Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vril
HV veteran

sõnum 07.06.2012 10:42:00 vasta tsitaadiga

Note2 tulevat kuuldavasti oktoobris, et kui niikaua oodata viiitsid, siis ok. aga vaevalt sa siis sellele kohe kuskil mingit head pakkumist saad, eks alguses väänatakse ikka täie rauaga. mis Note'i plussidesse puutub, siis on siin pmst kaks asja, mida teistel föönidel hetkel eriti ei ole. esiteks siis jube suur ja mõnus ekraan ja teiseks muidugi S Pen, millega saad vaba käega kirjutada või joonistada. nii et kui sulle meeldib palju veebis surfida, telefonist pilte, filme või juutuubi vaadata ning joonistada või kiirelt ja mugavalt märkmeid teha, siis on Note sinu jaoks. muidu aga vaata pigem uue Samsung Galazy S3 poole, mis kuuldavasti juba mõne nädala pärast EMTi müüki tuleb.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ROTAX
HV vaatleja

sõnum 07.06.2012 11:45:28 vasta tsitaadiga

Küll on jama nende telefonidega. Uusi tuleb peale nagu seeni peale vihma! Note mõte olekski, et saaks ka netis kolada ja märkmeid teha. Mulle meeldib Note disain ka, võrreldes S3-ga. Samas leidsin sellise klipi.
http://www.youtube.com/watch?v=9dAKVKMiG6I
Ekraani sujuvus on S3-el juba ifööniga võrreldav. Kui siiani olen hakkama saanud, eks siis peaks vist Note2-he ära ootama icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 07.06.2012 12:45:12 vasta tsitaadiga

sujuvus kaob ka s3mel ära kui sinna appe juurde tõmmata ja apid lahti on,androidi viga selle sujuvuse kohta tundub et on iga raua peal.IOS iphone 4s-l ja wp7 näiteks lumia 800 ja 900 on sujuvuse poolest androidist ikka tunduvalt ees,tõmba appe palju tahad ja võib ka seal 30 appi lahti olla ikka on sujuv ja liigub nagu õlitatult ühtemoodi
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.06.2012 19:22:54 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, miks seda S3 ekraani ja kaamerat nii väga videos kiidetakse - kui testipildid lahti võtab, siis on näha, et S3 ekraan on esiteks tuhmim ja seal on mingi värelus sees, ning foto enda kvaliteet tundub Note'il peajagu üle olevat.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 07.06.2012 23:55:09 vasta tsitaadiga

Võrdlesin ka jupp aega käes ekraane,notel on pilt ilusam pole kahtlustki,silmanägemine mul hea ja telefone on ikka käest läbi palju käinud ja neid võrreldud.Käes istus normaalselt,aga noh disain ei meeldi kohe kuidagi.Kes just suurema ekraani pärast osta tahab siis selles valdkonnas on seni kunn raudselt note
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 08.06.2012 15:33:42 vasta tsitaadiga

ROTAX kirjutas:
Oskab keegi peale pikemat kasutust ehk lisada oma häid või halbu kogemusi!

Häid kogemusi ei hakka eraldi välja tooma kuna neid on rohkem kui halbu, viimaseid olen lugenud aga seni kokku kolm:
1) häirib, et veidigi aktiivsemal kasutamisel vastikult kuumenema kipub,
2) häirib ka, et valgel taustal midagi lugedes kipub valge taustavärv sageli kord punakat siis jälle sinakat tooni minema,
3) puudub eraldi kaamera nupp ja ekraaninupp on üsna lähestikku Tagasi nupuga, mida kogemata puudutades kaamera pildistamise asemel hoopistükkis suletakse, mistõttu pildistamisel kogu aeg näppudel silm peal tuleb hoida, selle asemel, et kogu tähelepanuga pildistatavale keskenduda, mis samuti veidi häiriv on.
Siis on ka helistamisel esinenud vahel, et kõnele vastamisel see lihtsalt katkeb või siis mina vestluspartnerit kuulen aga tema mind mitte, kuni siis uuesti helistad aga kindlalt väita, et see just Note süü oleks esialgu veel ei söanda. Kuid igatahes varem kasutatud telefonidest selliseid asju nagu ei meenu.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 08.06.2012 16:19:01 vasta tsitaadiga

