Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.05.2012 19:37:31 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv kirjutas:
Kuna pole võimalust mõne teise Notega võrrelda, tahtsin küsida, et on see ikka normaalne, et kui Notega midagi teha, näiteks isegi raamatut lugedes, tõuseb temperatuur kohe 39-40° kanti ja ulatudes sellest veidi aktiivsema tegevuse korral isegi juba lausa 50-55°-ni kusjuures telefon ise sealjuures häirivalt tuliseks muutub? Samas kui ekraan on pime, näiteks ooterežiimis, muusikat kuulates, kõnede ajal või teistele seadmetele internetti jagades on nii temperatuur kui voolukulu igati mõistlikes piirides. Või viitab selline kõrge temperatuur siiski mingile, näiteks GPU veale ja tuleks poodi tagasi viia? Näiteks ei mäleta, et varemkasutatud Nokia 5800 oleks sedasi iga tegevuse juures kuumenenud, ning ka iPad mida veel kasutan ei lähe isegi õieti soojaks, sõltumata sellest, mida või kui kaua ma sellega siis ka ei teeks.
ot:
s2-ga wifi sees+ekraan+googeldamine, siis 48c pole probleem. laadimine+3g+surfamine sama asi. nii et suht normaalne nähtus peaks minu arust olema icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 15.05.2012 19:43:14 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv, Ka mul läheb Note päris kuumaks kui midagi ressursinõudlikut teha järjest beer_yum.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 15.05.2012 21:24:09 vasta tsitaadiga

Väikemees kirjutas:
Pikkkõrv, Ka mul läheb Note päris kuumaks kui midagi ressursinõudlikut teha järjest beer_yum.gif

Ressursinõudliku tegevuse puhul on asi muidugi mõistetav aga mulle hakkas muret tegema just nagu liigne kuumenemine siis kui ei tee midagi eriti ressursinõudlikku, näiteks lihtsalt e-raamatu või ilma piltide ja flashita veebilehe lugemisel, või fotode lehitsemisel jms. Aga muidu on kõik nagu normaalne, võib-olla, et tõesti peab siis nii olema, mujalt internetist uurides ei leidnud ka kinnitust, et see nagu otseselt viga oleks, ehki veidi häirib, kui telefon midagi – eriti veel pikemalt, tehes sedasi sõrmede all vastikult kuumaks kipub minema!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 16.05.2012 07:29:45 vasta tsitaadiga

Eile hommikust saati on mul telefoni all nurgase kiri "turvaline reziim", mis asi see veel on ja kust selle maha saab? icon_neutral.gif
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 16.05.2012 08:13:54 vasta tsitaadiga

vaata siia http://www.technipages.com/samsung-galaxy-note-enable-safe-mode.html
tagasi üles
vik
HV vaatleja

sõnum 16.05.2012 16:20:30 vasta tsitaadiga

tiitise kirjutas:
vik kirjutas:
Kas alumist menüüriba ei saa muuta?

Kuna endal note pole siis väike googeldamine andis sellise vastuse:
Application>Menu>Edit - drag out what you don't want, drag in what you do want - then Menu>Save to seal the deal.

Suur tänu , asi toimib. thumbs_up.gif
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 17.05.2012 16:28:53 vasta tsitaadiga

Mis kuradi asja ma nüüd olen sisse pannud: Siis kui keegi helistab või saadab smsi, on äratus jne hakkab mu telefon seda numbrit või sms'i ette lugema. Isegi hääletu peal töötab see jura. Mis selle asja nimi on ?
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 17.05.2012 17:15:55 vasta tsitaadiga

... menu - settings - accessibility - talkback lülita välja icon_rolleyes.gif
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 17.05.2012 19:15:42 vasta tsitaadiga

DigeBeni, Ei, see on mul väljas icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 18.05.2012 08:39:31 vasta tsitaadiga

Väikemees kirjutas:
Mis kuradi asja ma nüüd olen sisse pannud: Siis kui keegi helistab või saadab smsi, on äratus jne hakkab mu telefon seda numbrit või sms'i ette lugema. Isegi hääletu peal töötab see jura. Mis selle asja nimi on ?

