Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raix
Kreisi kasutaja

|
15.08.2011 11:56:18
|
|
|
On siin keegi kokku puutunud LG LW650S telekaga?
Üks tuttav mõtleb juba pikemat aega uue teleka ostule. 3D pole küll eriti oluline aga selle koha pealt tundub LG Cinema 3D parem, kui teiste firmade aktiivprillidega tehnoloogia. Olen vaadanud Samsungi 3D ja see vaatamine oli suht väsitav.
Aga muidu oleks telekas ikka põhiliselt telekanalite vaatamiseks ja aeg-ajalt ka filmide vaatamiseks (mkv, divx, dvd).
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
15.08.2011 12:40:58
|
|
|
No kui 5 aastat 4:3 küljesuhtega pilti vaadata siis jätab see oma jälje igatahes.
Paraku ei salli ka ise neid laialivenitatud 4:3 telerivaatamisi, seega on kõik pilt originaal küljesuhtega.
aise kirjutas: |
ei tea midagi jah, vähemalt selle aasta samsungi lcd'del on igasugused ekraanile kuvatavad kastikesed liikuvad... ega nad niisama ei kirjuta teleka softi sisse sellist asja. |
Omades ise plasmatelerit, siis ei liigu mul miski menüü kusagile, kõik on paigas. Sul on miski tanavuse aasta animeeritud edasiarendus.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
15.08.2011 13:46:54
|
|
|
Uurisin asja suuremate poodide kodukatelt otse sellepärast jäi siit üldse vaatamata.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
15.08.2011 15:45:02
|
|
|
raix kirjutas: |
Üks tuttav mõtleb juba pikemat aega uue teleka ostule. 3D pole küll eriti oluline aga selle koha pealt tundub LG Cinema 3D parem, kui teiste firmade aktiivprillidega tehnoloogia. Olen vaadanud Samsungi 3D ja see vaatamine oli suht väsitav.
Aga muidu oleks telekas ikka põhiliselt telekanalite vaatamiseks ja aeg-ajalt ka filmide vaatamiseks (mkv, divx, dvd). |
Kuna ma olen ka ise (küll 55'') telku otsingutel ja ennast praktiliselt lolliks võrrelnud nende erinevate passiiv-ja aktiiv 3D tehnoloogiaga telkude reviewdega ja võrdlustega, siis ka mulle tundub see LG parim olevat. Väga head hinnangud nii kasutajate kui ka proffide poolt. Ja seda nii teleri enda kui ka just 3D passiivtehnika poolest 8ei väsita silmi, mugavad kerged ja davad prillid ja väga hea kvaliteet). Ka hind tundub paigas olema.
PS. Muidugi ma ei saa aru miks see teler seal Euronicsis nii kirvehinnaga on... siit HV-st leiab juba 55''-se paeeagu sama hinnaga kui lingis viidatud 47''.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
macc
Kreisi kasutaja
|
15.08.2011 20:51:02
|
|
|
tomz kirjutas: |
Terv,
parima hinna ja kvaliteedi suhtega
----
Tänan abi eest! |
Olematu vahe ilmselt.
See on nagu naabrinaisega. Ei kannat kuulata külameeste jutte vaid tasuks ise kohe oma nahal ära proovida.
Iseasi kui otsiks telerist erinevaid lisasid (Smart, @tv, mälukaarti ja ketta võimalused, jne). Siis tuleks erinevusi välja.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
raivo1119
HV vaatleja
|
15.08.2011 22:07:00
|
|
|
ents75 kirjutas: |
raix kirjutas: |
Aga muidu oleks telekas ikka põhiliselt telekanalite vaatamiseks ja aeg-ajalt ka filmide vaatamiseks (mkv, divx, dvd). |
Kuna ma olen ka ise (küll 55'') telku otsingutel ja ennast praktiliselt lolliks võrrelnud nende erinevate passiiv-ja aktiiv 3D tehnoloogiaga telkude reviewdega ja võrdlustega, siis ka mulle tundub see LG parim olevat. Väga head hinnangud nii kasutajate kui ka proffide poolt. Ja seda nii teleri enda kui ka just 3D passiivtehnika poolest 8ei väsita silmi, mugavad kerged ja davad prillid ja väga hea kvaliteet). Ka hind tundub paigas olema.
PS. Muidugi ma ei saa aru miks see teler seal Euronicsis nii kirvehinnaga on... siit HV-st leiab juba 55''-se paeeagu sama hinnaga kui lingis viidatud 47''. |
Oota veel üks kuu LG laseb septembri algul uued Nano LED mudelid välja, ma arvan et vana mudeli hinnad langevad ja uued niipalju paremad et tasub veidi raha juurde panna ja valida nano seeriat LW7700, LW9500 ja uusim LW980
http://www.avforums.com/forums/lg-forum/1393570-official-lg-lw980t-full-led-nano-3dtv-thread.html
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1319629
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.08.2011 22:13:27
|
|
|
eestis on see kuu aega väga suhteline. enda lg pidi ka jõudma eestise sept alguses ja kokkuvõttes jõudis minuni oktoobri viimasel päeval. poodidesse veel hilje
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karmalaks
HV kasutaja

