praegune kellaaeg 22.06.2025 17:15:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
11.01.2012 23:25:57
|
|
|
jeesus188, imerohuks sai siis see Microsoft Safety Scanner? Mul on karvane tunne, et see Youtube video sisaldas miskit muud ...
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
11.01.2012 23:37:59
|
|
|
jeesus188: Ära rõõmusta liialt vara, kui nii nädala-paariga pole tagasi tulnud, siis võid alles rõõmustama hakata.
Kui aga pahalane kusagile "peitu" jäi, siis kerib see pahalane ennast kindlasti uuesti tagasi.
-----------------------
Üks asi veel, mille võiksid ära teha:
1. Võtad Spybot-i
2. Ja tapad ka sellega veel kõik ära, mille Spybot avastada suudab. Uskuda võib, et leiab veel kindlasti üht-koma teist "peidetut", mis on läbi lipsanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
12.01.2012 00:15:56
|
|
|
Sai x32 ultimatele SP1 peale pandud ja millegipärast täiendused paketi kaupa ei installeerunud.2-3 kaupa läksid ilusasti peale,kui rohkem sai valitud siis enam mitte.Unustasin vaadata,viimase täienduse install võttis üle 30min .Kas see on nimekirjas alt või ülalt esimene ?Kartsin,et keeras midagi nihu aga boodib ja töötab normaalselt....
Ka varem 8kuud tagasi oli x64 systemis sama probleem:tehase kettalt installitud x64 pro ei tahtnud kuidagi täiendusi paketikaupa võtta.Max.2-3 korraga,kui saigi rohkem installitud keeras windowsi nahka,jäi jube aeglaseks ja rohtu selle vastu ei leidunud.On see tüüpviga või mingi anomaalija?Mõlemal korral sai SSD ketastele installitud aga see ei tohiks põhjus olla.
Kas KB2529073 või KB2492386 ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
12.01.2012 00:29:37
|
|
|
sama123, mul oli ka ükskord selline probleem, et muudkui installis ja installis ning tahtis restarti, kuid peale restarti pakkus need uuesti välja. Kahjuks mälu on vilets ja ei mäleta enam, mis krdi moodi selle probleemi lahendasin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
12.01.2012 00:43:24
Re: Win7 taskbar |
|
|
Siim159 kirjutas: |
Tervist,
Mul Win7 Pro 64-bitiga vahete vahel tekib selline probleem, et lööb taskbari nö lukku (midagi seal vajutada ei saa). Seda aitab ära saada vaid minnes korra Crtl+Alt+Del. Kuid mõne aja pärast tekib see probleem uuesti. Samuti tegin ka formati, kuid ikka see jama kestab edasi.
Oskab keegi aidata? |
Teab ehk keegi sellele lahendust? Nüüd olen ka täheldanud, et selline viga tekib ka igal arvuti (taas)käivitamisel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
12.01.2012 01:07:21
|
|
|
Ma ei saa su probleemist aru. Kas terve taskbar muutub kasutamatuks, s.h start nupp, minimeeritud aknad ja notification area? Kella peale klikates mitte midagi ei toimi?
Kui klikkad sinna palju kordi, kas explorer.exe ei anna teadet, et ei vasta ja palutakse see sulgeda?
Kui veel selline asi juhtub, siis ava task manager, sulge explorer.exe, seejärel vali menüüst File -> New task ja tipi explorer. Kui explorer tuleb tagasi, kas siis on probleem kadunud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.01.2012 01:12:30
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
jeesus188, imerohuks sai siis see Microsoft Safety Scanner? Mul on karvane tunne, et see Youtube video sisaldas miskit muud ... |
lahenduseks sai see
Spoiler 
jummala pervertne asi oli, ei soovita proovida , algul oli küll, et wtf
võrgujuhe välja ja moblaga otsima lahendust .
lasin mitme erineva asjaga yle, MSE pidin uuesti peale panema.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
12.01.2012 01:22:21
|
|
|
Ma ei saa su probleemist aru. Kas terve taskbar muutub kasutamatuks, s.h start nupp, minimeeritud aknad ja notification area? Kella peale klikates mitte midagi ei toimi?
Kui klikkad sinna palju kordi, kas explorer.exe ei anna teadet, et ei vasta ja palutakse see sulgeda?
Kui veel selline asi juhtub, siis ava task manager, sulge explorer.exe, seejärel vali menüüst File -> New task ja tipi explorer. Kui explorer tuleb tagasi, kas siis on probleem kadunud? |
Terve taskbar muutub kasutamatuks. Kui kuhugi seal millelegi vajutada, ei juhtu mitte midagi.
