Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Väikemees
HV kasutaja

|
20.06.2012 17:57:24
|
|
|
Ise kasutan Navigoni, olen väga rahul sellega
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
matikl
HV vaatleja
|
20.06.2012 18:14:28
|
|
|
maxman007 kirjutas: |
Samsung note uuendamisega juhtus sama mis siin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473220 Lihtsalt 12.06 kui uuendasin siis hakkas uuesti käivituma ja enam käima ei lähe. Ega vist muud üle ei jää kui viia remonti? Või on muid lahendusi? Ja muide rooti ei ole tehtud |
Kas ta teeb Sul pidevat taaskäivitumisringi või on täitsa pime? Kui reboodib kogu aeg, siis pane download mode`i ja flashi Odin`iga mingi stock GB uuesti peale. Vaata XD-Developer`ide saidilt, seal on õpetusi sadade kaupa.
Kui pime ja vait, siis finito vist.
Rebootimise ring tähendab tavaliselt, et vanast firmware`st mingi jupp takistab käivitumist. Cache ja Dalvik cache kustutamine Recovery menüüs peaks selle vastu aitama. AINULT MITTE FACTORY RESET-i teha!!!!
Kõige parem on JBroid-iga üle flashida enne uue ROM-i pealepanekut, see kustutab vanad jäägid ära.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxman007
HV kasutaja
|
20.06.2012 20:54:44
|
|
|
matikl kirjutas: |
Samsung note uuendamisega juhtus sama mis siin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473220 Lihtsalt 12.06 kui uuendasin siis hakkas uuesti käivituma ja enam käima ei lähe. Ega vist muud üle ei jää kui viia remonti? Või on muid lahendusi? Ja muide rooti ei ole tehtud |
Kas ta teeb Sul pidevat taaskäivitumisringi või on täitsa pime? Kui reboodib kogu aeg, siis pane download mode`i ja flashi Odin`iga mingi stock GB uuesti peale. Vaata XD-Developer`ide saidilt, seal on õpetusi sadade kaupa.
Kui pime ja vait, siis finito vist.
Rebootimise ring tähendab tavaliselt, et vanast firmware`st mingi jupp takistab käivitumist. Cache ja Dalvik cache kustutamine Recovery menüüs peaks selle vastu aitama. AINULT MITTE FACTORY RESET-i teha!!!!
Kõige parem on JBroid-iga üle flashida enne uue ROM-i pealepanekut, see kustutab vanad jäägid ära. |
Täiesti pimedaks jäi. Ehk saan varsti vastuse viisin emti. Eks annan siis siia teada millest pimedaks jäi.
_________________ Keyboard missing - press F3 to continue. |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ROTAX
HV vaatleja
|
20.06.2012 22:21:49
|
|
|
Nii siis! Olen Riias ja nokin hotellis oma uut aparaati Esmane mulje on ok! Igaks juhuks ei ole veel uuendust peale hakanud
laskma. Muidu toimib! Kaarti kasutasin eelinstallitud google asukoha leidmist. Ajas kah asja korda. Aku kestab kah eilsest siiani
Igasugust Tilu lilu n@ppides.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.06.2012 12:17:51
|
|
|
ot: |
ROTAX kirjutas: |
Nii siis! Olen Riias ja nokin hotellis oma uut aparaati Esmane mulje on ok! Igaks juhuks ei ole veel uuendust peale hakanud
laskma. Muidu toimib! Kaarti kasutasin eelinstallitud google asukoha leidmist. Ajas kah asja korda. Aku kestab kah eilsest siiani
Igasugust Tilu lilu n@ppides. |
Täpitähed saad klaviatuurilt kätte, kui hoiad sõrme/puutepliiatsit a, o, või u peal |
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
ROTAX
HV vaatleja
|
24.06.2012 18:46:26
|
|
|
Ok. Tänud
Keegi siin kirjutas JuiceDefenderist, lasin oma Notele ka selle peale eks paistab mis saab? Vahepeal olen uuendanud ka ICE 4.0 peale. Mingeid anomaalijaid nagu ei tundu olevat. Tegelikult, kui väga ei mölla internetis(Wifi), siis nagu kestaks aku täitsa 1,5 päeva. Natuke mobiilset netti, pildistamine,mõned minutid taskulampi,mõned kõned. Eile surfasin läbi wifi ja siis tundus küll kiiresti tühjenevat . Sellest ka mõte optimaizer peale tõmmata. Eks se ole esimene vaimustus, kui igal võimalikul momendil leiad end telefoni näppimas .Üldiselt olen rahul, kõige enam kartsin Androidi, aga pole hullu midagi. Täitsa loogiline. Ei tea miks mõnedes foorumites kirutakse, et kole keeruline. Ühe asjaga olen ikka natuke jännis. Nimelt off-line navigatsiooniga, soovitataksekse Igo-t. Olen täitsa nõus, aga kuna pole väga itimees ja inglis keelega ka vähe s...tasti, siis oleks tänulik, kui keegi teadja mees Tallinna kandist miski tasu + eest aitaks sellega.