|
16.08.2011 10:48:38
|
|
|
soulshaker kirjutas: |
macc kirjutas: |
Karmalaks kirjutas: |
Oskab keegi miskit tarka rääkida sellise asja kohta,et kui vaatad LED LCD teleriga 4:3 formaadis pilti siis tootjad (ka dokumentides) ütlevad et mustad ääred sisse ei põlek tuleb vähemalt iga paari tunni tagant pilt panna siis täisekraanile.Nii ja siit küsimus,et sissepõlemist vältida kas piisab sellest,et muudan koraks pildi 4:3 pealt täisekraanile või peab seda mingi teatud aja hoidma täisekraanina?Vaatan 4:3 pilti,kuna vaatan vanu filme mille suhteks siis 4:3. |
Katsetamise küsimus. Võib juhtuda, et kui oled õhtul meelelahtutus kanalit vaadanud millel ülal nurgas logo "HD Porr" siis ei pruugi vilgutamisest piisata. Hommikul võib kaaskodanikule vahele jääda kui see kokasaadet vaatama hakkab. Siis on seal ülanurgas "HD Porr Kanal 2 Kokasaade". |
Kuulge unustage need sissepõlemisasjad heaga ära. Uutel telekatel ei põle siin midagi sisse ja kui, siis mõne tunni jooksul kaovad jäljed.
Mul mängib LGPK950 päevläbi LoloTV-d ja pole siiani mingit sissepõlemist tuvastanud. Rahunege maha  |
Seda on hea kuulda et sissepõlemine on minevik aga miks siis isegi ametlikus manuaalis on kirjas,et vältida pikema aja jooksul TV ekraanil mustade servade olemasolu ja vaadata täisekraani pilti?
_________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee |
|
tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
16.08.2011 11:54:50
|
|
|
soulshaker kirjutas: |
macc kirjutas: |
Oskab keegi miskit tarka rääkida sellise asja kohta,et kui vaatad LED LCD teleriga 4:3 formaadis pilti siis tootjad (ka dokumentides) ütlevad et mustad ääred sisse ei põlek tuleb vähemalt iga paari tunni tagant pilt panna siis täisekraanile.Nii ja siit küsimus,et sissepõlemist vältida kas piisab sellest,et muudan koraks pildi 4:3 pealt täisekraanile või peab seda mingi teatud aja hoidma täisekraanina?Vaatan 4:3 pilti,kuna vaatan vanu filme mille suhteks siis 4:3. |
Katsetamise küsimus. Võib juhtuda, et kui oled õhtul meelelahtutus kanalit vaadanud millel ülal nurgas logo "HD Porr" siis ei pruugi vilgutamisest piisata. Hommikul võib kaaskodanikule vahele jääda kui see kokasaadet vaatama hakkab. Siis on seal ülanurgas "HD Porr Kanal 2 Kokasaade". |
Kuulge unustage need sissepõlemisasjad heaga ära. Uutel telekatel ei põle siin midagi sisse ja kui, siis mõne tunni jooksul kaovad jäljed.
Mul mängib LGPK950 päevläbi LoloTV-d ja pole siiani mingit sissepõlemist tuvastanud. Rahunege maha  |
Seda on hea kuulda et sissepõlemine on minevik aga miks siis isegi ametlikus manuaalis on kirjas,et vältida pikema aja jooksul TV ekraanil mustade servade olemasolu ja vaadata täisekraani pilti? |
Igaks juhuks, et kui ekraanile midagi tekib, siis nad ei pea garantii alla võtma, kuna ise olid süüdi.
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
219 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karmalaks
HV kasutaja