Aga eks ma seda exploreri asja proovin, kui tuleb selline probleem jälle ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.01.2012 01:43:47
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
jeesus188, imerohuks sai siis see Microsoft Safety Scanner? Mul on karvane tunne, et see Youtube video sisaldas miskit muud ... |
lahenduseks sai see
Spoiler 
lasin mitme erineva asjaga yle, MSE pidin uuesti peale panema. |
üks jama on ikka, tulemüüri ei saa peale
tsitaat: |
imerohuks sai siis see Microsoft Safety Scanner? |
kõik läbi skännitud, väga paljude asjadega, midagi ei leia...
viskab seda veateadet Error Code 0x80070424
mingeid mõtteid kellelgi?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
12.01.2012 03:53:25
|
|
|
lahenduseks sai see
Spoiler 
Kuna pole EN eriti tugev sain aru,et ainult täisversiooniga saab pahalased eemaldada?Ja proget ei anna uninstallida?Avast-il on ka boot skanneerimine,paar korda olen kasutanud.
Peamine:tahtsin C ketast kloonida ja Active Disk Image tegi klooni,aga ei boodi.Kas Acronis Migrate Easy on parem kloonimiseks? Acronis oli ka olemas aga ei tööta,peale uninstalli tuleb teha vanale kettale startup repair lisaks Millist proget TARGAD soovitavad x64 systemi?Või bootida CD-lt ja teha R Drive Image failist,on ka DiskImage ADI fail? Kas on vahet kui 128GB image panna 256Gb kettale,ei tohiks olla?
Mõlema programmi boot disk on tehtud aga Acronis ei taha kuidagi Win7 x64 all töötada.Kui kettad on erineva suurusega siis tekib vana ketta suurune partitsioon,teist vaba parti saab muuta aga kustutada win all vist ei saa?Lõhnab nagu clean installi järgi..
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
12.01.2012 09:18:43
|
|
|
Mina pole tark, aga kloonimiseks on hästi toiminud Norton Ghost ja Acronis TrueImage. Kui sa aktiivsele partitsioonile ei klooni, siis süsteem ei boodi. Bootimiseks on vajalik teha startup repair, mis peaks imekiiresti leidma probleemi ja lahendama selle.
Kui tahad kloonida Nortoniga, võid kasutada Fast compression, kui soovid ühe klooni koopia ka oma kõvakettal hoida (fast teeb klooni tunduvalt väiksemaks). Mina lülitasin süsteemitaaste välja ning kasutan hoopis süsteemi kloonimist. Siis ei saa probleemi korral probleem edasi kesta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
12.01.2012 12:36:34
|
|
|
lahenduseks sai see
Spoiler 
üks jama on ikka, tulemüüri ei saa peale
tsitaat: |
imerohuks sai siis see Microsoft Safety Scanner? |
kõik läbi skännitud, väga paljude asjadega, midagi ei leia...
viskab seda veateadet Error Code 0x80070424
mingeid mõtteid kellelgi? |
Väidetavast on veakood 0x80070424 "ERROR_SERVICE_DOES_NOT_EXIST".
Tõenäoliselt on teenusega midagi lahti millest firewall sõltub, "Base filtering service" näiteks. Vaata services alt kas "Base filtering service" töötab, kui ei kas seda õnnestub käivitada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.01.2012 13:03:24
|
|
|
Hetkel tööl , õhtul vaatan asja üle
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.01.2012 13:24:58
|
|
|
Win7 x64 hangub ikkagi tihti ja ca pooleks tunniks.
Event 37 Kernel-Processor-Power
The speed of processor 0 in group 0 is being limited by system firmware. The processor has been in this reduced performance state for 56 seconds since the last report.
4 errorit jutti. Processor 1,2,3 in group 0 jne...sama jutuga.
Biosi update on olemas Ordist saadetud, aga bios ise tundub et on lukus. Kas selline asi iseenesest võib win`i ära "suretada". Start nupp töötab, aga valides sealt midagi (restart jne) ei mõju. Palju asju klikkida, siis tuleb error, et "windows is not responding" väikse akna ja ok valikuga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
12.01.2012 13:50:40
|
|
|
olafsand, TP x60ga oli kunagi aegajalt selline jama, et mingites oludes klokkis BIOS prose nii madalale, et süsteem oli sisuliselt töövõimetu...
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.01.2012 14:35:10
|
|
|
Just, mul ongi sel hetkel töövõimetu täiesti. Päris kokku nagu ei jookse, sest operas etv otse striim töötab edasi jne. Kõvaketta tuli muidugi põleb (mitte ei vilksata ka vahepeal) sel ajal. Enamasti ma ei viitsi oodata lahtiarutamist ja teen nupust sundväljalülituse. See aga tapab masinat ja tahaks korda saada asja.
