Praegu olime vist viiekesi korraga... leidsin ka lõpuks seltskonna üles _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
As part of our continuous support, we released a new patch for the award-winning tactical military shooter, Arma 2. Patch 1.62 brings a lot of fixes to multiplayer, which – aside for the large scale military battles – will also make zombie hunts much less prone to crashes and should improve server stability. The other highlights of version 1.62 are:
• Multiplayer optimizations, security and server improvements
• Overall stability was improved with numerous tweaks and fixes
• Added new video options (Post-Process Anti-Aliasing, Alpha To Coverage)
• Additional AI improvements and numerous bug fixes
• Resolved issues with several training missions
• Added a lot of new script commands for content makers
For the full list of fixes, be sure to check out 1.62’s README file, which is provided together with the .exe file.
The new update is available for immediate download here.
kas sa mõtled sealt baasist mis elekro kohal? võimalik et mina võtsin, üks ak cobra sai sealt võetud küll, kahjuks ei teadnud et see kellegi oma spetsiaalselt on, ja keegi ei hoiatanud kah =)
Anyhuu, kõik see nänn telkides on meile kõigile + ma ei imesta kui mõni teine sealt ka käib korjamas stuffi. Eriti kui veel peale igat restarti see stuff on tagasi, kuna telke oli süsteemis üle miljoni ja nad lõhkusid ära mingi rocketi loogika (viimane kord see jama juhtus miljoni kasutaja ID'ga)
Üldiselt võiks seal telgis olla lihtsalt n00bi varustust ja mitte hi end gear, kuna siis ta ei ole nii ahvatlev võõrastele playeritele.
six loendis pole ka ühtegi serverit. ja endal ip-ga ei hakkagi ühendama. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Kui ma disconnectisin eile kui me kambaga seal "punases majas" ootasime kedagi, kas ma uuesti mängu alustades alustan sealt olemasoleva varustusega või jälle kuskil lambi kohas rannikul tühjade kätega? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
kas sa mõtled sealt baasist mis elekro kohal? võimalik et mina võtsin, üks ak cobra sai sealt võetud küll, kahjuks ei teadnud et see kellegi oma spetsiaalselt on, ja keegi ei hoiatanud kah =)
ei, telk ei ole baasis metsas on
tegelt ma ei teagi, kus HV baas on
L85A2 AWS käes, M107 kotis, Ghillie ka olemas, ainult Rangefinder heast setist puudu. Feels good.
Kui sa regularis, siis rangefinder on lihtsalt see eelviimane linnuke (radio on viimane) mis ära checkida, kuna kaugust saad ka niisama teada. HC servus jah rangefinder juba väga practiline
AWSiga pole väga mõtet siis üle 300m lasta, sniperile aga spottimis tooliks päris asendamatu
Mul kaardiga mingi kala. enne näitas, kus ma kaardil asun kuid enam mitte. Kas ma olen mingit nuppu vajutanud, et minu asukohta ei kuvataks?
Oli sul GPS? Sest ma kuulen esimest korda, et DayZ'is on võimalik oma asukohta kaardil näha.
kusjuures ei olnud ja pole ka nüüd Et see oli mingi bug?
Oli nii, et avasin enda kaardi siis kuvas minu asukohta kaardil (punase täpina) ja ka suunda (väike kriips tähistas suunda).
Lisaks nägin veel mõnda playerit sellega.
Ja see ei olnud ainult ühel päeval nii. Võimalik, et ei olnud LU15 server vaid miski muu
Mul kaardiga mingi kala. enne näitas, kus ma kaardil asun kuid enam mitte. Kas ma olen mingit nuppu vajutanud, et minu asukohta ei kuvataks?
Oli sul GPS? Sest ma kuulen esimest korda, et DayZ'is on võimalik oma asukohta kaardil näha.
See on minu teada serveri seadistustes kinni. Mõnes serveris ta näitab sulle täpselt ära kus sa oled ja kui sul on line of sight mõte teise mängija suhtes, siis näitab ka selle ära märkega "Man".
Kunagi leidsin sedasi ATV metsast, juhuslikult ilmus see ikoon kaardile minu lähedal. Samamoodi mingid servud võimaldavad sul ka waypointe kaardile panna ja neid siis lihtsalt järgida.
LU15 ei tohiks seda võimaldada ning seal piirdub GPSi eripära minikaardiga + koordinaatidega, et kus asud ja vaatad siis ise suurema kaardi pealt, kus paikned.
Ärge mind tapke, olen healoomulik.
nimi: [hv]Sarin
Vist mingi kolme, nelja paiku meie aja järgi. Päris täpselt ei tea. Alati kui viiest sisse loginud olen on igatahes täiesti valge olnud. Samas praegu juba 10/50 ja 3,4 HV'st ka näha, ehk nad oskavad öelda. Vaata siit serveri seisu - http://www.gametracker.com/server_info/94.242.227.34:2362/
Ma sain sellise teate DayZ foorumis ühe teise pisi "klanni" poolt.
tsitaat:
Hi, I heard you are from HV? I want to ask u, if u are more like a bandit clan, or more like a friendly one? We are 2 Medics on LU15 and we could operate together if u want.
Just massage me
See nii keeruline öelda, et pooled on friendlyd. Vahepeal on olnud momente, kus mul endal ka hea tuju, et näe, n00b jookseb ja ma ei lase maha teda, ainult et 10 sekka hiljem kuulen laske ja ikka jäi mõnele meie hv'lasele hambusse.
Ei saa lihtsalt garanteerida, et tal tuleb positiivne kogemus meiega olema.
Mina pole bandiit siiamaani veel olnud, ei tahakski tegelt... mulle meeldiks see mod ikkagi rohkem co-op kui pvp stiilis _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
tsitaat:
Hi, I heard you are from HV? I want to ask u, if u are more like a bandit clan, or more like a friendly one? We are 2 Medics on LU15 and we could operate together if u want.
Just massage me
Oleme vist ikka bandiidid rohkem?
noo mul poleks küll miskit vastu koostööle, aga võid öelda jah et tihti on nii et kui keegi kaasa jooksub siis pärast lööb nö noa selga, a kui normaalsed kutid ja tõesti tahavad koostööd teha siis pigem ikka friendlid
tsitaat:
Just massage me
tsitaat:
Just massage me
Oleme vist ikka bandiidid rohkem?
Kui HV tagi pole ja käsklustele ei allu saab tina, "meedik" või mitte "meedik"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.