Hmmm, ise pole eelpool toodud asju küll täheldanud. Mis puudutab kuumenemist ja toda valge värvimuutust. Pärast ICS peale panekut on igatahes aku paremini pidama hakanud. Paar päeva kindlalt jutti, kui mitte rohkem. Sõltub wifi kasutusest.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 08.06.2012 16:29:54 vasta tsitaadiga

See eraldi kaameranupu puudumine on tõesti miinuseks. Eriti veel sellise suurusega telefoni juures.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 12.06.2012 09:39:37 vasta tsitaadiga

yeah baby, ICS on kohal, laen just alla. eks ma jaga siis pärast muljeid, mis ja kuidas
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 12.06.2012 10:15:22 vasta tsitaadiga

just avastasin ka panin laadima icon_biggrin.gif
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 12.06.2012 18:06:00 vasta tsitaadiga

Kuidas Teil on? Mul nagu kiilub kinni iga natukese aja tagant icon_mad.gif

E: lasin just selle e-maili widgeti maha, mis tuleb alguses kaasa, nüüd nagu enam pole probleeme. Algus on päris hea thumbs_up.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
goga
HV kasutaja

sõnum 12.06.2012 18:32:27 vasta tsitaadiga

muus maailmas kurdetakse, et peale note´le ICS peale laskmist aku vastupidavus kukub kõvasti. soovitusteks on peale installi hard reset teha
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 12.06.2012 18:55:51 vasta tsitaadiga

... tehase seadete taastamine on ICS puhul igal juhul vajalik, kui tullakse varasama, kui 4.* verisooni pealt (kehtib absoluutselt kõigi droidiga telefonide kohta) ! Tegemist on paljuski lausa ümber kirjutatud süsteemiga ja vanad seaded tekitavad paratamatult probleeme. Juhul, kui oled telefoni eelnevalt root'inud ja süsteemsetest failidest/seadetest backupi teinud, siis seda ei tohiks mingil juhul uude versiooni taastada, täiesti kindlasti lõhub uue süsteemi ära ja probleemid on garanteeritud ! Sama kehtib ka mõnede spetsiifiliste programmide seadete kohta seega ei tasu päris pimesi kogu oma tarkvaravaramu seadeid taastada ...
goga
HV kasutaja

sõnum 12.06.2012 19:20:56 vasta tsitaadiga

teen hetkel backup´e ja õhtul hakkan sikutama ICS. seega pole saanud testida, kas esineb ka ICS selline probleem ja võimalik lahendus

Azmi Obsequious went to android forum and found this "solution" for battery drained issues --> Go back an start 'Voice Talk' and you should see a simple panel with a button "Driving Mode" which is turned on (green bar) turn it off. Or the same thing is in Android Settings, Voice Input and Output, Text-to-Speech, then unselect driving mode. Then it should be back to normal with this 'feature' turned off!!

Azmi Obsequious ok its confirmed that after you 'TURN OFF' voice talk settings.. untick all..especially wake up command.. after that try reboot ur phone and look at RAM.. it should be less than 50% memory usage. hope this helps. icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 13.06.2012 10:42:51 vasta tsitaadiga

esimesed muljed siis ICS-st- menüüde välimust ja sisu on paljuski muudetud.
1. Täna avastasin enda jaoks just ühe toreda ja mugava asja- nimelt kui minna menüüs ''arendaja valikud'' - ning panna ära ''säilita tegevusi'' juurde linnuke, siis hakkab toimima selline mugav lahendus, et telefon hakkab ise automaatselt sulgema appe. Näiteks vanasti oli nii, et kui lugesid operast uudiseid ja vajutasid keskmisele suurele ''kodu nupule'', siis jäi opera alati avatuks. Sama oli ka teiste appidega. Nüüd aga sulgeb telefon ise automaatselt n.ö. lahti jäänud api- see lahendab senimaani olnud probleemi taustal töötava api akusöömisest.

