Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 367, 368, 369 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 30.10.2011 14:09:43 vasta tsitaadiga

Fisher kirjutas:
MSAA? kus ma seda maha keeran?

options, video ?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hentz
HV Guru
hentz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.10.2011 14:17:37 vasta tsitaadiga

Nitrub kirjutas:
kuidas min/keskmine/max FPS teada saada?

http://bf3foorum.eu/viewtopic.php?f=6&t=15

tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 30.10.2011 14:22:25 vasta tsitaadiga

kas co-op'i skoor sõltub sellest mis ajaga lõpetad või veel millestki.
praegu tegin viimast missiooni siis paariline üritas vastaste kambale pealejoostes dog tage võtta ja pidevalt tuli reviveda teda.

tagasi üles
Bluerayeye
HV vaatleja

sõnum 30.10.2011 14:28:45 vasta tsitaadiga

Endale meeldib hetkel sellise väikese asjaga ringi rallida ja vaenlasi spottida. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/03/MicroAirVehicle.jpg
Kahjuks pole enamus tiimi kunagi piisavalt tark, et osata käsitleda minimappi, mis neile killid lausa kandikul koju toovad icon_biggrin.gif Peaaegu iga mäng lõppeb siis kaotusega, sest üks snaiper lihtsalt istub põõsas ja mängib mängus mängu icon_cool.gif
tagasi üles
eng1net
HV vaatleja

sõnum 30.10.2011 14:29:28 vasta tsitaadiga

Kas dell xps17 i7@1,6 ja gt455m jookseb bf3 välja ja kas keegi oskab öelda kui palju see vene keelne key maksab ja kust seda saada? icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 30.10.2011 14:35:59 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
tsitaat:

väga bugine mäng. clientside hitreg või mis iganes see ka poleks on täiesti nogo.
Meeletu magic bullets ja rubberbanding käib... 64 player servud on täiesti koomas.

wutwut?
mul on olnud 3 korda 12 tunni gameplay jooksul magic bulleteid, see oli tõonäoliselt kellegi sita neti tõttu.
paaris 64ses servus olnud lagi ka, aga seda ka mitte koguaeg (enamus serverites laggi pole)
muidu lendavad minu kuulid küll õigesse kohta, ja vastaste omad kipuvad ka ikka sirged olema.

Spoiler Spoiler Spoiler

Tore kui kellelgil mäng vigadeta töötab icon_smile.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 30.10.2011 14:45:04 vasta tsitaadiga

in-sane, kui realtek int helikaart on siis proovi kvaliteeti muuta ma panin ühe mängu pärast 48000hz ja bf3 crashis , panin 192000hz peale tagasi ja pole enam.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 30.10.2011 14:52:17 vasta tsitaadiga

ma ei tea mida sa mängid, või mis su internetiga viga on.
1) isegi carbine või AR iga headshot lastes kukub mees, pole probleemi.
2) menüüd töötavad, ei kurda. squad nupud töötavad, squad meeste peale spawnimine töötab. mugavam võiks asi kindlasti olla - selle vastu ei vaidle.
3) beaconi mahapanekuga pead arvestama beaconi enda mudeli suurust (nüüd on tal juures antenn) ja seda, et igast piludesse teda ei pane - sinna peale pead su tüübid saama spawnida. lisaks, kui sul on juba beacon maas, siis uut ei saa panna, enne kui vana korjatud/hävitatud.
4) motion sensorit pole ise retailis kasutanud (reconit üldse näppinud mingi 10 minti max), aga tiimikaaslaste omad töötanud veatult.
5) nähtamatuid seinu näinud üks kord vist, rohkem ei mäleta absoluutselt.
6) squadiga pole proovinud joinida veel, eks see selgub.
7) ei tea, normal mode pole küll vastukarva. lasin ühele tüübile kõrgel torni otsas kaks smawi lähedale, tapsin ära. nii et splash damage oli piisavalt efektiivne.

ainukesed korrad kui midagi vastukarva olnud, on see kui Assault tüübid jooksevad sulle vastu, sina hakkad enne laskma, saad paar kuuli makku neile aga siis niidetakse sind enne maha. Siin enne räägiti AR ide huvitavast recoilist mis tõmbab kuulid kiirelt pähe - kas asi siis selles või mingi lagis, vot ei tea. Need juhused just olnud otsese tulevahetuse puhul nö face-to-face ja medium-short maa peale.