Päikest ja head tuju kõigile
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sammalhabe
HV vaatleja

|
25.06.2012 09:09:23
|
|
|
Kas keegi on saanud Note peal ka kõnesalvestuse tööle? Mul S II peal töötas Androrec mode 3 peal ilusti aga Note peal pole vastaspoolt üldse kuulda. Proovitud on Androrec, Total Recall ja Auto Call Recorder, kõik eri seadetega. Kas keegi oskab veel vihjeid anda?
Mul Note 2.3.6 ja originaaltarkvaraga, ilma rootimata ja nii ka edaspidi pikaks ajaks veel jääb.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
dZ1
Aeg maha 10
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
27.06.2012 10:16:29
|
|
|
kuidas teil on aku pidavusega peale ICS-i installimist? mul kahtlaselt kiiresti tühjeneb, kuigi ootasin vastupidist so aku paremat pidamist. hommikul nt läks kümne minutiga kuskil 4 prossa, kuigi ainult netist uudiseid vaatasin.
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
27.06.2012 10:25:55
|
|
|
vril kirjutas: |
kuidas teil on aku pidavusega peale ICS-i installimist? mul kahtlaselt kiiresti tühjeneb, kuigi ootasin vastupidist so aku paremat pidamist. hommikul nt läks kümne minutiga kuskil 4 prossa, kuigi ainult netist uudiseid vaatasin. |
Palju on uuendusest möödas?
Nädala vast võiks kasutada, enne kui järeldusi teha.
Kohe peale uuendust kurdavad kõik aku kiiret tühjenemist.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
vik
HV vaatleja
|
27.06.2012 10:39:11
|
|
|
Mina panin 2.3.6 tagasi peale. 4.0 täielik jama. Aku ei pidanud, videotegija ei toiminud, reporteri videoklipid ei jooksnud jne. Aku tühjenemine oli kahtlaselt ettearvamatu.
On juba olemas navi programmidest AutoMapa androidile , hetkel BETA ja Poola kaardiga. Poola toodang. Loodan , et varsti ka terve Euroopa. Toimib ainult 2.3.6 peal.Olen varem kasutanud AutoMapa PC versiooni. Kiituseks, väga lihtne menüü ja lihtne käsitleda. Teekonna koostamine käib kiiresti. Sygic on nats keeruline aga toimib hästi. Proovisin Saksamaal ja Prantsusmaal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
27.06.2012 11:22:11
|
|
|
vik kirjutas: |
Mina panin 2.3.6 tagasi peale. 4.0 täielik jama. Aku ei pidanud, videotegija ei toiminud, reporteri videoklipid ei jooksnud jne. Aku tühjenemine oli kahtlaselt ettearvamatu.
On juba olemas navi programmidest AutoMapa androidile , hetkel BETA ja Poola kaardiga. Poola toodang. Loodan , et varsti ka terve Euroopa. Toimib ainult 2.3.6 peal.Olen varem kasutanud AutoMapa PC versiooni. Kiituseks, väga lihtne menüü ja lihtne käsitleda. Teekonna koostamine käib kiiresti. Sygic on nats keeruline aga toimib hästi. Proovisin Saksamaal ja Prantsusmaal. |
Kas 4.0 puhul tehase seadete taastamist proovisid?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
27.06.2012 11:28:23
|
|
|
kuidas teil on aku pidavusega peale ICS-i installimist? mul kahtlaselt kiiresti tühjeneb, kuigi ootasin vastupidist so aku paremat pidamist. hommikul nt läks kümne minutiga kuskil 4 prossa, kuigi ainult netist uudiseid vaatasin. |
Üldiselt sama, mis enne ehkki kohati tundub nagu kuluks vahel veidi rohkem, kuid "tunne" pole just kõige usaldusväärsem mõõtühik ja nii ei oska esialgu veel midagi kindlalt väita, et selles osas midagi otseselt halvemaks või paremaks oleks läinud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
matikl
HV vaatleja
|
27.06.2012 11:46:03
|
|
|
Mina olen ICS-i kasutanud esimeste versioonide ilmumisest alates ja praegu telefonis oleva RocketRom v7 toimimisega olen täitsa rahul. Kõik funktsioonid töötavad nii nagu vaja, FC-sid pole kordagi olnud, DeepSleep-i läheb probleemideta ja aku kestvus on oluliselt parem kui GB firmware puhul. Kuna DEV-ide arendustöö on kõik ICS-i modimise peale suunatud ja GB-ga keegi enam eriti ei tegele, siis vanadele firmware`dele midagi huvitavat sealt loota pole. ICS-i jaoks tuleb aga uuendusi iga päev. Tuleb ainult suures flashimise hoos pea külm hoida, et kallist riista mitte kasutuks muuta.
