Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 20.06.2012 17:57:24 vasta tsitaadiga

Ise kasutan Navigoni, olen väga rahul sellega icon_cool.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
matikl
HV vaatleja

sõnum 20.06.2012 18:14:28 vasta tsitaadiga

maxman007 kirjutas:
Samsung note uuendamisega juhtus sama mis siin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473220 Lihtsalt 12.06 kui uuendasin siis hakkas uuesti käivituma ja enam käima ei lähe. Ega vist muud üle ei jää kui viia remonti? Või on muid lahendusi? Ja muide rooti ei ole tehtud

Kas ta teeb Sul pidevat taaskäivitumisringi või on täitsa pime? Kui reboodib kogu aeg, siis pane download mode`i ja flashi Odin`iga mingi stock GB uuesti peale. Vaata XD-Developer`ide saidilt, seal on õpetusi sadade kaupa.
Kui pime ja vait, siis finito vist.

Rebootimise ring tähendab tavaliselt, et vanast firmware`st mingi jupp takistab käivitumist. Cache ja Dalvik cache kustutamine Recovery menüüs peaks selle vastu aitama. AINULT MITTE FACTORY RESET-i teha!!!!
Kõige parem on JBroid-iga üle flashida enne uue ROM-i pealepanekut, see kustutab vanad jäägid ära.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
maxman007
HV kasutaja

sõnum 20.06.2012 20:54:44 vasta tsitaadiga

matikl kirjutas:
maxman007 kirjutas:
Samsung note uuendamisega juhtus sama mis siin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473220 Lihtsalt 12.06 kui uuendasin siis hakkas uuesti käivituma ja enam käima ei lähe. Ega vist muud üle ei jää kui viia remonti? Või on muid lahendusi? Ja muide rooti ei ole tehtud

Kas ta teeb Sul pidevat taaskäivitumisringi või on täitsa pime? Kui reboodib kogu aeg, siis pane download mode`i ja flashi Odin`iga mingi stock GB uuesti peale. Vaata XD-Developer`ide saidilt, seal on õpetusi sadade kaupa.
Kui pime ja vait, siis finito vist.

Rebootimise ring tähendab tavaliselt, et vanast firmware`st mingi jupp takistab käivitumist. Cache ja Dalvik cache kustutamine Recovery menüüs peaks selle vastu aitama. AINULT MITTE FACTORY RESET-i teha!!!!
Kõige parem on JBroid-iga üle flashida enne uue ROM-i pealepanekut, see kustutab vanad jäägid ära.

Täiesti pimedaks jäi. Ehk saan varsti vastuse viisin emti. Eks annan siis siia teada millest pimedaks jäi.

ROTAX
HV vaatleja

sõnum 20.06.2012 22:21:49 vasta tsitaadiga

Nii siis! Olen Riias ja nokin hotellis oma uut aparaati icon_lol.gif Esmane mulje on ok! Igaks juhuks ei ole veel uuendust peale hakanud
laskma. Muidu toimib! Kaarti kasutasin eelinstallitud google asukoha leidmist. Ajas kah asja korda. Aku kestab kah eilsest siiani
Igasugust Tilu lilu n@ppides.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.06.2012 12:17:51 vasta tsitaadiga

ot:
ROTAX kirjutas:
Nii siis! Olen Riias ja nokin hotellis oma uut aparaati icon_lol.gif Esmane mulje on ok! Igaks juhuks ei ole veel uuendust peale hakanud
laskma. Muidu toimib! Kaarti kasutasin eelinstallitud google asukoha leidmist. Ajas kah asja korda. Aku kestab kah eilsest siiani
Igasugust Tilu lilu n@ppides.

Täpitähed saad klaviatuurilt kätte, kui hoiad sõrme/puutepliiatsit a, o, või u peal icon_wink.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
ROTAX
HV vaatleja

sõnum 24.06.2012 18:46:26 vasta tsitaadiga

Ok. Tänud beer_yum.gif

Keegi siin kirjutas JuiceDefenderist, lasin oma Notele ka selle peale eks paistab mis saab? Vahepeal olen uuendanud ka ICE 4.0 peale. Mingeid anomaalijaid nagu ei tundu olevat. Tegelikult, kui väga ei mölla internetis(Wifi), siis nagu kestaks aku täitsa 1,5 päeva. Natuke mobiilset netti, pildistamine,mõned minutid taskulampi,mõned kõned. Eile surfasin läbi wifi ja siis tundus küll kiiresti tühjenevat thumbs_down.gif . Sellest ka mõte optimaizer peale tõmmata. Eks se ole esimene monkey.gif vaimustus, kui igal võimalikul momendil leiad end telefoni näppimas icon_lol.gif .Üldiselt olen rahul, kõige enam kartsin Androidi, aga pole hullu midagi. Täitsa loogiline. Ei tea miks mõnedes foorumites kirutakse, et kole keeruline. Ühe asjaga olen ikka natuke jännis. Nimelt off-line navigatsiooniga, soovitataksekse Igo-t. Olen täitsa nõus, aga kuna pole väga itimees ja inglis keelega ka vähe s...tasti, siis oleks tänulik, kui keegi teadja mees Tallinna kandist miski tasu + beer_yum.gif eest aitaks sellega.