2.eelmise versiooniga oli nii, et kui tekitasid wifi võrgu, siis telefoni endaga ei saanud samal ajal netti, kui arvutiga olid netis. Nüüdsest on ka see lahendatud- tekitades mobile AP, saab nii mobla endaga kui ka wifis oleva arvutiga kenasti netti- jällegi lahendatud minu jaoks üks oluline probleem.

3. Chrome- nüüdsest saab panna endale ka google enese browseri- esialgu tundus see siiski liiga võõras- operaga liialt ära harjunud. Kardetavasti kasutan operat edasi.

4. eelpool mainitud tehase seadete taastamine- minul oli selline asi, et peale uue tarkvara paigaldust sain netti küll, aga marketisse ja youtubi mitte- andis veateate'' võrgu viga''. Tegingi siis tehase sedatete taastamise- sellega lahenes kogu problee- nii et see tuleb arvatavasti ja väga soovitavalt kõigil teha, kes tahavad uuele tasemele ronida.

5. voolutarbimise kohta ei oska hetkel muud lisada, kui vaid see, et badass monitori järgi oli enne põhiline voolu õgija kernel- tavaliselt 30-40 %-ga. Nüüd on hetkel opera 20 %, android core apps 9%, kernel alles 7,2 %- arvatavasti on ka aku pidavus pikem.

Kui keegi veel midagi huvitavat ICS-s leiab, siis andke teada- igal juhul uus ja huvitav opsüsteem on nüüd käega katsumiseks olemas.
tagasi üles
kynnivares
HV vaatleja

sõnum 13.06.2012 12:14:15 vasta tsitaadiga

Enne tehase reseti tegemist ICS alt soovitan google: "hard brick bug galaxy note ics"

Muidu kärab ICS väga hästi. Aku probleemid on lahenevad tavaliselt nädala jooksul. Soovitan üle vaadata WIFI seadistused, ICS on üsna tundlik vanematele ruuteritele (ehk tasub mängida seadistusega - Wifi never sleeps / Wifi koos ekraaniga välja). Minu kogemuses on LQ3 (balti ICS) akule parem kui LPY (saksa ja veel mõne regiooni ROM).

Aga neil, kel oluline ROOT ja CWM või kes tahavad tihti tehase resetti teha, palun lugege kindlasti:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1698977&page=1

ROTAX kirjutas:
Tere.

Olen juba ammu kiibitsenud Notet, aga ei ole veel otsusele jõudnud?!? Oskab keegi peale pikemat kasutust ehk lisada oma häid või halbu kogemusi! Küsisin Tele2-hest mingit soodsat pakkumist. Praegu ainult koos interneti paketiga, aga lubasid juulis ka ilma selle siduva paketita paremat hinda teha. Äkki on oodata varsti Note2 tulekut?

Mina loen sealt oma meili (vastan ka), raamatuid, kirjutan blogi ja natuke uudiseid ka. Korraliku töö jaoks on klahvidega masin (sülearvuti). Aga väiksemas telefonis näiteks maili ja raamatute lugemine on mulle mõttetu. Ehk, kui pead pidevalt ühenduses olema (tööga, maailmaga), on super relv. Pliiatsit olen ainult igavusest kasutanud seni. Pole minu jaoks.

