Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Jahutus »  Räägime oma graafikakaardi jahutustest märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 201, 202, 203 ... 224, 225, 226  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 25.05.2011 18:19:33 vasta tsitaadiga

Klge poisid rääkige kust kohast Eestis saaks sellist jahutust enda ATI 4870X2´le. Tegu on siis Arctic Cooling Accelero XTREME 4870X2 cooler
Spoiler Spoiler Spoiler
Spoiler Spoiler Spoiler
See originaal jahutus ei jahuta ikka korralikult ära ja kahjuks seda Artic Cooling´u custom jahutit, mis ATI 4870X2´le sobiks on tootmisest maas.
Ma tean et paljud AHV´id töötavad arvuti poodides, et kui kellelgi selline asi olemas on, siis palun saatku PS või tehku muud moodi lärmi, sest oleks soov osta. beer_yum.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 25.05.2011 18:51:52 vasta tsitaadiga

Lollus on seda poest osta. Selle asemel oleks pidanud see 400 eeku investeerima ja parema kaardi ostma.
Järelturg on parim/reaalseim võimalus, samas see eeldab joppamist - kaart ja jahutus eraldi maha müüa.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 25.05.2011 19:49:58 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
Lollus on seda poest osta. Selle asemel oleks pidanud see 400 eeku investeerima ja parema kaardi ostma.
Järelturg on parim/reaalseim võimalus, samas see eeldab joppamist - kaart ja jahutus eraldi maha müüa.

Heh. See kaart on mul ostetud aastal 2008. Muidugi tänapäeval tundub et oleks 400 eeku veel säästnud oleks mingi parem asja saanud. Olukord on nagu on ja tuleb otsida lahendust mis jahutaks seda kaarti
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2011 20:27:45 vasta tsitaadiga

"Kust otsast see stock loadi all vaikne on? Ning mis vahet sel on kas temp on 40c või 80c, peaasi, et vaikne on. Originaaljahutus jooksis niikuinii loadi all 90c juures ning tegi turbiini häält."

sealt otsast, et mina mingit vuhinat ei kuulnud kui witcherit mängisin. vent oli automaticu peal ja järelikult siis erilise pöördeid üles ei võtnudki, temp 76c kusjuures, nii et kaugel veel 90'st!
hääletu ta ei ole, ja ilmselt on ka natuke valjem kui sinu jahutus loadi ajal kui see asi sul 90c kütab. aga kas see täiesti minimaalne mürataseme vahe on sinu arvates tõesti väärt seda hinda, mis too imevidin ilmselt maksis? ma ütlen ausalt, et minumeelest poleks see väärt isegi vaeva, et kaardi peal jahutust vahetama hakata icon_neutral.gif

niipalju veel kommentaariks, et enda 6950@6970'l ma võibolla ei hakkagi jahutust vahetama, kuigi mul seisab selleks täiesti valmis vesijahutuse komplekt kapi peal, ja see on VÄGA hea komplekt!

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 26.05.2011 11:31:13 vasta tsitaadiga

Goon, ma lähtusin sellest, et ostsid praegu/hiljuti. icon_smile.gif
Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 26.05.2011 11:50:36 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
Metsjeesus kirjutas:

Heh. See kaart on mul ostetud aastal 2008. Muidugi tänapäeval tundub et oleks 400 eeku veel säästnud oleks mingi parem asja saanud. Olukord on nagu on ja tuleb otsida lahendust mis jahutaks seda kaarti

Uuri AK'st või mõnest muust arvutipoest, võibolla leiavad kuskilt või saab tellida ehk.

Mul laseb eah4870'l ac twinturbo pro 12h päevas 12v peal ja ei tee mingit lennukihäält, kerge õhuvuhin ja temperatuurid on super.