Mingi asi oli kas "Driving mode" või "Car mode", mäletan et häälkäsklustega katsetades see aktiveerus ja kuidagi sai maha ka häälega.
Aga selle aktiveerimiseks või deaktiveerimiseks pidi olema vist dock mode's vms. Käsklus ise oli "Car/driving (ei mäleta kumb) on" ja vastavalt "Car/driving mode off".
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 19.05.2012 22:30:13 vasta tsitaadiga

Sain eile lõpuks kätte oma mhl adapteri ja "Hdmi to dvi" ülemineku. töötab täitsa edukalt selline kooslus monitori järgi thumbs_up.gif

Sain ka usb adapteri mis muudab usb isase otsa emaseks(et teha samsa usb kaablist otg kaabel). kuid tundub et see ei taha töötada kuna telo ei tunne ühtegi usb seadet ära (defenderi hiir, logitechi ex100,fujitzu wiimote).Kas adapter lihtsalt vale ja vaja õiget OTG kaablit või peaks viga otsima kuskil tarkvaras?
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 143
tagasi üles
goga
HV kasutaja

sõnum 20.05.2012 07:50:05 vasta tsitaadiga

ArturTT kirjutas:
Sain eile lõpuks kätte oma mhl adapteri ja "Hdmi to dvi" ülemineku. töötab täitsa edukalt selline kooslus monitori järgi thumbs_up.gif

Sain ka usb adapteri mis muudab usb isase otsa emaseks(et teha samsa usb kaablist otg kaabel). kuid tundub et see ei taha töötada kuna telo ei tunne ühtegi usb seadet ära (defenderi hiir, logitechi ex100,fujitzu wiimote).Kas adapter lihtsalt vale ja vaja õiget OTG kaablit või peaks viga otsima kuskil tarkvaras?

Kaabel või üleminek peab olema ka OTG toega. algul soetasin endale ka http://www.akaabel.ee/index.php?route=product/product&product_id=5508 kuid see ei tööta.

siiv võtsin http://yeint.ee/usb-20-kaabel-a-f-micro-b-02m-otg-kovakettade-uhendamiseks-otg-seadmetega-nt-nutitelefonidega

ja väga hästi töötab. Juba ainult kaabli Note-iga ühendades, ütleb et USB seade aktiveeritud
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 20.05.2012 10:30:01 vasta tsitaadiga

ok, tänud. eks tellin siis uue kaabli icon_wink.gif
See kaabel peaks olema õige? Kuidas muidu telo seadmeid tunneb? lähevad kõik hiired klaviatuurid sellel ikka tööle? Kunagi Nokia N8 peal sai asja katsetatud, siis see küll eriti hakkama ei saanud...
tagasi üles
miq12
HV veteran
miq12

sõnum 20.05.2012 11:43:10 vasta tsitaadiga

Bluetooth hiire tundis Note mul kenasti ära, aga kahjuks usb omade kohta ei oska kommenteerida...
Kommentaarid: 170 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 161
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vril
HV veteran

sõnum 22.05.2012 15:45:34 vasta tsitaadiga

veits nagu reklaami kah http://www.youtube.com/watch?v=Xn8jkyu88bw&feature=share icon_cool.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
goga
HV kasutaja

sõnum 22.05.2012 18:01:03 vasta tsitaadiga

väga vaevaliselt tuleb ICS euroopa suunas, täna hommikul lisandus siis Kagu-Aasia riike. https://www.dropbox.com/s/q9523zptqlrtla5/export_07.png
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 22.05.2012 18:58:24 vasta tsitaadiga

SamsungEE kirjutas:
taavi kirjutas:
krist2an kirjutas:
arm2004 kirjutas:
krist2an kirjutas:
taavi kirjutas:
SamsungEE kirjutas:
ICS ehk Andoid 4.0 tuleb märtsi jooksul saadavaks ... Galaxy Note´le.

mis aastal?

Note'ile on ju ICS väljas...

väljas jah http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_finally_getting_official_ice_cream_sandwich-news-4228.php
iseasi millal Eestisse jõuab icon_razz.gif bada-ga läks kriips alla 2 nädala teatamisest ja jõudmisest.

Mõndadel on Note'i teemas juba olemas, sellepärast arvasingi, et ka Eestis saadaval. Aga kui ametlikult pole, siis pead ootama veel icon_biggrin.gif

sellest on mul ükskõik, et kuskil on olemas, uudiseid oskan ise ka lugeda. SamsungEE võiks kah vastata. ma tahan teada, millal mina seda kasutada saan.