Päikest ja head tuju kõigile thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Sammalhabe
HV vaatleja
Sammalhabe

sõnum 25.06.2012 09:09:23 vasta tsitaadiga

Kas keegi on saanud Note peal ka kõnesalvestuse tööle? Mul S II peal töötas Androrec mode 3 peal ilusti aga Note peal pole vastaspoolt üldse kuulda. Proovitud on Androrec, Total Recall ja Auto Call Recorder, kõik eri seadetega. Kas keegi oskab veel vihjeid anda?

Mul Note 2.3.6 ja originaaltarkvaraga, ilma rootimata ja nii ka edaspidi pikaks ajaks veel jääb.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
dZ1
Aeg maha 10

sõnum 26.06.2012 00:06:02 vasta tsitaadiga

Kuidas on lood kaasaskantava BT klaveriga, millele õnnestuks täpitähed selgeks õpetada? On keegi edukalt katsetanud? Midagi sellist näiteks: http://www.freedominput.com/freedom-accessories/freedom-pro-keyboard
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vril
HV veteran

sõnum 27.06.2012 10:16:29 vasta tsitaadiga

kuidas teil on aku pidavusega peale ICS-i installimist? mul kahtlaselt kiiresti tühjeneb, kuigi ootasin vastupidist so aku paremat pidamist. hommikul nt läks kümne minutiga kuskil 4 prossa, kuigi ainult netist uudiseid vaatasin.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 27.06.2012 10:25:55 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
kuidas teil on aku pidavusega peale ICS-i installimist? mul kahtlaselt kiiresti tühjeneb, kuigi ootasin vastupidist so aku paremat pidamist. hommikul nt läks kümne minutiga kuskil 4 prossa, kuigi ainult netist uudiseid vaatasin.

Palju on uuendusest möödas?
Nädala vast võiks kasutada, enne kui järeldusi teha.
Kohe peale uuendust kurdavad kõik aku kiiret tühjenemist.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vik
HV vaatleja

sõnum 27.06.2012 10:39:11 vasta tsitaadiga

Mina panin 2.3.6 tagasi peale. 4.0 täielik jama. Aku ei pidanud, videotegija ei toiminud, reporteri videoklipid ei jooksnud jne. Aku tühjenemine oli kahtlaselt ettearvamatu.
On juba olemas navi programmidest AutoMapa androidile , hetkel BETA ja Poola kaardiga. Poola toodang. Loodan , et varsti ka terve Euroopa. Toimib ainult 2.3.6 peal.Olen varem kasutanud AutoMapa PC versiooni. Kiituseks, väga lihtne menüü ja lihtne käsitleda. Teekonna koostamine käib kiiresti. Sygic on nats keeruline aga toimib hästi. Proovisin Saksamaal ja Prantsusmaal.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 27.06.2012 11:22:11 vasta tsitaadiga

vik kirjutas:
Mina panin 2.3.6 tagasi peale. 4.0 täielik jama. Aku ei pidanud, videotegija ei toiminud, reporteri videoklipid ei jooksnud jne. Aku tühjenemine oli kahtlaselt ettearvamatu.
On juba olemas navi programmidest AutoMapa androidile , hetkel BETA ja Poola kaardiga. Poola toodang. Loodan , et varsti ka terve Euroopa. Toimib ainult 2.3.6 peal.Olen varem kasutanud AutoMapa PC versiooni. Kiituseks, väga lihtne menüü ja lihtne käsitleda. Teekonna koostamine käib kiiresti. Sygic on nats keeruline aga toimib hästi. Proovisin Saksamaal ja Prantsusmaal.