@Wiltz siin eespool sai arutletud natuke selle temperatuuri teemal ja ma juba kujutan vaikselt ette mis temperatuuriga on muud komponendid kui core ise juba 75+, ramid on umbes 80-100 ja vrm on üldse seal 125.
Ma leian, et kindlasti on heast aftermarket jahutusest kasu kaardi eluea pikendamisel. Rääkimata sellest, et 75c+ peal hakkavad need atid hakkima või panevad üldse pange.
Head kaardid on kallid, miks mitte kombineerida eelmise generatsiooni hea kaart korraliku bang for buck jahutiga. Meil ei tule ju minimaalselt DX11 nõudega mänge igapäev välja, et peaks juba jooksma neid kaarte soetama.
Ainukesed head kaardid mis stockis hästi jahutavad on Gigabyte "Windforce" tehnoloogial. Muud on suht saastad, kambri tüüpi 1 vurriga on crap, asus teeb ka mingit oma kahtlast asja, suur radikas 1-2 väikest venti, mis rohkem teevad häält kui jahutavad. Siiamaani olen ainult gigabyte omasid näinud millel on radikale vastav vent(id).

viimati muutis Killer-Bea 26.05.2011 12:09:36, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.05.2011 11:53:50 vasta tsitaadiga

twinturbo oli suht mürarikas aga eks igal ühel on "lärmakas" omamoodi defineeritud mõiste. Oleneb ka seda kus kohas ka arvuti kast paikneb. Aga 4870 fööni moodi häält ta tõesti ei tee, sellel oli lahe hääl @ 100% icon_lol.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Nganasan
HV kasutaja
Nganasan

sõnum 26.05.2011 12:31:04 vasta tsitaadiga

ASUS-e DCII lahenduse üle ei saa küll kurta. Max. temperatuur mis RealTemp-i poolt salvestatud on 60, enamasti (SETI@Home arvutusi tehes) on temperatuur seal 45 kraadi ümbruses.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.05.2011 12:48:10 vasta tsitaadiga

palju sa loadis saad auto profiiliga ehk siis ilma asuse smartdoc värki peale laskmata? ja pean silmas reaalselt tempi mitte seda mida andur väidab. VRM ala vms läheb asjal imo kuumaks (65-73c tagant plaadilt mõõtes). Sutsu venti juurde keerata on juba teine minek. Tea kui visata need asuse crap vendid sealt minema mis teevad rõvedat mürinat alates 40% peal ja panna asemele üks kvaliteetne 120mm vent (või lausa 2 tk) kas siis tempide kohapealt muutub asi paremaks või mitte. Selles suhtes, et kaart jahedam + müra veelgi vähem.

Aga jah korralik jahutus asjal peal beer_yum.gif

tagasi üles
Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 26.05.2011 13:27:34 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
palju sa loadis saad auto profiiliga ehk siis ilma asuse smartdoc värki peale laskmata? ja pean silmas reaalselt tempi mitte seda mida andur väidab. VRM ala vms läheb asjal imo kuumaks (65-73c tagant plaadilt mõõtes). Sutsu venti juurde keerata on juba teine minek. Tea kui visata need asuse crap vendid sealt minema mis teevad rõvedat mürinat alates 40% peal ja panna asemele üks kvaliteetne 120mm vent (või lausa 2 tk) kas siis tempide kohapealt muutub asi paremaks või mitte. Selles suhtes, et kaart jahedam + müra veelgi vähem.

