praegune kellaaeg 22.06.2025 20:52:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
siinus
HV Guru

|
17.01.2012 20:14:31
|
|
|
pois11, anna partitsioonile täht
hmm, paremklikk pardile, assign a drive letter or sth
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
17.01.2012 20:26:52
|
|
|
Ehk "Muuda draivinime ja -teid".
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
17.01.2012 20:27:27
|
|
|
djpvx kirjutas: |
hmm, paremklikk pardile, assign a drive letter or sth |
Ma ei saa seal midagi teha.. annab sellise errori.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
17.01.2012 20:28:26
|
|
|
LiivaneLord, möh?
pois11, hmm, proovi safe mode või adminniga sisselogimist. niisama
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
17.01.2012 21:12:37
|
|
|
LiivaneLord, tegin eelmine nädal formati ning see ei aitanud.
tahanteada, Saaksid täpsemalt seletada, mis seal programmis tegema pean/kus/mida/kuida kontrollima?
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
17.01.2012 22:39:19
|
|
|
LiivaneLord, möh?
pois11, hmm, proovi safe mode või adminniga sisselogimist. niisama |
ei aita!
Kas on olemas internetis bootcd mis võimaldaks kõvaketal parte hallata, see windowsi ei leia kadunud osa ülesse, väidab, et mu kõvaketas on 5 korda väiksem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
17.01.2012 22:54:01
|
|
|
Kõik linuxi livedistrod võimaldavad parte hallata. gparted onsiiski eelistatud minu poolt. http://gparted.sourceforge.net/
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
17.01.2012 23:27:24
|
|
|
pois11, oot mismõttes? Su screenilt näha, et üks 400GB part on täitsa olemas. Seega ei saa väita, et win seda üles ei leia. hetkel on siis probleemiks vaid sellele tähe andmine. gparted vaevalt selle tähesüsteemiga hakkama saab. see tähestik on puhtalt windowsi vigastus.
|
tagasi üles |
|
 |
Kriss777
HV vaatleja
|
17.01.2012 23:35:44
Windows 7 probleem käivitumisel |
|
|
Tere!
Kuskil kuu aega tagasi tekkis probleem Windows 7'ga. Peale Windowsi update tegi arvuti restardi, peale seda ei suutnud ta enam Starting Windowsist edasi minna. Tegin fromati. Kuskil nädal aega oli kõik normaalne, siis jälle sama jama. Panen ükspäev arvuti tööle ja enam "Starting Windowsist" edasi ei lähe. Uurisin netist, milles probleem on, seal soovitati BIOSi seaded resetida. Tegin seda, midagi ei aidanud. Kahtlustasin, et kõvaketta viga. Ega siis midagi, viisin arvuti garantiisse. 2 nädalat oli see seal, vahetati kõvaketas ära. Mõtlesin, et lõpuks asi korras, lasin Windowsi peale uuesti, 3 päeva kõik sujus, siis jälle sama probleem. Olen vahepeal proovinud erinevaid Windows 7-d(Ultimate, Professional, nii 64bit ja 32bit jne). Miski nagu ei aita. Ei oska enam midagi teha. Kas viia jälle garantiisse või on mõni parem lahendus?
Netist erinevaid lahendusi otsinud: Biosist olen settinguid muutnud, erinevaid windosi plaate proovinud, tõesti mõistus ei võta enam. Üle 2 päeva formatit ka kogu aeg teha nagu ei tahaks.
Ette Tänades...
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.01.2012 00:00:15
Re: Windows 7 probleem käivitumisel |
|
|
Kriss777 kirjutas: |
Olen vahepeal proovinud erinevaid Windows 7-d(Ultimate, Professional, nii 64bit ja 32bit jne). |
miks sa neid nii palju kokku oled ostnud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.01.2012 00:12:48
|
|
|
Kriss777, "Last known good configuration" ei aita? Safe Modes logib sisse?
jeesus188, võibolla kasutas ta prooviversioone.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kriss777
HV vaatleja
|
18.01.2012 00:37:48
|
|
|
Ei ole ostnud, proovisin paari tuttava ja sõbra omasid.
