Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Max Payne 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.06.2012 19:03:25 vasta tsitaadiga

No arvata on, et kui normali peal ja puldiga auto-aim, siis on liiga lihtne.

Jah, MP3 story pole nii noir, kui eelnevad MP'd, kuid minu meelest on ka selles piisavalt sügavust. Endale igastahes väga meeldis.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 06.06.2012 20:26:01 vasta tsitaadiga

Jõudsin just surnuaeda. See tuim tulistamine on julmalt ära tüütanud juba. Eriti kui hardiga mõnda kohta kohe ära ei tee siis tuleb neid ühtesid ja samasid kujusid üha uuesti ja uuesti ära tappa. Täiesti üksluine mäng isegi kui ma kunagi surma ei saaks.
ukm9
HV vaatleja

sõnum 06.06.2012 21:45:14 vasta tsitaadiga

Jõudsin ka siis läbi teha ja peaks ütlema, et päris külmaks jättis, just stoori koha pealt. Gameplay oli ikka tasemel ja pilt oli ka päris ilus.
Story oli kahjuks päris igav, üksluine ja etteaimatav ja võrreldes eelmiste mängudega jääb kindlasti story koha pealt alla. Ei olnud seal väga palju vabadust ka ja nad oleks võinud selle koomiksi moodi story-tellingu sisse jätta.
Aga muidu oli normaalne mäng aga lootsin paremat.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.06.2012 23:30:09 vasta tsitaadiga

aivar1988 kirjutas:
Jõudsin just surnuaeda. See tuim tulistamine on julmalt ära tüütanud juba. Eriti kui hardiga mõnda kohta kohe ära ei tee siis tuleb neid ühtesid ja samasid kujusid üha uuesti ja uuesti ära tappa. Täiesti üksluine mäng isegi kui ma kunagi surma ei saaks.

Ma ei saa aru mis seebiooperi stoorit te taga ajate või mis selle Max Payne 3 osa stooril viga on ? Vähemalt minul on küll huvitav praegu et mis nagu toimub icon_eek.gif Kuigi jah võib olla pole tõesti see mis olid esimesed 2 maxpayne et kui hakkasid mängima siis ei suutnud lõpetada icon_razz.gif

aivar1988 ütle mulle mõni teine mäng kus ei tule tappa ühtesi ja samasi kujusi beer_yum.gif See ongi selline mäng, kui ei taha ära mängi ega keegi ei sunni sind seda mängima beer_yum.gif

Esimese MaxPayne tegi Remedy ? (soomlastega oli midagi seotud vist kui ma ei eksi ? ) Huvitav kas Remedy enam ei eksisteeri jah ? pole nagu sellega kursis....
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.06.2012 23:42:26 vasta tsitaadiga

esimese ja teise tegi Remedy.
Rockstar publitseeris teist ning tegi konsooliversiooni ka vist. Ja nüüd kolmandas versioonis peaks ainult Rockstar olema..

aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 07.06.2012 08:13:59 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

beer_yum.gif See ongi selline mäng, kui ei taha ära mängi ega keegi ei sunni sind seda mängima beer_yum.gif

Ja see on avalik foorum, kus inimesed võivad vabalt kirjutada oma arvamusi. Minu arvamus on selline ja tundub, et mitte ainult minul.

azL
HV vaatleja

sõnum 07.06.2012 12:01:16 vasta tsitaadiga

Avastasin et kui sul kuule pole lähed enemy ligidale vajutad mouse1 siis paneb matsu ära ja siis järsku on kuule ja laseb ja nats kuule jääb alles:D infinite ammo nii
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eZ
HV kasutaja
eZ

sõnum 07.06.2012 12:15:28 vasta tsitaadiga

azL, See toimib minuteada koguaeg, vahet pole kas on kuule või ei.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 07.06.2012 12:49:45 vasta tsitaadiga

no see on melee, achievement 100 melee eest saab.
veel saab jalaga vastast peksta kui ta maas lebab veel elus, surmani icon_smile.gif.
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
qwerty007
HV veteran
qwerty007

sõnum 07.06.2012 17:38:19 vasta tsitaadiga

Esimene üldmulje mängust on hea. Tundub huvitav, tasub kindlasti proovida thumbs_up.gif
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 2 :: 100
tagasi üles
Flasky
HV kasutaja
Flasky

sõnum 08.06.2012 00:58:09 vasta tsitaadiga

Alguses oli jama mängu tööle saamisega, mis mind ketasse ajas. Nüüd ilusti töötab, story läbi mängitud hardiga (u. 10,5 tundi mul) ja natuke multiplayerit tulistatud. Minu arvates 5+ mäng.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 08.06.2012 02:09:04 vasta tsitaadiga

