Kuidas on kõige mõistlikum 2.2 soft tagasi panna?
Kas läbi kiesi või mingi muu nipiga. Plaam on lasta 2.3.3 peale nö ametlikult kui see ilmub.
Sest mobla läheb elukaaslasele varsti. Pealegi hetkel ei ole viimane versioon peal
Ma ise ootan ka ametlikku uuendust ja lasin 2.2 sealt samast samfirmwarest peale, mingi viimase variandi vist
Kas läbi kiesi või mingi muu nipiga. Plaam on lasta 2.3.3 peale nö ametlikult kui see ilmub.
Sest mobla läheb elukaaslasele varsti. Pealegi hetkel ei ole viimane versioon peal
Ma ise ootan ka ametlikku uuendust ja lasin 2.2 sealt samast samfirmwarest peale, mingi viimase variandi vist
kasutasid Odinit või salvestasid recovery mälukaardile? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
kasutasid Odinit või salvestasid recovery mälukaardile?
Ma kasutasin odinit, aga ega ma kindel pole, et see õige selle masina tarkvara on, sest ma ei suutnud kuskilt leida kohta kus oleks kirjas mis selle aparaadi originaaltarkvara on, et see siis peale panna
Tervist !
Küsimus siis.
Kui võtad telefoni vastu ja paned kõrva vastu, et kas ta siis hakkab mingeid muid asju tegema ?(Kui läheb näiteks kõrvaga sinna, kus tahad kõne kinni panna)
Tervist !
Küsimus siis.
Kui võtad telefoni vastu ja paned kõrva vastu, et kas ta siis hakkab mingeid muid asju tegema ?(Kui läheb näiteks kõrvaga sinna, kus tahad kõne kinni panna)
Mul endal ka juhtus seda mõnel korral alguses, et rääkimise ajal käis mingi piiks ja lihtsalt lõpetas kõne ära, aga seda juhtus ainult ühe inimesega kellel on puutetundlik symbian ja seega ma ajasin selle tema süüks
Sensor peaks keelama igasuguse ekraani näppimise kui sul kõrv lähedal on, seega ei tahaks uskuda, et saab olla selline asi.
Kõigil tänapäevastel puuteekraaniga telefonidel on lähedusandur mis lülitab ekraani välja objektile lähenedes.
Kui kõrva vastu pannes ekraan välja ei lülitu võib olla tegemist vigase tarvara või vigase anduriga.
Pühapäeval proovin ära _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Rebisin ka selle telefoni ära, ka mu esimene droid, kohe paar küsimus, kudas desktoppidel shortcutte hallata, mõtlen just kudas kustutada ning mu telefon ei taha ennast usbga arvutiga ühendada :S. _________________ kui olen teinud pakkumise ja pole p.s ile vastanud, siis saata mail profiilis olevale aadressile
... alustuseks oleks soovitav tutvuda varasemate Androidi teemadega, kõigile neile küsimustele on n+1 korda vastatud - ikoone saad kustutada hoides neil näppu peal seni, kuni ekraani serva tekib prügikasti märk, lohistad sinna ja ongi läinud. USB ühenduse korral pead lubama mass-storage režiimi, ühendad kaabli järgi ja kui telefoni ekraanile ei ilmu teadet automaatselt, siis lohistad näpuga ekraani ülemises ääres oleva teavitusriba alla ja sealt saad vastava võimaluse aktiveerida ...
viimati muutis DigeBeni 20.05.2011 10:56:21, muudetud 1 kord
Rebisin ka selle telefoni ära, ka mu esimene droid, kohe paar küsimus, kudas desktoppidel shortcutte hallata, mõtlen just kudas kustutada ning mu telefon ei taha ennast usbga arvutiga ühendada :S.
Hoia näppu peal ja alla tekib kustuta, titi shortcut sinna.
Et yhendada usb, pead kiesi alla tõmbama samsa kodukalt või mujalt.
