Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
12.08.2011 15:56:23
|
|
|
Lisaks veel, et kolme suuremat sisseehitatud programmi saab korraga ainult jooksutada starteril.Ütleme nt wmp,ie ja vb paint samal ajal, siis neljandat enam avada ei saa.
Googeldades saab ehk täpsema listi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
12.08.2011 21:11:39
|
|
|
tomorrow, hea piirang ikka ...
|
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
12.08.2011 22:56:05
|
|
|
tudiludi kirjutas: |
tomorrow, hea piirang ikka ...  |
Need piirangud kõik ongi selleks tehtud, et kasutajal tekiks võimalikult ruttu huvi osta omale ikka kõvem Windows sinna asemele.
Turundus...
|
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
12.08.2011 23:50:09
|
|
|
sinivaal, poest, pangakaardiga.
_________________ |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
13.08.2011 08:26:02
|
|
|
Kasutan Game Explorerit oma mängude shortcutide jaoks ,et desktop puhas oleks.
Kunagi oli mul ka Team Fortress 2 mille ma uninstallisin ... aga ikoon kui selline jäi alles.
Ei saa midagi teha ... delete nupp ei funka ... parem click ei anna ka tulemust.
Kuidas seda eemaldada saaks sealt?:S
http://www.upload.ee/image/1572016/Untitled.jpg
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.08.2011 09:55:30
|
|
|
-FoX- kirjutas: |
Kunagi oli mul ka Team Fortress 2 mille ma uninstallisin ... aga ikoon kui selline jäi alles.
Ei saa midagi teha ... delete nupp ei funka ... parem click ei anna ka tulemust.
http://www.upload.ee/image/1572016/Untitled.jpg |
C:\Users\Kasutaja\AppData\Local\Microsoft\Windows\GameExplorer\GamesBoxArt kaustast kustuta see pilt ära.
AppData on varjatud kaust.
Võid exploreri aadressireale trükkida %appdata% ja see viib sind AppData\Roaming kausta
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
13.08.2011 10:10:16
|
|
|
On üks win xp masina ketas 7 järgi. Aga user folderil pole, nagu ikka kombeks, ju 7 all õigusi. Ok, saan panna enda useri Owneriks või lisada enda userile õigusi, aga ta teeb seda ainult üks kaust korraga. Backupi mõttes oleks vaja aga kopeerida terve windows xp ketta user folder - selleks peaks ma käsitsi KÕIGIL folderitel õigused omandama. Kas seda kuidagi kõigile ei saaks rakendada? 7me enda õiguste võtja millegipärast seda ei tee (toimetab üks kaust korraga, ja nö sügavamatele kaustadele õigusi ikka ei rakenda) ja nt Total Commanderis ei leidnud ka midagi sellist. Ideas?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
13.08.2011 10:33:48
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
-FoX- kirjutas: |
http://www.upload.ee/image/1572016/Untitled.jpg |
C:\Users\Kasutaja\AppData\Local\Microsoft\Windows\GameExplorer\GamesBoxArt kaustast kustuta see pilt ära.
AppData on varjatud kaust.
Võid exploreri aadressireale trükkida %appdata% ja see viib sind AppData\Roaming kausta  |
Nüüd selline seis http://www.upload.ee/image/1574531/Untitled.jpg
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
13.08.2011 11:39:22
|
|
|
tänud - proovib õhtul kodus. kas kuidagi seda jama sügavamasse menüüsse ei saaks ? seal kirjeldatud, et c kettal ei tohiks ownershipi võtta. tundes ennast ,tean et misclickin seda raudselt millalgi
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
13.08.2011 12:24:04
|
|
|
painkillah, Tervele C kettale ära tee jah. Samuti ära tee Windowsi kaustale ja programmifailide kaustale. Take ownership annab sulle kui administraatorile failide ja kaustade üle suuremad õigused, samas avab see ukse ka viiruste rünnakutele. Seetõttu kasuta ainult teisel, süsteemivälisel partitsioonil.
Siinkohal väike küsimus ka teistele Take ownershipi kasutajatele. Nimelt olen märganud, et internetist Take ownership .reg faili importimise järel jääb sellel siiski mingid suuremad õigused määramata. Kui aktiveerin Take ownership näiteks Auslogics Boostspeed menüüst ja kasutan selle poolt lisatud linki kontekstmenüüs, siis annab see administraatorile suuremad õigused kaustade üle. Kui mälu mind ei peta, siis puutusin sellega kokku System32 kausta failide kopeerimisega. Kui kasutasin ühte linki, ei saanud ma faili kopeerida, aga kui Auslogicsi poolt lisatud linki, siis sain. Ja minumeelest oli sama lugu Windows Mail kausta kopeerimisel. Seetõttu olen jäänud kasutama Auslogicsi poolt lisatud linki.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kalle
HV kasutaja
|
14.08.2011 02:16:36
|
|
|
Huvitav ja kasulik ning vajalik ehk veel mõnele kasutajale, kellel originaal meedia riknenud või recovery partition hävinenud :
look at the link:
msft = Microsoft // digitalriver = Web Store like Amazon or ZDnet...etc // X17xxxx.iso = Image Title as Microsoft Name it. so hurry up and download this genuine copies before links down...
