Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia GT200 teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 219, 220, 221, 222  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 13.04.2012 17:22:09 vasta tsitaadiga

Ma väga vabandan aga mul oleks mõned küsimused jälle icon_redface.gif Sai siin märtsi keskel arvutile format tehtud ja puhas win peale pandud aga nüüd jälle mängimisel viskab BSODI ikka icon_cry.gif Googeldasin siin nedi error code-si mis ta mulle seal bsod-i ajal näitab ja otsisin siit HV foorumist video hardware error teemasi ja saatusin ühe lingi peale kus oli sai selle n.ö dumb faili üles laadida ja siis ta nagu näitas mis seda errorit põhjustab. Seal näitab siis mulle et probleemiks on ikka selline asi nagu video tdr timeout detected. see siis tähendab et kaart kuumeneb üle ? vahest mängin ei juhtu midagi ja siis vahest lampi tuleb neid bsod-e icon_cry.gif täna kaks korda mängides MW3-e Arvuti ei ole umbses kohas ja tolmu ka täis ei ole.... Ma ei saa aru miks see kaart siis 3 aastase kasutuse ajal hakkab äkki lambist üle kuumenema?

Mul on see kaart ostetud 2009 aasta kevadel (siit foorumist muide icon_smile.gif nii lühike ongi siis ühe videokaardi eluiga, mis maksis kunagi ikka päris palju raha.... Mida ma teen ? kas on võimalik seda kaarti kuidagi korda teha või viskan selle kaardi prügikasti,tõeliselt siiber on juba icon_evil.gif sest mina ei oska videokaarti arvutist välja võtta ja vaadata mis tal viga on icon_redface.gif Mu arvuti on niivõrd vana et siia pole mõtet mingit uuemat kaarti ka osta ,parem juba ehk hakata uue arvuti ostule mõtlema.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 13.04.2012 17:33:35 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Ma väga vabandan aga mul oleks mõned küsimused jälle icon_redface.gif Sai siin märtsi keskel arvutile format tehtud ja puhas win peale pandud aga nüüd jälle mängimisel viskab BSODI ikka icon_cry.gif Googeldasin siin nedi error code-si mis ta mulle seal bsod-i ajal näitab ja otsisin siit HV foorumist video hardware error teemasi ja saatusin ühe lingi peale kus oli sai selle n.ö dumb faili üles laadida ja siis ta nagu näitas mis seda errorit põhjustab. Seal näitab siis mulle et probleemiks on ikka selline asi nagu video tdr timeout detected. see siis tähendab et kaart kuumeneb üle ? vahest mängin ei juhtu midagi ja siis vahest lampi tuleb neid bsod-e icon_cry.gif täna kaks korda mängides MW3-e Arvuti ei ole umbses kohas ja tolmu ka täis ei ole.... Ma ei saa aru miks see kaart siis 3 aastase kasutuse ajal hakkab äkki lambist üle kuumenema?

Mul on see kaart ostetud 2009 aasta kevadel (siit foorumist muide icon_smile.gif nii lühike ongi siis ühe videokaardi eluiga, mis maksis kunagi ikka päris palju raha.... Mida ma teen ? kas on võimalik seda kaarti kuidagi korda teha või viskan selle kaardi prügikasti,tõeliselt siiber on juba icon_evil.gif sest mina ei oska videokaarti arvutist välja võtta ja vaadata mis tal viga on icon_redface.gif Mu arvuti on niivõrd vana et siia pole mõtet mingit uuemat kaarti ka osta ,parem juba ehk hakata uue arvuti ostule mõtlema.

Spoiler Spoiler Spoiler

täna ju 13 ja reede, siis juhtub igasuguseid asju icon_razz1.gif Mis tootja kaart on ja mis on algne ostukuupäev? Gigabyte, asus jms pakuvad 3 aastast garantiid (club3d, sapphire jms on 2 aastat). Kuid garantiisse tuleb viia sinna kust on ostetud. Erinevaid draivereid on proovitud?
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 13.04.2012 17:44:41 vasta tsitaadiga

njah... tänud sulle aga asi ei saa olla 13-es ja reedes pole ebausklik icon_biggrin.gif Mul on see jama juba kui aus ollla eelmise aasta algusest juba nagu mõned teavad ..... aga noh ei tahaks siin eriti painata öeldakse mulle et tee oma arvuti korda iseasi kuidas.. icon_neutral.gif Tootja on muidu XFX kui selline firma veel eksisteerib.... kaart on ostetud siit foorumist ühe kasutaja käest ja kui ma ei eksi siis garantii oli vist isegi kaks aastat mis on nüüdseks kindlasti läbi ...

