Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 563, 564, 565 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 14.08.2011 22:42:09 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif Et sina hõiskad midagi "tarka" välja ja teised peavad kõigepealt selgeks tegema, kas see tõele vastab. Niipidi?

XP-ga oli plaat vähemalt kaasas, aga XP-l oli jällegi kohmakas repairi võimalus. :S Mina (ja enamus teisi siin) saavad need plaaditõmmised ükskõik kust kätte, kuid praegusel juhul räägin tavaliseset kodanikust, kes jagab arvutitest midagi, kuid siiski mitte põhjalikult. Kust krt tema peab teadma, et arvuti soetades peab ta selle peale tulema, et recovery plaati teha. :S
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 14.08.2011 22:46:10 vasta tsitaadiga

tudiludi, recovery plaadi tegemine on ju arvuti setupi protsessi üks osa icon_rolleyes.gif Ei pea midagi eraldi teadma ega otsima. Seda muidugi juhul kui on arvuti ostetud mõne normaalse OEMi käest.
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 14.08.2011 22:49:05 vasta tsitaadiga

Renka, sinu jutt tuletas meelde Windows ME installimist, kus installimise ühes etapis andis võimaluse sisestada flopi arvutisse, et bootfaile sinna kopeerida. Olen palju kordi Vistat ja Windows 7-it installinud, kuid müstilisel kombel pole sellist imevidinat silme ette veel sattunud. Millise installi protsessi osas seda välja pakub?
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 14.08.2011 23:10:44 vasta tsitaadiga

tudiludi, millest jutt nüüd üldse? Kui sa ise installid Windowsi sisi polegi ju vajadust mingi eraldi plaadi tegemiseks. Kui ostad aga OEM masina poest siis selel esmakordsel käivitamisel lood omale kasutajakonto ja pakutakse ka repair plaadi tegemist. Kui sel hetkel ei tee siis on eelinstalleeritud sul tarkvara kus saad selle mõne klõpsuga ka hiljem teha. Lisaks on OEMidel tavaliselt ka lühike setup-guide kaasas kus on ka asjad ilusasti kirjas.
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 14.08.2011 23:13:47 vasta tsitaadiga

tudiludi, Mitte ainult ME, asi oli olemas juba win 95-ga. Ja recovery plaadi tegemist pakub masin sulle eelinstallitud wini puhul kohe alguses.
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 14.08.2011 23:38:18 vasta tsitaadiga

Selge, mul ei olnud siis õnne. Mul oli ML masin. Hea tunde tagamiseks olen sellest peale kauge kaarega OEM masinatest mööda käinud.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.08.2011 00:26:27 vasta tsitaadiga

Suht huvitava hoiatuse sain täna eestikeelsel testkontol icon_smile.gif :
Spoiler Spoiler Spoiler

Vähemalt pole värdsõnu kasutatud ja saab ilusti aru millest jutt thumbs_up.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.08.2011 00:30:56 vasta tsitaadiga

tudiludi, iga tootja ei tohi OEM Recovery meediat kaasa anda, vaid peab seda pakkuma kõvaketta partitsioonil. Oleneb kuidas MS-iga lepingutingimused on.
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 15.08.2011 10:34:14 vasta tsitaadiga

Ei hakka kogu 500 lehte läbi kammima. Küsimus:
Millega windowsi installikat mudida. Lisada drivereid, eemaldada IE (näiteks)
Tänud info eest.

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 15.08.2011 10:37:23 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Tänud info eest.

http://www.wincert.net/forum/index.php?/forum/179-windows-7-toolkit/
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 15.08.2011 12:14:04 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
SilQ kirjutas:
Tänud info eest.

Sellest tookitist ma ei saa midagi aru. Kuidas ma selle ISO sinna sisse kõigepealt tõstan et midagi tegema hakata.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.08.2011 12:23:47 vasta tsitaadiga

SilQ, installi AIK peale ja seal on vastavad tööriistad olemas, millega saad mudida: DISM, imagex, WSIM jne...
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.08.2011 16:46:32 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
SilQ, installi AIK peale ja seal on vastavad tööriistad olemas, millega saad mudida: DISM, imagex, WSIM jne...

Lol eriti hea tõmmata 1.6GB+ ISO, et saaks kasutada ~2MB proge icon_lol.gif
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 15.08.2011 17:13:00 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
icon_lol.gif Et sina hõiskad midagi "tarka" välja ja teised peavad kõigepealt selgeks tegema, kas see tõele vastab. Niipidi?

