Ma olen BF seerial ikka vahel silma peal hoidnud aga tõsisemalt ja pikemal pole sellesse veel süvenenud.
Igastahes sooviks siis kohalike BF gurude kes ka BF3 põhjalikumalt tunnevad, et ehk saaks näpunäiteid, info lehekülgi jne.
Alates gameplay tippidest ning relvade effektiivsusest(ehk mingeid tabeleid mis kirjeldaksid erinevaid lisade ja relvade kombinatsioone jne) lõpetades tehniliste soovitustega, ala mouse sätted jm.
Kasulikku info eest oleksin äärmiselt tänulik.
Lisaks kas on plaanis või juba olemas ka kohalikud klannid kellega ühineda võiks, et tiimitööd teha?
Paar küsimust ka beta kohta veel, et kas ka teistel esineb mängu kokku jooksmist, ala viskab pildi mustaks ja heli jääb loopi kuid 3-näpu puudutus ja proge sulgemine toimivad, kuid on ka harvemaid juhuseid kus terve arvuti kiilub ja aitab vaid hardcore resa?
Paar küsimust ka beta kohta veel, et kas ka teistel esineb mängu kokku jooksmist, ala viskab pildi mustaks ja heli jääb loopi kuid 3-näpu puudutus ja proge sulgemine toimivad, kuid on ka harvemaid juhuseid kus terve arvuti kiilub ja aitab vaid hardcore resa?
See esineb mul paar korda õhtu jooksul. Tegemist peaks olema PunkBusteri bugiga, kus PB tuvastab MSI AfterBurnerit millegi kahtlasena. Sama jama oli ka BC2 puhul, aga siis oli optioniks vaid hard resa. Alates AB mingist eelviimasest beetast pidavat sisse workaround tehtud olema, aga nagu näha ei toimi. Viimasele AB betale ei sobi RTCore.dll kustutamise trikk ka enam miskipärast. BF3 beta jaoks ei peaks PB-d nagu vaja olema aga jookseb ikka taustal ka peale uninstalli. _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.