Ja selle vastu nähtavasti aitaks BIOS update ehk? Kes viitsib mul bios update ära teha eest näiteks, siis PS
|
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
12.01.2012 17:27:21
|
|
|
Arvut, millega see probleem on jõudis kaugele ära sõita ja ei tea millal tagasi. Aga proovisin huvi pärast VMwarega. Eesti keelega tuunitud iso installimisel oli siiski valikus ainult inglise keel. Sai igatahes peale ja panin ka eesti keele. Ja siis proovisin teha upgrade installi nii tavalise kui ka eesti keelega isoga. Ja mõlema puhul oli teade, et hetkel valitud keelt pole võimalik kasutdada ja tuleb uuesti installida peale uuendamist ja hakkas uuendama.. Ju siis sellel probleemsel masinal ikkagi mingi spezial win..
Ahjaa arvutil oli Win 7 Home Premium OEM litsents ja omast arust nagu oleks sama op ka peal olnud. Aga Kui sai keele pakke otsitud esialgu. Jõudsin selleni, et teiste keelte kasutamine võimaik ainult Ultimate versioonil. Vo oskab keegi seda täpsemalt kommenteerida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
12.01.2012 18:38:56
|
|
|
olafsand kirjutas: |
The speed of processor 0 in group 0 is being limited by system firmware. The processor has been in this reduced performance state for 56 seconds since the last report. |
Mis temperatuuridel masin jookseb? Selline lollus tuleb siis sisse kui masina arvates on temperatuur mingi aeg liiga kõrge ja masina maha põletamise asemel tiritakse kiirus miinimumi.
Biose uuendusest võib abi/leevendust olla aga igaks juhuks võiks ka masinat puhastada ja ehk isegi pasta ära vahetada
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.01.2012 20:08:41
|
|
|
tänud, sain selle abil asja tööle
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
12.01.2012 22:24:48
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Kui veel selline asi juhtub, siis ava task manager, sulge explorer.exe, seejärel vali menüüst File -> New task ja tipi explorer. Kui explorer tuleb tagasi, kas siis on probleem kadunud? |
Terve taskbar muutub kasutamatuks. Kui kuhugi seal millelegi vajutada, ei juhtu mitte midagi.
Aga eks ma seda exploreri asja proovin, kui tuleb selline probleem jälle ette. |
Tõstaksin. Tõesti täielik nuhtlus. Ehk keegi oskab lahendust pakkuda?
viimati muutis Siim159 16.01.2012 22:19:16, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
13.01.2012 09:25:38
|
|
|
Mina pole tark, aga kloonimiseks on hästi toiminud Norton Ghost ja Acronis TrueImage. Kui sa aktiivsele partitsioonile ei klooni, siis süsteem ei boodi. Bootimiseks on vajalik teha startup repair, mis peaks imekiiresti leidma probleemi ja lahendama selle.
Kui tahad kloonida Nortoniga, võid kasutada Fast compression, kui soovid ühe klooni koopia ka oma kõvakettal hoida (fast teeb klooni tunduvalt väiksemaks). Mina lülitasin süsteemitaaste välja ning kasutan hoopis süsteemi kloonimist. Siis ei saa probleemi korral probleem edasi kesta.  |
Mul tekib veel lisaprobleem partitsioonide erinevuse tõttu.Win all ei saa (vist) partitsiooni kustutada küll aga selle suurust muuta.Imelik oli,et ei pakkunud isegi startup repari vaid ütles ,et bootivat ketast pole küll aga bios ketta tuvastas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
13.01.2012 09:29:42
|
|
|
kui bios ketta leiab, siis pole see kohe automaatselt bootiv.
selle saad korda windowsi plaadiga
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
13.01.2012 11:15:49
|
|
|
tsihh kirjutas: |
olafsand kirjutas: |
The speed of processor 0 in group 0 is being limited by system firmware. The processor has been in this reduced performance state for 56 seconds since the last report. |
Mis temperatuuridel masin jookseb? Selline lollus tuleb siis sisse kui masina arvates on temperatuur mingi aeg liiga kõrge ja masina maha põletamise asemel tiritakse kiirus miinimumi.
Biose uuendusest võib abi/leevendust olla aga igaks juhuks võiks ka masinat puhastada ja ehk isegi pasta ära vahetada |
Temperatuurid on korras, tolmu masinas pole ja pasta on ka vahetatud. Tegemist 3 kuud vana läpakaga. Kuna BIOS on tehase poolt nö lukus, siis oleks kellegi abi vaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
13.01.2012 11:24:30
|
|
|
olafsand, said selle BIOSi uuenduse siis peale?
Kui mitte, siis mismoodi BIOS lukus on? Parool peal? Või on BIOSist ära keelatud BIOSi flashimine ehk BIOS flash protection - Enabled? :
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|