XP-ga oli plaat vähemalt kaasas, aga XP-l oli jällegi kohmakas repairi võimalus. :S Mina (ja enamus teisi siin) saavad need plaaditõmmised ükskõik kust kätte, kuid praegusel juhul räägin tavaliseset kodanikust, kes jagab arvutitest midagi, kuid siiski mitte põhjalikult. Kust krt tema peab teadma, et arvuti soetades peab ta selle peale tulema, et recovery plaati teha. :S

XP-ga oli plaat kaasas ja muudega ei ole icon_eek.gif Winni plaat tuleb alati kaasa kui on ostetud OEM win. Küll ei pane seda kaasa jah mõned suuremad tootjad siin maarjamaal, põhjuseks, et neil otseleping MS-iga, nad ei osta eraldi OEM winne vaid suurtes kogustes klepse ja ghostitavad ainult imageid oma tootmisliinide peal. Samuti läpakatega ei kiputa winni kaasa panema.

P.S Samuti ei PEA recovery plaati tegema, aga võid teha enda turvalisuse mõttes. Mõttekam on teha kohe full win ghost (vista ja win 7 all saab seda lives teha vähemalt pro ja ultimate versioonidel, homega väga kursis pole).
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.08.2011 17:52:27 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
SKG kirjutas:

No kui need kuskil eraldi saadaval, siis on teine asi.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.08.2011 18:19:39 vasta tsitaadiga

SilQ, vLite peaks olema sinu jaoks. icon_wink.gif http://www.intowindows.com/download-vlite-for-windows-7/

SurfData, jällegi oli mul siis halba õnne. ML ei andnud kaasa muud, kui ainult draiverid. Aga olen kuulnud, et on ka teistel taolist probleemi olnud. Jutt käib endiselt OEM versioonist.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.08.2011 19:11:09 vasta tsitaadiga

ei anta tänapäeval reeglina meediat kaasa. eesti tootjate läpakate-arvutitega pole viimasel ajal kokku puutunud, aga suuremate tootjate omadel on recovery part ja/või recovery ketaste tegemise võimalus peale karbist väljavõtmist.
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 15.08.2011 20:19:42 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Etz kirjutas:
SilQ kirjutas:
Tänud info eest.

Sellest tookitist ma ei saa midagi aru. Kuidas ma selle ISO sinna sisse kõigepealt tõstan et midagi tegema hakata.

ISO sisu kopeeri folderisse ja siis selle folderi kalla majandad, pärast teed uue "tuunitud" ISO icon_wink.gif
BTW, kasutab samamoodi DISM`i , aga on GUI frontend sellele...

tudiludi kirjutas:
SilQ, vLite peaks olema sinu jaoks. icon_wink.gif http://www.intowindows.com/download-vlite-for-windows-7/.

Ei soovita, see ikkagist Vista tarbeks mõeldud ja seitsme puhul on tulemused suht ettearvamatud, midagi küll teha siiski saab, aga... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.08.2011 20:29:33 vasta tsitaadiga

Etz, Ei tasu nii skeptiline olla. Vista ja Win 7 on paigalduse koha pealt kui mitte 100% identsed, siis sinnakanti küll. Ja nagu pealkirigi ütleb, et "Download vLite For Windows 7", siis ei kahtle ma põrmugi selles, et Win 7 puhul probleeme ei teki. vLite olen Vistal kasutanud mitmed korrad ja Win 7-il vist korra-paar. Siiski soovitan proovida, sest programm on väike, lihtne, pole vaja midagi õppidagi ja teeb iso lihtsasti valmis. icon_smile.gif

AIK kohta ei ütle ma midagi paha, aga kiusatus sunnib alati minema lihtsama vastupanu teed. icon_razz.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.08.2011 20:52:48 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
tomorrow kirjutas:
SKG kirjutas:

No kui need kuskil eraldi saadaval, siis on teine asi.