Ma ei usu et driverite vahetamine,erinevate proovimine asja parandab kuna siin foorumist on mulle öeldud et pole hea ka koguaeg drivereid vahetada kuna võivad ka videokaardile probleeme tekitada....
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 13.04.2012 17:53:20 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
njah... tänud sulle aga asi ei saa olla 13-es ja reedes pole ebausklik icon_biggrin.gif Mul on see jama juba kui aus ollla eelmise aasta algusest juba nagu mõned teavad ..... aga noh ei tahaks siin eriti painata öeldakse mulle et tee oma arvuti korda iseasi kuidas.. icon_neutral.gif Tootja on muidu XFX kui selline firma veel eksisteerib.... kaart on ostetud siit foorumist ühe kasutaja käest ja kui ma ei eksi siis garantii oli vist isegi kaks aastat mis on nüüdseks kindlasti läbi ...

Ma ei usu et driverite vahetamine,erinevate proovimine asja parandab kuna siin foorumist on mulle öeldud et pole hea ka koguaeg drivereid vahetada kuna võivad ka videokaardile probleeme tekitada....

kui videokaardiga on nagunii probleeme, siis just tulebki erinevaid drivusid proovida, et kas saab normaalselt asja tööle icon_wink.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
amd phenom
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2012 17:58:55 vasta tsitaadiga

to gap ja metallika jne, kui kaart hangub,bsodid,artifaktid mängimise ajal ,restardid jne sis kaart õhtal, aitab ainult kuumutamine,sel juhul kas töötab veel pikka aega, töötab paar päeva,tundi või võib ka pilt kaduda ja ongi vso. mõttetu jaurata mingite biosi uuendustega ja ei tea millega. kaart peab töötama windowsi oma driveritega ka vabalt iga mänguga. viska ahju kui muid meetmeid ei tea ja ongi vso. emb kumb kas saad korda ja nagu uus või on prügimäekaup.mõttetu õpetada inimestele mingit keerulist bios update jne. ma pole 10a jooksul kordagi midagi uuendanud ja kõik töötab laitmatult.ilma driveriteta ja driveritega kui komponendid korralikud.
Kommentaarid: 533 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 5 :: 415
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 13.04.2012 18:26:26 vasta tsitaadiga

mina sain oma kaardi tööle igastahes ja sebisin Soomest ka teise kõrvale, et SLI-sse lükata icon_razz.gif
Kommentaarid: 388 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 313
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 13.04.2012 18:44:50 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
mina sain oma kaardi tööle igastahes ja sebisin Soomest ka teise kõrvale, et SLI-sse lükata icon_razz.gif

Mis kaardi sa siis tööle said metallika ? profiilist vaatab vastu gamer läpakas ainult ? ja mismoodi siis panid kaardi lihtsalt ahju ve ? Mul kahjuks puudub selline kogemus et kaarte ahjus küpsetada,kui te nüüd nalja ei tee ? icon_rolleyes.gif Ma lihtsalt pole sellist asja kuulnud et kui kaart kuumeneb mängides üle,siis tuleb kaart ahju panna ? icon_eek.gif
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 13.04.2012 18:56:37 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
metallika kirjutas:

Mis kaardi sa siis tööle said metallika ? profiilist vaatab vastu gamer läpakas ainult ? ja mismoodi siis panid kaardi lihtsalt ahju ve ? Mul kahjuks puudub selline kogemus et kaarte ahjus küpsetada,kui te nüüd nalja ei tee ? icon_rolleyes.gif Ma lihtsalt pole sellist asja kuulnud et kui kaart kuumeneb mängides üle,siis tuleb kaart ahju panna ? icon_eek.gif