Kas 4.0 puhul tehase seadete taastamist proovisid?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 27.06.2012 11:28:23 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:

Üldiselt sama, mis enne ehkki kohati tundub nagu kuluks vahel veidi rohkem, kuid "tunne" pole just kõige usaldusväärsem mõõtühik icon_smile.gif ja nii ei oska esialgu veel midagi kindlalt väita, et selles osas midagi otseselt halvemaks või paremaks oleks läinud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
matikl
HV vaatleja

sõnum 27.06.2012 11:46:03 vasta tsitaadiga

Mina olen ICS-i kasutanud esimeste versioonide ilmumisest alates ja praegu telefonis oleva RocketRom v7 toimimisega olen täitsa rahul. Kõik funktsioonid töötavad nii nagu vaja, FC-sid pole kordagi olnud, DeepSleep-i läheb probleemideta ja aku kestvus on oluliselt parem kui GB firmware puhul. Kuna DEV-ide arendustöö on kõik ICS-i modimise peale suunatud ja GB-ga keegi enam eriti ei tegele, siis vanadele firmware`dele midagi huvitavat sealt loota pole. ICS-i jaoks tuleb aga uuendusi iga päev. Tuleb ainult suures flashimise hoos pea külm hoida, et kallist riista mitte kasutuks muuta.
AutoMapa on mul veel proovimata, ei oska arvamust avaldada. Ja kui ainult Poola, siis vara veel... IGO kahjuks täismõõdus ei tööta Note peal, nii et Sygic ikkagi. Navigoni proovisin ka kunagi ja tema mitme teekonna väljapakkumine oli päris huvitav. Eestis sõites, kus enamus teid on teada, on ju hea naviseadme adekvaatsust hinnata. Navigon pakkus paar korda väga imelikku marsruuti ja uninstalleerus selle peale kiirelt.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vik
HV vaatleja

sõnum 27.06.2012 12:58:51 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
vik kirjutas:

Kas 4.0 puhul tehase seadete taastamist proovisid?

ka tehase taastuse tegin. Mobiili kaudu ametlik uuendus oli.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.06.2012 13:24:10 vasta tsitaadiga

... kas ka peale 4.x installi tegid tehase seadete taastamise ?
vik
HV vaatleja

sõnum 27.06.2012 13:46:07 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... kas ka peale 4.x installi tegid tehase seadete taastamise ?

Peale installi tegingi.
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 27.06.2012 14:38:44 vasta tsitaadiga

tehase install tuleb teha tingimata täielik- s.t. kustutatakse ka telefoni mälus olevad pildid jms. Seal annab linnukesega valida, kas teha täielik või mitte.

Üks väga huvitava arutelu aku tühjenemise teemal on siin- http://www.allaboutgalaxynote.com/how-to-solve-battery-issues-after-ics-update-in-your-galaxy-note/

kuidas käelabaga teha ekraanitõmmist- täitsa lahe - töötab- http://www.allaboutgalaxynote.com/3-fast-ways-to-create-screenshot-in-galaxy-note-without-using-any-apps/
tagasi üles
maxman007
HV kasutaja

sõnum 27.06.2012 15:59:52 vasta tsitaadiga

maxman007 kirjutas:

Sain emt-st oma note kätte icon_biggrin.gif tööd tehti garantii korras. Vahetati emaplaat välja. Vastust ei saanud veast mis tingis selle vahetuse.

vril
HV veteran

sõnum 27.06.2012 17:32:47 vasta tsitaadiga

aku ebamaiselt kiire tühjenemine ei põhine tundel, vaid on fakt. 'factory reset'i pole senini veel teinud, kuna mitmest kohast loen, et ei soovitata seda teha, kuna mingil hetkel võib telefonist tellis saada. kummaline oli veel see, et nüüd on nagu põhiliseks patareitühjendajaks ekraan (üle 70%) kusjuures enamuse ajast on ekraan ju pime.
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 27.06.2012 20:03:15 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
aku ebamaiselt kiire tühjenemine ei põhine tundel, vaid on fakt. 'factory reset'i pole senini veel teinud, kuna mitmest kohast loen, et ei soovitata seda teha, kuna mingil hetkel võib telefonist tellis saada. kummaline oli veel see, et nüüd on nagu põhiliseks patareitühjendajaks ekraan (üle 70%) kusjuures enamuse ajast on ekraan ju pime.

Ma soovitaksin Sul paigaldada Badass monitory- see on palju täpsemate näitajatega kui stocki monitor. Samas- mis tugevusel Sa ekraani hoiad- see pane miinimumile.
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 28.06.2012 10:57:03 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
'factory reset'i pole senini veel teinud, kuna mitmest kohast loen, et ei soovitata seda teha, kuna mingil hetkel võib telefonist tellis saada.