Sellest rohkem häirib mind fakt, et ikka LMG saab puusalt ja jalalt kuradi täpselt lasta.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 30.10.2011 15:03:42 vasta tsitaadiga

ju ma olen liiga kriitiline icon_biggrin.gif harjunud mängudega kus pole sellist venimist - bf3 foorumite põhjal pole ma ka ainuke.

ah mis seal ikka.. igaleühele oma. Ehk paari kuu pärast on enamvähem mängitavaks patchitud.
Seni aga tuleb mw3 ja näis mis see on... lootus sureb viimasena - hetkel on aga küll bf3-s rohkem närvikulu olnud kui mängu nautida saanud.

mis veel.. commo rose ei tööta, täiesti useless - mitte midagi ei tee. pole kuulnud ka kedagi seda kasutamas vms... et keegi oleks karjunud "need backup" "sorry" blabla... mitte kordagi.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 30.10.2011 15:06:44 vasta tsitaadiga

see on pigem üldine harjumus codiga, kus kuulid teleporteeruvad vastasesse ja kõik on ilma delay'ta. Minu 12 tunnise gameplay jooksul toimib peaaegu kõik nii nagu peab. Paar korda olen saanud disconnecti, paar korda on kuulid jõudnud seina või kivi taha, paar korda on 64 mängijaga serverid lagginud. Üldine pettumus mängus aga on ikkagi seotud inimeste oskusega mängida, sest kui sinu tiimist 80% on oskamatud, siis pole ka mõtet üksi üritada (võinoh, mõte on alati, aga tulemus ei parane).

Commo rose oleks jah nagu visuaalne järeltõuge nõudvatele massidele. Hetkel täiesti mitte funktsioneeriv ja kasutu. Seal võiks olla hoopis sees erinevad asjad nagu "need ammo" "need medic", et ma ei peaks otsima mapi peal ammoikoone ja nende peal litsuma. Aga eks näha ole mis saab.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 30.10.2011 15:09:28 vasta tsitaadiga

1.visake ka plusse siia, ehk teevad ära. Mitu erinevat sõdurit kasutajal ja pole Orignsi IDga seotud
http://getsatisfaction.com/battlefield3/topics/can_not_create_a_soldier_with_the_name_we_want_or_have_multiple_soliders

2. teine asi, toetage värvipimedaid ! icon_biggrin.gif (me included, väga raske on, aga harjunud juba veidi)
http://getsatisfaction.com/battlefield3/topics/color_blindness_mode

edit:

3. tähtis asi, et saaks enne mängu/serverisse minekut juba loadouti paika panna
http://getsatisfaction.com/battlefield3/topics/customize_weapon_loadouts_directly_from_battlelog

viimati muutis Ertai 30.10.2011 15:12:07, muudetud 2 korda
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 30.10.2011 15:11:16 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda kuidas BF3 hd4850 512mb kaardi või mõne teise samaväärse peal jookseb? 1920*1080 resol.
Tellisin mängu ära, aga hakkasin nüüd mõtlema, et kas mu video üldse suudab seda jooksutada, et mingit naudingut saada.

viimati muutis A-Circus. 30.10.2011 15:15:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 30.10.2011 15:12:43 vasta tsitaadiga

commo roses puuduvad täiesti elementaarsed laused.

Lisaks võiks olla ammokastid kuskil teatud kohtades mappidel, sest leidub neid idikaid supporte, kes 100x need ammo peale ka ei reageeri.

Täna üks näide: olin teisel korrusel ühes majas. Treppidest üles ja kohe oli aken, seal passis supporti mees oma LMG-ga. mul oli ammo otsas, tampisin seda Q-tähte, ikka midagi. Lõpuks lendas vastane trepist üles, tõmbas supportitüübi maha ja seejärel ka minu.
Oleks ta mulle ammot andnud, oleksin tüübi maha saanud..
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 30.10.2011 15:15:35 vasta tsitaadiga

A-Circus. kirjutas:
Keegi oskab öelda kuidas BF3 hd4850 512mb kaardi või mõne teise samaväärse peal jookseb?
Tellisin mängu ära, aga hakkasin nüüd mõtlema, et kas mu video üldse suudab seda jooksutada, et mingit naudingut saada.

Kui ma BF3'e tööle saan, siis võin oma vana 4850 sisse pista ja proovida. icon_wink.gif
Vanal arvutil AMD A64 6000+ ja 4850 eriti hästi betas ei jooksnud, sinna 20-35 vahele jäi, aga ma arvan, et pigem oli asi CPU's.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 30.10.2011 15:16:39 vasta tsitaadiga

kes ei näe, mis pildil on, võiks teada, et ta on värvipime ja peab kindlalt plussi panema icon_wink.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 30.10.2011 15:17:29 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
A-Circus. kirjutas:
Keegi oskab öelda kuidas BF3 hd4850 512mb kaardi või mõne teise samaväärse peal jookseb?

Kui ma BF3'e tööle saan, siis võin oma vana 4850 sisse pista ja proovida. icon_wink.gif
Vanal arvutil AMD A64 6000+ ja 4850 eriti hästi betas ei jooksnud, sinna 20-35 vahele jäi, aga ma arvan, et pigem oli asi CPU's.

