Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
soulshaker
HV Guru
soulshaker

sõnum 13.06.2012 23:47:13 vasta tsitaadiga

Ma ise pole hard reseti teinud. Õigemini ma äsja sain selle telefoni ning pärast update'i kohe tekkis ka kala. GS2 omanik proovis ka reseti ning hiljem tekkis viga tagasi.
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 219
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maxman007
HV kasutaja

sõnum 14.06.2012 00:28:04 vasta tsitaadiga

Samsung note uuendamisega juhtus sama mis siin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473220 Lihtsalt 12.06 kui uuendasin siis hakkas uuesti käivituma ja enam käima ei lähe. Ega vist muud üle ei jää kui viia remonti? Või on muid lahendusi? Ja muide rooti ei ole tehtud
vril
HV veteran

sõnum 14.06.2012 11:22:42 vasta tsitaadiga

mul kipub aku peale ICS installi tiba kiiremini tühjenema, kuid eks nädalavahetusel hard reset abiks ilmselt. muidu on igati lahe,ainult see TW5 sakib endiselt nagu eelmine versioon, niiet GO launcheri peal tagasi nüüd
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 14.06.2012 12:16:10 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
mul kipub aku peale ICS installi tiba kiiremini tühjenema, kuid eks nädalavahetusel hard reset abiks ilmselt. muidu on igati lahe,ainult see TW5 sakib endiselt nagu eelmine versioon, niiet GO launcheri peal tagasi nüüd

Eile oli mul akuga selline pull, et hakkas ikka väga silmnähtavalt tühjenema ootel olekus- umbes poole tunniga 5 %. Mõtlesin, et mis asi see nüüd olla võiks- võibolla münest uuest apist, mis olin peale lasknud peale ICS-i- need olid üks kalkulaator ja üks muusikakuulaja. Laadisin need maha, kuid asi paremaks ei läinud. Siis leidsin kuskilt välismaa foorumist, et peale ICS-i võib hakata aku kiiremini tühjenema. Keegi pakkus lahenduseks välja voolu täielik katkestus vähemalt 5 min.
Katkusin aku küljest ära ca. 30 minutiks. Laadisin seejärel 100 %-ni täis- nüüdseks on 9 tunniga akut kulunud 10 %- muidugi- ma ei ole ka midagi telefoniga teinud- natukene operaga uudiseid ja 8 fotot. Tundub, et hetkel on aku probleem selleks korraks möödas.
tagasi üles
Netfish
Kreisi kasutaja

sõnum 14.06.2012 12:33:55 vasta tsitaadiga

Aku kestvuse prognoos tõesti näitab 3x lühemat aega kui tavaliselt samas olukorras. Proovin õhtul ka selle triki ära.
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 14.06.2012 13:53:06 vasta tsitaadiga

soulshaker kirjutas:
Nii, sain ka nüüd ICS-i oma Notele peale. Naljakas, aga mul on täpselt sama bug mis ühel kolleegil Galaxy S2-ga. Nimelt kui helistama panna, siis võib minna kuni 10 sek et telefon reaalselt helistama hakkaks. Gigerbreadiga seda jama ei olnud. Paisatab et tegu on Samsungi mingi tüüpkalaga.

Kui teistel/meil kõigil sama viga pole, siis tarkvaraprobleemi puhul saab viga olla ainult oma telefonis ehk siis tasuks teha Hard reset nagu siin juba soovitati või kui see ei aita firmware uuesti puhtalt peale lasta (puhastades muidugi eelnevalt ühtlasi ka kogu telefoni mälu).
Ise olin ICS peale laskmise järel hädas, et telefon ei jaganud enam 3G netti üle WiFi, vaatasin siis foorumitest, et teistelgi esines sama probleemi kuid lahendust ei osanud keegi pakkuda ja nii mõtlesingi juba vana firmware peale tagasi minna aga tulin kuidagi mõttele veel interneti pöörduspunkte kontrollida mida varem ei osanud nagu vaadata, sest telefon ise netiga ühendus ja saingi asja korda luues käsitsi uue "internet" pöörduspunkti, mis peale ICS peale laskmist võrguseadeid uuendades enam millegipärast automaatselt taastuda ei tahtnud (Elisa võrk siis) ja telefon valis muidugi vaikimisi pöörduspunktiks "wap". Kogu jutt siis eelkõige abiks neile, keda tulevikus juhuslikult sama probleem üllatama peaks!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Netfish
Kreisi kasutaja

sõnum 15.06.2012 11:49:53 vasta tsitaadiga

Täna on asi päris huvitavaks läinud selle jäätisega - hommikul oli miski tunnike välja lülitatud ja pärast käima panemist on paari tunniga pea pool akut juba otsas icon_lol.gif
Aparaat näitab, et enamus akukasutust on "samsungi klahvid" poolt ning gps justkui koguaeg aktiivne olnud icon_confused.gif
Peab vist ta ikka puhtaks ära rookima korra. IMAP kastiga ka mingil põhjusel ei taha eilsest alates sünkida enam, exchangega on korras.