Hetkel just testime uut tarkvara kuid ilmselt saadavaks saab alles juuni kesk või lõpp

Noh jah, ma olen kergelt petnud icon_evil.gif
tagasi üles
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 22.05.2012 20:59:35 vasta tsitaadiga

Note ametlikus ICSis on üks kuri "bug" sees mis võib mobla telliseks muuta, seega kes kannatab see kaua elab.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 23.05.2012 09:29:13 vasta tsitaadiga

bjaka kirjutas:
Note ametlikus ICSis on üks kuri "bug" sees mis võib mobla telliseks muuta, seega kes kannatab see kaua elab.

Täpsustad ehk? Viidet?
Sellisel kujul postitusel pole pointi...
tagasi üles
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 23.05.2012 11:06:09 vasta tsitaadiga

Google abiks:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26362595#post26362595

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667886

ja siin mitmeid teemasid:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1347

Tegu siis nn. samsungi flash mälu algoritmiveaga, mis peaks justkui mälu suhtluskiirust kiirendama. Ilmneb see siis kui ametliku ICSiga hard reseti tehes võib mobla pangestuda jäädavalt. Tavalises kasutuses seda muidugi ei ilmne, aga kui vajadus teha mobiilile puhastustuli siis võib selline kurb asi ilmneda.

PS! Seepärast ongi kahtlane, miks ainult Saksamaa sai esimesena ametliku uuenduse, justkui oleks tegu beta testiga, kas läheb läbi või mitte icon_smile.gif
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 02.06.2012 19:13:15 vasta tsitaadiga

Nii, sain lõpuks õige otg kaabli. Tundis hiire ja klava nagu naksti ära thumbs_up.gif Kuid kui usb hub vahele toppida siis jokk ja ei tunta isegi hubi ära.
Olen märganud youtubest videosi vaadates et teistel hub töötab, mis ma valesti teen? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 04.06.2012 12:14:01 vasta tsitaadiga

ArturTT kirjutas:
Nii, sain lõpuks õige otg kaabli. Tundis hiire ja klava nagu naksti ära thumbs_up.gif Kuid kui usb hub vahele toppida siis jokk ja ei tunta isegi hubi ära.
Olen märganud youtubest videosi vaadates et teistel hub töötab, mis ma valesti teen? icon_rolleyes.gif

Kas võib olla vahe toitega ja toiteta hub'ides?
tagasi üles
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 04.06.2012 21:13:34 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
ArturTT kirjutas:

Kas võib olla vahe toitega ja toiteta hub'ides?

Ma ei tea, endal toitega hub. ja videodest näinud ka et kasutatakse toitega hube. Niisiis peaks asi nagu fungama, a ei funga.
Tahaks asja nagu netbookina monitori järgi kasutada, kuid hetkel jääbki piduriks hubi teema kuna ei tahaks nagu eraldi bt hiirt ja klaverit osta...
tagasi üles
ROTAX
HV vaatleja

sõnum 06.06.2012 23:44:25 vasta tsitaadiga

Tere.

Olen juba ammu kiibitsenud Notet, aga ei ole veel otsusele jõudnud?!? Oskab keegi peale pikemat kasutust ehk lisada oma häid või halbu kogemusi! Küsisin Tele2-hest mingit soodsat pakkumist. Praegu ainult koos interneti paketiga, aga lubasid juulis ka ilma selle siduva paketita paremat hinda teha. Äkki on oodata varsti Note2 tulekut?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 07.06.2012 10:15:52 vasta tsitaadiga

ROTAX kirjutas:
Tere.

Olen juba ammu kiibitsenud Notet, aga ei ole veel otsusele jõudnud?!? Oskab keegi peale pikemat kasutust ehk lisada oma häid või halbu kogemusi! Küsisin Tele2-hest mingit soodsat pakkumist. Praegu ainult koos interneti paketiga, aga lubasid juulis ka ilma selle siduva paketita paremat hinda teha. Äkki on oodata varsti Note2 tulekut?

Kõlakaid on kuulda olnud...
http://www.gsmarena.com/galaxy_note_2_allegedly_scheduled_for_october_2012-news-4334.php
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.