud!

Muide, netis kirjutatakse, et seda ei lubagi Windows lõplikult "kinni keerata" ja n-ö "kriisiolukorras" pannakse see "jõuga" tööle.
Tsitaat:
Werfault.exe will now only run on your computer in the event of a catastrophic application problem.

How to Stop Werfault.exe
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 01.10.2012 22:36:27 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Muide, netis kirjutatakse, et seda ei lubagi Windows lõplikult "kinni keerata" ja n-ö "kriisiolukorras" pannakse see "jõuga" tööle.
Tsitaat:
Werfault.exe will now only run on your computer in the event of a catastrophic application problem.

See on selge, aga point ongi selles, et midagi "kriisiolukorda" meenutavat ei ole icon_smile.gif (mul on aastaid kombeks nädalas umbes korra vaadata task manageri, et kas seal pole uusi/kahtlasi protsesse juurde tekkinud, millest ma teadlik pole). Kõik töötab nagu varemgi, ei mingeid probleeme, vähemalt siiamaani/praegu (task manageris "tiksub" samal ajal viis werhault.exe-t reas...).
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 01.10.2012 22:45:05 vasta tsitaadiga

ewur, aga kustuta ära või nimeta see werfault.exe ümber. Siis peaks olema kindel, et see ei käivitu. Võib-olla annab Event Viewer siis isegi mingi vihje, mis võis seda käivitada.

Mina teen alati nii, kui ei soovi programmi käivitada ja kuskilt mujalt ei oska seda kinni keerata. Enamasti programmidel on omad alamprogrammid, mis teatud tegevuste juures käivituvad. Peaks toimima ka Windowsi funktsioonide puhul.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 02.10.2012 00:50:51 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
ewur, aga kustuta ära või nimeta see werfault.exe ümber. Siis peaks olema kindel, et see ei käivitu. Võib-olla annab Event Viewer siis isegi mingi vihje, mis võis seda käivitada.

Mina teen alati nii, kui ei soovi programmi käivitada ja kuskilt mujalt ei oska seda kinni keerata. Enamasti programmidel on omad alamprogrammid, mis teatud tegevuste juures käivituvad. Peaks toimima ka Windowsi funktsioonide puhul.

Eks homme vaatab, aga hetkel "tiksub" 11 werfault.exe-t task manageris... icon_lol.gif . Ja ei midagi "kriitilist" läpaka töös...
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 02.10.2012 00:51:16 vasta tsitaadiga

ewur, uuh, äkki on see hoopis nakatunud? Viirus on su arvuti võibolla üle võtnud ja midagi kriitilist tõesti ei ole. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 02.10.2012 08:29:08 vasta tsitaadiga

Process Explorer näitab protsesside handlereid.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 317, 318, 319 ... 372, 373, 374  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.