E: uus rekord - 3h aku 90% pealt nulli ilma ühegi tegevuseta icon_lol.gif

viimati muutis Netfish 15.06.2012 13:50:42, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.06.2012 12:41:05 vasta tsitaadiga

Note kasutajad võivad kontrollida kas "tellisebug" olemas või ei:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1693704

(minu S2 näitas, et "brick bug" olemas)
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 15.06.2012 14:11:48 vasta tsitaadiga

tiitise kirjutas:

ei saa ma aru asjast- miks on vaja sellisel suurel ja auväärt korporatsioonil nagu Samsung lasta välja ''telliseid ja buge''. Kas niiviisi ei ole võimalik, et tuleb välja tarkvara uuendus, mis ongi parem kui eelmine ja ilma tellisteta ?
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 15.06.2012 14:38:03 vasta tsitaadiga

News - 08.06.2012
Samsung: "Patches will be out in form of new official ROMs and also sourcecode releases after testing, which might take some time."
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 15.06.2012 15:02:56 vasta tsitaadiga

tiitise kirjutas:

sama siin thumbs_down.gif s2

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 15.06.2012 15:06:01 vasta tsitaadiga

http://www.gsmarena.com/samsung_responds_to_galaxy_s_ii___note_emmc_bug_problem-news-4394.php
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 15.06.2012 15:12:11 vasta tsitaadiga

bjaka kirjutas:
http://www.gsmarena.com/samsung_responds_to_galaxy_s_ii___note_emmc_bug_problem-news-4394.php

sorry ot pärast, aga kas see tähendab seda, et flashida pm igaks juhuks ei soovitata, sest mobla võib telliseks muutuda?
kas jigist siis abi oleks, kodus vedelev üks isend icon_smile.gif

tagasi üles
GTC
HV kasutaja

sõnum 16.06.2012 16:18:36 vasta tsitaadiga

Oskab ehk möni NOTE omanik kiirelt aidata: peale ICS pealelaskimist ei funka enam ERR app, ei suuda videot näidata...
Hard reset tehtud ja app-d uuesti installitud lisan igaks juhuks veel.

viimati muutis GTC 16.06.2012 18:24:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 16.06.2012 17:59:58 vasta tsitaadiga

mul oli jälle vastupidi enne ics ei saanud ERR käima peale uuendust hakkas tööle icon_biggrin.gif
HV vaatleja

sõnum 17.06.2012 12:38:53 vasta tsitaadiga

Tere!

Kaua see aku Note´l vastu peab näiteks PDFe lugedes voib veebisirvitsemisega?
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 17.06.2012 14:26:56 vasta tsitaadiga

AIQ88 kirjutas:
Kaua see aku Note´l vastu peab näiteks PDFe lugedes voib veebisirvitsemisega?

Minul veebi sirvides kusagil 4 -5 tundi olenevalt kui intensiivselt seda teha ja mis lehti vaadata. Videod väga ei vaata aga ühe tunnise filmi vaatamine võttis umbes 10 % akut ja muusikat üle bluetoothi kuulates olen saanud sama 10%-ga kusagil kaks tundi kuulata. 3G interneti jagamine üle WiFi umbes sama ja kõnede puhul ei saa õieti arugi, et akut kulunud oleks. Valdavalt ooterežiimis 3G-ga on kulunud akut ööpäevas umbes sama 10%. Koormustestis maksimaalkoormusel (ekraan täisheledusel, protsessor 100% pluss WiFi, bluetooth, GPS kõik aktiivselt töös) vedas aga üldse kokku välja 3,5 tundi, nii et üldiselt selles osas ei näe ma küll erilist põhjust nuriseda. Nüüd ICS-ga aga telefon nagu enam niipalju ei kuumene kui varem ehk siis teoreetiliselt peaks nüüd veidi kauemgi kestma kuigi otseselt mõõtnud pole.
tagasi üles
ROTAX
HV vaatleja