Metallika viskas kaardi lõkesse, tantsis kumbajaad lõkke ümber ja sorkis kaarti vahepeal hargiga. Selline see nvidia mehe elu ongi tänapäeval icon_neutral.gif
Kui see ei meeldi siis vaheta leeri, hakka ati meheks hoopis icon_wink.gif

A kui tõsiselt rääkida, siis kaart koos mehega ahju, temperatuur sujuvalt 200c juurde, kuni 10 minti hoida ja siis lasta maha jahtuda ahjus. Mees peab kaarti ahjus õiget pidi hoidma et asjad kaardi pealt maha ei pudeneks. Plastik korpus tuleb enne kaardi ümbert ära võtta, kaart läheb nii öelda alasti ahju.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 13.04.2012 19:55:48 vasta tsitaadiga

ei AMD(ati) küll ei taha enam... kusjuures ma selle GTX295 vahetasingi 4870X2 vastu mis oli ikka hull turbiin mu arvutis võrreldes praeguse kaardiga icon_biggrin.gif elu oli mul lill selle kaardiga kuni tänapäevani.... eks need uued mängud ju parajalt kütavad kaardi päris kuumaks pluss selle võrra kuumenevad ka muud asjad.....

Selline kaart on kusjuures http://www.ox.ee/est/product/150164 Kahtlen kas uuena see kaart enam niipalju maksab,iseasi kas üldse enam sellist kaarti saada on,kuigi ei saa öelda et kaart oleks vilets... kui oleks ehk parem jahutus peal ja DX11 välja arvata saaks veel paar aastat kindlasti hakkama....

aga jah ei hakka mina seda kaarti ahju toppima... ootan ehk Ivy ära ja hakkan uue arvuti peale mõtlema icon_neutral.gif
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 13.04.2012 20:04:34 vasta tsitaadiga

tsitaat:

GTX295 vahetasingi 4870X2 vastu

4870x2 oli stock jahutusega üks hullemaid kaarte icon_biggrin.gif Leidsid ka mida võrrelda. Võta ati 6970 dcII ja imesta vaikuse üle thumbs_up.gif Või mingi muu Asuse 3 slot dcII jahutiga või gigabyte windforce3 jahutiga kaart thumbs_up.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 13.04.2012 20:49:14 vasta tsitaadiga

No isegi ref jahutusega on viimased kaardid suht vaiksed. 6950 ref jahuti ja oc-ga mul, jäänud vaiksemaks kui isegi 4870 oli : p

aga eks see ole ot ka

Pole konkreetse erroriga kursis, aga loogiline tegu imo oleks manuaalselt fan pöörded kõrgemale tõsta ja mängida proovida (viidates ülekuumenemiserrorile).
Ma ka ei välistaks erinevate driverite proovimist, võib mingi juhuslik kala sees olla.
Ahju panek peaks olema viimane variant.
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 13.04.2012 22:00:42 vasta tsitaadiga

ahzoo.... tänud 00bandiit0 thumbs_up.gif Eelnevalt kui olen samast asja üle kurtnud on mulle siin väidetud et kunagi pidevate driverite vahetusega olen ehk kaardi pöörded kuidagi paigast ära nagu ajanud ,kui nüüd on selline asi võimalik ? icon_rolleyes.gif

aga ma tahaks proovida kui on võimalik kaardi pöörded nagu kõrgemaks reguleerida... ja kui siis oskad ehk öelda, kuidas ja kas mingi programm on selle jaoks ka olemas ?
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 13.04.2012 23:09:41 vasta tsitaadiga

Ei ole võimalik driverite vahetusega küll midagi sassi ajada imo...
Nvidial küll vahel mõne uue driveriga lülitatakse jahuti fan üldse välja, aga see vist fixitakse kiiresti ka, kui mingi hulk kaarte maha surnud on. Sina ilmselt selle pärast muretsema ei pea.

No amd-l käib see amd enda CCC-st, kas nvidia control panelis pole mingit võimalust selleks?
Programmide osas nt. MSI afterburner sobib pöörete juurdekeeramiseks.
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 14.04.2012 01:02:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga ma tahaks proovida kui on võimalik kaardi pöörded nagu kõrgemaks reguleerida... ja kui siis oskad ehk öelda, kuidas ja kas mingi programm on selle jaoks ka olemas ?