Mis reso muidu kasutasid? Ise tahaks 1920*1080 peal mängida, kuis siis vist üle low välja ei mängi.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
thenoob
HV kasutaja
thenoob

sõnum 30.10.2011 15:20:02 vasta tsitaadiga

Ertai, pole kül värvipime, aga toetan seda ideed. beer_yum.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 30.10.2011 15:20:22 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:

kes ei näe, mis pildil on, võiks teada, et ta on värvipime ja peab kindlalt plussi panema icon_wink.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Lebo ju purjekat leida icon_lol.gif Ainult et tiba halvasti tehtud. Oleks detailsemat soovinud.
Ning nii palju kui ma olen videoid vaadanud/betat mängisin siis minu jaoks oli kogu pilt täiest okei ning ei oleks midagi vaja muuta. Aga see minu arvamus.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 30.10.2011 15:30:36 vasta tsitaadiga

markedmen kirjutas:
Ertai kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Lebo ju purjekat leida icon_lol.gif Ainult et tiba halvasti tehtud. Oleks detailsemat soovinud.
Ning nii palju kui ma olen videoid vaadanud/betat mängisin siis minu jaoks oli kogu pilt täiest okei ning ei oleks midagi vaja muuta. Aga see minu arvamus.

Näiteks seda ei loe ma üldse välja icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Mängul graafiliselt pole mu jaoks midagi viga, aga minimapil ja nametagidel on vaenlased samasugused nagu omad icon_smile.gif Võta siis näpust eks! icon_smile.gif
Aga jah, kasutan IFV puhul thermal opticsi ja üldiselt vormi ja suuna järgi, kuhu vastane liigub saan enamvähem aru juba.
K/D positiivne ja MVPgi olnud mõned korrad 64playeriga mappidel, et saan hakkama icon_smile.gif Lasen vastastel enne lasta, aga siis vastan karmimalt icon_smile.gif

edit: sp ongi hea engineeri mängida, et vastaste tanki või muu (lendava) masina tunnen ikka ära icon_biggrin.gif
/ übercounterreflexboy with colorblindness
tagasi üles
K3rT6699
HV kasutaja
K3rT6699

sõnum 30.10.2011 15:35:57 vasta tsitaadiga

Küsimus SOFLAM'i kohta: Kui palju sellest päriselt teistele kasu on? Ma proovin terved roundid selle abil tanke ja asju lukku võtta, saan küll ise +10p, aga ma ei näinud kordagi, et keegi oleks sellest kasu saanud. See aitab siis lennukile kui tal on vastav rakett? javelin'le? Kasutaks heameelega, aga ei näe mida see annab kui keegi sellest välja ei tee.

Ja küsimus ka MAV kohta: kas see mida ta 'laseb' teeb sõduritele ka midagi?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 30.10.2011 15:36:05 vasta tsitaadiga

A-Circus. kirjutas:

Mis reso muidu kasutasid? Ise tahaks 1920*1080 peal mängida, kuis siis vist üle low välja ei mängi.

1440x900

TomsHardware's on üks test ja seal 4850 FHD BF3's!
http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-9.html
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 30.10.2011 15:47:20 vasta tsitaadiga

K3rT6699 kirjutas:
Küsimus SOFLAM'i kohta: Kui palju sellest päriselt teistele kasu on? Ma proovin terved roundid selle abil tanke ja asju lukku võtta, saan küll ise +10p, aga ma ei näinud kordagi, et keegi oleks sellest kasu saanud. See aitab siis lennukile kui tal on vastav rakett? javelin'le? Kasutaks heameelega, aga ei näe mida see annab kui keegi sellest välja ei tee.

Väga paljudel pole asju veel unclokitud ega oska kogu varustust täiel potentsiaalil kasutada, anna aega, hetkel on natuke kasutu jah.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Vylx
HV kasutaja
Vylx

sõnum 30.10.2011 15:48:23 vasta tsitaadiga

A-Circus. kirjutas:
Keegi oskab öelda kuidas BF3 hd4850 512mb kaardi või mõne teise samaväärse peal jookseb? 1920*1080 resol.

HD4870 512MB + Q6600

jookseb kenasti:
1280x1024 (low)
24 player deathmatch:
min 20fps (kui ikka kõik õhku lendab su ümber..)
max 136
avg 62fps

Frapsi tulemus siis. Reaalselt püsib 40-60 vahel kenasti.

viimati muutis Vylx 30.10.2011 15:57:36, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 30.10.2011 15:52:19 vasta tsitaadiga

K3rT6699, MAV sõduritele küll midagi ei tee, vähemalt mul ei ole teinud.
ottf, Juhtus ka eile endal selline asi, et vastane lebas maas, mina olin mingi prügi konteineri taga. Hüppasin välja, sihtisin otse pähe, isegi hoitsin shift'iga hinge kinni, et täpsemalt lasta, aga ei midagi, 3 korda proovisin ja maha ei saanud, lõpuks sain ise surma. Tundub nagu mingi nähtamatu sein oli ees vms.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
K3rT6699
HV kasutaja
K3rT6699

sõnum 30.10.2011 16:08:14 vasta tsitaadiga

MAV'i kohta, just märkasin hint'i kui teda kasutada. Selle abil saab vastaste seadmeid 'segada' (Jam)

Edit:
Kui keegi teinekord soovib, võiks panna MAV'le C4 külge ja siis vastaseid kiusata. Nimi on c00kie_kert (nullid)
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 367, 368, 369 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.