AutoMapa on mul veel proovimata, ei oska arvamust avaldada. Ja kui ainult Poola, siis vara veel... IGO kahjuks täismõõdus ei tööta Note peal, nii et Sygic ikkagi. Navigoni proovisin ka kunagi ja tema mitme teekonna väljapakkumine oli päris huvitav. Eestis sõites, kus enamus teid on teada, on ju hea naviseadme adekvaatsust hinnata. Navigon pakkus paar korda väga imelikku marsruuti ja uninstalleerus selle peale kiirelt.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
vik
HV vaatleja
|
27.06.2012 12:58:51
|
|
|
Draqula kirjutas: |
vik kirjutas: |
On juba olemas navi programmidest AutoMapa androidile , hetkel BETA ja Poola kaardiga. Poola toodang. Loodan , et varsti ka terve Euroopa. Toimib ainult 2.3.6 peal.Olen varem kasutanud AutoMapa PC versiooni. Kiituseks, väga lihtne menüü ja lihtne käsitleda. Teekonna koostamine käib kiiresti. Sygic on nats keeruline aga toimib hästi. Proovisin Saksamaal ja Prantsusmaal. |
Kas 4.0 puhul tehase seadete taastamist proovisid? |
ka tehase taastuse tegin. Mobiili kaudu ametlik uuendus oli.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
27.06.2012 13:24:10
|
|
|
... kas ka peale 4.x installi tegid tehase seadete taastamise ?
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
vik
HV vaatleja
|
27.06.2012 13:46:07
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... kas ka peale 4.x installi tegid tehase seadete taastamise ? |
Peale installi tegingi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reio72
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
maxman007
HV kasutaja
|
27.06.2012 15:59:52
|
|
|
Sain emt-st oma note kätte tööd tehti garantii korras. Vahetati emaplaat välja. Vastust ei saanud veast mis tingis selle vahetuse.
_________________ Keyboard missing - press F3 to continue. |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
27.06.2012 17:32:47
|
|
|
aku ebamaiselt kiire tühjenemine ei põhine tundel, vaid on fakt. 'factory reset'i pole senini veel teinud, kuna mitmest kohast loen, et ei soovitata seda teha, kuna mingil hetkel võib telefonist tellis saada. kummaline oli veel see, et nüüd on nagu põhiliseks patareitühjendajaks ekraan (üle 70%) kusjuures enamuse ajast on ekraan ju pime.
tel. 56 51 809 |
|
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
reio72
HV vaatleja
|
27.06.2012 20:03:15
|
|
|
aku ebamaiselt kiire tühjenemine ei põhine tundel, vaid on fakt. 'factory reset'i pole senini veel teinud, kuna mitmest kohast loen, et ei soovitata seda teha, kuna mingil hetkel võib telefonist tellis saada. kummaline oli veel see, et nüüd on nagu põhiliseks patareitühjendajaks ekraan (üle 70%) kusjuures enamuse ajast on ekraan ju pime. |
Ma soovitaksin Sul paigaldada Badass monitory- see on palju täpsemate näitajatega kui stocki monitor. Samas- mis tugevusel Sa ekraani hoiad- see pane miinimumile.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
28.06.2012 10:57:03
|
|
|
'factory reset'i pole senini veel teinud, kuna mitmest kohast loen, et ei soovitata seda teha, kuna mingil hetkel võib telefonist tellis saada. |
Ja siis? Kehtiva garantii korral ei tohiks ju mingit probleemi olla. See nagu ikka valmistaja viga kui telefon telliseks peaks muutuma.