Ja siis? Kehtiva garantii korral ei tohiks ju mingit probleemi olla. See nagu ikka valmistaja viga kui telefon telliseks peaks muutuma.
Ning muideks see "hommikul nt läks kümne minutiga kuskil 4 prossa, kuigi ainult netist uudiseid vaatasin" annab antud juhul internetis surfamise ajaks ühtekokku siis 4 tundi ja 10 minutit mida Note puhul üldiselt täiesti normaalseks tulemuseks võib lugeda kui kasvõi erinevaid foorumeid vaadata, mis muidugi sõltub veel ka ekraani heledusest, võrguühenduse kvaliteedist, piltidest-flashidest-skriptidest avatavatel lehtedel ja muudest sellistest teguritest, mis protsessori koormust ja sedakaudu ka voolutarvet surfamise käigus ühes või teises suunas mõjutada võivad.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Sammalhabe
HV vaatleja
Sammalhabe

sõnum 28.06.2012 11:11:48 vasta tsitaadiga

Sammalhabe kirjutas:
Kas keegi on saanud Note peal ka kõnesalvestuse tööle? Mul S II peal töötas Androrec mode 3 peal ilusti aga Note peal pole vastaspoolt üldse kuulda. Proovitud on Androrec, Total Recall ja Auto Call Recorder, kõik eri seadetega. Kas keegi oskab veel vihjeid anda?

Mul Note 2.3.6 ja originaaltarkvaraga, ilma rootimata ja nii ka edaspidi pikaks ajaks veel jääb.

Kõnesalvestust keegi ei kasuta jah?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 28.06.2012 14:24:30 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv kirjutas:
vril kirjutas:
'factory reset'i pole senini veel teinud, kuna mitmest kohast loen, et ei soovitata seda teha, kuna mingil hetkel võib telefonist tellis saada.

Ja siis? Kehtiva garantii korral ei tohiks ju mingit probleemi olla. See nagu ikka valmistaja viga kui telefon telliseks peaks muutuma.
Ning muideks see "hommikul nt läks kümne minutiga kuskil 4 prossa, kuigi ainult netist uudiseid vaatasin" annab antud juhul internetis surfamise ajaks ühtekokku siis 4 tundi ja 10 minutit mida Note puhul üldiselt täiesti normaalseks tulemuseks võib lugeda kui kasvõi erinevaid foorumeid vaadata, mis muidugi sõltub veel ka ekraani heledusest, võrguühenduse kvaliteedist, piltidest-flashidest-skriptidest avatavatel lehtedel ja muudest sellistest teguritest, mis protsessori koormust ja sedakaudu ka voolutarvet surfamise käigus ühes või teises suunas mõjutada võivad.

no mina oskan aku kestvust võrrelda ainult varasema so GB omaga. et kui ma teen samu asju, mis GB-ga siis aku tühjeneb märgatavalt kiiremini. mitte et aku lihtsalt kiiresti tühjeneb. pole ju teab mis keeruline aru saada sellest.

tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 29.06.2012 10:59:28 vasta tsitaadiga

olen hetkel oma aku hingeelu tükk aega püüdnud mõista ja hetkel tundub, et ICS- ga on akundus hoopis teistmoodi kui GB-ga. Kõik on seotud aga 4.0.3 bugiga, mida loodetavasti järgmised uuendused kõrvaldavad. Nagu eelpool korduvalt öeldud, tuleb kindlasti peale ICS peale panekut teha täielik tehase seadete taastamine.
Kuskilt lugesin ka seda, et üks aku imeja on see, kui eemaldada laadija telefonilt mitte avatud ekraaniga- ei oska arvata, aga nüüdsest olen laadija eemaldanud alati ärkvelolekus.
Keegi avastas, et tugeva bugi annab näiteks ekraaniluku kasutamine- soovitus oli mitte kasutada ekraanilukku või kasutada ainult parooliga avamist- slaider ja näotuvastusega avamine pidid jällegi olema bigised ja imema akut.
Eile proovisin ka täielikku aku tühjendamist, kus lased akul kesta nii kaua kui "pilt taskus". Hetkel on need meetodid minul igal juhul hästi toiminud, nii et koos Juice Defenderiga ja mitte väga kõva kasutamisega saan 2 päeva kenasti hakkama.
Kiiret aku tühjenemist aitas vähendada ka aku eemaldamine mõneks minutiks.
Väga häid nõuandeid saab ka minu natukene eelpol antud linkidest, kus käsitletakse just Note ja ICSga seotud probleeme.
Aga üldjuhul võib hetkel ikkagi ICSga rahule jääda, sest telefon on palju kiirem ja kasutamine mugavam.
Kes veel kahtleb ICSi laadimises, siis eelpool loetletud probleemidega peab paraku ikkagi arvestama.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.