check hashes for iso's and it's the same as new update iso's on msdn/technet
Here are original SHA-1 (from MSDN) :
Windows 7 Ultimate with Service Pack 1 (x86): 65FCE0F445D9BF7E78E43F17E441E08C63722657
Windows 7 Ultimate with Service Pack 1 (x64): 36AE90DEFBAD9D9539E649B193AE573B77A71C83
Yea this files are Untouched Windows 7 ISO files with SP1. And Microsoft does't Publishing this ISO files, its leaked from DigitalRiver by Some Premium Buyer or Something, DigitalRevier http://windows7.digitalriver.com/store/mswpus/en_US/DisplayHomePage Is a WEB STORE Like Amazon and Others You Should bay to Recive any ITEM like Windows DVD Files From Microsoft so These Files: Original.
Windows 7 SP1 Ultimate x86
Windows 7 SP1 Ultimate x64
Windows 7 SP1 Professional x86
Windows 7 SP1 Professional x64
Windows 7 SP1 Home Premium x86
Windows 7 SP1 Home Premium x64
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.08.2011 08:33:11
|
|
|
Kalle, Microsoft kaebab lehe omanikud varem (mitte hiljem) kohtusse. Neosmart kodulehelt ei saa hetkel isegi repair diski alla laadida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.08.2011 10:26:27
|
|
|
tudiludi: Ja ei hakka see Microsoft midagi ega kedagi sellel juhul kohtusse kaevama, kuna suht. 100% võib kindel olla, et selle aktsiooni taga on MS ise.
Ja see, et Sa midagi teinekord alla laadida ei saa, tähendab enam-jaolt seda, et "kraami jagatakse ainult Regioonis 1 või siis regioonides 1 ja 2". Ja nüüd vaata, kuidas Eesti istub Regioonis 5 ja ei saa seetõttu mitte grammigi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.08.2011 17:02:48
|
|
|
tahanteada, Neosmart on Microsoft???
Ma olen natuke kehvapoolne inglise keele valdaja. Kas keegi oskab seletada, mida tähendab lause "Downloads have suspended pending copyright clarification." ja kuidas on see seotud regioonidega (ja microsoftiga)?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.08.2011 17:10:14
|
|
|
tudiludi: Aga kas oled kuulnud väljendit, nagu "partnership". Ja Microsoftil on olemas partnerlussidemed ikka neetult paljude firmadega.
Nii, et kui keegi levitab mingit Microsoftiga seotud produkti ja MS selle juures rõõmuga pealt vaatab, siis on see enam, kui kindel, et tegemist on mingi kindla, omavahelise koostööga.
-------------------------
Asja nimi on turundus ja väga tihti on kasulik oma toodet turustada mingi teise firma kaudu ja kõik on õnnelikud.
-------------------------
edit: tegin Google lahti ja mis mulle sealt kohe vastu vaatas:
Tsitaat: - developped by Microsoft Certified Partner, NeoSmart Technologies.
http://forums.mydigitallife.info/threads/2613-how-to-dual-boot-vista-and-window-home-server-(vista-install-first)
Ehk siis täpselt see, mida ma kirjutasin - suured sõbrad ja muud ei mitte midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.08.2011 17:11:44
|
|
|
Mina kirun, et jälle krdi Microsoft on oma käpa vahele pannud ning Windowsi hädaparandamise võimaluse kinni keeranud. Tegemist on kõigest Repair diskiga (120 MB vist oli ka see). Mis kasu või kahju peaks Microsoft sellest saama, kui ta oma klientide jaoks selle kraani kinni keerab? OEM litsentsiga kliendid on hädas nagu mustlased, kui arvuti rumala vea tõttu ei käivitu. Mis on vähim hind, mis küsitakse Windowsile Startup Repairi tegemise eest? Eeldusel, et klient on soovinud kogu oma kõvaketta süsteemi alla panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.08.2011 18:13:59
|
|
|
tudiludi, põhjus lihtsalt selles, et kolmas ettevõte levitab microsofti operatsioonisüsteemi?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.08.2011 18:49:17
|
|
|
Mille pärast enam ei levitata? Ja miks üldse selle asemel on selline jabur selgitus.