Gap, Mina kasutan aastaid nvidia kaartide ülekiirendamiseks\alakiirendamiseks, ventilaatori pöörete muutmiseks ja custom fan profiili loomiseks nvidia system tools-i thumbs_up.gif see on nvidia oma:
http://www.nvidia.com/object/nvidia-system-tools-6.08-driver.html
Selline näeb välja: http://www.upload.ee/image/2257730/ntools__www.imagesplitter.net_-0-0.jpeg
Selline on custom ventika kiiruse tegemine (vajutad new rule): http://www.upload.ee/image/2257731/nvidia_custom_fan_profile__www.imagesplitter.net_-0-0.jpeg
Tehtud profiilid pead salvestama, mina salvestan hetke kaardi nimega, sina siis näiteks gtx295.
Siin pead valima custom profiili systeemi startupi: http://www.upload.ee/image/2257733/set_profile_startup__www.imagesplitter.net_-0-0.jpeg
Kontrolli gpu-z progega mis tempid ja ventika kiirus teeb. Kuna sul 2 füüsilist kaarti, siis tee 2 gpu-z akent lahti ja vali kummaski erinev kaart,
Soovitan proovida ka kaarti downclockida, kui kõik muu proovitud ja ei aita.

tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 14.04.2012 01:53:26 vasta tsitaadiga

Gap,

ma ei näe põhjust, miks mul peab olema profiilis kõik ilusti kirjas, mis raudvara mul on?

pole sedasortii e-pikendust vaja icon_biggrin.gif

showoff on laste pärusmaa icon_razz.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 14.04.2012 02:22:38 vasta tsitaadiga

Suured tänud sulle sant thumbs_up.gif Ma teen homme proovi ... üks rumal küsimus kas see ventika kiiruste reguleerimine muidu halba ei tee kaardile ? sellesmõttes et ega hullemaks ei saa enam minna ? icon_biggrin.gif aga jah huvi pärast tahaks proovida küll,kuigi kahjuks ei jaga seda arvuti riistvara poolt eriti hästi icon_redface.gif
Kuigi jah eks varsti tahaks tegelt uue kasti peale ka mõtlema hakata icon_confused.gif
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 14.04.2012 03:26:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:

üks rumal küsimus kas see ventika kiiruste reguleerimine muidu halba ei tee kaardile ? sellesmõttes et ega hullemaks ei saa enam minna ?

Gap, Vaata kui sa kogemata paned ventika 100% peale siis võib ta laiali lennata, ja kui nii juhtub, siis võib kogu kaart õhku lennata ja siis on parem kui kedagi toas ei viibi, sest see on sama hästi nagu väikse miini plahvatus, killud pikivad kõik läbi mis ette jääb icon_biggrin.gif
Teine äärmus on see kui teed sellise profiili et vent peaagu seisab kogu aeg, siis kuumeneb kaart üle ja peaks näitama kas sinist või punast ekraani (mitte bsod) ja siis lülitab arvuti välja.
Kuna sul kaardiga probleeme siis sihiks peaksid seadma 70c* gpu max tempetaruuri, kui ta selle temperatuuri peale ka bsodi paneb siis on asi jama.
Kuskandis sa muidu tallinnas asud?

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.04.2012 08:44:33 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
ma ei näe põhjust, miks mul peab olema profiilis kõik ilusti kirjas, mis raudvara mul on?

See on selle jaoks, et kui sul probleem on, siis inimesed ei pea hakkama ekstra küsima mis arvuti sul on. Kõik see ainult pikendab lahenduse leidmise aega.
Piisavalt nähtud neid tühja profiiliga abiküsijaid. 2-3 päeva läheb selleks, et teada saada mis arvutiga tegu.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 14.04.2012 12:30:11 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
metallika kirjutas:

See on selle jaoks, et kui sul probleem on, siis inimesed ei pea hakkama ekstra küsima mis arvuti sul on.