|
16.08.2011 12:26:23
|
|
|
Igaks juhuks, et kui ekraanile midagi tekib, siis nad ei pea garantii alla võtma, kuna ise olid süüdi.[/quote]
Ehk siis kuna ei taheta seda garantii alla võtta siis võib järeldada,et brobleem pole kuhugi kadund asi jäetakse lihtsalt kliendi kaela ja tootja peseb käed puhtaks.
_________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
16.08.2011 12:52:46
|
|
|
Probleem on ikka selles, et ostetakse soodsalt suur plasma kuhugi kontorisse, näidatakse sellel mingit staatilist pilti või nädalate viisi ühte kanalit ühe logoga servas ja siis kurdetakse, et põleb sisse. Mõistlikul kasutusel siiski ei ole probleemiks, erandolukordi muidugi leiab, mil sisse põleb. Nende vastu tootja end kaitsebki.
See on sama nagu mikrouunis kassi kuivatamine - mõistlikul mikrouuni kasutamisel ei panda kassi uuni, samas tootja peab ennast siiski selliste erandite vastu kaitsma. Ma ei ütleks, et probleem suur oleks.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
16.08.2011 14:14:30
|
|
|
Tõenäosus, et plasmaga miskit nihu läheb (põleb sisse, jne) on ikkagi suurem kui LCD puhul. Uuemate plasmade puhul väiksem kui vanemate puhul, kuid siiski sõltuvalt mudelist arvestatav argument.
See on taks mida tuleb maksta odavama ruutmeetrihinna eest
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
16.08.2011 14:26:08
|
|
|
Draqula, oot-oot, mis see 'jne' veel tähendama peaks mis tõenäoliselt plasmal võrreldes LCD juhtuma peaks?
Ootaks nüüd lahmimise asemel konkreetset vastust!
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
16.08.2011 14:34:09
|
|
|
Draqula kirjutas: |
See on taks mida tuleb maksta odavama ruutmeetrihinna eest  |
...ja parema pildikvaliteedi
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.08.2011 14:43:32
|
|
|
Miki-Hiir kirjutas: |
Probleem on ikka selles, et ostetakse soodsalt suur plasma kuhugi kontorisse, näidatakse sellel mingit staatilist pilti või nädalate viisi ühte kanalit ühe logoga servas ja siis kurdetakse, et põleb sisse. Mõistlikul kasutusel siiski ei ole probleemiks, erandolukordi muidugi leiab, mil sisse põleb. Nende vastu tootja end kaitsebki.
See on sama nagu mikrouunis kassi kuivatamine - mõistlikul mikrouuni kasutamisel ei panda kassi uuni, samas tootja peab ennast siiski selliste erandite vastu kaitsma. Ma ei ütleks, et probleem suur oleks. |
oot-oot, eesti kanalite vaatamine televiisoris ei ole mõistlik kasutus?
ma võin sulle sissepõlenud pilti näidata lcd-l.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
16.08.2011 14:54:08
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Draqula, oot-oot, mis see 'jne' veel tähendama peaks mis tõenäoliselt plasmal võrreldes LCD juhtuma peaks?
Ootaks nüüd lahmimise asemel konkreetset vastust! |
Konkreetset ja korrektsete viidetega põhjendatud vastust sa mult ei saa, mulje on subjektiivne - plasmadega on netis probleeme rohkem silma jäänud, kasvõi siinsamas teemas oli mingi aeg hulk inimesi pinisevate plasmadega.
Elektriga gaasimullikesi täristades ei saa asi olla stabiilsem kui LCD
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
puujuur
HV kasutaja

|
16.08.2011 19:37:56
|
|
|
oskab keegi ütelda kust saaks sellist isendit eestist osta nagu on Toshiba 55TL515U?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
16.08.2011 20:10:37
|
|
|
miski ameeriklaste mudel? kui, siis kas on miski kindel põhjus just ameerika turule sihitud asja soetada?
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
puujuur
HV kasutaja

|
16.08.2011 20:45:52
|
|
|
ai kurat jah vaatasin asja valesti
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
p3000
Kreisi kasutaja
|
16.08.2011 21:00:31
|
|
|
puujuur kirjutas: |
ai kurat jah vaatasin asja valesti  |
või mõtlesid EU mudelit:
TOSHIBA 55ZL1 / LED / 3D Ready / 200 Hz (800 Hz)
LED (LCD LED) (3072 lamps in 512 zones) : ProLED512
Type : Full LED + local dimming
h: ca 5500e
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karmalaks
HV kasutaja

|
16.08.2011 21:59:54
|
|
|
See pole küll päris õige teema aga küsin siiski.Oskab keegi ütelda mis on TV3'me subtiitrite front'i suurus ja nimi,asi selles,et tahaks filmile samasugused peale põletada.
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
16.08.2011 23:09:32
|
|
|
Krt täitsa hulluks võib minna, ei suuda otsustada millist TVd võtta, peab olema 3D ja 50" ning hind selline enamvähem, mida odavam seda parem, aga pildi kvaliteet eelkõige, vahet pole kas plasma või LCD
Reviewdes räägitakse nii ja naa, mõni plasma juures midagi erilist välja ei too, samas teises reviews jäetakse plasma mainimata aga toodakse esile LED head pooled, kuid ka üks teist maha ei tee, pole vähemalt mulle silma jäänud.
Plasma 1049€ 51" http://www.euronics.ee/tootekaart/40482/Telerid_ja_3D/Televiisorid/PS51D550C1WXBT
LED LCD 1899€ 55" http://www.euronics.ee/tootekaart/41093/Telerid_ja_3D/Televiisorid/UE55D6000TWXXH
Kaks sellist võrdlust vahega ~800€ tõsi LED variant 4" suurem aga vahe ikkagi meeletu, pmst sama raha eest saan teise teleka veel
On kellelgi isiklikku kogemust tänapäeva LED vs Plasma ?
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|