Safe modesse ei saa ja Last known good conf.. ka ei aita.
Nüüd ei saa enam formatit ka teha. Bootib ära, kuid kui valin install, siis jääb Setup startingu juurde seisma, edasi ei lähe...
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
18.01.2012 07:02:30
|
|
|
pois11 kirjutas: |
 |
Mul kui annab sellist errorit tahab sageli partitsiooni formeerida.Kui format on tehtud siis saab ligi.On esinenud vanemate väliste kõvaketastega.Muidugi format kustutab kõik andmed sellelt partitsioonilt aga võimaldab partitsiooni kasutuselevõttu.Kui kasutusel siis näiteks Paragon Partitsiooni manageriga saab "kadunud" partitsiooni suurust muuta.Windowsi all otse ilma eriprogrammita vist partitsiooni suurusi ei anna muuta.Enne proovida adminstraatorina sisselogimist,ka restart võib aidata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
18.01.2012 10:58:12
|
|
|
sama123 kirjutas: |
 |
Mul kui annab sellist errorit tahab sageli partitsiooni formeerida.Kui format on tehtud siis saab ligi.On esinenud vanemate väliste kõvaketastega.Muidugi format kustutab kõik andmed sellelt partitsioonilt aga võimaldab partitsiooni kasutuselevõttu.Kui kasutusel siis näiteks Paragon Partitsiooni manageriga saab "kadunud" partitsiooni suurust muuta.Windowsi all otse ilma eriprogrammita vist partitsiooni suurusi ei anna muuta.Enne proovida adminstraatorina sisselogimist,ka restart võib aidata. |
uhh, õnneks hilis öösel sain korda. Proovisin erinevaid partitsioone haldavaid programme ja lõpuks suutsin kõik pardid ära kaotada nii, et isegi windowsi installi plaat karjus, et antud kõvakettale ei sa midagi paigaldada ja parte näha polnud. Tahtsin ju windowsi uuesti paigaldada. Siis tegin MiniTool Partition Wizard 7.0 boot plaadi ja seal sai kõik pardid uuesti aktiveerida ja võluväel oligi kõvaketas korras. Jumal tänatud, et windowsi instaleerimine jäi vahele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
18.01.2012 14:28:31
|
|
|
Kaks küsimust:
1. Kuidas keelata see Windowsi focus'e võtmine. XP'l sai powertoolsiga seda tehtud, nüüd 7 peale pole veel leidnud lahendust.
2. Kas on võimalik RDC ühendust piirata nii, et ainult ühele arvuti kasutajale ligi pääseks. Masinas nimelt mitu kontot ja tahaks, et aiunlt ühele saaks ligi (teise konto andmed sisestades võiks tulla access denied vms).
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
19.01.2012 14:22:54
|
|
|
Vahepeal läks windows rikki ja sai plaadiga repair tehtud aga peale seda ei lähe arvuti enam unerežiimi. Logib välja küll ja vistab hetkeks monitori mustaks aga siis lülitab kohe sisse tagasi, kast ise ei lülitu välja. Googeldasin ja proovisin erinevaid fixse aga ei midagi. Kas kuidagi on veel võimalik viga otsida või kõrvaldada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
19.01.2012 16:07:59
|
|
|
Mis jaoks on vajalik flashil hardware accelatorit? Maha saab võtta sedasi, et youtubes klikin parema hiire klahviga video peal ja valin settings, sealt enable hardware accel ja linnuke maha? Kas see mõjutab siis ainult videosi või ka mänge jne windowsi muud tarkvara? Ja veel kas see mõjutab video kvaliteeti?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
19.01.2012 16:46:44
|
|
|
eestikeelne windows
nagu näha, pole midagi muutunud, alatasa on eestikeelsed programmid ääretult keeleväärakad ja vigase tekstiga...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.01.2012 17:58:30
|
|
|
destiny12 kirjutas: |
Mis jaoks on vajalik flashil hardware accelatorit? Maha saab võtta sedasi, et youtubes klikin parema hiire klahviga video peal ja valin settings, sealt enable hardware accel ja linnuke maha? Kas see mõjutab siis ainult videosi või ka mänge jne windowsi muud tarkvara? Ja veel kas see mõjutab video kvaliteeti? |
See mõjutab prose kasutust kõige puhul mis flashil jookseb. Peamiselt flash mängud ja videod. Raudvaraline kiirendamine praegusel kujul minuteada käib paljuski graafikakaardi pealt. Kui see pole sobiv mudel, siis prose pealt. Tarkvalist ei soovita kasutada kui just mingeid probleeme ei esine riistvaralise kiirendusega. Kvaliteeti ta ei mõjuta aga sõltuvalt konfist mõjutab mahamängimise sujuvust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.01.2012 19:28:40
|
|
|
poroloon kirjutas: |
eestikeelne windows
nagu näha, pole midagi muutunud, alatasa on eestikeelsed programmid ääretult keeleväärakad ja vigase tekstiga... |
Aga miks sinu tekst eestikeelne on?