Kahjuks MS ei luba WAIK-st vajalikku välja rippida ja seda avalikult kuskil jagada.
Ma räägin siin ametlikult programmi või arhiivi näol.Nad ei saa muidugi üksiküritajaid takistada.
tudiludi kirjutas:
Etz, Ei tasu nii skeptiline olla. Vista ja Win 7 on paigalduse koha pealt kui mitte 100% identsed, siis sinnakanti küll. Ja nagu pealkirigi ütleb, et "Download vLite For Windows 7", siis ei kahtle ma põrmugi selles, et Win 7 puhul probleeme ei teki. vLite olen Vistal kasutanud mitmed korrad ja Win 7-il vist korra-paar. Siiski soovitan proovida, sest programm on väike, lihtne, pole vaja midagi õppidagi ja teeb iso lihtsasti valmis. icon_smile.gif

vLite on täiesti ja kapitaalselt katki ikka Win7 jaoks.Viimane ametlikult toetatud oli veel Vista SP2 ja sedagi ääri-veeri.
Win7 jaoks ei kõlba see absoluutselt.Programmide eemaldamine on katki,unattend on katki,servicid on poolkatki jne...
Arendus on ammu peatunud.

Soovitan hoopis RT 7 Lite hetkel: http://www.rt7lite.com/downloads.html
"Hetkel", sest ka selle arendus tundub olevat peatunud icon_confused.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.08.2011 21:01:57 vasta tsitaadiga

Hmm, siis on küll pahasti. icon_sad.gif Oma kogemustele tuginedes liiga vara hõiskasin. icon_sad.gif AIK on sellisel juhul kõige parem variant ja sellega loodud ISOd peaksid bootima. Kummalisel kombel on vahest esinenud probleeme, et paigaldusplaat ei boodi kuidagi, kuigi peaks.

Kui aega rohkem on, siis proovin ka selle RT 7 Lite järgi. icon_wink.gif
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 16.08.2011 00:27:25 vasta tsitaadiga

Win 7 peal on näpudeemon katki. tähemärkidele katuste tekitamine ei tule välja. kui trükimasin lööb katuse ˇ ühe koha võrra ette ja märgi selle alla, siis windows 7 seda nii ei tee ja tulemus on - ˇo - märk ja tema katus on omavahel nihkes. Samuti ei saa AltGr abil kreeka tähti AltGr + m = müü, AltGr + O = suur omega, jne.
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 16.08.2011 12:36:54 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
SilQ, vLite peaks olema sinu jaoks. icon_wink.gif http://www.intowindows.com/download-vlite-for-windows-7/

SurfData, jällegi oli mul siis halba õnne. ML ei andnud kaasa muud, kui ainult draiverid. Aga olen kuulnud, et on ka teistel taolist probleemi olnud. Jutt käib endiselt OEM versioonist.

nagu ma mainisin, siis paar suuremat ei anna jah kaasa (ML, ORDI, võibolla mõni veel). Kõik teised ostavad kohe koos plaadiga OEM versioone ja annavad plaadi kaasa.
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 16.08.2011 17:52:02 vasta tsitaadiga

Iseasi, kas Vistalizator ise oskab SP1-ga midagi peale hakata?

Ühes eelnevas nüüd juba lukustatud teemas (kakskeelne W7)oli selline lause. Oli just vaja ja proovimisel see viimane 2.40 versioon ei toimi SP1-ga (build 7601)

mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 16.08.2011 20:37:58 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
mazdagti: Ja oled ikka kindel, et see on 100% videodraiveri probleem, mitte pole tingitud poolkutust, kiirelt liialt ülekuumenevast videokivist, mis mängimisel 3D-rezhiimis lolliks kätte ära läheb ja siis mingi kontroller jõuga 3D kinni paneb, et sa videokivi lõplikult "lõhki ei keedaks". icon_smile.gif

Niipalju väikseks kõrvalvihjeks, et paar päeva tagasi katsetasime tuttavaga, tema vanakest Compaq 63XX-seeria läpparit ja sellel siis samuti Inteli 945-video. Mingeid probleeme polnud, 945-draiver oli Win 7 Updates täiesti olemas ja see installiti automaatselt, ilma igasuguse õiendamiseta ja jamamiseta.

Et nagu 6 aparaati ja kõigil lkivi kutu??? Ning teinekord võid mängida tunde ilma et miskit juhtuks ja samas hakkab jama pihta juba 10 minuti järel? Lisaks ka siis et vilkumine ilmneb ka ilma 3D pildita mängu osas ja on ilmnenud isegi youtube videot vaadates thumbs_up.gif

FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 563, 564, 565 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.