Arvata on, et keegi ei oska seda seletada, aga imestan lihtsalt, et nii kummaline.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.08.2011 19:46:48
|
|
|
tudiludi: Pigem on ehk asi hoopis selles, et see levitatud "vana Win7-e" versioon ei sobi uuema aja "Win 7 SP1" tarbeks ja kuna uuemat pole tehtud, siis lihtsalt pole.
Neosmart-i foorumis igatahes antakse küll mõista, et seda parandusplaati polegi pmst. vaja.
Tsitaat: "Sorry! If you have a full Windows install disc that should do. Its basically the same thing."
http://neosmart.net/forums/showthread.php?t=8709&page=1
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.08.2011 19:51:01
|
|
|
Loomulikult pole seda vaja, kui on plaat olemas. Aga kui plaati pole?
Samas ei jõua me siin selle arutlusega kuhugi. Nemad väidavad kindlasti, et on recovery partitsioon, recovery disk jms võimalused. Kahju lihtsalt, et ei saa lihtsalt netist alla laadida. Kas tõesti see 120 MB on liiga palju. Ja pealegi pole vahet SP1 või mitte. Startup repair käivitab rida Windowsi käske. Kasutaja ei pea siis neid käsitsi sisestama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.08.2011 20:26:27
|
|
|
tudiludi: Tegelikult on olemas kduleht, kus on juttu kõikide Windows-variantide installist, korrashoiust ja parandamisest; kaasa arvatult siis Windows 7.
Ja veel - selles teemas on juttu Racovery parandamisest ka Recover-plaadide kaasabil. Nii, et otsi see teema ise üles, ma vana inime, ei viitsi rohkem kaevata - ja ehk on abiks.
Leht: WindowsReinstall
Link: http://www.windowsreinstall.com/
-----------------------------------------
PS: ja veel üks oluline asi, eelinstallitud OEM-Windows tarkvarade korral kehtib juba ammuilma selline reegel, et õnnelik arvutiomanik peab ise selle Recover-DVD ise endale põletama. Nii, et kui seda Recover-plaati pole, siis pole ka arvutiomanikul tegelikult kedagi süüdistada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.08.2011 21:41:52
|
|
|
Jajah, kui tuua võrdluseks kiire näide, siis inimesed, kes saavad üle tulumaksuvaba miinimumi pensioni, peavad tulumaksust vabanemiseks tegema avalduse. Selle asemel, et inimene automaatselt tulumaksu kohustusest vabastada, kui sissetulekuks on ainult pension.
Ehk siis kas on tõesti nii raske arvutisalongis pakkuda kliendile kaasa recovery diski? Või tõsta arvuti hinda 40 senti ja lisada arvutile kaasa ka recovery disk? Eeldame, et müüakse arvutit koos Windows 7-ga. See on tegelikult salgamine selle lootusega, et kunagi tuleb klient sinna tagasi ja nemad saavad talle recovery arvutile teha. Kütus on liiga kallis, et arvutit kaks korda edasi-tagasi vedada. Ma ei taha kedagi solvata, kuid lisaks pean ütlema, et olen kohanud mitut väga ülbet arvuti parandajat, kelle jaoks oled sina hammasrataste vahele sattunud mutter.
Ükskord viisin arvuti parandusse, kuna kõvakettal oli kaks partitsiooni tehtud ja tahtsin teise kõvaketta ära formaatida. Aga mingi imekombel olid osad Vista süsteemifailid hoopis seal peal (kuigi D-ketas, aga kas esimene partitsioon või mitte, seda ei tea). Tulemuseks oli tekst, mis algas umbes nii "BOOTMGR is missing ...". Viisin siis poodi, et pantaks eestikeelne Vista peale tagasi (rõhutasin, et eestikeelne) ning öeldi, et on olemas, kuid järgmisel päeval selgus, et järsku neil enam polnud ja panid ingliskeelse. 430 krooni taheti selle eest saada, et installiti ingliskeelne süsteem ja nad taastasid mulle Adobe Readeri. Täielik nali. Ma ei mäleta, mis põhjusel pidi Vista uuesti installima, kuid minumeelest oli see seotud partitsioonidega.
tahanteada, sa oled vana! Ei usu seda üldse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.08.2011 21:49:28
|
|
|
tudiludi: Nii vana küll, et kõike netist mitte enam ette otsida, vaid jätta ülesleidmisrõõmu ka teistele.
Ja loodetavasti saad olema rõõmus-rõõmus, kui ülevaltoodud lingil oleva kraami läbi kaevad ja üht-koma-teist allalaadmiseks üles leiad.
-----------------------------------
PS: Recover-plaatide mitte kaasapanemine ja sellega võimalus inimestel see ise Recover-DVD põletada, on ikka vaata et oma -7-8 aastatagune väljamõeldis - või isegi veel vanem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|