sõnum 19.06.2012 21:44:50 vasta tsitaadiga

Nii! Nüüd on se tehtud ja Note poest ära toodud icon_biggrin.gif . EMT pakkus 499 euriga topelt+ kliendile hinda thumbs_up.gif . Homme nagu saan aasta vanemaks ka ja miks, siis mitte endale väike kingitus teha. Siiani kasutasin Nokia 6500Classikut. Kuna pole eriline iti mees ja inglise keelega on ka nii nagu on, siis põhiline info hankimne jääb HinnaVaatluse meeste õlule icon_lol.gif . Homme põrutan Läti poole ja esimeseks asjaks saab olema täna navigeerimise õppimine (vist peab ka mingid kaardid alla laadima)!? Igaks juhuks ei hakka veel 4.0 IC -mi oma lolli peaga peale ajama. Alguseks peaks vanast androidist piisama küll, eks paistab.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.06.2012 21:50:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Siiani kasutasin Nokia 6500Classikut

siiani mu perekonna tagavara mobla thumbs_up.gif

tagasi üles
miq12
HV veteran
miq12

sõnum 19.06.2012 21:51:46 vasta tsitaadiga

ROTAX kirjutas:
Nii! Nüüd on se tehtud ja Note poest ära toodud icon_biggrin.gif . EMT pakkus 499 euriga topelt+ kliendile hinda thumbs_up.gif . Homme nagu saan aasta vanemaks ka ja miks, siis mitte endale väike kingitus teha. Siiani kasutasin Nokia 6500Classikut. Kuna pole eriline iti mees ja inglise keelega on ka nii nagu on, siis põhiline info hankimne jääb HinnaVaatluse meeste õlule icon_lol.gif . Homme põrutan Läti poole ja esimeseks asjaks saab olema täna navigeerimise õppimine (vist peab ka mingid kaardid alla laadima)!? Igaks juhuks ei hakka veel 4.0 IC -mi oma lolli peaga peale ajama. Alguseks peaks vanast androidist piisama küll, eks paistab.

Navigeerimiseks miskine offline GPS programm (näiteks iGO MyWay) , mis siis ei vaja kaartide allalaadimist üle wifi/mobiilse andmeside.
Kommentaarid: 170 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 161
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Draqula
HV Guru

sõnum 20.06.2012 09:45:19 vasta tsitaadiga

Kas on keegi veel teinud vahepeal 4.0 ülemineku ja peale seda hard reseti?
Mõeldes just sellele bugile, millest vahepeal on juttu olnud, siis kas sellise stsenaariumi puhul võib riski olla?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 20.06.2012 11:00:33 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Kas on keegi veel teinud vahepeal 4.0 ülemineku ja peale seda hard reseti?
Mõeldes just sellele bugile, millest vahepeal on juttu olnud, siis kas sellise stsenaariumi puhul võib riski olla?

Tegin ülemineku, Kies'i kaudu ametlikult, siis hard reseti, siis kustutasin kogu telefoni sisu - wipe data/factory reset, peale seda aga lasin Odin'iga kogu 4.0 firmware uuesti puhtalt peale ja olen nüüd lõpuks tulemusega päris rahul ilma, et ükski bug mind sealjuures kimbutanud oleks icon_smile.gif , kuid kas see nüüd kõigil nii läheb ei oska muidugi lubada!
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 20.06.2012 11:11:42 vasta tsitaadiga

hmm, kas hard/factory reset siis viib telefoni peale ICS installimist jälle GB peale tagasi? btw, kas see Kiesi kaudu sünkimine ja bäkap hoolitaseb ka minu äppide eest so kas ma peaksin neid kuidagi eraldi varundama enne hard resetti?
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 20.06.2012 11:25:20 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
hmm, kas hard/factory reset siis viib telefoni peale ICS installimist jälle GB peale tagasi?

Ei vii. Mina lasin ICS uuesti puhtalt peale vaid selleks, et kindla peale elimineerida kõik võimalikud varasemad vead. Data, seaded ja apid panin aga pärast täiesti uuesti käsitsi tagasi. Samuti selleks, et backupi kaudu mingit bugi jälle tagasi sisse ei tuleks. Aga muidu peaks Kiesi'ga "full backupi" teha saama küll ehkki ise pole kasutanud seda varianti. Sync käib mul üle Google ja Dropboxi.
tagasi üles
matikl
HV vaatleja

sõnum 20.06.2012 17:54:10 vasta tsitaadiga

miq12 kirjutas:
ROTAX kirjutas:

Navigeerimiseks miskine offline GPS programm (näiteks iGO MyWay) , mis siis ei vaja kaartide allalaadimist üle wifi/mobiilse andmeside.

IGO-l vist pole veel Note jaoks sobiva resolutsiooniga data zip-i. Pole vähemalt leidnud. Praegusel hetkel on Sygic kõige asjalikum. Lihtne install, kaarte vali ise, mida tahad ja üsna head kaardid ka.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.