ütleks nii et hardiga on kindlasti kergem mängida kui medium raskusega.

see krdi helipad mediumiga tegin ca 20st katsest, hardi peal korraga tegin.
helipadilt saab kena sukeldus teha, selline ülekõva lend tuleb icon_biggrin.gif, aga krt, 2 inimest seal all pool ainult.
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 08.06.2012 14:15:55 vasta tsitaadiga

Klge kas Social Clubis on mingi cheaterite report koht ka?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.06.2012 22:01:47 vasta tsitaadiga

max payne nagu max payne. ulme tuim tulistamine? tehke siis asi huvitavamaks ja ärge toksige tühja. Pms sama värk mis max payne 1 ja 2 aga remedy (alan wake'is on seda tunda) "feeling" on puudu. Aga mitte midagi lõhkuvalt. Max Payne 1 ja 2 võib kah võtta tuimaks tulistamiseks. Kuigi võrreldes enamus "shooteritega" nagu masss effect (rpg my äss), gears of war jms ei ole vähemalt iga level tuim kastikeste maailm kus iga kord saab aru kus madin pihta hakkab kuna alati on iga level 100% ühesugune ja kastikesed paika pandud ühel tasandil (2 - 3 tasandiline gameplay on ju liiga raske). Samuti ÜLI hea on see, et elud ise tagasi ei tule. Eks nii mõnigi "gamer" hakkab ulguma selle peale kuna kui ikka pihta saad on ots kerge tulema.

Hardiga mängides on täitsa normul. Virisete et surma saate ja ei saa edasi? Mäng ju aitab teid doh.gif. Paaris kohas isegi nn "peatuma" jäänud kuna meeldib jubedalt raisata kuule ja kõik puruks lasta mis annab. Ja ülla ülla... mäng ANNAB sulle kuule juurde + painkillere'id kui sa väga palju kordi üritad ja hakkama ei saa. Seega mingit momenti ei saa kuidagi tekkida, et enam edasi ei saa ja hakka otsast peale.

See üritus sisestada koomiksi stiil (nagu max payne 1 ja 2) aga natuke häirib. Liiga ADD tüüpi virvendamine ja tõmblemine on. Sellest sain jah aru et alguses see pilt peeretab sellepärast et max on täis ja uimane. Originaalne idee aga samas natuke segab kuid mitte midagi "lõhkuvalt".

Aga jah hää mäng ainult kurb, et MP full'ina kohe kaasa ei tulnud. RDR süsteem rakendatud thumbs_down.gif

Huvitav oleks vaid teada kas kuidagi võõrkeelsetele kohtadele kah suppakaid, tõlkeid saaks. 2x läbi tehes oleks huvi teada mida nad seal võõras keeles prääksuvad eusa_think.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.06.2012 02:01:00 vasta tsitaadiga

Ma ei saa veel ütlemata jätta et sigakõva mäng on ikka icon_cool.gif Ise mängin medium astmega algatuseks,aga kindlasti tahan proovida ka hard astmega teist korda.Mulle on esialgu isegi kohati mõned kohad suht rasked,et saab päris mitu korda teha enne kui edasi saab.Jõudsin sinna lumisesse new yorki see oli ikka mega vägev,niipalju häid mälestusi tuli meelde icon_biggrin.gif Kuidagi lühike oli see osa,ei tea kas tuleb seda veel ?