Nojaa, aga kui Metallika tahab inimestega suhelda äkki icon_wink.gif niimoodi saab ju rohkem suhelda icon_biggrin.gif

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 14.04.2012 12:54:17 vasta tsitaadiga

sant Mustamäel elan icon_biggrin.gif aga ma ei tea ma siin veitsa aja pärast uurin seda vendi pöörete tõstmise värki,et kui tahan lihtsalt kaardi pöördeid tõsta pean mingi profiili tegema selle nvidia system toollsiga ?

eile õhtul mängisin veel paar tundi cod-i ja midagi ei toimunud samas täna tund aega mängisin seda viimast batmani ja jälle pilt kiilus kinni ja bsod icon_neutral.gif Samas idles näitab mul HWMonitor 64-65C õhtuks kui arvuti on päev otsa sees olnud on idle temp juba 68-70 ? Ma mäletan et alguses kui kaardi sain oli kindlasti vähem 50-55 vahele ? Kindlasti on see kaart seest tolmu täis ja mina seda ei oska kahjuks vaadata või kontrollida icon_neutral.gif
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 14.04.2012 12:59:14 vasta tsitaadiga

idle'is 65+ kraadi on küll liiga palju, ilmselt asi siis temperatuuris kinni jah.
Pead agressiivsema profiili tegema, et idle'is hoiaks tempi seal alla 60 ja loadis üle 80 ei läheks.
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 14.04.2012 13:20:37 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
sant Mustamäel elan icon_biggrin.gif aga ma ei tea ma siin veitsa aja pärast uurin seda vendi pöörete tõstmise värki,et kui tahan lihtsalt kaardi pöördeid tõsta pean mingi profiili tegema selle nvidia system toollsiga ?

eile õhtul mängisin veel paar tundi cod-i ja midagi ei toimunud samas täna tund aega mängisin seda viimast batmani ja jälle pilt kiilus kinni ja bsod icon_neutral.gif Samas idles näitab mul HWMonitor 64-65C õhtuks kui arvuti on päev otsa sees olnud on idle temp juba 68-70 ? Ma mäletan et alguses kui kaardi sain oli kindlasti vähem 50-55 vahele ? Kindlasti on see kaart seest tolmu täis ja mina seda ei oska kahjuks vaadata või kontrollida icon_neutral.gif

Batman ei koorma graafikat korralikult, lase metro 2033.
Lihtsam oleks teises arvutis kaarti testida ja sinu arvutis teist kaarti.

tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 14.04.2012 14:16:13 vasta tsitaadiga

sant,

+ alati saab ju küsimusele lisada juurde ka arvuti konfi (teemas) icon_rolleyes.gif
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 14.04.2012 14:30:05 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
sant,

+ alati saab ju küsimusele lisada juurde ka arvuti konfi (teemas) icon_rolleyes.gif

Emm... ma tegin nalja icon_biggrin.gif
tsitaat:

Batman ei koorma graafikat korralikult, lase metro 2033.

Seda mõtlen tõsiselt, ise mängisin 6870 cf peal (max grafa 1600*1200 reso) ja kaardid peaaegu magasid yawn.gif

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 14.04.2012 14:55:05 vasta tsitaadiga

Mul kahjuks ei ole sellist mängu nagu Metro2033 icon_neutral.gif Samas miks ta mul Batmani ja isegi MW3 loobib bsodi lambist icon_confused.gif sügisel kui BF3 proovisin siis arvuti samamoodi undas ikka metsikult,selline tunne tuli et tõuseb lendu kohe ... selles mõttes et mõned mängud siis kütavad arvutit nii mis kole ....

Tõmbasin selle nvidia system toolsi ära aga ei saa nüüd kuidagi sinna sisse või kuskohast ja mismoodi ? icon_redface.gif installis mulle veel sellise asja nagu Nvidia system monitor kui panen tööle näitab ainult temperatuure jne ja selle nvidia profile peale klikimisega annab mulle sellise asja:

Spoiler Spoiler Spoiler

kuhu ma pean seal vajutama või mis tegema ? auto peale klikkides ei juhtu midagi ja settings peale vajutades näitab mulle mingit hotkeyd ? või kuidas ma saan ligi et ta näitaks mulle neid vendi pöördeid ja muid asju ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia GT200 teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 219, 220, 221, 222  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.