Kvaliteetsed vaiksed vendid tõukavad surmkindlalt rohkem õhku ja teevad vähem häält.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.05.2011 14:29:02 vasta tsitaadiga

Killer-bea, sa kujutad natuke valesti ette.
"ma juba kujutan vaikselt ette mis temperatuuriga on muud komponendid kui core ise juba 75+, ramid on umbes 80-100 ja vrm on üldse seal 125"

esiteks ei ole core temp päris otseselt küll ühegi teise tempiga seotud ja mingit konkreetset paralleeli ei saa siin tõmmata. kõik oleneb konkreetsest lahendusest.
ramid ei lähe kuigi kuumaks kaasaegsetel videokaartidel, gddr5'st räägin siin, 100 kraadi, no wayz icon_eek.gif
kui vrm ala oleks 125c siis oleks asi ilmselt juba panges! seal on temperatuurid paljudel kaartidel kõrged jah, kuid ega nad ülemõistuse kõrgeks ikkagi minna ei saa. piiri tõmbabki ette see, et raud paneb pange lihtsalt.

muide, tulles tagasi vähe uuemate kaartide juurde siis näiteks 6870, 6950 mis hiljuti minu käest läbi käinud, nende vrm ahelad ei eralda enam suurt mitte s*ttagi sooja...ja ilmselgelt see saab olema trend, kuna efektiivsemad kivid võetakse kasutusele.

mismõttes 75 peal hakkavad atid hakkima??? ei haki mul siin midagi icon_lol.gif eluea pikendamisest rääkimine on umbes sama asjalik kui võtta teemaks peenisepikenduse eliksiirid, mida ikka aegajalt maili peale pakutakse icon_lol.gif keegi minumeelest täpset statistikat ei oma, kui palju siis reaalselt on näiteks eluea erinevus kaartidel, mida on kasutatud ütleme 10c erineva tempi peal.

igatahes ütlen täiesti kindlalt, et mul on kaart, mis jahutab stockis vägagi hästi - reference jahutus. ventikas muidugi saaks olla veel vaiksem, kuid isegi otsest vajadust selleks hetkel ei näe. ja tsentrifugaalventikad on idee poolest muide igal juhul efektiivsemad kui tavalised.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 26.05.2011 15:09:42 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
Killer-bea, sa kujutad natuke valesti ette.
"ma juba kujutan vaikselt ette mis temperatuuriga on muud komponendid kui core ise juba 75+, ramid on umbes 80-100 ja vrm on üldse seal 125"

esiteks ei ole core temp päris otseselt küll ühegi teise tempiga seotud ja mingit konkreetset paralleeli ei saa siin tõmmata. kõik oleneb konkreetsest lahendusest.
ramid ei lähe kuigi kuumaks kaasaegsetel videokaartidel, gddr5'st räägin siin, 100 kraadi, no wayz icon_eek.gif
kui vrm ala oleks 125c siis oleks asi ilmselt juba panges! seal on temperatuurid paljudel kaartidel kõrged jah, kuid ega nad ülemõistuse kõrgeks ikkagi minna ei saa. piiri tõmbabki ette see, et raud paneb pange lihtsalt.

muide, tulles tagasi vähe uuemate kaartide juurde siis näiteks 6870, 6950 mis hiljuti minu käest läbi käinud, nende vrm ahelad ei eralda enam suurt mitte s*ttagi sooja...ja ilmselgelt see saab olema trend, kuna efektiivsemad kivid võetakse kasutusele.

mismõttes 75 peal hakkavad atid hakkima??? ei haki mul siin midagi icon_lol.gif eluea pikendamisest rääkimine on umbes sama asjalik kui võtta teemaks peenisepikenduse eliksiirid, mida ikka aegajalt maili peale pakutakse icon_lol.gif keegi minumeelest täpset statistikat ei oma, kui palju siis reaalselt on näiteks eluea erinevus kaartidel, mida on kasutatud ütleme 10c erineva tempi peal.

igatahes ütlen täiesti kindlalt, et mul on kaart, mis jahutab stockis vägagi hästi - reference jahutus. ventikas muidugi saaks olla veel vaiksem, kuid isegi otsest vajadust selleks hetkel ei näe. ja tsentrifugaalventikad on idee poolest muide igal juhul efektiivsemad kui tavalised.