Mõnikord tasub vaadata amazon.de ja amazon.co.uk pakkumised ka üle. Euroopa versioonidel on kõigil eesti keel olemas. Ja alati võib SEB (Balti regiooni) ROMi laadida, kui niimoodi rohkem meeldib.
tagasi üles
ROTAX
HV vaatleja

sõnum 13.06.2012 12:56:15 vasta tsitaadiga

Tundub palju rahulolevaid kasutajaid thumbs_up.gif . No veel natuke praadimist ja äkki ostangi juba selle mudeli! Kui uus nr.2 tuleb, eks siis saab ju tahtmise korral uuema vastu vahetada! Aia tänava Rimis on miski telefoni pood, kus pakutakse hetkel 480euriga.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 13.06.2012 16:18:53 vasta tsitaadiga

ROTAX kirjutas:
Tundub palju rahulolevaid kasutajaid thumbs_up.gif . No veel natuke praadimist ja äkki ostangi juba selle mudeli! Kui uus nr.2 tuleb, eks siis saab ju tahtmise korral uuema vastu vahetada! Aia tänava Rimis on miski telefoni pood, kus pakutakse hetkel 480euriga.

Väga soovitan- suurusega harjud nii ära, et hiljem tunduvad teised mudelid nagu laste mänguasjad. Väga rahul ja ei kahetse ostu! Olen tõeline Note'i fänn

Ma ei tea, kas ma olen pime või mis, aga ma ei leia enam ''mobiiltelefonid- gps- muu tehnika'' teema alt enam meie alamteemat '' galaxy note arutelu''.
tagasi üles
GTC
HV kasutaja

sõnum 13.06.2012 16:44:25 vasta tsitaadiga

Siitpoolt ka "strong buy" NOTE-le..No ei ole suur, kiiresti harjud ära! thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 13.06.2012 18:23:21 vasta tsitaadiga

GTC kirjutas:
Siitpoolt ka "strong buy" NOTE-le..No ei ole suur, kiiresti harjud ära! thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

sama siin thumbs_up.gif olen veebruarist saati note omanik, Pole ühtegi paha sõna öelda. küll pean tõdema et helistamise jaoks on mul teine seade kõrval. Kõik muu käib aga notes...
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 143
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 13.06.2012 18:26:07 vasta tsitaadiga

No et kindlam oleks siis minu poolt ka pluss Note'ile. Varsti märkad, et teised telefonid on ikka tõsised lukuaugud icon_lol.gif
tagasi üles
Netfish
Kreisi kasutaja

sõnum 13.06.2012 19:21:04 vasta tsitaadiga

Väikemees kirjutas:
Varsti märkad, et teised telefonid on ikka tõsised lukuaugud icon_lol.gif

See on suht garanteeritud. Teised ei saa aru, et mida selle labidaga teha on (peale kaevamise) ja mina ei saa jälle aru, et mida nende lukuaukudega teha on icon_razz.gif
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 13.06.2012 19:36:24 vasta tsitaadiga

Netfish, Umbes nii jah, minu oma kutsutakse hüüdnimega "telekas" icon_lol.gif
tagasi üles
soulshaker
HV Guru
soulshaker

sõnum 13.06.2012 21:07:57 vasta tsitaadiga

Nii, sain ka nüüd ICS-i oma Notele peale. Naljakas, aga mul on täpselt sama bug mis ühel kolleegil Galaxy S2-ga. Nimelt kui helistama panna, siis võib minna kuni 10 sek et telefon reaalselt helistama hakkaks. Gigerbreadiga seda jama ei olnud. Paisatab et tegu on Samsungi mingi tüüpkalaga. Soovitan soojalt ICS-iga veel Samsa puhul natuke oodata.
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 219
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.06.2012 21:18:22 vasta tsitaadiga

soulshaker kirjutas:
Nii, sain ka nüüd ICS-i oma Notele peale. Naljakas, aga mul on täpselt sama bug mis ühel kolleegil Galaxy S2-ga. Nimelt kui helistama panna, siis võib minna kuni 10 sek et telefon reaalselt helistama hakkaks. Gigerbreadiga seda jama ei olnud. Paisatab et tegu on Samsungi mingi tüüpkalaga. Soovitan soojalt ICS-iga veel Samsa puhul natuke oodata.

hard reset?

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.