Ma ise ka vaatasin et kui nad räägivad oma portugali või mis iganes keeles seal Brasiilias räägitakse,siis mul on pandud et show subtitles,parem nagu sõnadest aru saada mis nad räägivad... siis seda n.ö portugali keel on jäetud tõlkimatta millegipärast icon_confused.gif Huvitav oleks teada mida nad räägivad.... tavaliselt filmides näiteks tõlgitakse ka teises keeles kohad ära inglisekeelsete subtiitritega...
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.06.2012 02:07:53 vasta tsitaadiga

asi se paar lihtlauset ära õppida ei ole icon_cool.gif thumbs_up.gif
KrisVr
HV Guru

sõnum 09.06.2012 02:44:22 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Ma ise ka vaatasin et kui nad räägivad oma portugali või mis iganes keeles seal Brasiilias räägitakse,siis mul on pandud et show subtitles,parem nagu sõnadest aru saada mis nad räägivad... siis seda n.ö portugali keel on jäetud tõlkimatta millegipärast icon_confused.gif Huvitav oleks teada mida nad räägivad.... tavaliselt filmides näiteks tõlgitakse ka teises keeles kohad ära inglisekeelsete subtiitritega...

Max ei oska portugali keelt ja kuna sina oledki Max, siis ei peagi aru saama ja ei tõlgita. icon_wink.gif Minu arust väga huvitav, et nii tehti!
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 09.06.2012 10:31:59 vasta tsitaadiga

Flasky kirjutas:
Alguses oli jama mängu tööle saamisega, mis mind ketasse ajas. Nüüd ilusti töötab, story läbi mängitud hardiga (u. 10,5 tundi mul) ja natuke multiplayerit tulistatud. Minu arvates 5+ mäng.

Sama jama....tööle ei saa...hangub käivitades esimese teksti juures. Mängu enda safe modes läheb tööle.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.06.2012 13:11:24 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:

Max ei oska portugali keelt ja kuna sina oledki Max, siis ei peagi aru saama ja ei tõlgita. icon_wink.gif Minu arust väga huvitav, et nii tehti!

Krt ma selle peale nagu ise ei tulnudki doh.gif Täitsa õige point thumbs_up.gif
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 09.06.2012 14:14:05 vasta tsitaadiga

mängida tulekski kohe hardiga,normaliga oleks lihtne läbi teha
HV Guru

sõnum 09.06.2012 15:31:38 vasta tsitaadiga

Hardiga läbi, osasid kohti sai ikka kümneid kordi tehtud, mõnes raskes kohas aga lihtsalt vedas, pähelasud on absouluutne must, kuna vestides tüüpe jääkski laskma....
Vaatasin just ka videot new york minute hardcore versioonist, kus terve mäng tuleb ühe eluga jutti läbi mängida ja seal nägin, et relvade lisasid, nagu lasereid saab välja ka lülitada doh.gif icon_lol.gif
Seni viskasin kõik laseriga automaadid minema ja olin parem püstolitega, kuna laseriga oli võimetu kellelegi pihta saada...

Üsna mõistetav on ka miks ka SPs granaate pole (mis siis, et ühes videos on näha kuidas ta ühe põue paneb), see teeks paljud lahingud väga lihtsaks.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 09.06.2012 16:25:05 vasta tsitaadiga

olen teise chapteri poole peal hardiga, pole veel surma saanud. esmamulje on küll ikka 5+ thumbs_up.gif
graafika põhjas v.a MSAA, sest seda pole vajagi tegelikult, ja jookseb ülisujuvalt. täpselt ei oska öelda, aga alla 40 pole kindlalt langenud, enamus ajast üldse kuskil 60-80 ringis mu arust.
tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 09.06.2012 16:59:45 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
Seni viskasin kõik laseriga automaadid minema ja olin parem püstolitega, kuna laseriga oli võimetu kellelegi pihta saada...

Laseriga relvad olid jah ju-be-dad. Neid oleks pidanud saama välja lülitada.
Taskulambi tähtsusest ma ka aru ei saanud.

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.06.2012 17:06:49 vasta tsitaadiga

scarface kirjutas:
lightbluefox kirjutas:

Laseriga relvad olid jah ju-be-dad. Neid oleks pidanud saama välja lülitada.
Taskulambi tähtsusest ma ka aru ei saanud.
neid sai välja lülitada icon_idea.gif
angel
HV Guru
angel

sõnum 09.06.2012 23:36:57 vasta tsitaadiga

kellelgi veel MP ei toimi? Ütleb, et ei suuda nn "serveriga" ühendust luua. Tulemüür, nat etc kõik vastavalt vajadustele confitud, teiste softidega jamasid ei ole icon_neutral.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Max Payne 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.