Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bezdomn6i
HV kasutaja
|
14.06.2012 10:00:23
|
|
|
Diskpartiga clan alli tegemine tegi ketta puhtaks, aga installeri ketaste nimekirja ikka ketast ei tulnud.
Kui ubuntu peale ei läheks kahtlustaks rauda, aga kuna see installeerub ja töötab, siis ei tohiks selles asi olla? Või siiski?
Veel ideid!?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.06.2012 12:05:22
|
|
|
bezdomn6i, Mis kontrolleri taga ketas on?
Ehk siis emaplaadi mudel ja millisesse porti seal see ketas ühendatud on.
Lisaks kuidas sa installida üritad? Kas plaadi või mälupulga pealt?
Kui mälupulga pealt, siis kas see on USB 3.0 või 2.0 pordis.
Enamus kontrolleritele on driverid juba kaasas aga mitte kõigile. Näiteks kui ma üritan USB 3.0 pesas istuvalt mälupulgalt installida, siis ei leia samuti midagi ja peab driverid ette söötma. Alles peale seda tuleb ketaste nimekiri ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
14.06.2012 13:48:21
|
|
|
Sadu kordi juba räägitud, et ketta tootjate utiliidiga ketas nullidega üle kirjutada, seejärel hakkab win installer tõenäoliselt seda solgitud ketast taas nägema. Väga halb juhus kui ketta algus nässu läinud ja ei ole taastatav. Siis sobib ketas vaid linuxitele....
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.06.2012 13:54:56
|
|
|
Mnator kirjutas: |
Sadu kordi juba räägitud, et ketta tootjate utiliidiga ketas nullidega üle kirjutada, seejärel hakkab win installer tõenäoliselt seda solgitud ketast taas nägema. Väga halb juhus kui ketta algus nässu läinud ja ei ole taastatav. Siis sobib ketas vaid linuxitele.... |
See peaks üldiselt aitama, kui kettal mingit muud viga pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bezdomn6i
HV kasutaja
|
14.06.2012 16:17:06
|
|
|
Esimene liigutus, mis tegin oli Wini install. Kas tehasest tuleb siis juba soditud ketas? Ubuntu oli järgmine samm peale seda kui üheski sata august installer ketast ei näinud.
Ausaltöelda ma ei tea, mis kontrolleri taga. Sel plaadil vist ainult A75-s olev ongi? Kui ma sain küsimusest õigesti aru
Installida üritan plaadilt ja kõik ühendatud vidinad on erinevates USB2 aukudes.
Eks katsetan veel ja kui ei toimi siis tipa tapa kettaga garantiisse:S Ega see pole ka esimene taoline käik kuigi viimati sai seda tehtud ligi 10 aastat tagasi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.06.2012 17:48:37
|
|
|
bezdomn6i, mis emaplaat siis on?
Ja installimise ajaks ühenda muud viled arvuti küljest lahti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bezdomn6i
HV kasutaja
|
14.06.2012 20:45:48
|
|
|
Plate on sama, mis oma esimeses postis mainisin ehk Gigabyte GA-A75N-USB3.
Küljes on rott, klaver ja väline dvd. Neist ei tahaks nagu midagi väga üleliigseks pidada. Või on santsud, et miski neist võib põhjustada ketta müstilist kadumist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.06.2012 21:10:24
|
|
|
bezdomn6i, jutust jäi mulje, et mingeid muid vidinaid on veel ...
Proovi AHCI mode muuta. Kui on sees, siis lülita välja, kui on väljas, siis lülita sisse. Seda siis BIOSist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.06.2012 21:12:08
|
|
|
äkki ei meeldi väline dvdkirjutaja?
mine mõnele sõbrale kylla ja lase win pälupulgale
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
bezdomn6i
HV kasutaja
|
15.06.2012 00:13:31
|
|
|
Sain installima ja tööle kõik, mis vaja. Mis konkreetselt kalas ei teagi. Loksutasin kõik kaablid üle, kirjutasin ketta veel kord üle ja automaagiliselt hakkas kõik toimima.
Tänud kaasamõtlemise eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
17.06.2012 08:05:23
|
|
|
hmm,kas ma ainus tola,kel idioodi-kaardiga püüdes end weebis autentida,tuleb peale pini sisestamist teade et ei suudetud pini siduda kaardiga?Umbes siuke teade tuleb....ja mis võiks aidata seda probleemi lahendada?olgu mainitud et kaarti lugejaks omneykey cardman 1021 ja uusi id-tarkvara.Drivud kenasti paigas ka.Ja üritan autentida end win7 sp1 koos viimaste apteitidega...