Jutt ei käi uutest kaartidest vaid vanema klassi kaartidest ja nendel need tempid nii ongi ja nii nad töötavad. Ja olgem ausad, uute kaartide jahutused on ka suht crap kvaliteediga, vähe on häid kaarte. Sinu 75c peale ütlen ma niipalju, et kui sa tahad omale arvutisse ahju siis palun väga, ma siiski eelistan et mul ei lähe ükski komponent arvutis üle 60c.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.05.2011 16:43:56 vasta tsitaadiga

no kui vanadest kaartidest sa siis räägid??? 4870, 4890 kaartidel olid juba gddr5 mälud näiteks...kuum koht oli neil VRM jah, aga mitte siiski nii kuum, et 125c olekski normaalne töötemp icon_confused.gif
minul töötasid need kuskil 60-70c peal, passiivselt, kuid väga korraliku custom radikaga.

mul on ausalt öeldes täiesti pohh, kas see default jahutus on mul "kräpp kvaliteediga" või mitte, mida iganes see siis sinu mõistes tähendama ka ei peaks. mina näen, et temp on korras nagu norras ja kuulen, et lärmi erilist ei ole...miks peaks ma veel millestki muust hoolima??? et mul ei ole scythe nime kuskil jahutuse peal? no andke palun andeks icon_lol.gif

ahjudest ja arvutitest niipalju, et mul ei ole sellist asja nagu "arvutikorpus", seega võib rääkida ahjust toas. aga kui sina arvad, et sinu 50c näitav samasugune kaart teise jahutusega kütab kuskilt otsast vähem siis pean sulle kahjuks ütlema, et elad suure mulli sees icon_lol.gif eks see on see viga noortega, kes oma haridusteel väsimatult korrutasid "mul ei ole seda füüsikat ju elus vaja, no ei ole ju vaja" icon_lol.gif

aa, tahtsin veel küsida, et mis selle eelistuse idee siis täpsemalt olema peaks? "eelistan et mul ei lähe ükski komponent arvutis üle 60c."

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.05.2011 17:25:03 vasta tsitaadiga

Killer-Bea kirjutas:
angel kirjutas:

Kvaliteetsed vaiksed vendid tõukavad surmkindlalt rohkem õhku ja teevad vähem häält.

ega needki seal pasad ole, lihtsalt neil on tobe komme "uriseda" kui pöördeid natuke ülesse võtavad. icon_lol.gif

tagasi üles
Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 26.05.2011 18:01:00 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
no kui vanadest kaartidest sa siis räägid??? 4870, 4890 kaartidel olid juba gddr5 mälud näiteks...kuum koht oli neil VRM jah, aga mitte siiski nii kuum, et 125c olekski normaalne töötemp icon_confused.gif
minul töötasid need kuskil 60-70c peal, passiivselt, kuid väga korraliku custom radikaga.

mul on ausalt öeldes täiesti pohh, kas see default jahutus on mul "kräpp kvaliteediga" või mitte, mida iganes see siis sinu mõistes tähendama ka ei peaks. mina näen, et temp on korras nagu norras ja kuulen, et lärmi erilist ei ole...miks peaks ma veel millestki muust hoolima??? et mul ei ole scythe nime kuskil jahutuse peal? no andke palun andeks icon_lol.gif

ahjudest ja arvutitest niipalju, et mul ei ole sellist asja nagu "arvutikorpus", seega võib rääkida ahjust toas. aga kui sina arvad, et sinu 50c näitav samasugune kaart teise jahutusega kütab kuskilt otsast vähem siis pean sulle kahjuks ütlema, et elad suure mulli sees icon_lol.gif eks see on see viga noortega, kes oma haridusteel väsimatult korrutasid "mul ei ole seda füüsikat ju elus vaja, no ei ole ju vaja" icon_lol.gif

aa, tahtsin veel küsida, et mis selle eelistuse idee siis täpsemalt olema peaks? "eelistan et mul ei lähe ükski komponent arvutis üle 60c."