Ja tollel eestikeelsel tekstil pole mitte midagi häda ning see eestikeelne nõuanne on läbi ja lõhki arusaadav. Kui sa sellest aru ei saa, siis õpi veel eesti keelt või leia koht, kus on sinu jaoks sobiv keeleruum.
pois11, toitenupu toiminguks vali väljalülitus. Mul on olnud ka sellist asja, et lambist ühel hetkel arvuti ei lülitu välja, vaid teeb restardi. Proovi, ehk aitab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
19.01.2012 19:55:47
|
|
|
tomorrow, destiny12 konf ei tohiks ju eriti mõjutada kui prose pealt maha mängida? Tal täitsa olemas probleemid videokaardi pealt mängimisega, kaart tuli just garantiist seepärast tagasi, ei leitud miskit. destiny12, mina soovitan, et proovi ja kui märkad kuskil, et on negatiivne mõju ja midagi jookseb aeglaselt, siis võid ju alati hwaccel. peale tagasi panna.
See on ka suht loll olukord muidugi, kui "mul on kodus arvuti, mis teeb kõike muud, aga youtube videosid ei mängi." Mängudest on muidu machinarium nt. flashi peal, kui youtubega perfi ei viitsi testida.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
19.01.2012 20:58:17
|
|
|
Kui tirin mingi installeri ja seda käivitan siis alguses viskab mingi kasti ,et kas tahan ikka openida.
ja all linnuke ,et ära rohkem seda küsi... aga alati küsib uuesti isegi sama installeri peale.
Kas seda maha ei saa? Selle UAC olen kõik maha keerand.
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.01.2012 21:24:12
|
|
|
-FoX-, see ei ole UAC-ga seotud. See aken tekib seetõttu, et fail on mujalt arvutist (sh internetist) tõmmatud ning sellel on blokeering peal.
Seda akent ei ilmu, kui paremklikkad installeri peale, valid Properties ning General lehel allosas peaks olema sul midagi säärast:
Kui vajutad Unblock -> OK, siis järgmine kord seda akent ei tohiks ilmuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
19.01.2012 21:43:33
|
|
|
Vahepeal läks windows rikki ja sai plaadiga repair tehtud aga peale seda ei lähe arvuti enam unerežiimi. Logib välja küll ja vistab hetkeks monitori mustaks aga siis lülitab kohe sisse tagasi, kast ise ei lülitu välja. Googeldasin ja proovisin erinevaid fixse aga ei midagi. Kas kuidagi on veel võimalik viga otsida või kõrvaldada. |
See on jälle üks järjekordne anomaalia.Minul peale clean installi ei kannata restarti teha,kui teen viskab ekraani min. resole midagi 640x400 või sinna kanti.Kui aga lülitad välja ja uuesti käivitad on kõik OK ja boot ega on 55 - 65 sek.Ei kujuta ette kuidas selliseid anomaaliaid arstida,taastada pole ju midagi.Ka õpetused puuduvad,järsku kusagi on aga google ei aidanud,pole ju error koodi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.01.2012 21:48:26
|
|
|
sama123, vist mingi videokaardi jama. :S
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|