Ning muideks see "hommikul nt läks kümne minutiga kuskil 4 prossa, kuigi ainult netist uudiseid vaatasin" annab antud juhul internetis surfamise ajaks ühtekokku siis 4 tundi ja 10 minutit mida Note puhul üldiselt täiesti normaalseks tulemuseks võib lugeda kui kasvõi erinevaid foorumeid vaadata, mis muidugi sõltub veel ka ekraani heledusest, võrguühenduse kvaliteedist, piltidest-flashidest-skriptidest avatavatel lehtedel ja muudest sellistest teguritest, mis protsessori koormust ja sedakaudu ka voolutarvet surfamise käigus ühes või teises suunas mõjutada võivad.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sammalhabe
HV vaatleja

|
28.06.2012 11:11:48
|
|
|
Sammalhabe kirjutas: |
Kas keegi on saanud Note peal ka kõnesalvestuse tööle? Mul S II peal töötas Androrec mode 3 peal ilusti aga Note peal pole vastaspoolt üldse kuulda. Proovitud on Androrec, Total Recall ja Auto Call Recorder, kõik eri seadetega. Kas keegi oskab veel vihjeid anda?
Mul Note 2.3.6 ja originaaltarkvaraga, ilma rootimata ja nii ka edaspidi pikaks ajaks veel jääb. |
Kõnesalvestust keegi ei kasuta jah?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
28.06.2012 14:24:30
|
|
|
Pikkkõrv kirjutas: |
'factory reset'i pole senini veel teinud, kuna mitmest kohast loen, et ei soovitata seda teha, kuna mingil hetkel võib telefonist tellis saada. |
Ja siis? Kehtiva garantii korral ei tohiks ju mingit probleemi olla. See nagu ikka valmistaja viga kui telefon telliseks peaks muutuma.
Ning muideks see "hommikul nt läks kümne minutiga kuskil 4 prossa, kuigi ainult netist uudiseid vaatasin" annab antud juhul internetis surfamise ajaks ühtekokku siis 4 tundi ja 10 minutit mida Note puhul üldiselt täiesti normaalseks tulemuseks võib lugeda kui kasvõi erinevaid foorumeid vaadata, mis muidugi sõltub veel ka ekraani heledusest, võrguühenduse kvaliteedist, piltidest-flashidest-skriptidest avatavatel lehtedel ja muudest sellistest teguritest, mis protsessori koormust ja sedakaudu ka voolutarvet surfamise käigus ühes või teises suunas mõjutada võivad. |
no mina oskan aku kestvust võrrelda ainult varasema so GB omaga. et kui ma teen samu asju, mis GB-ga siis aku tühjeneb märgatavalt kiiremini. mitte et aku lihtsalt kiiresti tühjeneb. pole ju teab mis keeruline aru saada sellest.
tel. 56 51 809 |
|
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
reio72
HV vaatleja
|
29.06.2012 10:59:28
|
|
|
olen hetkel oma aku hingeelu tükk aega püüdnud mõista ja hetkel tundub, et ICS- ga on akundus hoopis teistmoodi kui GB-ga. Kõik on seotud aga 4.0.3 bugiga, mida loodetavasti järgmised uuendused kõrvaldavad. Nagu eelpool korduvalt öeldud, tuleb kindlasti peale ICS peale panekut teha täielik tehase seadete taastamine.
Kuskilt lugesin ka seda, et üks aku imeja on see, kui eemaldada laadija telefonilt mitte avatud ekraaniga- ei oska arvata, aga nüüdsest olen laadija eemaldanud alati ärkvelolekus.
Keegi avastas, et tugeva bugi annab näiteks ekraaniluku kasutamine- soovitus oli mitte kasutada ekraanilukku või kasutada ainult parooliga avamist- slaider ja näotuvastusega avamine pidid jällegi olema bigised ja imema akut.
Eile proovisin ka täielikku aku tühjendamist, kus lased akul kesta nii kaua kui "pilt taskus". Hetkel on need meetodid minul igal juhul hästi toiminud, nii et koos Juice Defenderiga ja mitte väga kõva kasutamisega saan 2 päeva kenasti hakkama.
Kiiret aku tühjenemist aitas vähendada ka aku eemaldamine mõneks minutiks.
Väga häid nõuandeid saab ka minu natukene eelpol antud linkidest, kus käsitletakse just Note ja ICSga seotud probleeme.
Aga üldjuhul võib hetkel ikkagi ICSga rahule jääda, sest telefon on palju kiirem ja kasutamine mugavam.
Kes veel kahtleb ICSi laadimises, siis eelpool loetletud probleemidega peab paraku ikkagi arvestama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|