Sinu viimase lause peale on raske midagi loogilist kirja panna. Pole nii rumalat küsimust kuulnudki tükk aega. Idee? mis mõttes nagu, idee ongi selles, et komponendid full loadis ei küpse mingi kriitilise piiri ääres, vaid on tubli 40-50c piirini hingamisruumi. Ja et ta samas ka mingit lennukihäält päris ei tee. Kas seda on vaja või mitte, puht praktiliselt. No kurat miks te üldse oma arvutitele vente panete? las panevad 100c peal, sinu jutust järeldades täpselt nii tundubki, et vahet pole kas 50 või 150..
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.05.2011 18:35:49 vasta tsitaadiga

ja kust sa selle idee välja arvutasid, et 75c on ühe tänapäeva ati gpu jaoks mingisugune väga kriitiline piir???

eks see annab asjast aimu jah, kui ei osata väga lihtsa ja konkreetse küsimuse peale midagi loogilist kirja panna...muidugi tuleb tunnistada, et eks ma seda ette ka nägin, mingit loogilist põhjendust sellel ju väga olla ei saagi icon_neutral.gif sa kas tegeled karmi klokkimisega, et võimalikult madal temp on üks osa eesmärgi saavutamisel, või siis ajad niisama mingit illusiooni taga, nagu see sinu puhul hetkel paraku on!

kusjuures arvutamisega on sul vist ka küllaltki kehvasti, või ma ei saa lihtsalt aru kuidas selliste numbriteni nagu "40-50c piirini" jõutakse eelneva info põhjal icon_confused.gif enne sa rääkisid siin mingist 60'st kraadist, mina ütlesin, et mul laseb kaart def jahutiga 75c, mis sinu mõistes nagu olen teada saanud, tähendab viimast kriitilist piiri.

oled sa kunagi reaalselt tõsise klokkimisega, overvoltimise ja raua testimisega tegelenud, on sul mingi üldarusaam üldse olemas sellest, mismoodi need väiksed kivid töötavad ja mis rolli seal omab temperatuur?
kui nüüd isegi kõik muu kõrvale jätta ja arvestada seda, et tootja ISE TEEB need kaardid selliselt valmis, et gpu tiksub suht kõrgel tempil siis mis pagana moodi jõuad sina järeldusele, et tegelikult oleks ikka hästi palju parem kui temp oleks kõvasti madalam? icon_lol.gif

50 või 150...kui asi töötab 150 juures ja see on specides lubatud temp siis jah, minupärast las möllab, miks ma peaks hakkama ostma mingit üüberkallist lisajahutust sinna peale selleks, et lihtsalt näha väiksemat numbrit.

tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 26.05.2011 19:12:50 vasta tsitaadiga

Killer-Bea, mis sa tühja vaidled cuuleri "spetsiga" icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 06.06.2011 15:42:38 vasta tsitaadiga

Kuna olen eriline vaikuse hull samas vesijahutust ei taha ... siis mis oleks parim jahutus mida ka eestist osta peaks saama oleks hea GTX580 või HD6970? Pole veel otsustand kumma võtan.
Hetkel HD6870 ja sellel zalman VF3000a mis on ülihea ... aga see koduka andmete põhjal ei istu 6970 peale.

Voyage
HV Guru

sõnum 06.06.2011 15:52:15 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
Kuna olen eriline vaikuse hull samas vesijahutust ei taha ... siis mis oleks parim jahutus mida ka eestist osta peaks saama oleks hea GTX580 või HD6970? Pole veel otsustand kumma võtan.
Hetkel HD6870 ja sellel zalman VF3000a mis on ülihea ... aga see koduka andmete põhjal ei istu 6970 peale.

endal gtx580 peal jookseb Arctic Accelero Xtreme Plus VGA Cooler ning minu meelest on küll väga vaikne. Mina igastahes seda ei kuule ning temperatuurid on ka igati ok (idles nii 35-37C)
Kommentaarid: 752 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 600
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 07.06.2011 07:30:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Arctic Accelero Xtreme Plus VGA Cooler