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
17.06.2012 10:09:57
|
|
|
metallika kirjutas: |
kas keegi oskab aidata tööle panna suht vana printerit HP Laserjet 1015 ning seda Windows 7 all?
Olen proovinud lihtsamat moodulit kuid ei saa ühendust miskipärast!
Probleem selles, et tegu on tava printeriga mis on ühendatud VÕRKU...
Arvuti leiab võrgu kaudu printeri üles aga ei lase miskipärast ühendada arvutit selle printeriga läbi võrgu!...........
Ütleb, et teeksin kindlaks, et kas ikka printer on sisse lülitatud vms.............mitte halligi enam minu pea ei võta
printer on sisse lülitatud ning just sai teisest arvutist prinditud arveid
Keegi abistab äkki väheke?
Kui soov telefoni kaudu teha, siis on nr 52 82 214
 |
Olen samuti sama asjaga kokkupuutunud,ainult teiste HP printeritega.HP Deskjet 1280 ei hakanud enne tööle kui sai HP Deskjet 1220 draiverid,tuleb katsetada sarnaste printerite draivudega.Eriti terav on probleem Win7x64 all.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.06.2012 11:10:59
|
|
|
Spoiler 
sama123 kirjutas: |
metallika kirjutas: |
kas keegi oskab aidata tööle panna suht vana printerit HP Laserjet 1015 ning seda Windows 7 all?
Olen proovinud lihtsamat moodulit kuid ei saa ühendust miskipärast!
Probleem selles, et tegu on tava printeriga mis on ühendatud VÕRKU...
Arvuti leiab võrgu kaudu printeri üles aga ei lase miskipärast ühendada arvutit selle printeriga läbi võrgu!...........
Ütleb, et teeksin kindlaks, et kas ikka printer on sisse lülitatud vms.............mitte halligi enam minu pea ei võta
printer on sisse lülitatud ning just sai teisest arvutist prinditud arveid
Keegi abistab äkki väheke?
Kui soov telefoni kaudu teha, siis on nr 52 82 214
 |
Olen samuti sama asjaga kokkupuutunud,ainult teiste HP printeritega.HP Deskjet 1280 ei hakanud enne tööle kui sai HP Deskjet 1220 draiverid,tuleb katsetada sarnaste printerite draivudega.Eriti terav on probleem Win7x64 all. |
ta sai selle juba tööle
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.06.2012 13:37:14
|
|
|
hallhunt kirjutas: |
hmm,kas ma ainus tola,kel idioodi-kaardiga püüdes end weebis autentida,tuleb peale pini sisestamist teade et ei suudetud pini siduda kaardiga?Umbes siuke teade tuleb....ja mis võiks aidata seda probleemi lahendada?olgu mainitud et kaarti lugejaks omneykey cardman 1021 ja uusi id-tarkvara.Drivud kenasti paigas ka.Ja üritan autentida end win7 sp1 koos viimaste apteitidega... |
3.6 beta on kah olemas tarkvarast. Aga kaldun arvama pigem, et probleem on brauseris mida sa kasutad seal arvutis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
17.06.2012 14:09:54
|
|
|
rmc kirjutas: |
kas ma eksin kui ma mäletan, et desktopil parema hiirega sai lisaks next desktop backgroundile ja PREVIOUS desktop background valida ?