Ma näiteks ei saanud usb mass storagele ligi ilma kiesita esimesel korral. Võibolla see oli minu teadmatus, kuigi tegin samamoodi nagu eelmises postis kirjas _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 20.05.2011 11:00:19, muudetud 1 kord
Et yhendada usb, pead kiesi alla tõmbama samsa kodukalt või mujalt
... vaid faile liigutamiseks tingimata ei pea, mass storage režiim on universaalne ja seda peaks nii windooza kui ka linux automaatselt kasutada oskama ... _________________
... see alles eile õhtu tehti avalikuks, pole jõudnud veel proovida, kuid tegemist on väga kogenud arendajaga, seega ma ei kõhkleks proovimast. Hetkel ei ole mul sellega väga kiiret kuna tegemist on alles baasversiooniga, kus pole mingeid väga olulisi muudatusi minu jaoks. Olen juba niigi oma ROM'i puhtaks rookinud ja üht-teist modinud aga kui oleks vaja uuendada puhtalt lehelt, siis ei kõhkleks hetkegi ... _________________
Kas keegi miskit säärast autohoidikut ise kasutanud või kuskil lähedal müügil märganud (pilt allpool)?
Need universaalsed tunduvad kuidagi väga kobakad. Kas neist on kuskil Tallinnas kohapeal ka hea valik, et oma silmaga võrrelda? _________________ Aerovideod
Kas keegi miskit säärast autohoidikut ise kasutanud või kuskil lähedal müügil märganud (pilt allpool)?
Need universaalsed tunduvad kuidagi väga kobakad. Kas neist on kuskil Tallinnas kohapeal ka hea valik, et oma silmaga võrrelda?
Ma endale võtsin elionist mingi univeraalse junni, teeb oma töö ära, jalg on ehk liiga pikk, sest hakkab vähe vibrama kui teeolud kehvad on (ehk siis terve eesti), aga hetkel nagu olen veel rahul.
neti avarustes igatahes Ace poole kisub ja kuna kasutan seda sama mobla hetkel, siis samuti kaldu selle poole _________________ This message was sent from space using stargate
Keegi võiks sõna võtta teemal Samung Galaxy Ace vs HTC Wildfire S?
... S -i ainuke oluline eelis on rohkem sisemälu, kuid 200Mhz lahjem prose, mis on täiesti tuntav vahe. Samuti pole ma kuskilt välja suutnud lugeda, kas S-il on ikka korralik graafikakiirendi olemas või on see nagu Galaxy 3, millel oli mingi nuditud lahendus muus osas on maitse ja firmaeelistuse asi rohkem ja võib-olla oleks isegi parem võrdlus S -iga Galaxy Gio http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3777&idPhone2=3741 _________________
Keegi võiks sõna võtta teemal Samung Galaxy Ace vs HTC Wildfire S?
... S -i ainuke oluline eelis on rohkem sisemälu, kuid 200Mhz lahjem prose, mis on täiesti tuntav vahe. Samuti pole ma kuskilt välja suutnud lugeda, kas S-il on ikka korralik graafikakiirendi olemas või on see nagu Galaxy 3, millel oli mingi nuditud lahendus muus osas on maitse ja firmaeelistuse asi rohkem ja võib-olla oleks isegi parem võrdlus S -iga Galaxy Gio http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3777&idPhone2=3741
Otsin kontoritööd tegeva inimese jaoks telefoni mõistliku hinnaga ehk siis põhiline kasutus on mailid ja veel ehk midagi nipet-näpet. Videoid sellega ei vaadata, mänge ei mängita.
Ise olen HTC Sense eelistaja, teeb elu mugavamaks. Tollel inimesel kelle jaoks otsin, puudub Android kogemus, siiani on olnud lihtsamad Nokiad.
... sellisel puhul piisaks Gio'st igati ja saaks oma kilo jagu odavamalt läbi pealekauba mis puutub Sense vaimustusse, siis ma pole sellest kunagi väga aru saanud. Winmo telefoniga oli sel mingi mõte sest seal oli vähe alternatiive, kuid Androidi jaoks leiab märksa praktilisemaid lahendusi eriti, kui telefoni on vaja pigem tööks kasutada, mitte niiväga silmailuks ... _________________
Wildfire S on tüüpiline HTC telefon, ehk siis oma omaduste kohta liiga kallis.
Näib et HTC hindab Sense väärtust kiendile 100-150€ kanti...
Galaxy Gio, või isegi LG P500 teevad soodsamalt sama asja. Ace on suurema ekraaniga, kuid sama resoga.
viimati muutis vortex 25.05.2011 13:57:40, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.