Just ostsin endalegi ära, läheb varsti 6950-le peale. Soovib keegi revjüüd vms ka?
tsitaat:

Oli ka see vaateväljas, aga NewEgg-is surid päris mitmed 6900-seeria kaardid lambist maha, isegi inimestel, kes paigaldanud hulganisti aftermarket jahutus jms... icon_neutral.gif

EDIT:

Vb täna ühtul või millalgi tuleb vähe pikem kirjutis-ülevaade, aga hetkel olen ülirahul, Furmarkis langes temp 10mini testil 99-lt 66-le thumbs_up.gif
EDIT2: Need tempbid siis Power Control @ 0, unustasin peale viimast draiverite uuendamist selle +20 peale lükata. Throttle's ikka mõnuga. Lasen täna uuesti.

kriist
HV veteran
kriist

sõnum 09.06.2011 23:51:40 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
Just ostsin endalegi ära, läheb varsti 6950-le peale. Soovib keegi revjüüd vms ka?

Revüüst oleks täitsa huvitatud. beer_yum.gif
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 10.06.2011 00:54:31 vasta tsitaadiga

Soovitan uurida kas saad näiteks näpud taha Gigabyte Windforce jahutusega kaardile. Siis pole sul vaja eraldi jahutust muretseda kuna nood jahutavad juba ise nagu loomad ja kisa ei tee selle käigus.
Sellised siis ->
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3684#ov
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3865#ov

Aegajalt liigub neid HV's ka
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 10.06.2011 06:34:57 vasta tsitaadiga

Endal kogemus GTX460 OC-ga, selle jahutus oli tõesti super thumbs_up.gif. Kaarti ostes lootsin, et on korralik(um) jahutus kui tehaseoma, aga võta näpust- tempide kohta ei oska väga midagi öelda, aga ülilärmakas oli ta kahjuks ikka.

Ülevaade tuleb tõenäoliselt nädalavahetusel millalgi icon_wink.gif

Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 10.06.2011 14:38:40 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
Endal kogemus GTX460 OC-ga, selle jahutus oli tõesti super thumbs_up.gif. Kaarti ostes lootsin, et on korralik(um) jahutus kui tehaseoma, aga võta näpust- tempide kohta ei oska väga midagi öelda, aga ülilärmakas oli ta kahjuks ikka.

Ülevaade tuleb tõenäoliselt nädalavahetusel millalgi icon_wink.gif

Sõbral on GTX460 OC 1GB, ja olen seda ise aktsioonis näinud. Häält ei tee praktiliselt üldse, ja jahutus on superluks - ja seda kõike 50% vendi kiiruse peal. Ehk siis on veel ruumi overclocki teha ja venti juurde kruvida.

Endal, nagu ka eespool teemas juttu on tulnud EAH4870 millel AC Twinturbo PRO peal - 12v otse toitest - ei ütleks, et hääletu kuna iga vent teeb mingisugustki häält (kui ta just ei seisa) aga case ventidest ma üle ei kuule seda. Ja temperatuurid on ülihead, välja arvatud see probleemne VRM ala.

Kergelt kahju isegi et ta sul lärmi teeb, ise aint positiivseid kogemusi articuga saanud, v.a 120mm ventikas mis on praak(ish) controllerisse ühendades mikromootor madalatel pööreltel teeb kriginat.

Plaanis E8400 peale lükata ac freezer 13 pro - eks näis kas saan kulbiga petta või järjekordse thumbs_up.gif
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 10.06.2011 15:41:12 vasta tsitaadiga

Killer-Bea 50% peal vent vaevalt, et on selline, mis häält ei tee.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Jahutus »  Räägime oma graafikakaardi jahutustest mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 201, 202, 203 ... 224, 225, 226  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.