ommg.Lasin 2.2 peale selle uue ICM, kuid IMEI kadus ära.Kas asi võis olla selles, et ma ei installinud Gingerbreadi peale.Kui jah, siis kas võiksite siia Gingerbreadi lingi anda
Kurat, ei saa korralikult gingerbreadi peale.Kui installin ära, siis ütleb et Complited ja Restarting.Siis läheb ekraan mustaks ja nii ta jääb.Kui telo sisse lülitan, siis ta jääbki restartima.Kas keegi saaks anda 2.2 Stock Rom lingi, äkki selle uuesti installimine parandab asja.
Aphh, ma tõesti ei tea mida vastata.Ma ei ole telefonide hingeeluga väga tuttav ja soovin asja kiirelt ära teha, eks selle pärast need asjad sassi lähevad.Kuid, oskad öelda, kust saaksin Stock Romi tõmmata?
Kust seda telefoni praegu Eestis osta saaks? Vaatasin, et Elisas on, aga esinduses öeldi, et ei ole ja ei tule ka enam. Tundub hea hinnaga normaalne klots, võtaks kuskilt ühe, kui saab veel.
Sai siis kah ICS peale pandud, tegin paar viga , ei viitsinud eelnevalt teemaga tutvuda ja see läks palju aega maksma.
Algul imei kadunud, siis taastamisel bootloop, siis backup ei sobi mikipärast jne. '
Siis sain kuidagi 2.2 backupist tagasi, sellele panin 2.3.5 peale, siis root, siis CWM ja siis lõpuks ICS 4.03
Siit vöike soovitus: ärge võtke sellist tööd ette väsinud või õllese peaga, miskit head välja ei tule
selline huvitav asi on hakanud silma. Peale lastud gingerbread ja kasutan buffalo ruuterit mille firmware nimeks DD-WRT ja wifi katkeb. Annab tunda kui kasvõi 5 megast appi marketist tõmmata, rääkimata youtubi vaatamisest. wifi telefonis kukub nii ära, et viskab ruuteril wifileviku maha. Mõtlesin, et tegu minu ruuteri või telefoni rikkega. Kuid siin foorumis telefoni kohta seda ei kurdeta. Kui tuttav rääkis, et tal sama nali sama ruuteriga mis mul, arvan, et asi konreetses ruuteris. Sai istutud ka ühe D-Link ruuteri taga ja seal lasi kenasti surfata ilma probleemideta. Hommikul katsetan veel ühte teist buffalot millel pole DD-WRT softi, n'is mis see teeb
selline huvitav asi on hakanud silma. Peale lastud gingerbread ja kasutan buffalo ruuterit mille firmware nimeks DD-WRT ja wifi katkeb. Annab tunda kui kasvõi 5 megast appi marketist tõmmata, rääkimata youtubi vaatamisest. wifi telefonis kukub nii ära, et viskab ruuteril wifileviku maha. Mõtlesin, et tegu minu ruuteri või telefoni rikkega. Kuid siin foorumis telefoni kohta seda ei kurdeta. Kui tuttav rääkis, et tal sama nali sama ruuteriga mis mul, arvan, et asi konreetses ruuteris. Sai istutud ka ühe D-Link ruuteri taga ja seal lasi kenasti surfata ilma probleemideta. Hommikul katsetan veel ühte teist buffalot millel pole DD-WRT softi, n'is mis see teeb
Mul.oli sama ruuteriga sama jama, kuigi seda juhtus umbes korra nädalas, nüüd thompson ja kōik ok.
Kas sellest võib siin järeldada, et Huwei on mingi enam-vähem kasutatava telefoni laadse ajaga hakkama saanud?
Mul naine otsib odavat nutikat - tööl antakse 200 € kompi - ning see tundub nagu näitajate poolest vinks-vonks...
Hind on enam-vähem ka: link
Arvustus on so so:
Link _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Kui keeruline see prose kellamine on - video playback võiks olla ikka korralik. 200 mhz annaks kindlasti sujuvama playbacki...
Kas kaamera on nii halb nagu väidab? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.