edit: enne formatit nagu oleks saanud |
Ajad Windowsi KDE-ga segi
viimati muutis Dogbert 18.06.2012 12:34:22, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
17.06.2012 14:23:08
|
|
|
Oskab keegi öelda mida täpsemalt tähendab eventis audit failure: Code Integrity determined that the page hashes of an image file are not valid. The file could be improperly signed without page hashes or corrupt due to unauthorized modification. The invalid hashes could indicate a potential disk device error. File name Device\HarddiskVolume2\Windows\System32\MBWrp64.dll. See tundub olevat creative fail, aga ainuke asi on veebikas ja selle installisin maha, aga ikka annab neid failuresi. On see midagi olulist või võib sujuvalt tähelepanuta jätta? Viimase tunni jooksul on seda 156 korda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.06.2012 10:48:52
|
|
|
kasutaja01 kirjutas: |
Oskab keegi öelda mida täpsemalt tähendab eventis audit failure: Code Integrity determined that the page hashes of an image file are not valid. The file could be improperly signed without page hashes or corrupt due to unauthorized modification. The invalid hashes could indicate a potential disk device error. File name Device\HarddiskVolume2\Windows\System32\MBWrp64.dll. See tundub olevat creative fail, aga ainuke asi on veebikas ja selle installisin maha, aga ikka annab neid failuresi. On see midagi olulist või võib sujuvalt tähelepanuta jätta? Viimase tunni jooksul on seda 156 korda. |
Kontrolli ketas üle. Võimalik, et see .dll asub mingil vigasel sektoril vms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Snoopys
HV vaatleja

|
19.06.2012 18:59:48
|
|
|
Kuna olin jälle sunnitud selle probleemiga tegelema, siis lõpuks leidsin uuesti selle lahenduse ja jagan kiireti teistega enne kui meelest läheb :
tsitaat: |
4. Now, you MUST follow this step or the folders will not be shared despite previous steps followed!!!
Because Password Protected Sharing turned off, the security permissions have to be changed on the folder(s) to allow Everyone access. Right-click the shared folder > Properties > Security Tab > Edit > Add and type “Everyone” (not the quotes) into the box and select OK. Tick the boxes next to the permissions you want to allow (e.g. Read or Write, etc.) then Apply > OK. Some messages may appear: “An error occurred while applying…” This is not unusual and can be ignored by clicking Continue.
|
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itpronetworking/thread/033c418b-1096-4df7-bfad-fd3d431f3cd5/
|
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
19.06.2012 22:56:47
|
|
|
Betamax kirjutas: |
kasutaja01 kirjutas: |
Oskab keegi öelda mida täpsemalt tähendab eventis audit failure: Code Integrity determined that the page hashes of an image file are not valid. The file could be improperly signed without page hashes or corrupt due to unauthorized modification. The invalid hashes could indicate a potential disk device error. File name Device\HarddiskVolume2\Windows\System32\MBWrp64.dll. See tundub olevat creative fail, aga ainuke asi on veebikas ja selle installisin maha, aga ikka annab neid failuresi. On see midagi olulist või võib sujuvalt tähelepanuta jätta? Viimase tunni jooksul on seda 156 korda. |
Kontrolli ketas üle. Võimalik, et see .dll asub mingil vigasel sektoril vms. |
On see ketas väga hullus seisus? Mis vahe on tavalisel ja speed mapil?
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.06.2012 23:00:03
|
|
|
kasutaja01, Ei ketas on korras. Speed map mõõdab kiirust erinevates ketta osades. Nagu ise näed on ketta alguses parim kiirus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.06.2012 23:22:14
|
|
|
Järgmise sammuna võta chkdsk ette. See võib (aga ei pruugi) igasugused failisüsteemi errorid ära parandada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
19.06.2012 23:45:22
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Järgmise sammuna võta chkdsk ette. See võib (aga ei pruugi) igasugused failisüsteemi errorid ära parandada. |
Seda ma olen teinud. Mingeid vigu ei näidanud. On seal mingi vahe, kas teha seda käsurealt erinevate käskudega või nagu ma tegin C:/propertis/tools/error-checking?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
20.06.2012 10:57:49
|
|
|
Muud vahet ei ole, kui saad käsurealt ta veidi jutukamaks teha /v võtmega. Oluline on aga kasutada ükskõik kumba varianti koos vigaste sektorite otsinguga (käsurealt /r võti, mitte /f), mis skännib üle terve partitsiooni koos tühjaks kuulutatud ruumiga. Tavaline skänn seda ei tee ja võib mõne olulise vea märkamata jätta.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.06.2012 16:03:34
|
|
|
Spoiler 
Installi ajal (expanding files) viskab ette selle.
Proovitud vahetada malumooduleid, installimeediat, memtest korras.
Eelnevalt oli samuti Windows 7 peal, aga tekkis vajadus reinstall teha, kuna arvuti vaja uuele kasutajale yle anda ja nüüd selline jama.
Ideid?
edit:
Veakoodi jargi ma lahendust ei leidnud, selleparast kysingi siit.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
|